|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
7.2.2010 9:49:49   
Sanikaa
U stvari sem delala eno lazanjo s polento in bučkami.. ta je bila res njami

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
7.2.2010 9:51:17   
hruškolinka
Bolančki: user posted image
Pridobivanje teže: mislim, da je čist normalno, če sedaj dobijo pol kile na mesec al pa še mal manj, drugače bi pri enem letu imeli naši otročki 20 kg.user posted image
Mi tud mamo puzle po tleh. Se mali rukne z glavo dol, pa ga nič ne boli. Super. Edin treba bo pazit, ker radi odgriznejo kak konček (ko bo več zobov) in loh kaj pogoltnejo.
eee: dober izraz: grem se vtaknit v posteljo. Ga bom ponucala, mi je všeč.user posted image
Muca: glede brcanja v obroču se nič sekirat, ko ji bo zanimivo ratalo, bo že brcala, zdej pač bl opazuje okol in ne more mislit še  na noge. Ne, mamo nisem nikol nazaj udalila, ker potem bi bila tudi jaz slabič, sem si mislila? Je pa tudi nas enkrat mislim da socialna obiskala, ker po tistemu se je tepež nehal. Mislim, da je nekdo moral prijavit, ker v šoli včasih nisem mogla sedet na riti in sem cel pouk stala, pa se učitelci rekla, da sem po stopnicah padla in da me zato rit boli. Pa zdravniku sem tud enkrat morala it pokazat klobase po hrbtu (sem mu tud rekla, da sem po stopnicah padla).user posted image   Groza, a vas je pa policija obiskovala. Upam, da je starše to kaj izučilo, pa da jih je bilo vsaj sram, ko so prišli. Kaj češ, ti naši starši so bili še s stare šole.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
7.2.2010 10:08:19   
aprilčica07
Mi2 sva ostali sami. Kuham kosilo za vse, pa malo se nafutrala prej, je zmazala skoraj celo banano... ma kaj ni to preveč za to naše dete?user posted image Ven bova šli okrog 12, da bo za zihr zaspala.. je še v košari in zna bit, da če ne bo spala bo njurila..user posted image user posted image user posted image

eee35: plenice, ja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tisto me je znerviralo v nulo, priznam....sploh, ker je to ena super truper pametna popedenana guspa.. grrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridi pridi k nam, je tako lepo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sanikaa: pri nas tistih mucic ni, ker ima službene kalcete in so take čudne in nimajo teh mucic.. saj drgači je moj kr pridem, ma to z nogavicami, pa mu ne gre in ne gre..user posted image super, da je Leo že bolši... kr tako naprej..user posted image user posted image user posted image user posted image možek in Vid sta še na Rogli?
go ta: moram provat narediti lazanjo, me zanima če mi bo uspelo.... samo lotit se moram, pa se mi zdi, da je ful pacanja in se mi pol ne da niti začet delat... user posted image
hruškolinka:user posted image user posted image revice, kaj vse ste doživele...user posted image user posted image user posted image jst mislim, da tle ni pomembno ali so starši stare ali nove šole, moja dva sta tudi iz stare šole pa  naju nikoli nista tepla (enkrat mene, in mislim, da enkrat brata), ampak takrat sva si jih pošteno zaslužila..user posted image še zdaj imam fiml pred očmi kako sem mami rekla da je **** in kako me je začela lovit okoli mize, in ko me je ulovila mi je primazala tako klofuto.. vem, da sem si jo zaslužila, ker sem bla takrat neznosno pametna...user posted image user posted image jst sem Jakoba enkrat do zdaj udarila po riti (september 2008, točno vem kdaj), takrat ni znal še niti govorit,  ampak si je zapomnil.. in mi vsake tolko reče, da sem ga tepla,user posted image user posted image ker je bil takrat lump, meni se pa zraven srce trga.. (takrat je porinil njegov vozek, ki je bil natovorjen z špežo izpred hiše naravnost  v moj avtu in mi ga podrsal.. meni je pa film počil in sem ga udarla)

Grem malo čekirat za štedilnik, pa pridem morebiti nazaj:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
7.2.2010 10:11:16   
Anonimen
hruskolinkauser posted image

jaz sem mala 2 ene 3x  po riti, ko sta bila okol 2eh let.
in se zadnjic pogovarjajo v soli, kako so doma kaznovani, ce niso pridni.

in tadej pribije:

kadar sem ful zlehen, me mami po riti, kadar pa nisem ful, apa mi da mir!user posted image
MULC!user posted image

pa sem ga vprasala, zakaj ni reju, da  za kazen ugasnem risanko in racunalnik, pa je reku, da so to ze trije pred njim rekliuser posted image

user posted image

zdj cakam socialnouser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
7.2.2010 10:11:30   
go_ta
Ja, ob vikendih imamo zgodaj kosilo, okoli 12, ker smo že fejst lačniuser posted image Niko spi svoj prvi lepotni spanec na lubijuuser posted image
sanikaa, bešamel je ena taka omaka za lazanjo (na maslu prepražiš moko in zalivaš s hladnim mlekom, vmes mešaš, da se ne zgrudi).Kupim pa od Barille že narejene liste za lazanjo, te so mi najboljši. Super, da je Leo bolje! Aja, se strinjam glede puzzlov - so super, ampak mi imamo tiste s črkami vmes in če prestavljaš naokrog, ven padajo. Bo treba zaščitit, da jih Niko ne dobi v roke. Pa ustauser posted image
Sem se spomnila enega pametovanja ... Dan pred najino poroko, ko smo pripravljali dvorano, mi je ena lubijevih sorodnic začela pametovat, da kakšne kolače imamo, da ona bi pa to bolje naredila pa spekla v 2 dnehuser posted image In to je razlagala pred osebo, ki je pekla piškoteuser posted image Jst sem mislila, da ji bom eno prilepilauser posted image Ko bom drugič rabila kake piškote, ji bom sestavine dostavila, pa naj pečeuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
7.2.2010 10:42:50   
Anonimen
BABE MOJE ZLATEEEE!!!!!!!

v prednosecniske kavbojke sem ZLEZLAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

juppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!"!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
7.2.2010 10:44:31   
aprilčica07
miska:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A veste koga jst pogrešam? ančuser posted image user posted image user posted image user posted image vem, da je pisala, da bo imela prakso in take stvari, ma vseeno, jo je blo lepo bratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
7.2.2010 10:46:11   
aprilčica07
puzle:: smo jih dobili pri Jakobu, ma se niso obnesle.. so se razštelale takoj, pa mali jih je povsod vlačil iz enga konca na drugega, pa smo pol koščke lovili.. zdaj imamo doma dormeo in je bolše:) Julijo gor in ona tam veselo kolovrati in išče igračke...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2733
7.2.2010 11:06:35   
Sanikaa
aprilčica ..kaj imaš od dormea ..kakšno podlago ali vzmetnico?

Neposredna povezava do sporočila: 2734
7.2.2010 13:03:33   
aprilčica07
sanikaa: imamo dormeo roll-up.. je super zadeva (vsaj nam)user posted image raztegnjeno v dnevni sobi,  tamala je gori, se obrača in razteguje, pa igračke lovi.. je pa tudi meni zeloo všeč, ker komot gori spim in je za moj hrbet idealen.. kadar spim na tem me zjutraj skoraj nič ne boliuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
7.2.2010 14:49:27   
eee35
miška: bravo!user posted image  Jaz po moje še dolgo ne bom, ker žrem preveč sladkega.

Skoz hočem napisat, pa pozabim, da Leclerc bo zdaj imel katalog, kje je dost programa za otroke, tako, da če kaj rabite, dajte pogledat. Jaz bom po moje kupila grelec za stekleničke, lahko tudi via posodice greješ, mojemu bo prišlo prav, je pa najceneje od tega, kaj sem gledala, sem mislila rabljen kupit, ampak pol ne bom. Verjetno prav dolg ga ne bova rabila, nekaj časa pa. No saj še razmišljam, bom vidla drug teden.

Mali spi v košari od vozička, v kombinezončku pa kapi sredi dnevne sobe, že 2 uri žaga, najprej od zunaj, pol pa sva ga na balkonu pustila, zdaj pa tukaj. Niti migne...

Midva na tleh v otroški sobi imava ene takšne blazine tatami se imenujejo, to mojuser posted image si je za trening kupil, pa za malega je super, ker je to zelo debela stvar.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 2736
7.2.2010 15:23:19   
anžetka
Go_ta, ženi, ženi...to bo neki najboljšga!user posted image  Najhujš je to, ker dec pri 30ih še vedno ne zna nič pametnega oz. zanimivgauser posted image  In...je blo kej z mižikanjem oz. od mižikanja?user posted image  Ha ha ha, ta je tud dobra-lulanje pa kakanje jauser posted image bo žena z zanimanjem brala, ni kej!user posted image
Aprilčica, lazanjo sem naredila tko, da sem prepražila čebulo, česen, korenček, zeleno, dodala mleto meso, popražila, dodala pelate, vino, začinila, naredila bešamel, dala v namaščen pekač 1plast testa za lazanjo, bešamel, meso, testo, bešamel, meso, testo, bešamel, parmezan in narezano mocarelo. Zraven pa solatka. user posted image za Julijino nogico v njenih ustkih!user posted image  Naš je pa včer prvič dal nogico v usta. Samo na hitr, ker se mora kar matratuser posted image
Eee, a zaupaš kje ste se to pregovarjale? Me res zanima kaj tako groznega si napisala...user posted image  in o čem je tekla debata (najbrž o vtikovanju, ampak vseeno)user posted image  Sem se mislila zjutraj logirat na RR pa sem bila takrat tako crknjena, da sem samo nazaj v posteljo padla... Zihr bi vas vse prehitela, ker se je naš mulc zbudil ob 4ih zjutrajuser posted image user posted image user posted image  Potem je bil uro in pol pokonci, zaspal za pol ure, jst zadremala za ene 10min, potem pa spet. Ampak takrat ga je moj lubi prevzel, da sem lahko mal drnjohala. Drugač pa spi samo po pol ure zadnje čase, največ 40min, če pa spi 1uro, je pa že dosežek!
Miška, no, super! Naš je tudi rad na nogah, je čist vesel, vriska, se smeje,... ko "hodiva"user posted image  A zato čakaš socialno? Enkrat vem, da si neki govorila o tem...še ko smo ble nosečkeuser posted image
Sanikaa, hvala za nasvet. Nisem vedela, da se tako hitro lahko uničijo. Bom malo pogledala okrog pa se bom odločila... Za bešamel pa stopiš maslo, vmešaš/zarumeniš moko, zaliješ z mlekom in kuhaš 5min. Lahko vmešaš še nariban parmezan oz. kater drug sir.
Glede nasvetov-uf, meni tako pritisk dvigne, če se mi zazdi, da nasvet ni samo nasvet, ampak že kar siljenje, prepričevanjeuser posted image
Prednosečniške cunje-Miški vidim, da je uspelo...kaj pa ostalim? Ker kakšne kavbojke lahko oblečem, kakšnih pa še ne. Majice pa itak lahko že skoz nosim vse.
GH-a je katera že dala hruško? Kako se je obnesla? Papaje mu pa nisem dala, ker je ne morem ukašit, je nemogoče, v multipraktiku je pa tud ne mislm, je premal, se mi ne da potem vsega pomivat. Mogoče na ribežn...

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
7.2.2010 15:42:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

hruskolinkauser posted image

jaz sem mala 2 ene 3x  po riti, ko sta bila okol 2eh let.
in se zadnjic pogovarjajo v soli, kako so doma kaznovani, ce niso pridni.

in tadej pribije:

kadar sem ful zlehen, me mami po riti, kadar pa nisem ful, apa mi da mir!user posted image
MULC!user posted image

pa sem ga vprasala, zakaj ni reju, da  za kazen ugasnem risanko in racunalnik, pa je reku, da so to ze trije pred njim rekliuser posted image

user posted image

zdj cakam socialnouser posted image

zarad tega, anzetkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2738
7.2.2010 16:07:17   
Sanikaa
Ja EEE te tatami podlage so super. Mislila sem nabavit jih če bi Leo rabil iti na fizioterapijo. Zdaj sem nehala iskat in gledat. Anžetka te podlage so ti 1000% boljše kot tiste puzzle. Tudi različnih višin so (2,5 , 4 ..cm)

Ok ta bešamel. kam ga potem date?? Meso naredim najbrž v paradižnik omaki, testenine in ta bešamel. Ga dam v meso?

Miška bravo za tebeuser posted image user posted image Jaz pridem brez težav samo v hlače z veeelikim deležem elastanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
7.2.2010 16:07:32   
aprilčica07
eee35: bravo za malega, da tolko spi.... naša je bla tudi pridna, smo šle na sprehod in je žagala uro in pol..user posted image
anžetka: hvala za receptek, bom provala... user posted image jst sem pa musako naredila... za znoret dobra je ratala..user posted image user posted image

kilogrami: jst sem tokrat zlezla v prednosečniške hlače in kavbojke po 14 dneh...user posted image , pri Jakobu pa sem rabla 9 mesecev, se pravi 9 mesecev gor in 9 dol, zredila sem se pa obrakrat isto...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
7.2.2010 16:09:35   
aprilčica07
sanikaa: bešamel jst dam tudi v musako, pa v gratinirane palačinke, pa po gratinirani zelenjavi, pa po testeninah... se ga da lepo uporabit..user posted image

ma daj, na slikah si videt prav lepo suha in ne zgleda da bi imela kje kaj preveč..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2741
7.2.2010 16:18:09   
Sanikaa
Meni je ostalo ravno 8 kg več. Če se vidijo ,ali ne , nekatere hlače sploh čez boke ne grejouser posted image Moj problem je da se jaz sploh ne debljam od popka navzgor, ampak vse v boke in ritko in nogeuser posted image . drugače sem v faco suha, včasih preveč, ampak če hočem imet rit normalne velikosti je nažalost obraz kot da sem anoreksičnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2742
7.2.2010 16:23:33   
eee35
anžetka: http://www.ringaraja.net/forum/m_4910842/mpage_1/key_/tm.htm, pa ne da se mi več tam pisat, zgleda, da Gini (s celim spoštovanjem do nje, se jo res lepo bere) nobena ne bo znala razložit na takšen način, da bo rekla: ja, mogoče v tem primeru imaš prav. Njej se zdi, da ima pač prav ona, pa čim več razlagaš, tem več vpraša zakaaaj?user posted image  Zato, ker.user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
7.2.2010 16:25:55   
Sanikaa
Aprilčica sem pogledala mal te rollupe ..pismo so pa kar dragi. Mislim za dat na tla da bi mi se klinci igrali.Za pomožne postelje že imamo one za napihat...ma bom vidla če bosta kaj rabila in želela. Trenutno je pri nas preproga z cestami zakooon user posted image

Fanta sta še vedno na Rogli. Danes so pa imeli sončekuser posted image ne vem kaj je v zadnje čase s Vidom. Začel mi s eje popolnoma upirati. Vse je NE! Noče se z mano pogovarjati na telefon. Jaz mu rečem da ga pogrešam ...on meni jaz tebe NEuser posted image Najbrž je jezen na mene da nismo vsi skupaj? Ampak tudi doma v zadnje čase samo kriči na mene da vse delam narobe (avtke mu pohodim v sobi ko nosim Lea, ker ne vidim) in je kar jezen na meneuser posted image Do Lea je drugače suuper, samo mu jaz nisem po meriuser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
7.2.2010 16:29:36   
eee35
sanikaa: midva sva vzela tatamije na internetu, pa en stane 20E, je 1x1m.

Hruške že jemo, pa Aleksandru so ful všeč.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
7.2.2010 16:38:12   
aprilčica07
sanikaa: mislim, da smo mi dali za roll up-e okoli 100 eur, oziroma neki malega manj.. je kr drago ja.. ampak smo šli v nabavo lih zaradi tega, ker jst dosti gori ležim in spim, pa  tudi na dopust nesemo s sabo.. kaj vem, nam je kr ok ta investicija izpadla..user posted image višek 8 kg? nikoli ne bi rekla, res ne...
beseda NE: mi smo zdaj z Jakobom v tem obdobju, karkoli rečem, še preden vprašam, niti ne ve kaj bom rekla mi odgovori NE, pol rečem ok, pa ne(tudi če mu ponujam čokolado) pa pol pridivja k meni in reče mama ja ja ja ja.. ampak ta prva je NE..user posted image user posted image
Tepihi na cestice: tudi to imamouser posted image user posted image , smo kupili v Ikei in je res super zadeva..
eee35: ja, tam je ratala cela debata o vtikovanju, ja... se mi ni dalo komentiratuser posted image user posted image ti si pa zapalila, pa je ratalo kar jeuser posted image user posted image user posted image sicer je pa prav, da smo različni, kaj bi blo, če bi blih vsi glih, a ne?

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
7.2.2010 17:07:33   
Sanikaa
mmm čokoladauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2747
7.2.2010 17:10:39   
aprilčica07
sanikaa: A se mastiš z čem čokoladnim?user posted image user posted image user posted image   jst sem pa tolk sita od kosila, moj pa o pici sanja... ma me bo razneselo, ker vem, da če jo on naredi je bolša kot v marsikateri piceriji.. in jo bom valda jedla.. pol pa umiram od sitostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
7.2.2010 17:14:44   
go_ta
Evo, smo nazaj, smo bli pri mojih, zdj je pa Niko še pri tašči pa tastu. Pri nas je spet začelo ful snežit, pa kdaj bo že ta pomlad ...
sanikaa, Vid je pa verjetno v tistem obdobju, ko otroci vse hočejo po svoje, upam, da čim prej mine. Aja, jst pa delam lazanjo tako, da najprej dam plast testenin za lazanjo, gor mesno omako, potem bešamel, potem še nariban sir, na to pa spet testo za lazanjo in tako naprej, dokler ti ne zmanjke mesne omakeuser posted image . Na zadnjo plast testa pa premažem samo bešamel in posipam s ful sira.
anžetka, nič ni blo od mižikanja, je itak M na obiskuuser posted image Sicer pa pomoje komaj čaka na mežikanjeuser posted image Super za nogicouser posted image , kako smo mamice hitro vesele, aneuser posted image Aja, mislim, da sem se jst v prednosečniške hlače spravila po 4 mesecih. Sicer ne v vse, ampak večino kavbojk spravim nase. Ker pa me malo tiščijo, bo treba še ene 6 kil dol spravit.
eee, kje sta pa naročila te blazine? Gledala sem pri nas ene blazine, ki so menda ful dobre za dojenčke (nedonošenčki jih dobijo na recept) za njihov motorični razvoj (lažje se odrivajo, oprimejo), ampak so tud ful drage, sem gledala na netu.
Malo sem že zmatrana, dolg dan je ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 2749
7.2.2010 17:17:42   
Sanikaa
uuu jeeeahuser posted image user posted image user posted image
taščica je skuhala kosilo, nabavila mi iz trgovine kaj sem rabila in še mi eno majico kupilauser posted image user posted image Ma moja tašča je najboljšauser posted image user posted image taka bom jaz če bom imela fajn snaheuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?