hel32
|
Jutr Sva sama, očka dela, Tjaša je or atanu , mali spi, je med jutranjim hranjenjem zaspal, spal je pa itak, klasika, do 8mih . Mama vstala ob 6:00 zakurila, perilo dala prat psa nafutrala, en p stroj zložila, kavo spila; še kaj, ne pozabila sem dat posodo prat Muca, joj, kak je lepo prebrat, da ima vajina punčka tako dobrega očkota , vedno več nas je, jaz tudi imam zlatega, prav obožuje malega, in skrbi za njega, fuuuul , ni lepšega prizora! Aleksandr, naslov ; Suzi flo- rabljena otroška oprema Špela Bera S.P. Ljubljanska ulica 71 040594-794 Pon-pet 9:00-13:00 Sob 9:00-13:00 Modrasmotka, pozdravljena nazaj, lepa pupika, taki cuker okrogli je, kot naš mulc Aprilčica, paše malo šopingirat a? Jaz moram tudi it, v nabavo rabim za krst neki zase, ma nimam nič boljšega, oz. imam ampak mi nekako ne potegne, bi rada bila nova, pa itak, trebuh me moti, pa bi rada kako tuniko kupila, da bom vsaj zgledla Go-ta, še ena čokoladomenijačka, pred M bi jo požrla 1 tono , zdaj se pač zadovoljim z 70%, pa mi je kr užitna , ker če, se ne bom pazila, bom pri 3 imela 100tko Glede vozička, mi bomo kr na tem ostali, ko se da športni del gor se zloži ko marela, tk, da itak ne zavzame veliko placa, pa glede avta je tudi moj neki govoril, da bova mogla večjega kupit, če bova imela še enega .Mogoč, da drugo leto kupima kako marelo, tako čist brezveze za Lukasa, ko bo beby v tem, da ne bo se počutil zapostavljenega, ali pa uni za zraven, ki ga ima Peg perego. Aja še to, sem dobila una varovala včeraj, sam kaj, ko imamo sneg ga pa res imam poln kufer Grem dat naslednji stroj prat, mali še spi, očka še ni, mirrrrrr in tišina, jao, ko paše!!!!