Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 8.2.2010 18:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
urshy, mislim nate in držim pesti za jutri!!!!!! !!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 8.2.2010 19:12:07
|
|
|
|
Urshy78
|
ivyy, tako se govori punce, hvala vsem
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 8.2.2010 19:16:55
|
|
|
|
jona klara
|
tudi jaz mislim nate, vso srečol ti želim še enkrat, pam čimbolj mirno noč, drži se tako kot je treba
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 8.2.2010 19:18:49
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 v petek 12.2.! ...pa ti si nosečka ...si naredila še kakšen test? Brez stimulacije tako kot sem bila jaz, pokaže 100%!!! Meni je 7. dan.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 8.2.2010 22:37:48
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce, sem vam prišla zaželet vso srečo za jutri IVYY in Urshy78, naj bo jutrišnji dan zaznamovan za celo življenje- v dobrem smislu Rada vas imam in bom mislila na vas Nočko
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 8.2.2010 22:40:15
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: diana79 v petek 12.2.! ...pa ti si nosečka ...si naredila še kakšen test? Brez stimulacije tako kot sem bila jaz, pokaže 100%!!! Meni je 7. dan. Ja res bi ti moral do sedaj pokazat Jutri TESTEK IN SLIKICO PROSIM Lana, nisem dobila slikice ma telefon mi je v k u pošlji na telefon od mojega
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 8.2.2010 22:45:36
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: diana79 v petek 12.2.! ...pa ti si nosečka ...si naredila še kakšen test? Brez stimulacije tako kot sem bila jaz, pokaže 100%!!! Meni je 7. dan. Ja res bi ti moral do sedaj pokazat Jutri TESTEK IN SLIKICO PROSIM Lana, nisem dobila slikice ma telefon mi je v k u pošlji na telefon od mojega ..ma dobro, pa sej maš novega!!!! Veš da si jo nisem shranila, dej mi jo pošlji po sms.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 8:10:21
|
|
|
|
sonček33
|
Miklarom... želim ti, da bi želja postala resničnost. Kmalu. Da bi ti življenje pokazalo lepšo plat. Za vedno. Ostani tako fajn punca še naprej.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 8:28:05
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj... Diana, če boš danes delala test, držim pestke, da bo plusek Miklarom, tebi pa želim vse najboljše za tvoj rojstni dan, pa veliko sreče, pa veliko sonca, pa ugodno smučanje in lep dopust, pa še to, da se vse izteče po tvojih načrtih
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 8:53:01
|
|
|
|
nhaya
|
Evo, Urshy in Ivyy..čakam in držim pesti, da so vaju čakale lepe novice..pa čim prej javita.. Diana, ti nam pa le tudi čim prej javi, če si delala testek...
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 9:10:33
|
|
|
|
MP30
|
Jutro drage soborke. Urschy in Ivyy danes držita se, mislim na vaju! Diana, če se se odločiš za test, upam, da boš vriskala od veselja! Jaz sem včeraj prevzela zdravila, danes je padla druga špikica, UZ imam 15.2.. Želim vam karseda lep in pozitivnih presenečenj lep teden!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 9:31:52
|
|
|
|
diana79
|
na žalost danes ne morem testa delat ker nimam doma!mogoče popoldne grem kupti! ursy in ivyy;držim pesti za vaju!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 9:37:14
|
|
|
|
IVYY
|
Drage moje, imamo 2 zarodka ...ne morem verjet, tako sem bila šokirana, ko mi je biologinja po telefonu povedala, da nisem mogla izustit ene besede. Kako mi je že včeraj urshy78 napisala: "Upanje je tako dobra laž, da ji verjamemo. In ker ji verjamemo velikokrat postane resnica" ...in še res je !!! Vem, da je pot do še dolga, a vendar sem presrečna !!!!!!!!!!! Urshy78, skozi mislim nate in vem, da bo vse v redu !!! To čutim !!! Javi se, ko lahko. Miklarom, danes je tvoj dan, zato pozabi vse, kar je slabega bilo, ker nikoli več ne bo tako! Da boš zdrava, srečna in vesela ter nas še naprej rada imela! Naj se ti izpolnijo vse želje, tudi tiste najmanjše! Vse najboljše, RTM !!! Diana79,
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 9:39:20
|
|
|
|
IVYY
|
nekaj me računalnik zadnje dneve heca, zato se opravičujem, če kakšen tekst 2x pride ali pa končam na pol pisat... diana79, drži se in bodi mirna, boš pa jutri test naredila. Itak bo pokazal debel .
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 9:46:20
|
|
|
|
nhaya
|
Joj, Ivyy, kok sm jst vesela zate.. ..sem vedla, da bo vse ok..In kdaj imaš zdaj ET? No, sedaj pa samo še dobre novice od Urshy.... ..pa še Diana....
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 10:46:33
|
|
|
|
IVYY
|
nhaya, ET imam 11.02. tudi jaz nestrpno čaka urshy,da se javi
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 11:50:03
|
|
|
|
sonček33
|
Diana, mislim nate.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 12:20:50
|
|
|
|
diana79
|
mogoče popldne delam test!moj bo prinesel ko pride iz službe!je pa nekaj,kar ni tako dober znak!ponovno mi pojavilo izcedek ne velik rjavordečo barvo!na vložki še ne pozna samo na papirju čist čist malo!zdaj ne vem ali to še puca od prej,ali ponovno začenja !redno čekiram na wc-ju!še sporočim kako je ivyy:vidiš,kaj sem ti rekla da ni dvoma! urshy:čakam na tvoje dobre novičke
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 12:37:07
|
|
|
|
Urshy78
|
dan punce ivyy, naprej sem šla tebe prebrat bejbika, jeeeeeeee, čestitke a veš kok sm vesela imela sem dober občutek in ponavadi se ne zmotim no vidiš, da tisti pregovor ni kar tako polepšala si mi dan, res sem vesela moje stanje, od 6 celic so se oplodile 3, ena je bila nezrela, tako da je niti zamrznit ne bodo dali, vstavili so mi pa eno morulo in eno blastocisto test 24.2.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 12:41:22
|
|
|
|
Urshy78
|
Miklarom, tebi pa želim vse najboljše v življenju. Da bi se ti izpolni vse želje, najbolj pa ti želim, da bi končno dočakala svojo pikico. pa lepo praznuj Diana, za tebe še vedno stiskam pesti kot nora
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 12:42:34
|
|
|
|
Urshy78
|
aha, pa še nekaj sem pozabila vprašati. dobila sem Utrogestan in si ga moram do nadaljnega dajati. zdaj pa ne vem ali si ga moram z njim začeti že danes?? po moje najbolje da kar pokličem v GK in vprašam.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 12:55:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Urshy, uau, lepe novičke!! ČESTITAM!!! Sedaj pa lepo grej svoja dva . IVYY, tudi tebi čestitke!! Če se ne motim so se od 3 celic, 2 oplodile? To je ful lep rezultat!! Pa so delali IVF ali ICSI? Skratka, držim pesti, da bojo tudi čez dva dni ful lepe novičke! Pa še moje poročilo: danes ob 24.00 pade stopka, punkcija v četrtek!! Foliklov je sicer samo 7, ampak vseeno upam na najboljše!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 12:58:08
|
|
|
|
IVYY
|
urshy moja, jupiiiiii!!!!!!!!! ...kar jočem, ko tole pišem !!! Tako sem srečna zate!!! Mislim, da utrogestan moraš tudi danes vzeti, ampak ti kar pokliči na GK. Kakšna pa je razlika med morulo in blastocisto? Meni so samo rekli, da imam 2 zarodka. Saj mi bodo že v četrtek povedali . Diana, tudi jaz stiskam pesti kot nora
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 13:01:19
|
|
|
|
IVYY
|
suzi, ja od treh celic so se dve lepo oplodile, ena celica pa je degenerirala. Imela sem res malo celic, a so bile zato kvalitetne . Tebi pa čestitke za štopko in 7 foliklov ni malo, ne obupaj! Vse bo dobro, ker nas je tukaj na RR ogromno, ki ena drugi pošiljamo pozitivno energijo!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 9.2.2010 13:01:45
|
|
|
|
Fargesia
|
urshy, ja utrogestan si daš že danes... zjutraj si ga nisi, popoldne oziroma uno drugo tabletko si pa že daš. suzika,
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?