|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
6.2.2010 13:49:08   
Sanikaa
Aprilčica ..ma tok ste kjutiuser posted image user posted image in luštniuser posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
6.2.2010 13:55:19   
Sanikaa
Punce Leo je v zadnjem mesecu dobil samo 360 guser posted image Očitno se ta viroza kar orang poznauser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
6.2.2010 14:10:27   
simonalokar
tulpek se mi kar smiliš da si tudi ti ta trpinka. če te zanima ti lahko kj pomagam ker tudi jaz ne smem jajc KM in soje. tamala pa še glutena ne bo smela jesti. če t e bo zanimalo kakšn recept jaz dj jem mufine - saj gre tudi brez teh sestavin. ješ lahko geo margarino - so ti kj rekli, pa riževo mleko. saj bo šlo. medve sva bile tudina pregledu pa aletrgija ni nč pokazala sam ko jz probam jesti KM so alergije prisotne . zdj pa še kri v blatu tko da gremo še gastroentrologu na pediatrično me je kr strah kako bo to zgledal.  kar iz glavice so vzeli kako pa to zgledauser posted image . moji so vzeli iz rokice. jokala je pa fjst ker je not zapičla pa žilo iskala, kar men se je srce trgalo.

sanikea - glede tega se ne strinjam glede krvi v blatu - nitke če se začnejo pomeni da nekaj ni vredu in da je alergija prisotna. mož je tudi začel krvaveti ko je bil majhen - alergija na gluten in so rekli nč ni zdj pa P vedo da nekaj se dogaja z črvesjem.

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
6.2.2010 14:40:12   
Anonimen
hejla!!!

aprilviva....ti bi morala imeti nick aprilcica mccute!!!!

user posted image

ja itak sem se pomirila....kaj pa naj....
vse ok. pac tazga dedca mam. ce ga trpim ze 10 let, ga bom pa se 50user posted image

vem , da nas ma vse ful rad....sam je.bi ga. tak karakter je in pika!

cem pa naredla mu pravo sramotouser posted image

klicala njegovega kolega, ko so ga skupaj pili( tretji kolega je dobil sina) in mu zmetala vse v telefon....naj mojemu pove, da ima 15 minut casa, da se narise doma, ce ne bo bajta prazna. in se zdrla na kolega....(ja, je.bi ga, ce se moj ni javljal, jst pa sem rabla kricanje)user posted image user posted image user posted image

in ta kolega cist pertik....
pa neeeee nooo....daj, ne noooooo.....ne bit jezna noooooo....ne noooooo.....

jst pa kar tulila v fon.....pol je utihnu, ker itak je po mojem v sok paduuser posted image

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
6.2.2010 15:22:48   
modrasmotka
miska_mccute user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image    tole na kolega od partnerja je bla pa huda.mene bi moj potem ko bi prišel domov ziher nekam poslal.

glede nasilja... sama v otroštvu sem dost tega imela.se je ornk poznal da sem imela očima inmlajšo pol sestro in brata.razlika taka.jst sem jih večkrat dobila najstarejše in ne od očima hčerka.tamalim dvema pa vse odpuščo in zagovarju.rekla sem si da nebnom taka mama in tepla otroke.kaka vzgojna enkrat po riti to še mal mora bit reda.z takimi sredstvi ki sem jih pa jst pa strogo ne.ni treba da moj otrok trpi isto kot jaz.

muca83 ni ti treba bit fauf da spim ponoči.smo mel kar dolgo obdobje da smo zelo pozn hodili spat ponoči se dostkrat zbujal.najprej je bla kar naprej lačna.potem je mela teden ko smo mislili že da so zobi je ponoči se vsake pol ure zbudila ob pol 8 zjuter pa budna ko ris in polna energije...trenutno ma obdobje da je začela spat.bomo videli kaj nas še čaka ko bo res čas za zobeke.

aprilčica07 tvoja dva sta tudi prava sončka.naši je pa ime kaja

kopanje...mam eno uprašanje.jaz bi se zelo rada šla kopat v bazen.tašča pa nonstop pametuje da to ni za tako majhne otroke...ok to morajo biti posebne planice za v vodo?kako je z temi obroči,kakšni morajo biti...prosim naj mi ena mal razloži.naša zelo obožuje vodo jst bi se pa tut rada mal razmigala in naplavala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
6.2.2010 15:24:11   
modrasmotka
miska_mccute oprosti sam tvoj ime sem kopirala-prilepila da se nebi mučila pisatiuser posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
6.2.2010 15:43:49   
tulpek
Mi imamo tudi pester dan... mali že od 1ih ponoči joka zaradi zobk. Spodnji dvojki sta se zmigali in hitita na površje. Ene zjutraj sploh še ni imel izrazito otečene, zdaj je pa že večja oteklina kot na drugi strani, kjer se že nekaj dni dogaja. In joka, ne spi in spet joka. Nič ne pomaga. Zaradi joka se mu pa tudi nosek maši in ga je treba čistit... sicer obožuje fiziološko, a danes mu ni kaj preveč všeč. Čist bogi je, sploh ga ne prepoznam user posted image .

Hel, moj ima belo in napeto pri trojkah že vsaj en mesec ampak mislim, da SE tam še ne dpgaja. trojke so načeloma zadnje, ni pa pravilo, lahko se zgodijo tudi prej. dvojke ima pa naš zgoraj že zunaj, enk pa ne....

simonalokar, kasneje na zs pišem, ker mali že tuli... drugače pa js sojo lahko, ampak se mi zdi, da ga napenja. en teden jo bom jedla, potem pa ne, da vidim razliko.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 6.2.2010 15:46:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
6.2.2010 15:49:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image modra smotka.....sj drugic lahko sam miska napises,...

posla me ni pa nikamor....
pa zdj ne vem...al zarad slabe vesti, al se noben sploh ni nic spomnil, ker so bli nasekani do daske!

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
6.2.2010 15:53:33   
anžetka
Go_ta, o, vi imate pa zgodaj kosilo...user posted image Kaj ste pa papcali? Jst sem se danes spravila delat en kavno-skutni kolač...no, ne zgleda tud približno tako dobr kot tisti na sliki, ampak je vseeno okuser posted image Pa lazanjo bom delala...njami...upam, da bo njami, ker bo prvič.user posted image
Aprilčica, kok ste fajn! Sicer se ne vidi najbolj, ampak se mi zdi, da je Julija bolj teb podobna...? Pa super barvo las imaš!
Sanikaa, jst pa v LJ nisem šla, sem bila pa pred 3leti (al 2ema letom?) v Zagrebu na njenem koncertu. Je bilo darilo od lubijauser posted image user posted image  Je bil sicer kul, ampak prekratek...Nekje 1uro je trajal...user posted image  Zdej pa ne vem kdaj bom šla spet...
Tulpek, pri vas pa zobki rastejo kot gobe po dežju!user posted image  Pri nas pa še kar nič...user posted image
Nič se mi ne da...vstal smo ob 5ih, potem sva se s tamalim ukvarjala, je zaspal ob 7.30, spal do 9ih, medtem sem letela v štacuno, potem sva se spet s tamalim ukvarjala, jedel je krompirčka in mal zelene not, je zaspal za slabo uro, sem naredila kolač, prat dala, cunje pospravila, pomila posodo, zdej spet spi, potem grem lazanjo narest,...jao...user posted image in tako do večera...

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
6.2.2010 16:02:17   
Sanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

tulpek se mi kar smiliš da si tudi ti ta trpinka. če te zanima ti lahko kj pomagam ker tudi jaz ne smem jajc KM in soje. tamala pa še glutena ne bo smela jesti. če t e bo zanimalo kakšn recept jaz dj jem mufine - saj gre tudi brez teh sestavin. ješ lahko geo margarino - so ti kj rekli, pa riževo mleko. saj bo šlo. medve sva bile tudina pregledu pa aletrgija ni nč pokazala sam ko jz probam jesti KM so alergije prisotne . zdj pa še kri v blatu tko da gremo še gastroentrologu na pediatrično me je kr strah kako bo to zgledal.  kar iz glavice so vzeli kako pa to zgledauser posted image . moji so vzeli iz rokice. jokala je pa fjst ker je not zapičla pa žilo iskala, kar men se je srce trgalo.

sanikea - glede tega se ne strinjam glede krvi v blatu - nitke če se začnejo pomeni da nekaj ni vredu in da je alergija prisotna. mož je tudi začel krvaveti ko je bil majhen - alergija na gluten in so rekli nč ni zdj pa P vedo da nekaj se dogaja z črvesjem.

Simona pravim da sem tudi jaz presenečena kok so neki pediatri popolnoma drugačnega menja in na izi glede krvavih nitk. Se strinjam da se nekaj dogaja, posebej če so prisotne krvavitve. samo pravim da je meni naša P rekla da ne paničarim , če jih najdemuser posted image Jezi me pa da mamice dajo kar takoj na dieto, ko bi morale pestro in raznoliko jest zaradi dojenja. Tudi jaz sem bila na istem ..dieta da ne veš kaj bi sploh jedel in HB je rezultat krvnih preiskav bil negativen.
Pred krvnim testiranjem me je opozorila v pediatrični da bo test negativen če sem na dieti, ampak nisem še bila ker so mi jo ta dan odredili. tako da je krvni test otroka lahko negativen če je mami neki časa na dieti brez km.
Res mi je žal da so otročki alergični user posted image user posted image user posted image Upam da se bodo diete obrestovale in alergije izginileuser posted image user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
6.2.2010 16:17:49   
aprilčica07
Ojla,

no, ste vidle na fotki 3/4 naše familijceuser posted image user posted image user posted image Trenutno imam barvo na glavi, ker sem si šla lase barvat, ker sem imela ful narastka... ma sem odlašala, ker se mi ni dalo.. no prej sem se pa odločila in zdaj čakam, kaj bo ratalo...user posted image

anžetka: mi smo jedli pri tašči... je tle svakinja in svak, pa je pol vedno tako, da jemo vsi tam.. malo smo pomagali, malo je ona naštimala.. v glavnem, je blo dobro in smo siti kot prašički.. barvo imam pa od Subrine,  številka 45, rdeča pomaranča, ma meni bolj na oranžno povleče in sem zadovoljna.. prej sem imela vedno bolj na rdečo oziroma na vijola, pa sem bla grozno bleda videt, zdaj je pa malo bolše.. še vedno sem bleda, ker imamo tako polt, ma me ne lih vsak, ki me vidi vpraša, če se dobro počutim..user posted image user posted image user posted image in kdaj sem zadnjič kri dala.. to vprašanje mi je konstantno postavljala naša farmacevtka.. je bla že prav tečna..user posted image
tulpek:  za Tjašauser posted image user posted image user posted image user posted image zobki vam pa res rastejo sto na uro, pri nas pa nič od niča..user posted image
go ta: pridna, da pišeš diplomo..user posted image user posted image .  sem mislila, da bomo šli malo ven, pa se je pokisalo vreme... fuj, spet je dež, ma kdaj bo pomlad...user posted image user posted image user posted image
sanikaa: a zdaj pa uhce? ma božček...... user posted image user posted image user posted image user posted image ... tvoja dva gotovo uživata na Rogli... ja po svetu vidiš svega i  svačega... jst z takim dedcem, ki mi ne bi pomagal ne bi zdržala... mislim, sem raje sama in vse naredim sama, kot, da bi ga gledala in da ne bi mignil z prstom... ne, jst ga res ne rabim... (mislim na to, kar si videla v ambulanti)
miska: a prijatelja si napadla ? joj, grozna siuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak kadr poči poči, saj vem... no, ma iz tvojih besed vidim, da si se skulirala, kar je ok.. kako je Nina?
modrasmotka: zelo lepo ime ima vaša punčka.. moja  oziroma lubijeva nečakinja je tudi Kaja..user posted image glede nasilja: se popolnoma strinjam s tabo, ne in še enkrat ne... saj priznam Jakoba sem že vžgala po riti (enkrat in mi je še zdaj žal), se trudim in trudim, da ne eksplodiram.. ker nasilje ni rešitev in če mene moja dva nista tepla, hočem jst bit do svojih otrok  isto taka... če bom vsaj približno tako kot sta moja dva do mene in brata sem že dosti dosegla..user posted image

Sem prej tehtala našo Julijo, 8 kg in neki malega... dobro napreduje, me zanima kaj bo rekel P v sredo.. a bo spet nasmešek na usta in : oo vaša je pa dobro rejenauser posted image user posted image user posted image , ampak v hecu nikoli z čudnim prizvokom...user posted image

Grem spirat barvo :):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
6.2.2010 16:26:28   
hruškolinka
Nasilje: jst dobro vem, kaj je to, ker ni bilo dneva, da ne bi bila tepena in s klobasami po vsem telesu. S tem oseba, ki pretepa, samo izraža svojo slabost, slabo samopodobo in samospoštovanje. Pri meni pač tepež ni zalegel in se zaradi tega nisem nič naučila razen tega, da tisti, ki tepe je slabič. Jst svojih otrok ne mislim ne po riti ne kako drugače. Ker mislim, da če si ti enkrat vzameš pravico, da otroka udariš, si jo bo slej ko prej on tudi in udaril al pa ugriznil tebe nazaj. In potem se vsi čudijo: ''ja zakaj si pa mamico udaril?'' ja, le zakaj, ker je ona najprej njega!
Ko je mene moja mama pretepala, sem ji večkrat rekla, da je slabič in potem me je sam še bolj. To je samo pomenilo, da sem ji povedala resnico, zato se je pa samo še bolj razkurla. user posted image

Miska, a pa sta se že kaj pogovorila z dragim ? Sam če so otroka zapili, mu pa moraš malenkost odpustit!

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2687
6.2.2010 17:30:46   
Sanikaa
hruškolinkauser posted image user posted image user posted image user posted image
Vem da boš ti 1000% boljša mamiuser posted image user posted image Kar meje boš morala babici postaviti , da ne bo iste vzgojne metode ne bo na vnukih prakticiralauser posted image user posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
6.2.2010 17:39:48   
hruškolinka
Sanikaa, domov hodiva zelo poredko, 1x na mesec na kosilo, se malo pomenimo, včasih še prespimo in to je to. Moji so 100 km stran od naju. Sej zato pa sva stran od njih, ker si z mojimi starši ne moreva nič pomagat, zaupam jima tud ne, še kadar smo doma, se z mamo večkrat prepirava. Tako da se raje bolj poredko vidimo, pa se imamo še najraje. Moja mama se sicer skos cmeri, da nič ne pridem domov, da bi lahko prišla s tamalim kaj na počitnice. Phhh, pa ja! Sem raje sama tu cele dneve kot pa da se z njo doma kregam! 

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
6.2.2010 18:41:22   
aprilčica07
hruškolinka: user posted image user posted image user posted image user posted image nimam kaj rečt, le to, da se podpišem pod sanikino mnenje in še sama dodam, da boš zagotovo dosti dosti bolša mama svojemu Martinu kot je bla mama tebi..user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
6.2.2010 18:42:55   
tulpek
mali dobil vročino, 38,3 user posted image user posted image user posted image
hel, dol iz foruma, dokler je tvoj zdrav. se mi zdi, da nekaj razsaja na forumu.

NASILJE user posted image user posted image user posted image user posted image za vse tiste, ki ste to doživljale. ni opravičila za takšne starše.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 6.2.2010 18:49:34 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
6.2.2010 19:21:02   
Sanikaa
obogi otročki...kar veliko jih je bolanihuser posted image user posted image user posted image
Leo je že boljše volje..tudi svečko sem dala proti bolečini ...res ni razloga da otrok trpi. Zdaj se že smeje in fino papcauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
6.2.2010 20:04:34   
modrasmotka
evo da nadoknadim za nazaj user posted image

v moj album sem naložila nekaj slkic,samo opisa mi še ni ratal pogruntat kako ga pod sliko dam.pa sj si bote znale razložituser posted image

mala že spi,danes bom pa poskusla še jst it prej spat.to vsak večer rečem potem se pa ob 11 šele spravim v brlog.danes mi bo pa res ratal.če nebom čez kako uro spet tle gor

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
6.2.2010 20:37:34   
go_ta
Da se še jst oglasim ... Malega sem spravla spat, zdj pa mal relaksiranja pa tipkanja potem. Aja, mali se je naučil nečesa novega: ko mu z rokami vabiš k sebi pa rečeš pridi sem, stegne rokiceuser posted image In to vsakemu, ki to nardi (in ga dobro pozna). Sem čist navdušenauser posted image
anžetka, sva pa usklajeniuser posted image Sem ravno dala peči eno skutno pecivo, ki ga prvič delam, upam, da bo uspelo tko kot na slikici, jutri bo pa za kosilo lazanjauser posted image veliko packanja, ampak men je to tako dobrouser posted image Si bila pa pridna danesuser posted image
sanikaa, bogi Lejčiuser posted image Ampak važno, da bo šlo zdaj na bolje!user posted image Ja, je verjetno bolj malo dobil zaradi bolezni. Zdaj pa itak manj pridobivajo na teži, vsaj po Nikotu sklepam - več je kot prej, kile grejo pa počasneje gor.
tulpek, tudi pri vas vročina, ojoj ... Naj čim prej mine!!user posted image user posted image
modrasmotka, kok luštna punčkauser posted image Pa je tud bunkicauser posted image
aprilčica, pri nas je vreme user posted image Piha, sneži, mraz je ko hudič. Smo šli pa vseeno do mojih z avtom, je dedi tako nasmejal Nikota, da je že začel hrkat ko prašičekuser posted image
Glede nasilja ... tud jst sm jih večkrat dobila od očeta (sicer je ful ful dober oče, sam včasih kratke živce, jst pa dolg jezikuser posted image ) Mu je blo vedno žal za to, meni pa tud ni pustilo kakšnih hujših posledicuser posted image Sigurno pa NE zagovarjam fizičnega nasilja kot kazen, ker obstajajo veliko boljši načini za vzgajanje.
Grem pogledat, kaj je z mojim pecivom, potem pred tv, potem tipkanje ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 2694
6.2.2010 20:46:54   
eee35
Najin pa tudi zgleda zna nekaj novega: ne gre mu sicer premikanje naprej in nazaj, ampak se zna vrteti naokrog in posledično pride, kamorkoli hoče, danes nama je zlezel iz preproge, pa probaj je stegnit papirje iz omarice pod televizorjem. Tako, da punce, obsedeno stanje se začenjauser posted image
Zdaj spi, mali tečko, nič ni hotel jest, sigurno se bo kmalu zbudil, lačen.

Dost imam te zime in prehladov, mi se nekako še držimo, ampak se res bojim, kako bo zdaj, ko grem v službo, tam pa vsi smrkajo, pa kašljajo, sigurno bom nekaj domov privleklauser posted image  Tako, da za vse bolančke topel objem!user posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
6.2.2010 20:57:39   
anžetka
Za tiste, ki imate doma boge bolančke najprej velikouser posted image user posted image user posted image !
No, moj user posted image  ima pa 2dni vročino med 37,1-37,6, prej je imel več. Zgleda, da se zboljšuje. Samo je pa ful nahoden, kiha in kašlja. Upam, da midva temu uideva...
Modrasmotka, lepa je ta vaša bunkica!user posted image Vse slikice so lepe, ampak zadnja je pa najlepša, kjer ste vsi trije skupaj. Se mi zdi, da je čisto tebi podobna.
Aprilčica, pri rdeči barvi bleda? Jst se mi zdi, sem tudi bolj bleda v obraz (čeprav nimam tako svetle polti) in me je rdeča ful poživila! Se pa to pomojem zgodi, ko ti barva že zbledi...vsaj jst sm zgledala čist pusta...user posted image
Go_ta, ja pa resuser posted image A ti je uspelo skutno pecivo? Moje je daleč od tistga na sliki, je pa kar okusno. Lubi pravi, da premalo sladko, meni je pa ok. Lazanja je bila pa spodaj trda...user posted image Sem dala pripravljeno testo za lazanjo pa ne vem zdej al se je preveč zapeklo al premal...trdo je blouser posted image  
(ne)pridobivanje teže-jst sm tudi opazila, da ne pridobiva več toliko...Se mi zdi, da bi mogel pridobiti 700,750 g na mesec. Moj je pa od Božiča do zdej (1mesec in pol) pridobil cca 650g...
Vrečke za lulanje-a je katera že uporabila in kdaj-še doma ali pri zdravniku? Naju čaka to čez kakšen teden in mi ni čisto jasno kako bomo to izpeljali...Kaj ga bom mela doma brez plenic in čakala, da se bo polulal?user posted image  

Sasa84

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
6.2.2010 21:01:55   
go_ta
anžetka, mi smo pri P dobili vrečko za lulanje, je dala sestra gor. Ampak je na začetku pozabila, tako da jo je dobil šele pred cepljenjem, čez sem mu pa morala dat pleničko pa bodi in potem smo zunaj morali čakat. Po 15 minutah sem preverla pa je bla vrečka polnauser posted image Fajn je, če maš kaj za pit s sabo. Pri nas bi lahko čakal tud eno uro, da se polula, če bi blo tkouser posted image Še 10 minutk pa bo pečeno, že vse diši tukjuser posted image
Očitno jih je res večina bolanihuser posted image Pikapoke za vse!!user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
6.2.2010 21:02:46   
anžetka
Sem pozabila nekaj...
Go_ta, ja, to je pa men ful dobr-stegovanje rokic, tok kjut se mi zdi. Se mi zdi, da Anže tudi to počne... Pa opazila sem, da to velikokrat naredi, če naredim tudi jaz-ponavlja za mano... Ja sej, takrat, ko bi se mogel polulat se zihr ne bo...user posted image user posted image
Sem razmišljala, da bi kupila kakšno peno za potleh (kot so tiste puzzle npr. v BC) in bi bil tamal lahko kar na tleh, da mi ne bi slučajno še kdaj čofnu s postelje...
Aja, pa odločila sem se, da bom pisala Anžetov dnevnik...user posted image začenši zdaj!user posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 6.2.2010 21:04:19 >

Sasa84

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
6.2.2010 21:04:20   
go_ta
aja, anžetka, jst za lazanjo tiste liste prej dam v vrelo vodo, da se mal zmehčajo. Torej pogledam, kolk jih bo šlo na eno plast, tok jih dam v vodo, potem jih dam v pekač pa vse tiste sestavine gor, še prej pa dam naslednjo rundo listov v vodo. Tok da so mal zmehčani. Je pa res, da vse testo ni isto. Jst sm tud zadnjič kupla enega, pa je bil ful gumijastuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
6.2.2010 21:06:26   
go_ta
anžetka, tiste puzzle su ful fajn, se mali lahko gibajo prosto naokrog. Mi jih imamo, men so super, še posebej, ker potem ni tako mrzlo na tleh. Dnevnik pa jst že pišem - sem pod vprašanjem Kaj že znam pri 1 mesecu napisala, da nič pametnegauser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?