|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
9.2.2010 13:56:08   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

hehe, tale kiddy je bil ultra znižan in študirava da bi kar še enega kupila, ker je še bolj znižan, ker bo tako ali tako moral biti še eden v avtu..da bosta ko lorda, kot pravi čebeli :)

Kje ga boš kupila ,kermi tudi razmišljamo o nakupuuser posted image

V BC je cena 249,99 €.

ultra znižan user posted image user posted image user posted image

no sicer tisti link k je rea poslala je biv lovec na cene al kako že, je bil pa 150€ že to je veliko , sam če reja pravi ,da je ultra znižan potem ma ona kje že kaj zvohano

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
9.2.2010 14:07:44   
majčica20
sm malo žalostna, sem mislila da bom spet teta, pa je detecu srček nehal biti.user posted image

mi imamo tudi kidya in je vse ok. ta veliki nič ne jamra. mi smo ga nabavli na eni nemški spletni strani, se splača pogledat al pa v BC-ju na akcijo počakat. imamo pa tistega od 9 do 36. vem da je imel edini v tej katgoriji dobre ocene na testih.
a slučajno katera prekuhava igrače oz. kakšno je vaše mnenje o tem. smo nekje bili pa me je takoj "opozorila" da ona to dela in je igrače tako vmes začela umikat pred našo frajlo. sem se kr mal .... počutila.

bodte fajn
m

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
9.2.2010 14:11:10   
Alex01
majčicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
9.2.2010 14:12:57   
čebelica01
majčica 20 -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede igrač in prekuhavanja jaz nikoli nisem komplicirala in še zdaj ne in imam zdrave otroke . oprala sem že kako igračo vendar samo z vodo in nič nisem prekuhavala , kaj šele da bi odmaknila igrače pred drugimi otroci . taki ljudje so meni malo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2429
9.2.2010 14:20:22   
Alex01
glede igrač pri nas isto kot čebeli

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
9.2.2010 15:13:24   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

hehe, tale kiddy je bil ultra znižan in študirava da bi kar še enega kupila, ker je še bolj znižan, ker bo tako ali tako moral biti še eden v avtu..da bosta ko lorda, kot pravi čebeli :)

Kje ga boš kupila ,kermi tudi razmišljamo o nakupuuser posted image

V BC je cena 249,99 €.

preglej lovca na cene..tam ti ponavadi najdejo najugodnejšo trgovino..čaki grem čekirat

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
9.2.2010 15:22:41   
čebelica01
poglejte si tega
http://www.lovecnacene.si/avtosedezi-avto-oprema-iwh-avtosedez-mega--max/m/935599/

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
9.2.2010 15:24:47   
rea27
na ebay.de imajo še vedno iste cene..okoli 150 eur..
fora je samo v tem da zraven piše od 9-18 kg..pa ni res, ker je identičen kot ga imamo mi in je od 9 do 36 kg. Vse kar so naredil je, da so mal spremenil podatke, ker je barva še vedno 2009.. Tako, da jaz ga bom po vsej verjetnosti iz Nemčije naročila, ker ne dam zanj 250 EUR... Sicer smo pa že voziček Concorda kupil v Nemčiji in sem čisto zadovoljna...user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
9.2.2010 15:26:00   
TRIŠ
majčica najprej user posted image user posted image user posted image user posted image ,drugače pa jaz nisem nikoli prekuhavala razen prvič ko sem kupila dudo in cucelj za flaško,sicer pa jaz vse vržem kar v pomivalca.Edino kar prekuhavam je baby vac pa še tega sem začela samo prat in razkuževatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2434
9.2.2010 15:27:47   
TRIŠ
rea kdaj boš pa naročalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
9.2.2010 15:31:51   
Anonimen

mi imamo pa takega in je tudi od 9 do 36 kg..smo izredno zadovoljni!!! Ker je zadovoljna Eva, se ve :)

http://www.lovecnacene.si/avtosedez-infinity-pro-svetlo-moder-kiddy/m/109421/#

No, tak zic ima naš Jakob, ampak je že takpo velik, da tiste mizice ne uporablja večuser posted image .

Next - matr, t je blo pa hitruser posted image user posted image , Rea, bom čimprej do tebe prišibalauser posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
9.2.2010 15:33:31   
rea27

rea kdaj boš pa naročalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se ker ne morem nehat smejat hehehe..pa ne zamert, mi je lušno..hehe, lej ko bom, te bom pa obvestila..Sigurno še kaka dva meseca ne..Če boš pa takrat še zainteresirana boš pa povedala, okej..
user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
9.2.2010 16:09:02   
Anonimen
Evo, zdej pa mal daljše poročilo današnjega dne. Uglavnem, ob 9.30 je imel Nik neko testiranje, ki je sicer razdeljeno na dva dela (drugi del naslednji četertek) no in pol po testiranju jst mal povprašam psihologa, ki je mel enkrat prej eno drugo testiranje, kaj mora biti moj naslednji korak. Al naj zaprosim za uradno diagnozo od dr. Macedonijeve al je dovolj njegovo poročilo(psihološko poročilo - ki navaja, da njegov razvoj, njegova socialna komunikacija in socialna interakcija kot tudi trenutno vedenje zadoščajo kriterijem za postavitev diagnoze avtizem)  , poročilo delovne terapevtke in poročilo klinične psihologinje(ga dobim naslednji teden po opravljenem drugem delu). On pa mi reče.....,,A to rabite za uveljavljanje bonitet?,,...ma kake kur.... bonitete. Mislim pi...., ko da hočem zdej služit na račun malega. No in ko mu razložim, da nisva na isti valovni in da želim le zaprosit za usmeritve v šoli, da bojo delal z njim tako, da jih bo razumel, mi dejansko ni znal niti svetovat, kaj šele usmerit me v pravo smer. Pa kaj je naša slovenija res tako za luno. Kaj moraš res vsako stvar plačat, pa sam poizvedovat, pa težit...In zdej sploh ne vem kdo pije in kdo plačauser posted image . Šolska psihologinja mi vedno ko me vidi razlaga, kolk je Nik fejst fant, noben kur... pa ne vidi, kolk ene energije, prostega časa, dobre volje, odrekanja........je vloženega vanj. Sej je naš in mi mu bomo vedno pomagal in mi ga v bistvu tut razumemo in plavamo z njim, ampak rada bi prišla do tega, da ga tut drugi štekajo....Jst vem, da vas je tle gor ene par učiteljic in da verjetno zagovarjate tezo, da je v razredu nevemkolko otrok in da se ne da vsakmu posebej  posvetit in bla, bla, bla....Ampak noben pa tut ne zastop in nikogar ne briga, kako je pa men fajn cele popoldneve presedet za njegovimi knjigami, pa urejat zapiske, pa bistvo snovi ven luščit, pa mu to vse razlagat na njegov svojstven način.....(naj se razumemo, da vse to delam, ker ima težave pri prepisovanju s table - pa ne da je počasen, ampak nima neke koncentracije...mal gleda čez okno, pa mal se smeje sam seb vmes...pa pol ne zna izluščit bistva....njemu je pomembno čist neki druzga, kot nam...)
Uglavnem, odločila sem se, da bom v šoli predlagala, da mi zaenkrat dajejo kopije učne snovi, da nimam jst tolk dela s tem. Sej mamo dobro učiteljico, tako da mislim, da tuki ne bo problema. Potem pa korak po koraku dalje.

Se opravičujem, ker sem se tukej spihala na vas ampak mi je pa zdej res lažjeuser posted image .  Grem zdej še na drugo temo vprašat, katere papirje rabim za usmeritve v šoli. Čau

P:S: V BTC-ju v NM sem pa srečala Vanejuser posted image user posted image user posted image , res je cajt da gre rodit, ker drugače ji bo trebuščka razneslouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
9.2.2010 16:19:56   
majch
jaknikuser posted image za tvoje živčke. Verjamem, da je bedno, da moraš celo stvar sama peljat. Zdaj jaz se ravno ne spoznam na to, katere papirje rabiš, vendar bi ti šolska psihologinja morala pomagat, da tvoj sine dobi odločbo, da je otrok s posebnimi potrebami in da se mu določi individualiziran program: kar pomeni, da ne boš sama za vse. Ali rabi kako uro specialnega pedagoga, ali rabi samo dodatno uro pomoči pri kakem predmetu ali pa rabi samo določene prilagoditve v razredu, npr podaljšan čas za pisanje testov. Vse to se napiše v njegov individualiziran program, da vsi vpleteni vedo, kaj morajo z njim delati. Tako se dobi do 5 ur pomoči- to pač komisija odloči - ne na šoli pač pa zunaj. Vendar bi tako lahko malo dela prevzeli že v šoli, da ne boš sama pregorela z dodatnim delom. Povej , kaj sinetu pomaga, pa bodo to napisali kot prilagoditev, pa bodo tako delali tudi učitelji. Skupaj boste menda uspeli. Držim pesti.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
9.2.2010 16:23:26   
majch
NO, po ponovnem branju vidim del rešitve v individualnih urah, kjer lahko že v šoli uredi zapiske, pa učitelj mu lahko teste sestavi drugače, da bistvo obarva ali podčrta. Lahko se mu pomaga s posebnimi zapiski. In še kaj, kar ti veš, da mu pomaga. To so vse prilagoditve, ki jih lahko ima. Pa še kaj bi se našlo. Zateži psihologinji.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
9.2.2010 17:17:04   
Anonimen
O majch hvalauser posted image , sem si kar prepisala na list tvoje predloge, da jih nesem s sabo. Sej nisi hudauser posted image

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
9.2.2010 18:07:41   
majch
hihi nisem ne, če ti karkoli pomaga, ti kar. Če boste zalaufali to, da tvoj sine dobi odločbo in če bodo vsi delali kot se boste dogovorili, ti bo vsaj malo lažje. Njemu pa upam da tudi. Upam, da boste to lepo rešili.user posted image Če pa lahko kaj pomagamo tle pa povej, pa če tudi bo samo da si paro spihašuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
9.2.2010 20:00:38   
čebelica01
rea hvala

super je tunika mal sem bla skeptična zaradi volančkov ampak je enkratna user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
9.2.2010 20:24:48   
čebelica01
pa da še tukaj prilimam eno velikanko

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 9.2.2010 20:25:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 2444
9.2.2010 20:54:29   
Alex01
jaknik - držim pesti, da boste rešili tako, da bo najbolj prav za vašega otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebeli - tvoja dva čmrljčka sta pa ko dva cukra user posted image

NEXT JE PA ZAKONuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2445
9.2.2010 21:01:20   
čebelica01
o alex 01 - hvala , saj sta res enedva sladkorčka

mi je rea rekla da si ti tudi prišla po pošiljko ha ha ha

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
9.2.2010 21:02:20   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

o alex 01 - hvala , saj sta res enedva sladkorčka

mi je rea rekla da si ti tudi prišla po pošiljko ha ha ha

ja, mal čez sedem sem bla tamuser posted image . Se že pere pol stvari user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
9.2.2010 21:03:20   
čebelica01
aja jaz sem prišla pa ob 19 40 tam nekje . jaz sem zlo zadovoljna , sam draga je pa k hudič v funtih bi me pršla pa 35 bemu

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
9.2.2010 21:05:46   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

aja jaz sem prišla pa ob 19 40 tam nekje . jaz sem zlo zadovoljna , sam draga je pa k hudič v funtih bi me pršla pa 35 bemu

res imajo neko čudno menjavo funt - euro, ampak sem gledala spodnje perilo za Alexa po mestu, pa je Next cenejši, pa še super kvalitete jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2449
9.2.2010 21:07:34   
čebelica01
sej bo rea zdej mal popi.... pri nextu . mogoče ji pa kaj rata , da bi lahko cene v funtih plačevale al pa že kej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.