|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
1.2.2010 20:44:49   
Aniiita
gledam malo po spletu in opazila sem, da obstajata dve prevleki za dež za športni del- ena stane 9 evrov, druga pa čez 40. Morda katera v čemu je tu razlika? user posted image
Prav tako je footmuuf in nek wind cover, izgledata pa zelo podobno- ve imate vse footmuuf?

Hvala res vsem user posted image

(odgovor članu kaleina)
Neposredna povezava do sporočila: 976
2.2.2010 8:38:19   
endrina
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

ker material je boljši za športni del, team ali cargo? aja čez zimo bo več v uporabi, glede na to da bom rodila maja in bo najprej košara...

novo blago cargo ni več tako gladko ko je bilo prejšnje. zdaj je bolj podobno team-u ker ima not svetleče diagonalne črte. mogoče je team res bolj robusten material napram cargo, sta pa po sestavi oba poliester tako da je potenje otroka v obeh enako. poglej si razliko v materialu v BC.
jaz ti za športni del priporočam da si vzameš temnejši material ker je manj občutljiv kot svetel. moraš vedet da ti bo otrok okrog enega leta shodil, da bo hodil po tleh, potem pa se ti bo s čevlji skobacal na voziček, pa jedel in pil bo tudi kaj v njem, ko hitro kaj mimo pade, tako da je športni del vozička vedno bolj na udaru kot košara, pa še dlje časa ga boš uporabljala - nekje do tretjega leta starosti. jaz imam košaro team new white pa ni nič umazana po 2 mes. uporabe, športni del pa si bom naročila v kaki barvi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 977
2.2.2010 8:43:05   
endrina
hej punce, na spletni strani mutsyja so že objavljene nove barve.

http://www.mutsy.nl/products/4rider/colors 

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 978
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 9:03:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
2.2.2010 9:16:02   
Aniiita
zivepo- saj si dobila slike košare na mail, ne? da se nisem pri naslovu kaj zatipkala..

A se da vsako barvo naročiti v cargo, team ali college?

Neposredna povezava do sporočila: 980
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 9:22:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
2.2.2010 10:39:18   
ziva1
Če katera prodaja rabljeno košaro za Mutsy-ja, v barvi Team white ali  Joey Silver, kupim.

Neposredna povezava do sporočila: 982
2.2.2010 11:10:58   
endrina
Ja cargo kaki sem vidla v živo v BC v LJ in  je v živo res krasna, je v čokoladni barvi s črno kombinacijo, pa bolj svetlikajoč rebrast material. Krasna.

Košaro Team New White bom prodajala nekje aprila, maja, ko bomo dobili športni del vozička in ko bo mali že znal bit malo v sedečem položaju. Če bo katera zainteresirana se lahko zmenimo za ceno. Sicer bi si jo najraje hranila za tretjega bebija, samo vem kako je blo zdaj pri drugem - enostavno si želiš nekaj novega, drugačnega, pa tudi moda se menja - zdaj je "in" to čez par let pa nekaj drugega.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 983
2.2.2010 11:52:57   
ziva1
Hojla, sem zainteresirana, ker imam rok šele konec junija. Me pa zanima, če lahko pripopaš gor kakšno slikco in pa predvidena cena. 

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 984
2.2.2010 11:58:38   
endrina
sem lih prej študirala kako za milega boga naj gor prilepim sliko vozička, pa mi nekako ni uspelo s copy - paste stilom. a katera ve kako se prilepijo gor slike, ki jih imaš sicer doma snete iz fotoaparata???

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 985
2.2.2010 12:06:54   
Anonimen
Pejdi na stran www.shrani.si , tam sledi navodilom in potem titi link za forume pripopaj.

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
2.2.2010 12:10:58   
ziva1
:), sej tudi sama še nisem tega delala. Če ti je lažje, ti pa preko ZS pošljem svoj mail naslov in slikco samo pripneš. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
2.2.2010 13:53:47   
Aniiita
zivepo- kar marca jo bom verjetno,če dobim športni del do takrat, saj se bojim da jo bo do takrat tudi že prerastla.
Hvala za info glede barv user posted image

Zdej bom klicala v BC kakšne so letošnje cene za Mutsy, da vidim ali splača po netu ali ne..no, razen tega da prej dobiš..

Na vseh teh spletnih straneh je tako, da ne moreš samo športnega dela naročit ugotavljam..povsod je zraven še podvozje user posted image

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 2.2.2010 14:03:32 >

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 988
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 15:18:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 989
2.2.2010 15:22:23   
endrina
Upam da mi je uspelo prilepiti slike iz shrani.si

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 990
2.2.2010 15:23:38   
endrina
No to sta barvi Cargo Kaki in Team New White iz trgovine.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 991
2.2.2010 15:28:58   
Anonimen
cargo kaki pa ful fensi zgleda user posted image

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
2.2.2010 16:29:26   
Lunka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

cargo kaki pa ful fensi zgleda user posted image

meni je tudi full lepa. Jaz sem naročila za športni del team new lime barvo, pa me je sedaj začelo malo skrbet glede očutljivosti.user posted image  Ma ne vem več, pa ni prvi voziček, ki ga kupujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 993
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 19:29:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunka)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
2.2.2010 19:29:52   
endrina
Lunika - v BC sem srečala mamico s to barvo vozička - svetlo zeleno. Imela je športni voziček, otrok je bil star nekje 9 mesecev (torej še ni hodil). Ne bi te rada strašila, vendar je bil voziček res kar videt zdelan - umazan od papice in politega soka. Res se je ful videlo gor vse. Mogoče gospa glih ne spada med najbolj pazljive in ga tudi ni redno in sproti čistila, ker je bil res umazan. Ravno zaradi tega sem se odločila da ne kupim športnega dela v team new white, ampak v temni barvi.

(odgovor članu Lunka)
Neposredna povezava do sporočila: 995
2.2.2010 19:32:16   
endrina
Živepo - team brown žal nisem videla v živo. To sem slikala v BC v BTC LJ, ko je bila trgovka tako prijazna in mi je prinesla škatlje iz skladišča pokazat. Meni se je ta cargo kaki zelo zelo dopadla, sem pa v živo videla tudi dark kaki - ko zgleda nekako vojaško zelena - tudi ni slaba (to sem gledala pa v BC v Rudniku)

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 996
2.2.2010 19:33:51   
Joob
Prodam košaro za 4rider, rabljeno 3,5m, v barvi limete.
Zraven podarim dežno prevleko.

Lp

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 997
2.2.2010 20:11:47   
Lunka
IZVIRNO SPOROČILO: endrina

Lunika - v BC sem srečala mamico s to barvo vozička - svetlo zeleno. Imela je športni voziček, otrok je bil star nekje 9 mesecev (torej še ni hodil). Ne bi te rada strašila, vendar je bil voziček res kar videt zdelan - umazan od papice in politega soka. Res se je ful videlo gor vse. Mogoče gospa glih ne spada med najbolj pazljive in ga tudi ni redno in sproti čistila, ker je bil res umazan. Ravno zaradi tega sem se odločila da ne kupim športnega dela v team new white, ampak v temni barvi.

A res? Joj kaj mi je bilo, ko sem naročala.
Če si sedaj premislim in naročim drugo barvo me bodo v BC fentale. Mudi se mi sicer ne, bi lahko počakala drugo barvo, ker uporabnica pride drugi mesecuser posted image . Košaro pa podvozje pa že imam. Tako pričakujem klic iz BC vsak čas, ker sem naročevala športni del že oktobra pa ga še ni, pa bom potem videla v živo kako zgleda tale zelena. Drugače pa jim zatežim za drugo barvo.

< Sporočilo je popravil Lunka -- 2.2.2010 20:13:47 >

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 998
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 20:26:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunka)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
3.2.2010 9:19:27   
Aniiita
Punce,

v BC sploh še ni mogooče naročiti novih barv user posted image Ker nimajo šifer..15.2 da dobijo eno pošiljko in sa bodo ram morda ! šifre.
Bo treba res po spletu torej..samokaj ko ne vem katere te strani so ok..na ping pong imajo tudi samo še stare barve..

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?