aprilčica07
|
Ojla, no, ste vidle na fotki 3/4 naše familijce Trenutno imam barvo na glavi, ker sem si šla lase barvat, ker sem imela ful narastka... ma sem odlašala, ker se mi ni dalo.. no prej sem se pa odločila in zdaj čakam, kaj bo ratalo... anžetka: mi smo jedli pri tašči... je tle svakinja in svak, pa je pol vedno tako, da jemo vsi tam.. malo smo pomagali, malo je ona naštimala.. v glavnem, je blo dobro in smo siti kot prašički.. barvo imam pa od Subrine, številka 45, rdeča pomaranča, ma meni bolj na oranžno povleče in sem zadovoljna.. prej sem imela vedno bolj na rdečo oziroma na vijola, pa sem bla grozno bleda videt, zdaj je pa malo bolše.. še vedno sem bleda, ker imamo tako polt, ma me ne lih vsak, ki me vidi vpraša, če se dobro počutim.. in kdaj sem zadnjič kri dala.. to vprašanje mi je konstantno postavljala naša farmacevtka.. je bla že prav tečna.. tulpek: za Tjaša zobki vam pa res rastejo sto na uro, pri nas pa nič od niča.. go ta: pridna, da pišeš diplomo.. . sem mislila, da bomo šli malo ven, pa se je pokisalo vreme... fuj, spet je dež, ma kdaj bo pomlad... sanikaa: a zdaj pa uhce? ma božček...... ... tvoja dva gotovo uživata na Rogli... ja po svetu vidiš svega i svačega... jst z takim dedcem, ki mi ne bi pomagal ne bi zdržala... mislim, sem raje sama in vse naredim sama, kot, da bi ga gledala in da ne bi mignil z prstom... ne, jst ga res ne rabim... (mislim na to, kar si videla v ambulanti) miska: a prijatelja si napadla ? joj, grozna si ampak kadr poči poči, saj vem... no, ma iz tvojih besed vidim, da si se skulirala, kar je ok.. kako je Nina? modrasmotka: zelo lepo ime ima vaša punčka.. moja oziroma lubijeva nečakinja je tudi Kaja.. glede nasilja: se popolnoma strinjam s tabo, ne in še enkrat ne... saj priznam Jakoba sem že vžgala po riti (enkrat in mi je še zdaj žal), se trudim in trudim, da ne eksplodiram.. ker nasilje ni rešitev in če mene moja dva nista tepla, hočem jst bit do svojih otrok isto taka... če bom vsaj približno tako kot sta moja dva do mene in brata sem že dosti dosegla.. Sem prej tehtala našo Julijo, 8 kg in neki malega... dobro napreduje, me zanima kaj bo rekel P v sredo.. a bo spet nasmešek na usta in : oo vaša je pa dobro rejena , ampak v hecu nikoli z čudnim prizvokom... Grem spirat barvo :):)