anžetka
|
Go_ta, ženi, ženi...to bo neki najboljšga! Najhujš je to, ker dec pri 30ih še vedno ne zna nič pametnega oz. zanimivga In...je blo kej z mižikanjem oz. od mižikanja? Ha ha ha, ta je tud dobra-lulanje pa kakanje ja bo žena z zanimanjem brala, ni kej! Aprilčica, lazanjo sem naredila tko, da sem prepražila čebulo, česen, korenček, zeleno, dodala mleto meso, popražila, dodala pelate, vino, začinila, naredila bešamel, dala v namaščen pekač 1plast testa za lazanjo, bešamel, meso, testo, bešamel, meso, testo, bešamel, parmezan in narezano mocarelo. Zraven pa solatka. za Julijino nogico v njenih ustkih! Naš je pa včer prvič dal nogico v usta. Samo na hitr, ker se mora kar matrat Eee, a zaupaš kje ste se to pregovarjale? Me res zanima kaj tako groznega si napisala... in o čem je tekla debata (najbrž o vtikovanju, ampak vseeno) Sem se mislila zjutraj logirat na RR pa sem bila takrat tako crknjena, da sem samo nazaj v posteljo padla... Zihr bi vas vse prehitela, ker se je naš mulc zbudil ob 4ih zjutraj Potem je bil uro in pol pokonci, zaspal za pol ure, jst zadremala za ene 10min, potem pa spet. Ampak takrat ga je moj lubi prevzel, da sem lahko mal drnjohala. Drugač pa spi samo po pol ure zadnje čase, največ 40min, če pa spi 1uro, je pa že dosežek! Miška, no, super! Naš je tudi rad na nogah, je čist vesel, vriska, se smeje,... ko "hodiva" A zato čakaš socialno? Enkrat vem, da si neki govorila o tem...še ko smo ble nosečke Sanikaa, hvala za nasvet. Nisem vedela, da se tako hitro lahko uničijo. Bom malo pogledala okrog pa se bom odločila... Za bešamel pa stopiš maslo, vmešaš/zarumeniš moko, zaliješ z mlekom in kuhaš 5min. Lahko vmešaš še nariban parmezan oz. kater drug sir. Glede nasvetov-uf, meni tako pritisk dvigne, če se mi zazdi, da nasvet ni samo nasvet, ampak že kar siljenje, prepričevanje Prednosečniške cunje-Miški vidim, da je uspelo...kaj pa ostalim? Ker kakšne kavbojke lahko oblečem, kakšnih pa še ne. Majice pa itak lahko že skoz nosim vse. GH-a je katera že dala hruško? Kako se je obnesla? Papaje mu pa nisem dala, ker je ne morem ukašit, je nemogoče, v multipraktiku je pa tud ne mislm, je premal, se mi ne da potem vsega pomivat. Mogoče na ribežn...