hel32
|
Jutro čvekice in ata Spali kot je pri nas klasika , vse ki ne morte spat,ker vas malčki zbujajo , trenutno neki tečkari tuki, pa že bo, sam da se posračka in ga sprevijem, pa potem takoj takomira. Miška , m od Eee ti je prav lepo kratko in jedernato napisal, vprašaj se ali je vredno vztrajat, če ne pusti vse skupši, naj se uniči, ti pa imaš otroke in basta, je tak boljše, glej pri meni je bilo v prejšnjem zakonu tudi tako, je imel druge, pa mi ni žal, da sem se ločila, premisli!! Aprilčica, jaz sem tudi včeri gledala slike id Tjaše ko je bila Lukasove starosti, valda, si nista podobna, samo mama, madona sem bila suha, sem imela luknje v licih, zdaj sem kot polna luna, no vsaj zdi se mi. Ma jaz tudi imam kafe in RR zjutraj, obvezno, ko sva sama. Sulfinija, čaki, da pogledam slikice. lepi je, Val, naš Lukas tudi obožuje pametnega K. Takole, nujno morem pospravit bajto, je v razsulu, res, pa še obiske dobim v soboto, madona p*e***ti pes, težači že 1 uro, ga morem spustit, jao, pa še mali se neki buni šibam