IVYY
|
diana79...draga moja, kar na jok mi gre od sreče, ko vidim, da gredo stvari pri tebi na bolje vem, petek je še daleč, a probaj se s čim zamotit (jaz že celo jutro berem knjigo) en velik objem zate urshy78 zlata moja, danes sem bolje, še vedno boli in mož mi se smeje, ko me vidi, kako hodim, je rekel, da sem prav sexi . V glavnem mi ful paše, če ležim, čim sem več kot 5 minut na nogah me začne boleti, pa najhuje je, ko sedim, ker se potem nikakor ne morem dvignit sama. Ampak je bolečina nekoliko manj prisotna kot včeraj, s tem, da danes dosti bolj čutim ledvice. Mislim na tvoje pikice, ki te čakajo 9.2 in molim zate, da bo vse super in da nam boš sporočila veselo novico. miklarom dušica, naj čimprej priteče in se veselim s tabo, da greš po svojega pingota! Saj veš, da angelčki mislijo nate in tokrat te ne bodo razočarali. pikovit...hvala ti za spodbudne besede. Na trenutke sem polna upanja in si rečem, pa ni vrag, da me ne bo tokrat vsaj ena pikica pričakala, da vsaj tokrat pridem do ET...potem pa si rečem, pa nič hudega, če ne bo nič, mogoče pa bo naslednjič boljše. Sem se pa z dragim pogovarjala, da če tokrat ne uspe v GKLJ, greva naslednjič probat k Rešu...grem po stopinjah moje drage prijateljice BEBIII . Tebi draga pikovit pa iz srca želim, da so ti pregledi čimprej za tabo in boš končno deležna sreče loremi...jaz toliko pijem, da mi je že muka, ko se moram skozi dvigovat in it na wc. Kot da bi pojedla 1kg pršuta A to je dobro, a ne, še posebej pri hiperci? Je pa hvala Bogu tokrat hiperca znosna, zadnjič ni bilo druge kot it v bolnico. suzi...oglasi se kaj, mislim nate in držim pesti
|