|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
10.2.2010 17:49:56   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

snežit bo nehalo v petek, tko da vožnja bo ok user posted image user posted image . ve samo uro povejte . veš kaj rea, ti bi morala vse od nexta obdržat in vse naročit ob isti uri in bi potem vse šle še na čvek in kafeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
10.2.2010 17:57:16   
čebelica01
ejjj mater vola nam so pa paket zgubili , sem klicala v anglijo ker še paket ni prišel . pa mi tam pravi ženska joj sploh ne vemo kje je , ja pa se kaj sporoči bemuuuuuser posted image user posted image user posted image . vam pošljemo še enkrat , me vpraša . ja sem rekla ja vse . pa ona meni joj veste vsega pa več nimamo ma sem popizdila in rekla naj nakažejo denar . ma sem besna k ris , vrat ji bom pregrizlna kar preko telefona

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
10.2.2010 18:09:56   
*zmajčica*
Čebeli, ne se razburjat...škodi lepoti...pa gubice boš dobila... Hehehe...
Aja...ja pleskavice so ble več kot dobre...hehe

Sem takrat nehala dojit in sem si privoščla...user posted image user posted image
no pol smo me zmenjene...Mi ti javiš na FB...Men odgovarja skozi ceu dan...ti napiš dan, uro in lokacijo...ja se spakirem in se tam vidimo!!
Komaj čakam!

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 2528
10.2.2010 18:11:23   
čebelica01
pol bom pa jaz uro povedala ob 13 : 00 na loki ???? al kdaj mate južno ???

ne sej sem se že raspihala sam me je tok pogrel

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 18:36:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2530
10.2.2010 18:54:34   
čebelica01
meni je vseen čajarna , loka al pa kavarna jaz pridem peš user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
10.2.2010 19:09:43   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Ob 13h mi odgovarja, samo meni je v čajarni boljši ambient, se pa da parkirat, tam v dolino, je frej in dovoljeno ali pri blokih preden greš čez most ali pa kar v mestu.

Next je super, ravno prav ji bo vse, samo za eno sezono. Pa sem vzela največje 4-5, kaj moram pa potem gledat...že za punce al kako.

Rea hvala še enkrat res si prijazna.user posted image

tudi meni odgovarja okoli 13h, mogoče kake pol ure kasnej,
zarad kosila, ki pa ga lahko brez problema tudi preskočim..user posted image user posted image user posted image Je pa res, da je čajarna fina, luškana..pa fiiine čajčke majo, tako da princesi, glede parkinga ti je že živka razložila..

Živka, me je veselilo, da sva se spet videli...next..ja, a veš da sem jaz Evi naročila pižame 12-18 mesecev, pa še 10 nismo napolnili...pa vseeno mislim da ji bo mal preveliko..bom kar v sušilca fliknla...heheheh

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2532
10.2.2010 19:12:07   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

jaknik OBRNI SE NA DRUŠTVO KI OBSTAJA TAM BOŠ ZAGOTOVO DOBILA NAJBOLJŠE USMERITVE. VERJETNO ŠOLSKA PSIHOLOGINJA NIMA PRAV VELIKO POJMA O AVTIZMU in neostavno ne ve kako in kaj. seveda pa lahko dobi individualno pomoč in to kar je napisala že majch če se ne motim

rea jaz sem imela med nosečnostjo tudi take bolečine prav tako se je začelo ponoči in sva letela v P. niso nič odkril, zelo verjetno in zelo pogosto so vzrok žolčni kamni. tako da mal pazi na hrano (sploh na svežo čebulo, he, he)

čestitam za malo dojenčicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, hvala za nasvet, sem šla mal brat...piše, da je vzrok za žolčne kamne slaba oz. mastna hrana, ki pa je jaz ne maram...je pa res, da sedaj veliko več pojem kruh in masla, pa polnomastnega mleka tudi..samo ne spet tooolko... Hvala, vseeno, bom pozorna..čebulo pa črtam z jedilnika...!!!!!!user posted image

rea27

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
10.2.2010 20:24:51   
*zmajčica*
Hahaha...meni tudi odgovarja ob 13.00...Sam nekdo mi bo mogu razložit kje približno je ta čajarna al kavarna, al kaj že... user posted image user posted image

Resnično upam, da mi rata ker mi je mičken glih zbolela in gre ve na slabše...Se prav vidi, da ko zakašlja, da jo boli v grlu...gremo jutri k dr. Upam, da je samo prehlad. :-(

Torej Čebeli, če bo kakšna sprememba javi na FB...tam sm itak 24-ur dosegliva...

Lp

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
10.2.2010 20:33:35   
Alex01
zmajčica  - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo Lauro

Neposredna povezava do sporočila: 2535
10.2.2010 21:12:55   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

zmajčica  - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo Lauro

user posted image user posted image še z moje strani za Lauro.

Čajarna je nasproti Intelekte. znak za intelekto se sveti z vseh strani user posted image vem pa zato, ker sem tam delala. ob kandijskem mostu. veste kaj pol je pa najboljš da peš priracam, ker sem slab šofer za parkirat. no meni moj že grozi, da bo v soboto delal user posted image če bodo tk rekli, ma sm jezna nanj ker imam filing da jst nikamor ne smem, je reku da naj zarad vremena še gin. prestavim, ker ga imam v petek ob 9h, pa še vinjete nimam user posted image k je moj reku da jo ne rabva še zaenkratuser posted image , ma bom nehala jamrat

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
10.2.2010 21:18:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Hahaha...meni tudi odgovarja ob 13.00...Sam nekdo mi bo mogu razložit kje približno je ta čajarna al kavarna, al kaj že... user posted image user posted image

Resnično upam, da mi rata ker mi je mičken glih zbolela in gre ve na slabše...Se prav vidi, da ko zakašlja, da jo boli v grlu...gremo jutri k dr. Upam, da je samo prehlad. :-(

Torej Čebeli, če bo kakšna sprememba javi na FB...tam sm itak 24-ur dosegliva...

Lp

Lej *zmajčica*, jst bom svoje škrate verjetn pri mami pustila, pa te lahko tam na črpalki počakam (Petrol-ko se pripelješ iz smeri Dol. toplic, takoj na začetku NM), pa pelješ za mano. Zdej morjo punce sam še povedat al Loka al Čajarna (sej to mislite to čajarno pri mostu na glavnem trgu, a ne?) Pa user posted image user posted image user posted image za Lauro.

Mi smo pa dans zarad snežnih razmer zamudil na sistematiko in so nas skenslaliuser posted image . Pol so pa hotli Aljaža šele 25.3.naročit. Pa sem zatežila, da bo takrat že skor 9m star in da bi tut jst rada mal vidla kako po teži in višini moj otrok napreduje in da ne morem bit kar par mesecev brez podatkov o teži....., tako da smo dobil termin naslednji petek. Je blo prvič, da sem nekam zamudila, ker sem tut sama alergična na zamujanje, ampak res ni šlo prej.

Majch - imaš zsuser posted image

Čebelca - hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2537
10.2.2010 21:56:34   
čebelica01
pol pa tko v čajarni  ob 13 v soboto user posted image user posted image user posted image user posted image

PRINCESI- ti tvojemu povej , da se dobiš z samimi babami in naj se nikar ne boji , te bomo čuvale , če bo pa potreba se te pa že zapelje domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
11.2.2010 4:40:59   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

pol pa tko v čajarni  ob 13 v soboto user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi,upam da tašča ne dela in jih bo imela ,mali štrukeljček pa gre itak z mano ker je še v gostilni pri Joškotuuser posted image

zmajčica če bom šla se lahko peljeva skupaj,ti sporočim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2539
11.2.2010 8:12:03   
5ra8
morning dolenjčice..

vas je kaj zasulo? user posted image user posted image

jst sm rabila samo 45 minut da sem prišla do službe. pa samo 5 km mam do tam user posted image  pestro bo tole še zelo user posted image user posted image

želim vam miren dan brez živčnosti na cesti user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
11.2.2010 8:16:59   
cukr07
Jutro

Celo zimo mi je bil tale sneg čist všeč, danes mi ni pa nič več. Popoldne imava z Lenartom v Novem mestu UZ kolkov in me mal skrbi, kako bova do tja pršla, ker nas je čist zametalo. Upam, da bo sneženje do takrat ponehalo in se bodo razmere kolikor toliko normalizirale. Res nebi rada prestavljala pregleda in spet čakala v nedogled.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 11.2.2010 8:17:23 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
11.2.2010 8:21:59   
čebelica01
cuker07- jaz ti svetujem pa da vseeno prestaviš preglede , ker razmere so katastrofalne user posted image user posted image user posted image . in naj nebi nehalo snežit . za vajino varnost je bolje da sta doma in raje pokliči in prestavi saj bodo razumeli

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
11.2.2010 8:22:12   
rea27
dobro jutro..

snega pa imamo letos a?

Kar se mene tiče komotiš!!! Torej sobota, ob 13 v čajarni, ki je (za vse, ki ne veste) takoj na koncu mostu, ali pa takoj na začetku glavnega trga, še preden greste čez zebro...

Danes je bila pa naša noč tako za en šit, da me glava boli že od ene 2 zjutraj..Moram pa res povedat, da me je nehalo tiščat tam spodaj v dimljah in na l strani trebuha.. Mi je odleglo 100 na uro...

Tudi jaz danes ne grem v Lj. Bi morala it, pa sem klicala teto že včeraj, da je tako po cestah, da kr ne bi šla reskirat..Se bom peljala do lj 3 h pa še 3 nazaj..pa smo tam..

čaos

majch...kje pa si kaj?

rea27

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
11.2.2010 8:55:46   
Mala_princeska
Samo 53 cm snegaaaaaaaa user posted image user posted image je pri nas je moj dragi zmeril zjutraj okoli 7h tko da se ne bunit user posted image user posted image user posted image

Tudi jst ga imam polno mero, pa naj že neha padat, še kr sneži......

Nč zdej pa moj instant kapučinček, pa zajtrk......sploh ne vem kaj naj dam v usta.....se je dragi včer izprsil in plačal v trgovini user posted image user posted image user posted image tko da ni samo za šimfat user posted image , ampak mleko sva pa pozabla kupit user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
11.2.2010 9:21:26   
majch
jutro

sem še med živimi, ni me zamedlo hehe. Evo, če bo tako pridem v soboto na čaj, ker ziher ne bomo rinli k našim...klinc...kaj češ...moj dragi danes še s parkinga ni moguuser posted image , ampak je prišel v službo. Kera zima! Jaz mam tega že počasi dost.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
11.2.2010 9:29:22   
Anonimen
Sneg, sneg, sneg......pri nas so pa kar ok ceste. Ne vem no, jst sm ta večje dva zjutraj peljala v šolo in vrtec, pa je šlo sicer bolj počas, ampak brez problema. Sicer men se itak ni nikol panika vozit, moj pravi, da bi lahko vile padale pa me ne bi ustavileuser posted image . Sem pa sicer tut jst že naveličana tega mraza, zapenjanja do vratu, škornjev, kap, šalov, rokavic, mokrih lužic v hodniku od čevljev, kurjenja....

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 2546
11.2.2010 10:07:29   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Sneg, sneg, sneg......pri nas so pa kar ok ceste. Ne vem no, jst sm ta večje dva zjutraj peljala v šolo in vrtec, pa je šlo sicer bolj počas, ampak brez problema. Sicer men se itak ni nikol panika vozit, moj pravi, da bi lahko vile padale pa me ne bi ustavileuser posted image . Sem pa sicer tut jst že naveličana tega mraza, zapenjanja do vratu, škornjev, kap, šalov, rokavic, mokrih lužic v hodniku od čevljev, kurjenja....

se podpišem pod tole hehehe..

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
   [Brisano sporočilo]
11.2.2010 11:26:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
11.2.2010 11:30:00   
čebelica01
no takole

v soboto 13 v čajarni ob 13 :00 user posted image user posted image user posted image

komaj čakam , da vas spoznam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2549
11.2.2010 11:34:47   
majch
živka, a ti si rekla da si z drske?

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.