|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
5.2.2010 7:05:57   
aprilčica07
Jutro,

kafe in RR, klasikauser posted image . Noč minila dobro, Julija je spala od 21 oziroma malo prej do 5, pol pa je blo treba vstat. Trenutno uničuje pliškota tle zraven na kavču.user posted image Jakob ji pa pomaga.user posted image

muca: sladkarije so moja šibka točka... od vedno.. razen, ko sem čakala Julijo so se mi proti koncu malo uprle (razen sladoleda) in pol po porodu en cajt mi sploh niso šle... ne vprašat kako je zdaj.. mi je ena kolegica prinesela iz Švice 2 kg čokolade, vseh vrst... vse sem požrla sama, edino tiste nad 70% ne morem, ampak ostalo pa...user posted image user posted image košček po košček in sem zmazala vse.. pol pa rogaška, pa slivov kompot, pa take zadeve..user posted image user posted image sem iskala fotkice pa jih nisem najdla...mogoče sem zgodnja in sem spregledala...user posted image da vidim vašo lepotičko Lanouser posted image   razen če nisva prijateljici, ampak mislim, da sva.. čaki, bom šla pregledat..user posted image   Tud ti survivorja gledaš? vedno več nas je..user posted image
m od eee35; zelo nazoren in realen pogled na miskino krizo.. fanj slišat tudi moško mnenje..  dabo pa vaš fantina polulan ponoči se lahko kr navadite..user posted image user posted image zihr ni blo zadnjič..user posted image mimogrede dobrodošel med namiuser posted image

Lubi je šel na šiht, otroci so pod kontrolo.. jst bi pa zdaj, dokler imam še kaj volje, kaj naredila.. ma ne da se mi.. pa vreme je baje spet grdo.. štufa ZIME, HOEČM POMLADDDDD user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
5.2.2010 8:51:18   
Muca83
Jutro!

aprilčica, sem te potrdila. Čudno, da te še nisem imela.
Drugače je bila pa noč malo boljša kot prejšnji 2 ampak zbujala se je pa vseeno. Pa še ob 7:30 naju je oba zbudila. Zdaj smo pa 4 dni vsi trije skupaj user posted image

Ja ločitve so težke za otroke, je pa veliko odvisno tudi kakšen je oče do otrok. Če je npr. tak kot je moj (ves čas sami prepiri in vpitje, včasih tudi fizično nasilje - na mojo srečo ne nad mano, večinoma nad sestro, včasih tudi nad mamo), potem je za otroke ločitev boljša kot da sta skupaj.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
5.2.2010 8:54:49   
hruškolinka
Miska_Mccute. Škoda, da so eni deci taki. Ampak sem prepričana, da ima pameten vzrok, ko se bosta pogovorila. Morda pa je nesiguren vase in ima občutek, da doma ne more nič pomagat? No, vsaj pri mojemu je to tudi razlog, da gre včasih kar ven na pir, naju pa pusti samo (user posted image ), ker kao je doma nekoristen. Probi ugotovit, kje je vzrok.

eee35 m: to je pa pravi blagoslov, da en moški klepeta z nami. Vsaj nekdo, ki zna povedat stvari kratko in jedrnato (ženske pač to ne znamo, pa vendar včasih potrebujemo tudi kratek pregled nad stvarmi. Znamo zakomplicirat, pretiravat, za povrh si pa še kaj domišljamo, da je res, pa ni...). No, ampak včasih pa svinjsko paše stvari na dolgo in široko razlagat, na koncu pa nič povedat, a ne babe?

Martin
2.8.2009

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
5.2.2010 9:15:23   
hel32
Jutro čvekice in ata

Spali kot je pri nas klasikauser posted image , vse ki ne morte spat,ker vas malčki zbujajouser posted image user posted image user posted image , trenutno neki tečkari tuki, pa že bo, sam da se posračka in ga sprevijem, pa potem takoj takomira.

Miškauser posted image user posted image , m od Eee ti je prav lepo kratko in jedernato napisal, vprašaj se ali je vredno vztrajat, če ne pusti vse skupši, naj se uniči, ti pa imaš otroke in basta, je tak boljše, glej pri meni je bilo v prejšnjem zakonu tudi tako, je imel druge, pa mi ni žal, da sem se ločila, premisli!!

Aprilčica, jaz sem tudi včeri gledala slike id Tjaše ko je bila Lukasove starosti, valda, si nista podobna, samo mama, madona sem bila suha, sem imela luknje v licih, zdaj sem kot polna luna, no vsaj zdi se mi. Ma jaz tudi imam kafe in RR zjutraj, obvezno, ko sva sama.

Sulfinija, čaki, da pogledam slikice.user posted image lepi je, Val, naš Lukas tudi obožuje pametnega K.

Takole, nujno morem pospravit bajto, je v razsulu, res, pa še obiske dobim v soboto, madona p*e***ti pes, težači že 1 uro, ga morem spustit, jao, pa še mali se neki buniuser posted image user posted image user posted image šibam

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
5.2.2010 9:43:12   
anžetka
Sams, naš je pa vse živouser posted image muc, miš, pikec, sonček, mali lubi (user posted image  je veliki lubi), žabica, Anžetek, Anžetko, Žeti, Anži,...user posted image
Ayo, drži se! Za hiško bo pa ves ta trud na koncu koncev poplačan in bo vredno-ko boste v hiški bo vse pozabljeno, a neuser posted image
Uf, Miška, ti pa imaš pestrouser posted image  Kater otroček ti je po karakterju najbolj podoben? Nina...? Sicer pa tudi mene včasih zamika, da bi spokala nazaj domov...al pa na svoje...ker bi blo čist enako kokr je zdej (doma še bolje-bi imela non stop pomoč pa še stroškov ne bi imela toliko), dec je itak bolj švoh s pomaganjem...zdej je pa še zboleluser posted image  Je pa tako, da deci vedno preživijo...sicer težje kot ženske, ampak jim uspe...tako da...user posted image Kok časa sta skupaj?
Go_ta, a ni to fajnuser posted image komu bi se zdela totaln debil, otroku si pa največja faca na svetu!user posted image Moj se mi včasih ful smeji...ampak iz drugih razlogov kot Anžeuser posted image
Muca, Tina, pogledala slikice...joj kok ste vse 4luškane! Sulfinija, pa Val je tudi luškan in zelooo lepo napreduje!user posted image
M od Eee in Eee, ni kej, vid2 pa sta face...user posted image
Aprilčica, tisto čokolado s 70% pa v kakšno sladico vrži pa bo šlouser posted image
Papajo bom kar dala, v Paparici piše da lahko in da je celo odličen sadež za majhnega dojenčka, ker je sladka in ne premočnega okusa in se super spešta. Mango je pa že enkrat obdelovaluser posted image  Izogibala se bom itak agrumov in ananasa pa to. Pa dobila sem pastinak in muškatno bučo!user posted image user posted image user posted image Aleksandr, a ti pastinak skuhaš v vodi in pretlačiš ali imaš kakšno drugo varianto?
Crknjenost-joj, ne govorte...včer je bil tamal totalno siten, potem pa še moj pride domov-bolan!user posted image Itak nism mogla nič pospravit, pedenala sm deca in tamalga...Zbudil se je ob 15.47, zaspal pa ob 20.15! Siten ko sam hudič, tulil pa skoraj 2uri skupaj-nič ni blo vredu, ne po rokah nosit, ne igrat se,...user posted image S tem, da se mi je spet zbujal ob 2h, 3h, 4ih in 5ihuser posted image Ni mi jasno kaj mu dogaja...

< Sporočilo je popravil anžetka -- 5.2.2010 9:47:00 >

Sasa84

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
5.2.2010 10:06:20   
eee35
Jutro! Dragi m naredi si že enkrat svoj račuuuun!!! Drugače si zelo dobro napisal, se strinjam s vsem. Zelo logično, glede na to, da je bilo ob 3 zjutrajuser posted image . Samo naslednjič, ko greš nazaj v posteljo, ne vlečt s sabo prižganega računalnika, ker me to zbudiiii!!!

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
5.2.2010 10:30:19   
23tina
dobro jutro vsem!

najprej moram najprej povedat eee,da sva bla s tvojim dragim istočasno na rač. sm že misnla,da ti ne moreš spat,potem pa vidim postuser posted image
hvala vsem za pohvaleuser posted image user posted image
aprilčica-ne mi o čokoladi,pr mej jo tud na kilogrameuser posted image pa isto se mi vstavi pri tisti 70%.po jo pa spravim,če je pa res kriza je na koncu pa tud ta okuser posted image

ne vem katera je zadnjič kruhove comoke delalauser posted image .a mislite da bi bli ok iz črnega kruhauser posted image !

lep dan,tamala tečka,jo moram spančkat dat

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
5.2.2010 10:45:58   
Sanikaa
tina in muca nažalost ne morem videt vajine slikice user posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
5.2.2010 10:49:37   
23tina
user posted image user posted image user posted image  sj sva prijateljiceuser posted image user posted image user posted image

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
5.2.2010 10:54:53   
aprilčica07
anžetka: sem  nevedna in nerodna.. kaj je pastinak?user posted image user posted image user posted image bolan dedec: slabše kot imet dva mala otroka, no, vsaj pr nas.. kadar je tako se kr razdelimo, on ostane v dolini, mi takoj na hrib... ker ga gledat kako na obroke umira in stoka, mi res ne gre...user posted image user posted image user posted image
23tina: no, me veseli, da  je še  ena, ki je nora na  čokolado..   jst jo včasih tolk požrem, da se mi vsa usta flikajo od sladkobe..user posted image user posted image kruhovi cmoki: mislim, da je drnula pisala o njih, jst jih sicer z črnim kruhom še nisem delala, tako, da nevem če ratajo lih taki.. provaj, pa nam sporoči..user posted image user posted image
eee35: dobra sta z tvojim muser posted image user posted image user posted image user posted image v postelji za laptopom?user posted image
hel: ti itak ne rabiš niti pisat, vi vedno dobro spite...user posted image
muca, 23tina: lepe fotkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa danes tečen dan, me daje tečnitisuser posted image user posted image , pa kr brezveze spet.. Julija tudi tečnari, je luna? mlaj, pol lune? kaj za vraga se dogaja? No, vsaj Jakob je trenutno pride (trkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam), ven ne moremo, dežujeuser posted image user posted image user posted image user posted image gremo pa popoldan na vikend od tasta&tašče, po vino, pa gremo sami mi trije, mala ostane pr tašči... Da smo malo sami z Jakobom...user posted image Pa svakinja in svak prideta, bo zihr pestro... Ma lepo...

Grem še na en kafe, der drgači me bo pobralo. Kuham kr pašto (itak), za Julijo pa krompir in koren in cvetačo danes...user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
5.2.2010 11:04:24   
Sanikaa
Sem uspela pogledat ko kliknem na vajine albume jih ne odpre, ampak ko mi pokaže da je nekdo komentiral pol pa lahko odpremuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2636
5.2.2010 11:09:11   
aprilčica07
muca: prej sem pozabla... najprejuser posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je zate, da si doživela nasilje od človeka, ki bi te mogel imet rad in te zaščititi.. tega ne bom nikoli razumela... poguma punca siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
5.2.2010 11:17:39   
Sanikaa
Ja Muca kot aprilčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je da si imela takšne izkušnje. Res ne razumem mamice , ki nažalost v tišini trpijo in nič ne naredijouser posted image user posted image če ne zaradi sebe vsaj zaradi otrok!!

Neposredna povezava do sporočila: 2638
5.2.2010 11:21:17   
tulpek
Sva še v bolnici, čakava na odpustnico. Glede na preiskave je alergija, najverjetneje km ali jajca. Tak da sem na dieti. :-(
go-ta: ti potem foro, ki pri nas deluje. Malega dvignem, dam nos med njegove nogice in rečem: smrdi smrdi smrdi, kako smrdi. Če ni pokakan ali poprdan pa diši diši... Mali komaj diha, tak se smeji.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
5.2.2010 12:57:33   
Sanikaa
o boga vi2 Tulipek. Zgleda da niso teli trakci tok nedolžni kot nekateri P rečejouser posted image user posted image So ga testirali na alergijo??

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
5.2.2010 13:12:04   
hel32
Ojla, bajta je že na 1/2 spucana, še elementi, pa se bo vse svetilouser posted image , sem res po dolgem cajtu nekaj praho pobrisala s polic, ko sem jih nazadnje prej da sem šla rodituser posted image user posted image user posted image , ma me je prav sram.

Aprilčica, pastinak ti je skor isto kot peteržilj, to je koren, sam je veliko bolj sladek, Anžetka, jaz ga skuham, mi ga je mami iz tržnice prinesla, nič ne kompliciram, mi bomo pa danes za kosilo imeli por+bučke+kropir!

Tulpek[sm=smiley31.gif]user posted image user posted image , bogi mali Tjaš, ma vsi bolančki se mi smilijo!

Miška
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem, kako ti je, probi se najprej malo pomirit, pa potem dobro premisli, kaj boš, ker tako ne moreš živet, se mi smiliš veš, z 3 otroci, boga si si! Apak ti si močna ženska in se boš pobrala, vem, držimo pesti zate!!

Jaz pa danes kuham chili con carne, sam ne pekoče, itak, ker sam jaz pikant jem, si pa potem dam malo čilijev not, ven ne bova šla, ker dežujeuser posted image user posted image user posted image za vreme, KOMAJ ČAKAM POMLADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
5.2.2010 13:27:25   
Drnula
Glih da vidim do prvega drevesa, če bi bila samo malo močnejša megla ne bi videla da pada dežuser posted image

Mi smo preboleli (prebolevamo) 6.bolezen. Smo bili pri P v sredo in voda, kri vse ok. Vročino je imela še visoko, od včeri popoldne pa je nima več. Je pa zdaj vsa marogasta. Obraz, lasišče, vrat, trebuh, hrbet in počasi se spušča dol in ima zdaj tudi že malo nogice. Neca pa je čist lepo zdrava in upam, da ostane user posted image

eee - a bo tole kakšna telenovelauser posted image Mislim, da je m prav lepo popestril tale forumuser posted image

miska - počakaj par dni, da te ta huda jeza mine in potem razmišljaj naprej. To,da imamo polne roke dodatnega dela ko so doma, je tudi večini od nas povsem znano.

ah, Hana  prav nič razpoložena, še prej, ko je imela vročino je bila mnogo boljše volje. moram it, pritožbe so že resne

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
5.2.2010 13:34:51   
Drnula
aha, zgleda da bo Neca malo animirala Hanouser posted image

aprilčica, lahko se zmeniva in meni prinesi ta temno čokolado jaz pa ti dam zakladnico druge. Odkar sem pogruntala ta temno čokolado mi druga sploh ni več dobra, se mi zdi čist brez okusa.

tulpek user posted image user posted image user posted image

hel - jaz tudi obožujem pikantno hrano. Ko sva z mojim potovala po gani sem prav uživala, še prsti so me pekli ko sem jih namakala v tiste omake. moj je pa skoz imel prebavne motnje in krvavo rdeče ustnice, bruhal ogenj in je revež moral pogosto jesti pust bel riž user posted image user posted image od hudega. še sladice so pekle. ampak jaz se lahko pretegnem, niti približno take hrane ne znam skuhat. Ja sestavnin nimam ta pravih, se tudi jaz tako tolažim.

zdeja pa res moram it

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
5.2.2010 14:17:28   
hel32
Sem ga že posrala, sem čist malo pekoče paprike dala not, zdaj bo pa dragi jamral, pa kaj, ko pa drugače nima okusauser posted image user posted image user posted image ,
mah, Drnula, ti že tudi veš kako je to, ko moški trpi zaradi pekoče hrane, no in user posted image za Hano, da je boljši.

Gdo je tu Eee ali muser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
5.2.2010 14:33:18   
hruškolinka
Hel 32: eee je pač naša stara eee, eee m pa je njen možek, ki je zdaj na porodniški in si dopisuje z nami. user posted image user posted image user posted image user posted image
Sanikaa: kako ste plavale včeraj? Jaz sem šla danes in je blo super. Sem imela čist za sebe celo progo!

Zdej moram pa nujno mal dol lečt, ker če ne se bo mali spet prej zbudil in mene bo pobralo. Sem opazla, da imam  podočnjake!!!

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
5.2.2010 14:53:56   
hel32
Ej, hruškolinka, ja saj to mi je znano, itak, sam vidla se da je prijavljena Eee, zato sem spraševala, zglada je malo počekirala v službi, kaj dogajauser posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
5.2.2010 16:27:42   
modrasmotka
ojla
da se vam po doooolgem času javim.
verjetno sem spregledala da po porodu bo tudi tema odprta samo nkje drugje.ali pa sem pozabilauser posted image user posted image
en teden vas že berem pa si ne pridem do konca sem se kar odločila nekaj napisati.
zasledila sem da ste imeli debato o jajčkah is tolčkih.stol imam firmo cam.dobila sem rablenega.jajčko sem pa ravno učeraj pospravila in imamo v avtu pravi stolček.tudi dobila sem ga bil pa je kupljen v pikapolonici.
ja naša kaja bo 8 stara šest mesecov.začele sva že na žlico mal pred 5 mesecom.jema že nekaj sadja prekuhanega,korenja ne mara....potem pa sva se ustavli.moram pogruntat kaj bi lahko iz mleka naredile za zvečer.
zobekov še nimama.
trenutno mi je začela spati po 8-9 ur skupaj.dvakrat ji je ratal 10 ur.
user posted image

evo prilepla sem še eno slikico...
zj pa oblubim da se večkrat javim,samo za nazaj še moram nekaj prebrat če mi bo uspel

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
5.2.2010 16:47:15   
go_ta
Hej, babe! Kako? Mene zvija zarad M, zdj lubi zabava malega, jst sm bolj švoh. Včerj sem zvečer tukj zehala za računalnikom, ko da mi plačujejo za touser posted image Je pa NIko vsaj malo bolje spal, se je zbudil ob 2 pa 6. Aja, sem si danes končno privoščila frizerjauser posted image
eee35, m, prov fajn je, da imamo eno moško mnenje tukj, babe res sam kokodajsamouser posted image
modrasmotka, lepo, da si se oglasila, kar čvekaj z namiuser posted image Kaja je pa luštna punčka!user posted image
tulpek, super, da gresta domov ... Pa zdaj bo boljše, ko boš na dieti. Sicer bo zate težko, ampak za otroke pač naredimo vse, aneuser posted image
anžetka, ma ja, bolj neumno stvar se spomnem, bolj mu je smešno, se smeje na ves glas pa kaže tista dva zobka, to je meni tako simpatičnouser posted image Pa upam, da bo današnja noč boljša.
drnula, no, dobro, da veš, kaj je bilo Hani pa da je za njouser posted image
aprilčica, mislim, da danes ni nobene lune, vaju kar tako dajeuser posted image
tina, sem pogledala slikice, obe sta ful luštni!! Pa vem, da si jamrala glede kil, ampak meni zgledaš super, res. Si bla očitno prej čisto preveč suhauser posted image
Ne vem, kaj sem še hotla komentirat ... menda to, da sem hel ful fovž za spanje.user posted image Jst bi tuuuuuuduser posted image
Grem mal počivat.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
5.2.2010 18:29:20   
anžetka
Aprilčica, ah, moj zdele igrce igra...zgleda, da ni tok bolan, kokr sm mislna oz. kokr je on misluuser posted image user posted image  Pastinak je ena zelenjava-zeleni del, ki gleda iz zemlje je podoben peteršilju, gomolj pa korenju, sam je mal drugačne barve. Bom prvič naredila in bom vidla šele takrat, če je užitno...user posted image Hel, ma sej ne bom komplicirala, me je sam zanimal kako kej druge delate. Drugač je bila pa cela akcija, da sem ga dobilauser posted image  Sem pa danes spekla muškatno bučo pa mi ne potegne glih...še dobr, da je bla zraven solata, rižota z beluši+batkiuser posted image njamiuser posted image Pikantna hrana je pa meni zakon, sam se je zdej, ko dojim, izogibam. Kislo-pekoča juha...kje siuser posted image
Ja v soboto bo neka luna...user posted image
Aprilčica, Tina, še ena, ki je nora na čokolado! Pomojem je v celem lajfu nisem pojedla tolko kokr zdej po poroduuser posted image user posted image
Modrasmotka, madona, kakšna lušna punca! Pa bunkica zgledauser posted image Kok je pa kej velika, težka?
Se pa danes zgleda zgodba ponavlja (ali pa še vleče od včer...user posted image ). Je že 3ure in pol pokonci. Ponavadi je 2, potem pa zaspi. In ponavadi je spal po 40minut, tudi 1uro, zdej pa po pol ure...user posted image

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 2649
5.2.2010 19:58:05   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

o boga vi2 Tulipek. Zgleda da niso teli trakci tok nedolžni kot nekateri P rečejouser posted image user posted image So ga testirali na alergijo??

Prav testa niso delali, ampak neke preglede blata, krvi in urina. Za ene rezultate moram počakat, ker dlje časa traja.
So mislili najprej delat test na elergije s pikanjem, potem so se pa odločili, da lahko naredijo s tem pri tako majhnem več škode kot koristi in da bomo poskusili z dieto, če ne bo sprememb pa potem naprej...

Zdaj se bom najprej sama sebi nekaj dni smilila, ker ne smem čokolade in ostalih dobrot... Če bi to lahko, sploh ne bi bil tak problem. Pa še en problem.... kako naj grem na poroko, če nič ne smem jest, kar bo tam? Zaupam jim pa ne... so mi rekli, da niti pikice od mleka ali jajc ne sme biti, niti kak emulgator (jajčni licitin ali nekaj takega) v jušni kocki...

Eee m, dobrodošel, se že veselim novih objav user posted image . Modrasmotka, ti pa dobrodošla nazaj.

Drnula user posted image za tvojo punčko, da bolezen hitro mine.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?