|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
3.2.2010 9:45:38   
mausikaa
drugače pa: dobro jutro, sonček je...

evo in en mali vpis v moj "blog"

včeraj sem doživela en mali šok: v službi se je oglasila sodelavka z sinekom, ki je star toliko, kolikor bi bila moja pikica, če se ne bi poslovila decembra 2009user posted image  prvi trenutek ko sem zagledala lepega fantička me je zvilo, a se mi je uspelo kar hitro zbrati, tko da ni bilo opaženo (upam vsaj!)

Drugače pa počutje ok, user posted image  spremljajo fajn krči, včeraj zvečer sem mislila da me bo pobralo, danes je že boljše...razmišljam za naprej, na trenutke se mi pojavijo dvomi, na trenutke sem povsem odločena, ma sej vem: ista zgodba iz meseca v mesec, pa potem vseeno vztrajam...leta sicer bežijo, ampak vseeno se ne vdamo v usodo. Upam, da mi bo ata Reš vedel kaj pametnega povedati - poleg tega seveda naj zgubim kakšen kilogram ali dva user posted image  ! In če samo pomislim kako je bilo ko smo začeli user posted image  kako smo se pogovarjali o kontracepciji, kakšna panika je bil če je user posted image  zamujala dan ali dva mi gre samo na smeh...in ko pomislim, da smo zadnjih 12 let brez zaščite mi gre pa na user posted image  ...no ja, ampak vztrajamo..."pogumne spremlja sreča" pravi pregovor...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.2.2010 13:51:30   
barbara b
Pozdravljene! Jaz se danes javljam iz bolniške. user posted image    Včeraj sem imela lasersko operacijo materničnega vratu user posted image in sedaj moram počivati. user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.2.2010 15:33:41   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

decembra 2009user posted image   

ma trapa jest: december 2008 je bil  

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.2.2010 20:59:18   
Grethy
Nč se  sikirat ... sej se še vedeževalka sm pa ke gdaj zmoč user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.2.2010 21:05:08   
Naska
joj Mausika - kako razumem

danes sem bila pri prof. pa sva se še malo pogovarjala. v glavnem jaz imam v dobrem še dva postopka in od 1.4. se bo postopke delalo samo do 42 leta. tako da je kar se mene tiče to to - zadnja šansa do septembra letos. mi je pač povedal, da sicer nimam tako veliko možnosti, kot če bi bila mlajša, ker so pač celice že starejše, da sicer še imam "pravico" upati, ker je tudi ko sem prvič šla v postopek uspelo... no napotnice uredila in papirje pa na juriš...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.2.2010 21:50:35   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

...1.4. se bo postopke delalo samo do 42 leta...

ma ja??? Zakaj pa to??  Beda, beda, beda...ma nič, bo treba malo pohiteti, pa vse skupaj sforsirat...ali pa dinčke zbrat za samoplačniško varianto...

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.2.2010 22:45:14   
Naska
menda je tako že bilo pa so se potem odločili dati na 43 no zdaj po novem pa spet na 42, ker menda po statistiki ni nekih uspehov - žal

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
4.2.2010 9:47:19   
Fidolina
Barbara b-lepo nam okrevaj in pridno zabušavaj!
Mausika -tudi jaz vem kako je to, ko ti kakšna pod nos pomoli novo rožnato dete. Pa ne veš kaj bi-al bi ga kušnu in njo,al bi iz kože skoču pa z glavo v zid butnu. Jaz tudi upam, da se mi ne vidi, ker se kar hitro pomirim-kao.
Naska-presneta recesija!!! Zdaj je še za to nenadoma denarja zmanjkalo. Ne vem, če bo šlo tako gladko. Toliko časa je trajalo, da je bilo to izborjeno, da mislim, da nam bodo to pravico težko kar tako vzeli. Statistika gor ali dol. Hope so.
Držim pesti, da ti tokrat uspe. Da malo statisiko popraviš! No, hec. Zaradi tebe naj ti uspe.
Greti helou. A si bla kdaj pri šlogarci?
Jaz sem bila pred 20 leti in mi je rekla, da bom imela veliko otrokuser posted image . Takrat me je bilo groza (no,v resnici itak nisem kaj veliko dala na to) - danes bi jo pa najraje po riti!!!user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
4.2.2010 9:52:17   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Mausika -tudi jaz vem kako je to, ko ti kakšna pod nos pomoli novo rožnato dete. Pa ne veš kaj bi-al bi ga kušnu in njo,al bi iz kože skoču pa z glavo v zid butnu. Jaz tudi upam, da se mi ne vidi, ker se kar hitro pomirim-kao.

Da ne bo pomote - tisti ki bi butal z glavo v zid bi bila jaz, ne pa njeno dete ali prijateljica.
Sem ponovno prebrala-pa sem videla, da sem malo čudno napisala user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
4.2.2010 9:55:27   
gigi1
No, tole me je pa res ziritiralo user posted image
Seveda je statistika slaba, če se pa takorekoč nihče (baje se je starejšim v LJ posvečal samo prof. T, pa še njega so vsi kolegi prepričevali, da ne dela prav) ne posveti posameznici oz. malo razmisli kakšna terapija bi bila najboljša za naša leta.
Punce, ki imate vsaj še nekaj možnosti "ujeti" koncesijo. Ne se pustit odpravit z nizkimi "eksperimentalnimi" dozami hormonov ali naravnimi postopki. Pri naših letih ne obstaja nevemkakšna možnost hiperce (razen morda pri tistih s PCO ali v kombinaciji z Maco). Če se že zastrupljamo s hormoni, naj bo ta doza pravšnja za naša leta. Če proizvedemo več celic imamo več možnosti, da je katera med njimi "taprava".

Akhmmm...

Dobro jutro user posted image .

BarbaraB user posted image . Upam, da si dobro.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
4.2.2010 10:47:13   
Fidolina
Gigi -helou!
user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
4.2.2010 14:05:48   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

joj Mausika - kako razumem

danes sem bila pri prof. pa sva se še malo pogovarjala. v glavnem jaz imam v dobrem še dva postopka in od 1.4. se bo postopke delalo samo do 42 leta. tako da je kar se mene tiče to to - zadnja šansa do septembra letos. mi je pač povedal, da sicer nimam tako veliko možnosti, kot če bi bila mlajša, ker so pač celice že starejše, da sicer še imam "pravico" upati, ker je tudi ko sem prvič šla v postopek uspelo... no napotnice uredila in papirje pa na juriš...

...do kdaj pa lahko jaz pokurim svoja dva zamrznjenčka user posted image , a se štejeta še pod prvi postopek?

Lep dan vsem, jaz upam, da naše dete še malo počaka, me je ščipalo celo noč, sedaj je boljše....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
4.2.2010 14:07:11   
lana70
Gretka, tja nisem šla (in mi je full žal), se nisem upala, ker me je moja G hotela zadržati v porodnišnici, sem se komaj zdilala za domov....tako da potem nisem upala tja gor, drugače bi te poklicala na kofi...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
4.2.2010 15:26:10   
barbara b
Za bolniško sem se dobro pripravila (knjige, računalnik,....), pa nimam kaj dosti od tega. Je moj sine ravno na tisti dan zbolel in tako sva sedaj oba v bolniški. user posted image
Drugače sem pa Ok, sem mislila, da bo dosti hujše. user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
4.2.2010 16:54:16   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

No, tole me je pa res ziritiralo user posted image
Seveda je statistika slaba, če se pa takorekoč nihče (baje se je starejšim v LJ posvečal samo prof. T, pa še njega so vsi kolegi prepričevali, da ne dela prav) ne posveti posameznici oz. malo razmisli kakšna terapija bi bila najboljša za naša leta.
Punce, ki imate vsaj še nekaj možnosti "ujeti" koncesijo. Ne se pustit odpravit z nizkimi "eksperimentalnimi" dozami hormonov ali naravnimi postopki. Pri naših letih ne obstaja nevemkakšna možnost hiperce (razen morda pri tistih s PCO ali v kombinaciji z Maco). Če se že zastrupljamo s hormoni, naj bo ta doza pravšnja za naša leta. Če proizvedemo več celic imamo več možnosti, da je katera med njimi "taprava".

Akhmmm...

Dobro jutro user posted image .

BarbaraB user posted image . Upam, da si dobro.

ojlaaaaaaaa

zdejle sem pistof, pa še smeh me lomi, ker sem imela izredno srečo, ko sem se rodila glih tko, da sem kot neplodna babnca pri skor 43-ih uspela še uletet v en in edini postopek na koncesijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... dons bi se pa lahko pod nosom in ritjo obrisala za vse skupaj ... hudirja no ... kaj ko bi nam nezmožnim met otroke, pa prestarim en orng davek nabili za plačevat ker nimamo otrok, al pa matr duš, najboljš da nas kr, kukr kitajčke k mamile dilajo, postavjo vsak zadnji pondelk v mescup pred en zid pa postrelijo, al pa skamenjajo do smrti, k je cenejš varianta, ker penzije tko ne bomo učakale, pol smo pa tko čist brezpomenske tle na tem planetu ......... =bemti sunac kako me takle razpeni ...
... sem mela že kako kaplco dve čez 43 let, pa sem šla k ATU v Dravlje na posvet in mi je djau da tistih osem celic k sem jih pridelala da to pa ni nič, da je škoda denarja za postopek, pol ga je pa le zanimal zakaj ne grem še enkrat na koncesijo v LJ, pa sem mu rekla da pravjo da sem prestara, pol je pa le pogledal ker letnik sem, pa se je začel režat in reku; madona, a tolk ste stara, ja sej pol ste pa dobr odreagirala, to je pa čist ok rezultat za vaša leta ...
tko da ...
ja draga moja Gigi-ka ... držijo se statistike ko pjančk plota, pa nej mi kdo razloži ZAKAJ se pa toliko lepih blastocist kar jih vstavijo tako malo vgnezdi, oziroma kaj je razlog da se tiste ki nas žalostijo niso vgnezdile ... tu naj gre razvoj naprej ...ker vse tako kaže da bodo običajne G.ordinacije počasi kr neplodnostne ordinacije saj je skoraj vsaka druga ženska že na tem, da čist brez problemov tut ne ...

najboljš bo, da kr počas neham  .... že trapam ...

torej

Vsem borkam želim zmago, vsem navijačicam en topel objemček, vsem bralkam en lep dan in večer in poskočno nočko, vsem ki smo dale obrt nazaj, pa želim, da se imate neizmerno rade, ker smo itak carica marice ... aja, pa kruckotu lep topel pozdravček in en bačin ...

sej sem vedla ... vsem našim nosečkam pa gudlak do konca in porod naj bo "zviz-zviz ježezanami" in toplo mehko dišečo štručico v naroček ...

Lana, kaj je z Liziko? a Je že nestrpna, rec ji da se trice mečejo čez kak teden !!!!!!user posted image user posted image user posted image

lavjuol

< Sporočilo je popravil Grethy -- 4.2.2010 16:57:43 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.2.2010 12:01:54   
Grethy
Dober dan vsem skupaj ... tale petek pa je turoben a ???

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.2.2010 12:30:51   
Rakica_80
Hoojlaaauser posted image

Ja Grethi moja, kdo ti spet nagajauser posted image  Ja ma imaš prav, res je malo čuden ta petek, ma vsi, prav vsi so zamorjeni, z mano vreduser posted image
Moram vam sporočit, da mi je danes KONČNO user posted image  pritekla in jutri grem po špike špoke....
Punce moje bodite v cvetju, magari jih je ob tem času bolj malouser posted image user posted image user posted image zato vam jaz pošljem enih par, preveč pa nesmem, ker človek se hitro razvadiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rada vas mamuser posted image
Ciaooos

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
5.2.2010 13:16:23   
Grethy
Halo srce ... jaz sem čist ok ... to so izbruhi trenutka ... je bil pa kr grozen očitno, če si pa pol do tvojga posta nobena več ni upala pisat na to temo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi pa želim s prihodom  user posted image dober štart s špikanjem, ugoden izid na obeh vmesnih časih (punkciji in transferju)user posted image , ter zmago za zaključek ....

se opravičujem ker je bolj v športnem duhu tole spisano, saj si pa športnica in je čas olimpijade user posted image user posted image user posted image ...
torej navijamo za naše user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravi NIkolo in Li !!!!!!!!!!!!!!!

P.s.:
Peti post je tole, štirje prej so pa šli po serverju v maloro ... dobr da sem trmasta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 5.2.2010 13:17:33 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.2.2010 20:35:38   
alpog

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Dober dan vsem skupaj ... tale petek pa je turoben a ???

Ja, full! Nekaj težkega je v luftu, se mi zdi. Dobro, da ga je konec!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.2.2010 23:40:47   
mausikaa
dober večer drage moje in seveda tudi Krucek

hmm, običajno zaželim dobro jutro, ampak da ne bo pomote nisem glihkar zlezla iz posteljeuser posted image
moji že spijo, jaz mam pa polno glavo misli user posted image  moja user posted image  se počasi poslavlja, upam, da ne bo ravno takrat prišla na obisk ko bom pri atu Reškotu...pišuka moram priznati, da me ga je kar malo strahuser posted image  al' sem smotna kajne??

nič grem se še malo slinit pred TV user posted image  tuki mi itak nobeden več ne prezentira nobene stimulacije user posted image

lupčka in objemek za vse

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
7.2.2010 9:30:12   
Kruce Fiks

dober večer drage moje in seveda tudi Krucek

Jutro!
Kaj naj povem?
Mausi, če "fotra" še ne poznaš, ti po moje ne bo šel z glave kake 14 dniuser posted image
Pa ful boš mela za povedat od tistih 10 min. ko boš tam. Ja pa če bo šel dečk s tabo ga bo brez skrbi na WC poslal, čeprav ma papirje da je to že tolkrat opravu itd....
Jaz pričnem okrog 15teaga in če se navdo kaj premislil bom dobil za nedoločen čas
Ajdi

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
7.2.2010 11:59:41   
alpog
Bravo, Krucefiks! To pa se danes ne dobi kar tako!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
7.2.2010 12:26:17   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Jaz pričnem okrog 15teaga in če se navdo kaj premislil bom dobil za nedoločen čas

super, čestitam, pa ma da se ne premislijo!! Se ne smejo!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
7.2.2010 14:30:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

super, čestitam, pa ma da se ne premislijo!! Se ne smejo!!

...ooooo, to pa je fuuuuuuuuuuuuuul dobra novička user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
7.2.2010 17:44:22   
alpog
Kaj predprazničnega vzdušja tukaj? Al samo veselje ob podaljšanem vikendu?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......