|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
7.2.2010 12:51:44   
IVYY
diana79...draga moja, kar na jok mi gre od sreče, ko vidim, da gredo stvari pri tebi na boljeuser posted image user posted image
vem, petek je še daleč, a probaj se s čim zamotit (jaz že celo jutro berem knjigo)
en velik objem zateuser posted image

urshy78 zlata moja, danes sem bolje, še vedno boli in mož mi se smeje, ko me vidi, kako hodim, je rekel, da sem prav sexiuser posted image . V glavnem mi ful paše, če ležim, čim sem več kot 5 minut na nogah me začne boleti, pa najhuje je, ko sedim, ker se potem nikakor ne morem dvignit sama. Ampak je bolečina nekoliko manj prisotna kot včeraj, s tem, da danes dosti bolj čutim ledvice.
Mislim na tvoje pikice, ki te čakajo 9.2 in molim zate, da bo vse super in da nam boš sporočila veselo novico.

miklarom dušica, naj čimprej pritečeuser posted image  in se veselim s tabo, da greš po svojega pingota!
Saj veš, da angelčki mislijo nate in tokrat te ne bodo razočarali.user posted image user posted image

pikovit...hvala ti za spodbudne besede. Na trenutke sem polna upanja in si rečem, pa ni vrag, da me ne bo tokrat vsaj ena pikica pričakala, da vsaj tokrat pridem do ET...potem pa si rečem, pa nič hudega, če ne bo nič, mogoče pa bo naslednjič boljše. Sem se pa z dragim pogovarjala, da če tokrat ne uspe v GKLJ, greva naslednjič probat k Rešu...grem po stopinjah moje drage prijateljice BEBIIIuser posted image .
Tebi draga pikovit pa iz srca želim, da so ti pregledi čimprej za tabo in boš končno deležna srečeuser posted image

loremi...jaz toliko pijem, da mi je že muka, ko se moram skozi dvigovat in it na wc. Kot da bi pojedla 1kg pršutauser posted image  A to je dobro, a ne, še posebej pri hiperci? Je pa hvala Bogu tokrat hiperca znosna, zadnjič ni bilo druge kot it v bolnico.

suzi...oglasi se kaj, mislim nate in držim pesti

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 851
7.2.2010 13:02:01   
Urshy78
diana, sem res vesela, da se je krvavitev ustavila. tudi jaz ti svetujem, da se do petka probaj zamotiti s čim. saj vem da je težko, meni se tudi zdi da je do torka še ful daleč user posted image

ivyy, o, super, da si bolje user posted image user posted image user posted image no, pa še krasen kompliment si dobila od moža user posted image user posted image user posted image user posted image
samo leži, vstani samo takrat ko boš mogla it na wc, drugače pa res, čim manj se naprezaj  da si tvoji jajčniki malo opomorejo od "mučenja" user posted image

hvala za lepe želje. jaz sem za torek optimistična, pa tudi za tebe imam dober občutek, veš user posted image user posted image

a katera mogoče ve, do kdaj je priporočljivo piti krvmomočnico? jo lahko pijem do ET in potem še naprej?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 852
7.2.2010 13:13:28   
HANYBANY
diana fajn da se ti je krvavitev ustavila, sem zelo vesela zate!!! user posted image user posted image user posted image Držim pesti še naprej user posted image

IVYY, mislim, sem bla kar mal šokirana ko sem prebrala da med vikendom ne delajo IMSI, zakaj pa potem dajejo v ta postopek user posted image user posted image user posted image .... sej bo boš vidla, lih tok bo vse uspešno user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 853
7.2.2010 13:30:08   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

zdaj imam še čist malo izcedka!res je malo!v petek sem spila magnezij ker sem imela rahle krče,in potem je bilo boljše!drugače jaz nimam nič niti uteropizderaja,čist brez vsega sem!

petek je še tako dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Niti utropizderaja nimaš?????V katerem centru pa si?Nisem bila pozorna?Tole mi je pa zanimivo.No če ga slučajno imaš doma,bi si jaz na tvojem mestu kakšnega vstavila.To je čist naravna stvar in pomoč pri nosečnosti.Ne vem zakaj ti ga niso dali.Zanimivo,zanimivo.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 854
7.2.2010 13:39:13   
loremi
IVYY vem, kako je s temi nonstop obiski wc-ja, komi se vležeš in moraš spet it, pri meni je isto, naredim požirek vode in moram zato it pol 2x na wc, ampak ni kaj. No sej prenacejat se ne rabiš, ampak pri znakih hiperce je treba dnevno popit najmanj 1,5 l tekočine, najboje vode ali čimmanj sladkega čaja. Drži se!

Pikovit na GKLJ pri zamrznjenčkih po transferju ne dajo nič utropizderaja in podobnega, pa če je stimuliran postopek ali pa ne. Dabroston dobiš predpisan šele po pozitivnem krvnem testu. pri samem postopku (s punkcijo) dajo, ne vem pa, če dajo tudi tistim, ki nimajo stimulacije, to pa ne vem. Pikovitek user posted image  kako zelo ti želim, a bi se čimprej pozdravila in bi rabila it na polikiniko čimmanjkrat!

diana79 srečno!

Urshy78 jaz se drugače dobro počutim edin nervozno me delajo izcedki, ki se nikakor nočejo nehat. Komaj pa čakam na NS in na dobre izvide! Kako si ti? Počivaš? Še dva dni in greš po svoje pikice!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 855
7.2.2010 13:50:17   
Urshy78
loremi, super da je počutje ok. izcedki pa verjamem da te skrbijo, po moje zna bit zelo neprijetno.
kdaj pa imaš NS??

jaz počivam, danes, ko jemljem Utrogestan vaginalno, se počutim skoraj odlično, ko sem jih pa jemala oralno, sem pa bila pa skoraj ves dan utrujena in sem imela rahle vrtoglavice. ampak me ni skrbelo, ker vem, da so to normalni stranski učinki.
ja, še dva dni, upam se bo izšlo po mojih željah user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 856
7.2.2010 13:52:09   
Urshy78
pikovit, ojoj, ko take berm take zgodbe kot je tvoja, pa postanem kar malo žalostna user posted image
upam, da se bodo tvoje težave čimprej odpravile user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 857
7.2.2010 14:36:03   
jona klara
 ŠPICA 84 -mene pa zanima, v katerem kraju si za postopek, za kakšnega in pri katerem dr? jaz sem za ivf, prof. Tomaževič ljubljana in tudi čakam na pošto, a veš je že bil konzilij ta mesec v lj?

Diana-super, samo, da gre na bolje, saj bo še malo pa bo petek spet, držim pesti zate

ivyy-upam, da si bolje, vsak dan bo boljše, le drži se....user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 858
7.2.2010 16:06:56   
jona klara
mene pa zanima, če je že katera slišala za mild postopek in hormoni malt, tako nekako piše na moji napotnici, hvalauser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 859
7.2.2010 16:23:41   
nhaya
Evo mene..sem se spravla mal k sebi user posted image . Punkcija je bla kr boleča, ker sem imela ogromno foliklov..Reško pa ne da nobene protibolečinske prej..ampak ko sva končala je videl da me res grozn boli, tak da mi je dal takoj injekcijo..Sej drugač je bil res ok, za vsako me je vprašu če lahko piči,če sm prpravljena..
Drugač pa je blo celic sam 5..tako da upam na najboljše...
V sredo imam ob 8.30 ET...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 860
7.2.2010 17:01:01   
nhaya
Ko sem bila na UZ pr Rešu mi je pozabu povedat, da rabim prometrium..pa je reku da naj ga grem v sredo po ET iskat v Italijo..kolk pa je treba tega kupit? Ali ga ima mogoče katera za prodat?

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 861
7.2.2010 17:18:09   
Urshy78
nhaya, super, da je punkcija za tabo user posted image user posted image user posted image
in čestitke za 5 celic user posted image user posted image user posted image user posted image

a že v sredo imaš ET? a to se odločajo različno? od česa je pa odvisno, na kateri dan bo ET??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 862
7.2.2010 17:56:30   
Anonimen
Evo moje poročilo: foliklov je 7 (2x18, 2x 15, 2x14 in 13). Jutri ponovni UZ, stopka pa jutri ali v torek.

diana, ful me veseli, da so izcedki prenehali!! user posted image user posted image user posted image user posted image Kar tako lepo naprej.

jona klara
, mild postopek je to, da se začneš pikat 5 dan ciklusa, potem imaš 7 dan prvi Uz in potem nekje na 2 dni, na koncu pa na 1 dan. Naj bi pa bil to res kratek ciklus - nekje 13 dan naj bi imela punkcijo. ampak ni rečeno, da je res tako - jaz sem npr. trenutno v 2 mild postopku - prvič sem imela punkcijo 18 dan, ker sem ful počasi reagirala, sedaj bom imela pa punkcijo nekje 30 dan, ker sem prvič dobila hiperstimulacijo in so mi dali sedaj pol manjšo dozo in nisem reagirala. Načeloma je pa to res hiter postopek! user posted image

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
7.2.2010 17:59:43   
Urshy78
suzy, jeee, super, pa boš le dočakala stopko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image foliklči majo pa še jutri čas, da za kakšen mm zrastejo user posted image

jona klara je pa bolj spraševala za zdravila, namreč iz napotnice ne zna razbrati kakšno zdravila bo imela. napisano ima nekaj podobnega kot "malt", vendar jaz ne poznam nobenega zdravila, ki bi se imenoval  približno tako.

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 7.2.2010 18:00:47 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 864
7.2.2010 18:15:23   
jona klara
SUZI-super za foliklčke, še malo pa bodo tapravi.....srečno, sicer hvala za pojasnilo ampak spraševala sem res to kar je že omenila urshy, ne vem kaj piše.

urshy-hvala za pomoč tolmačenja, upam, da si ok, še 2 nočke pa bo big day zate, že mene zanima kaj bo čez 16 dni, komj čakam, da nam javiš veselo novico- upamuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 865
7.2.2010 19:17:40   
špica84
jst imam 1.ivf pri dr.bokalovi,postopek bo v ljubljani kakor tvoj.
mogoce se pa srecava in boma istocasno :D
kdaj si oddala papirje
ceprav res delam v ukcju o tem ce je bil konzilij ne vem nic,ker se bojim it vprasat :(

Neposredna povezava do sporočila: 866
7.2.2010 19:20:04   
jona klara
user posted image user posted image  moje papirje so prejeli 26.1,upam, da pridem ta mesec v konzilij, poročaj, ko bo kaj novega...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 867
7.2.2010 19:24:42   
špica84
jst sem svoje papirje oddala 13.1,no ja upam da bom ob februarski m ze lohk navrsti.ker pri meni na napotnifci pa pise za th:menopur pa nekaj kar neznam prebrat ter od 3 dneva naprej

porocaj tudi ti kaj bo novega

Neposredna povezava do sporočila: 868
7.2.2010 22:00:47   
Anonimen
jona klara, jaz bi rekla, da boš imela menopur. Ker kolikor jaz vem vedno (99%) v GK dajejo menopur in kasneje centrotid. Tudi pri meni npr. so najprej rekli, da gonala ne bom dobila, ker ga nimajo, kasneje, ko sem se pikala že nekje 14 dni in ni bilo nič učinka, so mi zamenjali menopur za gonal. 

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
7.2.2010 22:55:25   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Pikovit na GKLJ pri zamrznjenčkih po transferju ne dajo nič utropizderaja in podobnega, pa če je stimuliran postopek ali pa ne. Dabroston dobiš predpisan šele po pozitivnem krvnem testu. pri samem postopku (s punkcijo) dajo, ne vem pa, če dajo tudi tistim, ki nimajo stimulacije, to pa ne vem. Pikovitek user posted image  kako zelo ti želim, a bi se čimprej pozdravila in bi rabila it na polikiniko čimmanjkrat!

Loremi hvala za tako lepe želje.Ampak bo še trajalo tole zdravljenje.Naj pa hitro miine.
Nisem vedela,da v Lj. tako delajo.Ko sem jaz hodila,se mi zdi,da smo uprabljali utrozadevo.Je pa že dolgo od tega,tako da me ne držat za besedo.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 870
7.2.2010 22:57:31   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Evo moje poročilo: foliklov je 7 (2x18, 2x 15, 2x14 in 13). Jutri ponovni UZ, stopka pa jutri ali v torek.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jupiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 871
7.2.2010 22:58:03   
sonček33
Navijam.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 872
8.2.2010 9:22:30   
jona klara
dobro jutro vsem

suzy -hvala, ampak bom poročala, če res, res ne znam prebrati , dvomim, da je menopur, po črkah sodeč deluje prej gonal, ampak se mi zdi, da mi je on takrat nekaj omenjal kot malt...saj bom videla, ko bomo tako daleč, upam da si ti uredu?vse najboljše ti želim

špica 84-se kontaktirava kako bo, upam, da čimprej se mi zdi mot, da že čakam pol leta, je pa od decembra

urshy- kako si ti, še en dan preživiš, potem, pa upam na čimbolj nežne in srečne roke zdravnice, da boš čez 14 dni skakala po luftu od srečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
8.2.2010 10:39:19   
špica84
res je jona klara men se tudi zdi da je ze cela vecnost,ampak je samo od decembra,ker mi je takrat manjkal izvid brisa in ni mogla poslat naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 874
8.2.2010 10:49:49   
diana79

drage punce!moja krvavitev je povsem nehala!že včerj popldne je bilo čist čist minimalno,zdaj pa nimam nič več!upam da je to dober znak!ne vem pa koliko bi mogla krvavet če bi obe pikice poslovile!tale krvavitv mi zdi nekam premalo da bi poslovila oba zarodka!upam na najboljše......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.