|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
5.2.2010 20:10:26   
modrasmotka
vlka je 69.5 cm težka pa 8200g (ko jo 2 ure po rokah nosim se mi zdi da ma 30 kil user posted image )
se pozna da nama dojenje ni  uspel dolgo in sva na novalaku.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
5.2.2010 20:27:17   
eee35
modrasmotka: dobrodošla! Kako fajn, da se nam vsake tok neka zgubljena avgustovka najde!

anžetka: kaj so batki? Si napisala, da si dala v rižoto. Kje pa ste kupile pastinak, sem malo gledala, pa nikjer vidla...

Pikantna hrana je suuuuper! Čokolada pa itak, saj se mi vidi, da se ji ne izogibam...

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
5.2.2010 20:40:25   
Sanikaa
tulipek kaj mu pa lahko škodijo če naredijo test krvi. na odvzemu krvi je moj Leo spal .Tok je nežna ženska ..nemajo pojma na kaj je alergičen in najboljše in najhitrejše je mamico dat na vodo in zrak user posted image user posted image Ista stvar je bila zdaj pri malemu od moje mikrobiologinje-frendice. Ona se je sama dala na dieto brez mleka in jajc in je imela pregled pri P in on jo je pomiril da je to samo dozorevanje črevesja. Da nekateri dojenčki imajo veliko teh nitk nekateri mal. da če bo alergija bo je razvil brez njene diete ali z njo. meni je tudi moja P rekla da se lahko najdejo kakšne nitke in da ne paničarim.
Koliko krat si pa najdla te nitke? Je bilo blato tudi sveže krvavo? Driska? Kakšna mu je koža? Ima izpuščaje in pikice? Ga kaj srbi?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
5.2.2010 20:46:50   
anžetka
Eee, batki so mini kurje nogiceuser posted image Sam jih nisem dala v rižoto, sem jih posebej spekla pa zraven k rižoti postregla. Moj jih obožuje!user posted image Sploh na žaru-to pa oba itak vse. Pastinak je pa od mami kolega pri enmu kolegu dobil...zdej ni sezone in je baje težko dobit. Ga mam pa 1kg, tako da se ga bomo prenažrli...
Modrasmotka, moj gre pa zgleda bolj v dolžinouser posted image  HB, da ne bo tak picajzl kot mamiuser posted image  Mislm, da ima okrog 7.500g (kar je pomojem ful premal) in 73cm. Bomo pa natančneje vedeli čez 2tedna, ko imamo pregled (in cepljenjeuser posted image ).
Mali smrčiuser posted image

Sasa84

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
5.2.2010 20:54:39   
tulpek
Sanika, kje so mu pa vzeli kri, da je bil tiho? Našemu so na glavi in se je drl kot jesihar. So pa potrebovali dve veliki epruveti.
Testov pa niso delali, ker bi verjetnobili lažno negativni in še nekaj mi je govorila, pojma nimam kaj, ker je bilo preveč medicinsko.

Driske ni imel, bile so krvave nitke in takšni delci, kot je čokolino, preden ga daš v mleko. Je bilo pa veliko nitk, ne samo nekaj, vsaj 2 na kvadratni cm. In to zdaj 4 dni zapored, danes pa ni kakal. Sveže krvavo blato ni bilo, ima pa tudi nekaj izpuščajev na bušiju, drugje pa ne. Srbi ga nič ne.
Sem tudi sama brala različne izkušnje na forumih... bomo videli, kaj bo. Za jajca imam 4 tedne, potem pa lahko pojem eno palačinko (brez mleka in nutele) in opazujem dogajanje, za mleko pa do 1 leta.
Edino dobro je to, da se bom vsaj za nekaj časa odvadila sladkarij... ampak bo težko.

Anžetka, naš ima 70cm in 7,5 kg

Sem ga mogla za vsak obrok tehtat, ker hočejo vedet, koliko dojenček poje. In sem na koncu že dobesedno sovražila tisto tehtnico, ki je npr. pred obrokom pokazala večjo težo, kot po njem user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 5.2.2010 20:57:21 >

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
5.2.2010 21:06:50   
aprilčica07
Čer babe,

sem pohajala cel popoldan, sem šla neplanirano z mamo in tatom v šoping in smo si babe dale duška, Je blo tako  lepouser posted image user posted image Domov sem privlekla eno srajčko, pa dve majčki in je moj tečnitis izgniluser posted image user posted image user posted image user posted image Otroci bli pridni, jih je lubi fanj popedenal, trenutno se Jakob uspava, Julija pe že spi. Zadnje dneve preživlja z dvema spancema dnevno, dopoldne je spala od 8 do 9, in popoldne od 13 do 14, pol pa do 20 budna kot sova.. No, zdaj je omagala. Je bla tle svakinja in familija, so jo crtkali in jo zmučili do amena.. Upam, da bo noč mirna.user posted image Zdaj je survivor pa mi ne gre za gledat, ker voham, da bo Klemen ven letel, to mi pa ni všeč.user posted image

hel, anžetka: aha, nisem vedla kaj je pastinak, pa sem vprašala... user posted image vedno več nas je čokoholikov..user posted image user posted image
go ta: a imaš M? mene to čaka naslednji teden... joj... v sredo ali v četrtek.. pijem pilule, pa jo dobim ponavadi točno do minutke, bom vidla kako to tokrat...user posted image
modrasmotka: dobrodošla tle med nami.. večkrat se oglašaj.. morda si napisala, in sem jst spregledela,, kako je ime tvoji pupici?
tulpek: user posted image user posted image user posted image da ste doma. saj bo vse ok, boš vidla...
drnula: a pol sem imela prav, ko sem napisala da ima Hana mogoče peto oz šesto bolezen.. ma od koga pa to pride?
sanikaa: kako je Lejči? je prehlad minil?
eee35 in m: napišita še kaj, sta tako hecnauser posted image user posted image user posted image

Grem malo spravit, pa pridem še kaj pokukat:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
5.2.2010 21:18:01   
23tina
čeruser posted image
modrasmotka-lušna punčka!
tulpek-user posted image user posted image za malega

ahhhhhh moram it tamala neki stoka
nočko

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
5.2.2010 21:18:13   
eee35
aprilčica: m se bo težko oglasil, leži kot klada, pa nekaj tipka in film gleda, požrl je celo veliko dorino z rižom, evo, lahko rečemo, da kar paše na ta forumuser posted image . Jaz pa sem neke napolitanke jedla, mi je prav slabo, pismo pa ta čokolada in druge sladkiše, saj to RES ni normalno!

Mali spi, tokrat je celo hotel joško, zgleda, da ni pojedel dost prej - sva mu dala bučko, z ačez pa še mleko z rižkotom. Me prav zanima, če se bo spet zbudil pred polnočjo.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
5.2.2010 21:24:54   
aprilčica07
eee35: uuu, je dobra ta dorinauser posted image user posted image user posted image jst bi tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image . ja, potemtakem tvoj m spada med nas..user posted image user posted image

kaj bi pa jst zdaj jedla? zdaj je moj cajt, ko vsi spijo.. čokolade nimam, razen če odžrem sinku kinderčke... to ni pošteno..user posted image user posted image   sem uočila, po čipsu bom stegnila tačke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
5.2.2010 21:25:11   
go_ta
Še ena odvisnica od čokolade se oglašauser posted image Sploh pred M bi je pojedla na tone, bi me lahko kr v proizvodnjo Milke zaprli za en teden, da bi bla srečnauser posted image Niko spi že od pol 8, bomo vidli, kakšna bo noč.
Aprilčica, si gledala? Matr sm bla jeznauser posted image Vsi se nekj dogoovarjajo pa se delajo pametni pa lepi, kr nekjuser posted image Ja, imam M, beda, pol me pa vse zvija ...
eee35, ja vidva sta obe faciuser posted image user posted image Mi vedno polepšata dan, hvalauser posted image user posted image
tulpek, joj, bogi revčekuser posted image Samo da se vse uredi!!user posted image
anžetka, pri nas je vedno tako, da čez dan zaspi dvakrat po pol urce, urco, pol si pa predstavljaj, kakšno akcijo imamo in animiranje najinega zakladkauser posted image
Nič, gremo tipkat ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
5.2.2010 21:33:27   
aprilčica07
Milina, tišina (trkam), pred mano polna skleda čipsa, pa zraven en mali zlatorog..  mater, se mi godiuser posted image user posted image user posted image user posted image

go ta: ja, M ni fanj, ampak kaj čemo, tako je pač... mene me bolečine niti ne tolko motijo, znervira me, ker sem grozno tečna takrat, pa si kr ne morem pomagat in težim vsem, ki mi zanalašč ali pa čisto slučajno stopijo pred nos.. ja, sem gledala, ma mi kr ni šlo.. sem vedla, da bojo tako zmozglai, po moje je naslednja Teja.. nevem no.. saj meni Srki ni napačen dečko, Klemen tudi ne, kaj vem kaj je blo tega treba, da so to zdaj izpeljali na tak način..

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
5.2.2010 21:51:50   
go_ta
aprilčica, sam se imaš pa res superuser posted image Mir v bajti, mami na piru ... Jst sm ga zadnjič, sem bila pijana od pol pirauser posted image Ma, vsi mi grejo na živce v Survivorjuuser posted image Srki mi je pa sploh dvignil živec - ko neka užaljena baba je tam razlagal, kako se vsi pretvarjajo. Al on se pa ne pa opravlja vse, ki ne mislijo isto ko on? Kaj pa še Vesna dela v survivorju, mi pa res ni jasnouser posted image Okej, ne bom se več nervirala zarad tegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2662
5.2.2010 22:44:02   
ALEKSANDR
Večer...

Ravno sem hotela post oddat, pa mi je vse ven vrglo..user posted image user posted image user posted image .. Pa več kot pol ure sem vas zdaj brala..pa komentirala...user posted image user posted image user posted image

Zdaj bom samo na hitro..kar se spomnim...ker morem nujno spat.. Luka je tudi med tistimi ki se n-krat ponoči zbujajo...

Anžetka- pastinak skuham enako kot korenček...v vodi...

Aprilčica- super za šoping... to je vedno pravo zdravilo za tečnitis...user posted image

Tulpek- user posted image user posted image

Hel32- kje v Mb je trgovina z rabljeno otroško opremo?

Eee35- pri nas ima pastinak ena gospa na tržnici...drugače pa sem danes videla tudi Hippove kašice s pastinakom...

M od Eee35- pozdravljen...je fajn še moško mnenje slišat...user posted image

23tina- luštna pupa...user posted image

Aja...kaj ve boste kupovale vozičke marele...pa katere? Pa kdaj?

Lepo spite...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
6.2.2010 1:09:32   
Muca83
Joj kok hitro dan mine. Danes smo bili skoraj cel dan zdoma. Smo šli v Lj, v planu je bilo kopanje v Atlantisu. Ampak smo šli najprej na Rudnik, je moj predlagal, da obiščemo C&A in H&M in sva spet nabavila nekaj cunjic za tamalo in sicer št. 74, ki bo počasi prišla v poštev. Potem sva pa študirala, a gremo plavat al prej še v Bauhaus, ker sva mogla it neki iskat. No, pa se je moj le odločil za Bauhaus in kakšna sreča, saj je Lana nafilala plenico ravno sredi Bauhausa in si ne predstavljam, da bi se šli prej kopat in bi to ustvarila v bazenu. Nisem prepričana, da bi kopalke to uspele zadržat, ker je bilo res veliko. Kopanje je bilo pa luštno, smo šli v Termalni tempelj, kjer ima voda 32°C (v tem bazenu imajo tudi organizirano vadbo za dojenčke) in je ni nič zeblo, prav uživala je. Je pa ne uspeva naštimat, da bi kaj brcala, ko je v obroču.
Tiste, ki vozite male na tečaj plavanja: a vam malčki že brcajo v obročih?
Se bom mogla pa očitno kar navadit, da te vsi ful gledajo, ko prideš nekam z dojenčkom. Ena gospa je kar zraven prišla firbec past in je spraševala koliko je Lana stara.
In še po dooolgem času sem nekaj kupila zase in sicer ene škornje user posted image Ma sem jih rabila, ker hodim na sprehode v enih starih in če stopim v minimalno vode, mi noter pride.

Vidim, da ste si vzele čas in si ogledale in pokomentirale fotke. Vsem se zahvaljujem za vse pohvale, opazke, pripombe itd. user posted image

eee35, zdele si me pa nasmejala za en teden. Zdaj se boš z možem preko RR pogovarjala user posted image user posted image user posted image

Jaz pa obožujem temno čokolado! Edino od 85% naprej je pa res že preveč grenka.

aprilčica in Sanikaa, vesta meni se to fizično nasilje v družini sploh ne zdi nič takega, ker sem v tem zrastla. Vem pa da sama nikoli ne bi tolerirala nobenega fizičnega nasilja do mene ali mojih otrok. In prav uživam ko gledam kako dobrega očka sem našla za svojo punčko. Res jo obožuje. user posted image

tulpek user posted image user posted image ma grozne so te alergije no! A prej pa ni bilo nobenih znakov, ki bi nakazovali alergijo? Res se sprašujem od česa je odvisno, da se otrok rodi z alergijo.

modrasmotka, lepo da si se javila! Kaja je pa prava luštna bunkica! user posted image Pa fovš sem ti za spanje! user posted image Ti se kar večkrat javi.

Drnula, upam, da Hana kmalu preboli tole presneto bolezen.

aleksandr, ti si pa že pri vozičku marela. user posted image Jaz ga bom kupila, če ne prej pred morjem, ker nama ta voziček zasede skoraj cel prtljažnik in potem ne bi mogla nobene prtljage s sabo vzet.
Me pa moj ob živce spravlja, ker kar neki o enoprostorcu sanja in to samo zato, ker ga tok moti da mora voziček zložit za v avto pa kao za na morje da ne bova mogla kao nič s sabo vzet. Pa ima Mazdo 6, tako da itak nima majhen prtljažnik. In ker sva jo kupila slabi 2 leti nazaj, moj avto pa eno leto nazaj jaz itak nočem menjat za nekega podrtega enoprostorca.

Nič grem spat. Še Lana je v svoji posteljici, tako da moram hitro izkoristit prostor user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
6.2.2010 6:12:44   
anžetka
Jutro! Dons sm pa prva a ne?user posted image  Mali se je zbudil že ob 5ih, zdej pa teži...mi je že en post zbrisu...tko da grem od začetka!
Aprilčica, Muca, super za šoping! user posted image Razvajanje paše ja... Kaj je že to???user posted image
Go_ta, Aprilčica, men ni več jasno kdo je kdo in kdo je s kom in tako naprej...Menjajo obraze sto na uro...user posted image
Grem tamalmu kar flaško pripravit, je tamal ponoč vse mamine zaloge spraznil...

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 2665
6.2.2010 8:20:37   
aprilčica07
Jutro,

noč minila dobro, dvakrat neki cvilkala, ampak sem bla še pokonci, pol pa spala skoraj do 6. Jo zdaj malo bolj futram, pa morebiti, da je to to. Ali pa ne.. Kdo bi vedel? Sem pa že kafe spila, in spala skoraj do 8. Je moj lubi otročke vzel ven, mene so pa spat pustili. Sem šla spat ob 1 zjutraj, začela gledat en film ob 23 in je trajal in trajal....user posted image

anžetka: ja, survivor se ubitačno spreminja... ampak postaja zanimivo, kako se vse spreminja.. mi je pa žal za Klemena, od ostalih notri so mi pa vsi glih, edino Vesna in Njegoš naj gresta že enkrat domov.. šoping pa paše, ja.. sploh ker je blo nenačrtovano..user posted image user posted image
muca: super za škornje..user posted image user posted image user posted image marela: mi imamo eno staro, nevem katero znamko še od Jakoba, in jo bomo tudi za tamalo ponucali.. iz istega razloga kot pr vas, ta vozek je velik in zasede komplet prtlažnik in ja, tudi mi smo menjali navaden avto  za karavaana, ko se je Jakob rodil.. ker kao ni blo prostora, japajade.. ampak ok, zdaj tudi meni paše, da imamo tega večjega... no, moj je končal pr karavanu, tvoj pa o enoprostorcih..user posted image Jakoba pa smo dali v marelo mislim, da pri 1 letu, ma je ni lih oboževal, smo jo uporabljali za dopuste in za it v trgovino, ker uni naš vozek je bil oziroma je za take podvige malo prevelik, ampak drgači super vozek..user posted image nasilje v družini: verjamem, da se nekako navadiš, če to doživljaš..user posted image user posted image sama si pa tega ne predstavljam, mene je mama cmoknila enkrat (sem ji rekla, da je ****user posted image , pr svojih 13 letih, ko sem bla najbolj pametna, tata me pa ni nikoli udaril)... res si pogumna punca!user posted image user posted image user posted image
ALEKSANDR: šoping je zdravilo za žensko dušo..user posted image user posted image tudi Luka se zbuja? ma kaj se dogaja z temi našimi otročiči?

Se grem naštimat, pa kaj nardit... itak bomo bolj ali manj notri, pač dežuje, tudi danes....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
6.2.2010 8:53:20   
hel32
Jutr

Sva sama, očka dela, Tjaša je or atanuuser posted image , mali spi, je med jutranjim hranjenjem zaspal, spal je pa itak, klasika, do 8mihuser posted image . Mama vstala ob 6:00 zakurila, perilo dala prat psa nafutrala, en p stroj zložila, kavo spila; še kaj, ne pozabila sem dat posodo pratuser posted image

Muca,
joj, kak je lepo prebrat, da ima vajina punčka tako dobrega očkotauser posted image , vedno več nas je, jaz tudi imam zlatega, prav obožuje malega, in skrbi za njega, fuuuuluser posted image , ni lepšega prizora!

Aleksandr,
naslov ; Suzi flo- rabljena otroška oprema
Špela Bera S.P.
Ljubljanska ulica 71
040594-794
Pon-pet
9:00-13:00
Sob
9:00-13:00

Modrasmotka, pozdravljena nazaj, lepa pupika, taki cuker okrogli je, kot naš mulcuser posted image

Aprilčica, paše malo šopingirat a? Jaz moram tudi it, v nabavo rabim za krst neki zase, ma nimam nič boljšega, oz. imam ampak mi nekako ne potegne, bi rada bila nova, pa itak, trebuh me moti, pa bi rada kako tuniko kupila, da bom vsaj zgledlauser posted image

Go-ta, še ena čokoladomenijačka, pred M bi jo požrla 1 tonouser posted image user posted image , zdaj se pač zadovoljim z 70%, pa mi je kr užitnauser posted image , ker če, se ne bom pazila, bom pri 3 user posted image imela 100tkouser posted image

Glede vozička, mi bomo kr na tem ostali, ko se da športni del gor se zloži ko marela, tk, da itak ne zavzame veliko placa, pa glede avta je tudi moj neki govoril, da bova mogla večjega kupit, če bova imela še enegauser posted image .Mogoč, da drugo leto kupima kako marelo, tako čist brezveze za Lukasa, ko bo beby v tem, da ne bo se počutil zapostavljenega, ali pa uni za zraven, ki ga ima Peg perego. Aja še to, sem dobila una varovala včeraj, sam kaj, ko imamo sneguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ga pa res imam poln kuferuser posted image user posted image

Grem dat naslednji stroj prat, mali še spi, očka še ni, mirrrrrr in tišina, jao, ko paše!!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
6.2.2010 8:53:44   
Drnula

Aprilčica - ja si mela prav. 5. bolezen je nekaj čist drugega, če pa bi Neca imela prej 6. bi jo verjetno tokrat takoj prepoznala. Šlo je tako kot piše, strogo ''po pravilih''. Na netu je sicer ful o tem. Jaz pa nisem vedela ničesar. Slišala pogosto, pa me nikoli ni posebej zanimalo user posted image

ŠESTA BOLEZENPri šeti blezni ima otrok tri do pet dni, lahko pa tudi dva do osem dni, zelo visoko vročino (do 40 stopinj celzija), pogosto brez drugih bolezenskih znakov. Ko vročina izgine, se na hrbtu, prsnem košu in trebuhu, včasih tudi po rokah, pojavi rožnat izpuščaj.
Pri nekaterih otrocih se pojavi tudi driska, otekli spodnji veki, izpuščaj na nabu, otekle bezgavke, izbočena mečava, vse to pa lahko spremlja tudi kašelj. Osem odstotkov otrok, ki prebolevajo tridnevno vročino, doživi tudi vročinski krč. VZROKI
Za tridnevno vročino je odgovoren virus iz skupine herpes virusov, ki se prenaša s kapljično okužbo. Otrok je kužen vse do izbruha izpuščaja. Bolezen zdraviimo z zniževanjem telesne temperature. Do konca drugega leta življenja preboli tridnevno vročino skoraj 100 odstotkov otrok, nato pa so do konca življenja nanjo imuni.

Naša noč je bila SPET pestra, že 4. zapored. Hana je menda mal zamaknila svoj urnik in povrh še salbo spi. Jaz sem od utrujenosti prejšnjih treh dni&noči zaspala ob 22. kot top, do polnoči. In to je bil v zadnjih 4. dneh moj najdaljši kos spanja. Potem se je začelo vsako slabo uro in ob 3. je še Neca hotla vstat in komaj sem jo spavila nazaj v postlo in potem kravalu se je Hana odločila da ne bo več spala. Tako, se je moj dan začel ob 3. zjutraj. Sem potem vse lepo popucala, perilo obesela, peč spucala, po drva šla .... da je bilo zjutraj ko se zbudiš lepo prijetno pospravljeno, kar mi je zelo všeč, prijetno, sam skoraj nikoli ni tako. In potem priraca Neca in za njo še moj in .... vse kar pade z rok ostane tam. Če je moj že kdaj pospravil dorobtine za sabo, krožnik, šalce nesel z dnevne sobe, ko oblači Neco da narazen vse cunje in pusti prav tako ...user posted image user posted image user posted image menda moram it spat.

ah, očitnmo moram it do hane, se še kaj oglasim

Neposredna povezava do sporočila: 2668
6.2.2010 10:22:57   
hruškolinka
Muca: moj brca na plavanju po pasje. Moral bi odrivat sonožno, ker dojenčki dokler se ne postavijo pokonce naj bi imeli ta slonožen refleks. Naš ga nikoli ni imeluser posted image user posted image user posted image user posted image   Jst mam tud tako izkušnjo, da me na cesti kar neke stare mame ogovarjajo. eh, pa sej me ne moti.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
6.2.2010 10:56:14   
eee35
Jaaaaa, ta malim definitivno dogaja, razen Lukas je preveč pridenuser posted image . Naš je zaspal ob 20.00, pol ob 23.00 hotel jest, spal je do 4, spet jedel, pol pa kar naenkrat ob 5.40 ga spet slišim!user posted image mali! Pa sem rekla, da ne bom šla k njemu, pa je zaspal nazaj do 7. Jaooo.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
6.2.2010 11:54:56   
hel32
Lukas spet spiuser posted image user posted image user posted image

A sem zlobna! Malo heca, ampak res spi, koma! Nič, grem kuhat dalje.

Mi imamo spet 20 cm novozapadlega snega!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja še neki, a je možno, da dobi prej 3kice in 2kice zgoraj, so mi fuuuullll sumljivi, tak belo je in napetouser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
6.2.2010 12:04:41   
go_ta
Hej, čvekice, mi smo že pojedli, zdj pa fanta spita oz. Niko spi na lubiju, on pa gleda tvuser posted image Jst pa mal za računalnik pridna bit. Pa čokolado jemuser posted image . Spali smo tko tko, vreme je za en d.rek, če ne bo deževalo, bomo šli mal ven ...
aleksandr, jst si še ne ogledujem marel, do maja bom pa ziher kakšno kupila, če bmo šli na morje, ker bi vozičel zasedel cel očetov prtljažnikuser posted image
hel, nehj zafrkavatuser posted image Sj bomo mi tud enkrat spal mendauser posted image Pri zobkih je možno vse pomoje ... Sem prej ravno gledala, ima Niko zgoraj pri enkicah in dvojkicah vse belo, bomo vidli, če bo kaj ven pokukalo. Zdj je tako simpatičen s tistimi zobki spodajuser posted image
anžetka, aprilčica, sj še najbolj zanimivo pri Survivorju bo to, če se vsi pretepejo med sabo, to bi blo zanimivouser posted image Ma, itak, da se moraš dogovarjat, če hočeš daleč pridt v survivorju, sam vsi so to delal, ne vem, zakaj se potem delajo fini in oh in sploh mi pa tega ne delamouser posted image
muca, aprilčica, super za šoping! Zdj pa meni tud počasi manjka en orenk šoping, si že 100 let nisem nič kupilauser posted image
muca, pa Lana je toooook luštkana!!
Gremo tipkatuser posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
6.2.2010 12:21:36   
aprilčica07
user posted image

se igračkam, neki proveravam.. to smo pa mi trijeuser posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
6.2.2010 12:27:51   
go_ta
aprilčica, luštni, luštni, zelo luštni vsi trije!user posted image Mami ima hudo frizuro, Jakob je za pojestuser posted image , Julija je pa luštkana bunkicauser posted image - se vidi, da rada jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2674
6.2.2010 13:46:18   
Sanikaa
helo
Nisem uspela velik prebrat za nazaj..sem spet čist izčrpanauser posted image user posted image Lejčiju se je včeraj popoldan poslabšalo (jokcav, driska) čez noč je čisto mal spal po 5 minut..non stop jokanje..zjutraj spet driska in smo bli pri P..ima vneto uho. Zdaj je dobil moj mali mišek prvi antibiotikuser posted image user posted image Sama sva čez vikend , fanta sta šla na Roglo ...upam da uživajouser posted image Za sebe pa upam da bom vsaj nekaj spala , ko bo Lejči zaspančkal.

Za vse bolančke in njihove mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hruškolinka bilo je super na plavanjuuser posted image Boš z Martinom hodila tudi Marca na plavanje?
Drnula ..boga tvoja Hanauser posted image Kje pa revica staknila herpes virus tako zgodajuser posted image
Anžetka...na pink sem bila tukaj v LJ. Bila sem precej razočarana. Zdaj imamo v planu iti z prijatelji na Dunaj 8.7. na njen koncert. Upam da bo tam šov kot se spodobiuser posted image
Miška kakšna je situacija?? Si se pomirila?
Aprilčica hvala za nasvet. Tako sva naredila kot si rekla in zdaj čakava izračunuser posted image da s emal vrnem na barvo oči. Jaz sem bila najbolj presenečena in sretna , ko je P rekla da bo Leo imel modre oči. Seveda nisem preveč verjela. Dolgo so postajale temnejše, nazadnje sivo modre, zdaj so že zadnja dva tedna olivno zeleneuser posted image Upam da bodo vsaj zelene ostaleuser posted image Jaz imam rjave , Vid tudi in bi rada da je Leo vsaj mal drugačenuser posted image kod Vid. Itak da ima čist drugačen karakter.
Danes v domu ko sva čakala je prišla ena družinica s tremi fantki...kok so bili luštkani. En drugemu do ušesauser posted image Zanimivo je bilo promatrati strukturo družine...mami non-stop tekla za otroci, brisala noske, ati pa mirno sedel in telefoniraluser posted image Dokler ni sestra začela kričat da naj pazijo (povsod so se penjali) da ne padejo. Ati se ni niti premaknil...mami je vse morala dajat pod kontrolo. Svaka ji čast....mojuser posted image mene v takem scenariju ne bi gledal dvakratuser posted image user posted image

O Lejči se končno mal pomiril in zaspančkal....sem morala božat hrbet, noska , pet....mrmljat..zdaj pa grem tudi jaz
Se še kaj javim .....imam samo vas za pameten klepetuser posted image user posted image user posted image za razliko od ga-ga, ti-tsi, a-aa

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?