|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
8.2.2010 11:15:56   
IVYY
diana79, vse je v redu boš videla,če bi izgubila obe pikici, bi krvavitev bila po moje kar močna.
Mogoče pa sta še obe pri tebi, upaj na najboljše !

suzi, bravo za folikle in srečno danes!

nhaya, lepo da je punkcija za tabo in čestitke za 5 celica. To, da ti reš ne da pa nič proti bolečinam, mi pa je res čudno. Mene bi pobalo od bolečine.
Jaz imam viška utrogestana od 1. postopka, spila sem samo 6 tablet (1.dan), potem so mi pa rekli, da ET ne bo. Če želiš ti ga lahko pošljem brez plačila seveda. Javi mi.

urshy78, kdaj imaš ti jutri ET. Meni so na dan punkcije napisali naj pridem 11.2. ob 11. uri zjutaj, pa se mi zdi ful pozna ura. Ker ko čakaš na punckijo, vedno čakajo tudi za ET.
Jutri je za obe pomemben dan, ti greš po pikico, meni pa bodo povedali, če grem 11.2. po mojo pikico.
Mislim nate!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 876
8.2.2010 11:44:22   
nhaya
Kakšna pa je razlika med Utrogestanom in Prometriumom?? Ker men je Reš reku za Prometrium..a je to odvisno katere špikice smo si dajale?
Zanima me še za tifol..a ga jemljete?

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 877
8.2.2010 11:45:14   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

drage punce!moja krvavitev je povsem nehala!že včerj popldne je bilo čist čist minimalno,zdaj pa nimam nič več!upam da je to dober znak!ne vem pa koliko bi mogla krvavet če bi obe pikice poslovile!tale krvavitv mi zdi nekam premalo da bi poslovila oba zarodka!upam na najboljše......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

...sploh ni nujno, da krvaviš...ko je meni eden odmrl, nisem nič krvavela, ker se je absorbiral.....držim pesti, da si srečka nosečka!!! Kdaj imaš krvnega?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 878
8.2.2010 11:55:16   
diana79

v petek 12.2.!

< Sporočilo je popravil diana79 -- 8.2.2010 11:56:15 >

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 879
8.2.2010 12:07:12   
mismis
Diana, saj bo, si že bližje petku in krvnemu.
Bom držala pestke zate, da bo v petek visoka beta user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 880
8.2.2010 12:10:39   
Urshy78
diana, tudi jaz mislim, da če bi zgubila obe pikici, bi mogla biti krvavitev močnejša. jaz bom do petka držala pesti zate.

ivyy, meni so napisali da moram biti jutri ob 9.00 na GK. samo tebi so pa res pozno napisali uro?? verjetno imajo na tisti dan veliko punkcij, zato je ura taka, ali pa ne vem user posted image
ko sem imela jaz punkcijo, je bila za mano še ena punca ki je imela ET in je bila okoli 10 ure že fertik.
ob kateri uri pa moraš jutri poklicati? a veš da nisem vedela, da lahko toliko prej pokličeš? zdaj mi je pa žal, da nisem prosila za kodo. tako bi vsaj zdaj že vedela pri čem sem, ne pa da sem v negotovosti user posted image
danes bom ziher slabo spala, živčki bodo nardil svoje user posted image

tudi jaz mislim nate in držim pesti, da ti jutri povejo dobro novico user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 881
8.2.2010 12:33:52   
IVYY
urshy78, meni se tudi zdi čudno, prvič so tudi meni dali 9. uro zjutraj, zdaj pa 11?user posted image
Res, da nas je bilo dosti na punkciji v soboto, več kot 10  in jaz sem bila med zadnjimi.
Ampak, kako vej, koliko nas bo prišlo do ET? Na dan moje punckije so namreč bili samo
trije ET ???  Vse skupaj mi je čudnouser posted image  Mogoče so že vedeli, da bom težko prišla do ET ?
Jutri pa pokličem ob 9.uri zjutaj

Glede kode pa je takole: dajejo jo v zelo redkih primerih. Meni so jo dali, ker prvič nisem prišla niti do ET,
pa glede na to, da mi ne bodo mogli narediti IMSI metode.

Če je še katera imela tako pozno ET, naj se oglasi.

nhaya, med prometriumom in utrogestanom baje ni nobene razlike (gre za različnega proizvjalca), oboje je v bistvu progesteron
punce, popravite me prosim, če se motim

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 882
8.2.2010 13:01:18   
diana79
hvala punce!

ivyy in urshy:jaz sem prepričana da vaju čakajo lepe blatociste!sploh ne dvomim o tem!držim pesti za vaju!

hvala vsem za podporo!tako mi zgaga peče že od včeraj,upam da je to dober znak!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 883
8.2.2010 13:27:46   
Urshy78
ivyy, vprašanje kakšen sistem majo user posted image
jaz sem pa mislila, da ko po telefonu pokličeš, da zveš tisti dan ko naj bi bil ET, ne pa par dni prej. sem sestro takrat vprašala za to možnost pa je rekla ni problema, da naj grem samo v laboratorij in zaprosim za kodo. pa se nism odločila, zdej mi je pa žal...ah kar je pač je..

kdaj se pa zve če bo sploh  ET? ti sestre povejo v sobi S III ali je treba počakati zdravnika??
jutri bo živčno jutro za obe, a ne user posted image jaz imam že zdaj "metuljčke" v trebuhu
ampak morava ostati optimistične, nimava druge izbire user posted image
ti želim veliko sreče.

diana, hvala. sem pa že od dostih punc slišala da jih je pekla zgaga ko so bile noseče. vidiš, pa imaš še en znak več. jaz sem prepričana, da ti je uspelo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 884
8.2.2010 13:42:47   
Teja K.
Pozdravljene punce, končno se vam oglašam tudi jaz. Sem v vaši "skupini", danes ob 20.uri me čaka stop inekcija, v sredo pa punkcija. Hodim Rešu in danes na UZ je bil kar pozitiven in je rekel, da je polno foliklov,kar tudi sama čutim, saj sem precej napihnjena. Bo še katera v sredo pri njemui zjutraj? Mi2 nam bi prišla ob 8.uri...obeta se sneženje, upam, da ne bo zapletov na poti do Postojne. Pozdravček...zunaj je čudovito vreme.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 885
8.2.2010 13:45:06   
Urshy78
Teja, dobrodošla user posted image
srečno v sredo pri punkciji, naj bo čim manj boleča.

čudovito vreme user posted image iz katerega konca pa si? tu v Lj je že cel dan oblačno.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 886
8.2.2010 13:51:17   
špica84
jah res je v lj za en ... vreme

mam sreco da sem dons frej ku je praznik.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 887
8.2.2010 13:52:53   
Teja K.
Pozdravljen tudi v,doma sem s primorske, kjer piha burja in sonček lepo sije. Prav čudovit dan, le kaka stopinja več ne bi škodila. Tudi mene veseli dela prost dan,ker je bilo jutranje vstajanje ob 4.uri hudo in bi težko danes učinkovito delala.
user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 888
8.2.2010 14:16:07   
jona klara
urshy in ivyy-srečno obema jutri in čimmanj razm,išljati in se živcirati, vse bo ok v to morata biti prepričani in bo uspelo.user posted image user posted image

teja k-dobrodošla med nami, srečno ti želim na tvoji potiuser posted image

diana-tudi jaz mislim, da ti je uspelo, sicer ne bi imela težav z zgago, to je dejstvo.user posted image user posted image user posted image upajmo na najboljše!

špica-kako si ti, nestrpna kot jaz? ta teden bom poklicala in vprašala kdaj bo ali je bil konzilij, ker me že dela neumirjeno, kdaj bo kaj... a ti si tudi ms?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 889
8.2.2010 14:19:48   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

tako mi zgaga peče že od včeraj,upam da je to dober znak!

jp, jp, tudi mene je ornk matrala in to pred testom!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 890
8.2.2010 14:27:01   
špica84
ja jaz sem tudi ms,ki je zelo redko frej in to danes je cudez,upam da so bile to moje zadnje nocne kar sem jih delala prejsnji teden user posted image

ja jona daj poklici k mene je "strah"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 891
8.2.2010 15:19:16   
Anonimen
dober dan babike....
danes sem imela UZ (8dan od prvega dne M) in sem bila kar malo razočarana.
imela sem terapijo z puregonom (100enot) in pridelala sem samo tri folikle...ne moram verjeti.nazadnje ko sem imela takšno terapijo sem predelala nešteto foliklov in na koncu sem imela 13 celic....
danes sem dobila še cetrotide,v sredo imam spet UZ.....mislite da bo še zraslo kaj foliklov???mene zelo skrbi...samo trije folikli,torej bo celic tudi bore malouser posted image user posted image user posted image
punce ki imate izkušnje prosim pomagajte in svetujte....

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
8.2.2010 15:55:17   
IVYY
TejaK, dobrodošla med nami !!! Jaz sem tudi iz Primorske, iz Kopra. Vreme je čudovito, a jaz ne morem ven.
Danes me še bolj boli kot včeraj, precej me boli v trebušni votlini, o bolečinah v ledvicah niti da govorim...verjetno se to stopnjuje zaradi utrogestana.

še dobro, da mož skuha in pospravi,ker drugače trenutno nimamo nobenega, da bi nam pomagal.

urshy78user posted image , že sestre ti povejo, če bo ET ali ne, ne rabiš čakat na zdravnika. Ti niti ne razmišljaj o tem, ker spermiji tvojega dragega niso tako slabi,če so ti predpisali IVC, pa še 6 celic je veliko...jaz pa sem vedno bolj brez upanja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 893
8.2.2010 16:00:05   
IVYY
TejaK, DOBRODOŠLA med nami !!!!  Jaz sem tudi iz Primorske, iz Kopra. Vreme imamo res čudovito, a ven ne morem, ker moram počivat. Ti, iz kje si?

Punce moje, danes me še bolj boli kot prejšnje dneve. Ledvice me grozno bolijo, verjetno zaradi utrogestana se vse skupaj samo še bolj stopnjuje. Če jutri ne bo bolje, se bom šla pokazat v bolnico Izolo.

Urshy78user posted image ...sestre na odd SIII ti povejo ali bo ET ali ne, ni treba čakat zdravnika. Ma tebi ni treba skrbet, ker glede na lepo število celic in glede na to da so ti predpisali IVF (kar pomeni, da seme tvojega dragega ni tako slabo), ti ni treba skrbeti....meni pa upanje pojenja, nimam preveč dobrega občutkauser posted image

diana79, hvala za spodbudne besede

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 894
8.2.2010 16:09:31   
Urshy78
ivyy, nič se ne sekiraj, če si na tako lepo vreme doma. veš koliko bo še takih dni user posted image
a take bolečine imaš user posted image user posted image user posted image a so ti dali tablete proti bolečinam? jaz sem dobila 4 ketonale.
počivaj, drugega ti ne znam svetovati. a si ti kaj utrujena po Utrogestanu, se ti kaj vrti v glavi? jaz sem bila na trenutke čisto "zadeta"
super, da imaš tako pridnega moža da ti pomaga. jaz sem pa že cel teden pri mami, gor rihtava kopalnico in če bi bila doma, sigurno ne bi počivala ampak bi pospravljala. upam, da bo čez dva dni že fertik, ker mi je tukaj že pošteno dolgčas.

kaj to berem, da izgubljaš upanje? ej, da ne bi slučajno!!!! lej, imaš tri celice in ogromno možnosti, da se vsaj ena od teh oplodi in res nimaš razloga za pesimizem!!! itak ne moremo več vplivati na to, kaj se trenutno dogaja v epruvetkah. danes sem na FB prebrala svojo misel dneva in mi je bila blazno všeč:
Upanje je tako dobra laž, da ji verjamemo. In ker ji verjamemo velikokrat postane resnica ;)

in res je, upanje umre zadnje, tako da te prosim, da odženeš slabe misli stran, ker ti bojo prej škodovale kot koristile. tudi mene je strah, moj ima drugače super spermije, ampak to še nič ne pomeni.
jaz sploh pomisliti ne upam, da mi ne bi uspelo.

zato te prosim, ne obupaj. RTM!! mislim nate in ti pošiljam velik koš optimizma user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 895
8.2.2010 16:10:46   
nhaya
TejaK pozdravljena med nami...jaz sem tudi pri Rešu in bom v sredo tudi v Postojni..okoli 8.30 imam ET..punkcijo sem pa imela v nedeljo ob 7h..Tako da se sigurno vidiva..

Kako pa ste ostale po punkciji? Mene sicer ne boli..me pa tko tišči noter, kot da sem čist napihnjena..

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 896
8.2.2010 16:18:38   
nhaya
IVVY ti pa slučajno da ne bi res obupala..samo misli pozitivno..

NIHČE ZARES PORAŽEN NI, DOKLER SE NE VDA,
ZATO NA POTI K CILJU LE VZTRAJNOST NAJ VELJA.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 897
8.2.2010 17:51:33   
Urshy78
nhaya, jaz po punkciji čutim rahel prtisk oz špikanje v jajčnikih, sploh ko vstanem. pa prsa me ful bolijo že od stopke naprej. 

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 898
8.2.2010 18:34:39   
nhaya
Joj Urshy, hvala enako..se mi zdi, da mi jih bo razneslouser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 899
8.2.2010 18:49:52   
IVYY
urshy78, tudi jaz te imam radauser posted image user posted image user posted image user posted image
zelo lep pregovor, si ga bom do jutri vseskozi ponavljalauser posted image
meni pa se od utrogestana ful spi, vseksozi sem utrujena, pa slabo mi je na trenutke.
Vse potrpim, samo da me moja pikica čakauser posted image
Srečno jutri, držim pesti zate zlata mojauser posted image user posted image user posted image user posted image

nhaya, ne bo obupala, obljubim. Hvala user posted image  Ti pa kar počivaj, punkcija ni kar tako.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?