|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
29.1.2010 15:39:09   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: coris

Evo drage punce sem parv rekla da vam moram povedat kaj sem ugotovila. Decembra mi je user posted image zamujala imela sem slabosti in vrtelo slabo in tako hudo vnetje sem imela da sm na urgenci pristala. in jz niti pomislila nism na nč, pa me fant prepriča naj nardim test in CB mi je pokazal zelo rahel +, in grem h ginekologu, ki ni videl nosečnosti. in res čez 2 dni pride user posted image in to tako močna da sm v kosih razpadala. naslednji dan je bil CB že -. In danes potegnem vn iz predala CB ki sem ga shranila takrat in je še toliko bolj viden + user posted image in sem ugotovila, da je očitno od vseh močnih zdravil prišlo do SS user posted image če bi znala bi prilepila slikico kjer je res tako lep plusek a kaj ko ga ni večuser posted image koliko dni po odnosu- ovulaciji naj bi test pokazal + ( najhitreje možno)? a morda katera ve?

Evo tukaj si preberi (mislim da si lahko pod 5. točko najdeš svoj odgovor):
http://www.lekarnar.com/pdf/products_pdfs_48_original_clearblue.pdf

Če pa sumiš da je šlo za SS pa hitro k ginekologinji, upam da bo vse v redu user posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 29.1.2010 15:41:28 >

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 676
30.1.2010 14:56:29   
luna_25
oj punce. kako smo kaj danes ko je vzunaj tako vreme.....idealno za user posted image  in delanje na user posted image .
Jaz čakam mojega da pride domov in potem akcijauser posted image user posted image user posted image .
No lepo  bodite in javite se kaj.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 677
31.1.2010 18:13:33   
coris
Hvala Star user posted image

Kako ste kaj punce kako kaj kaže z user posted image ?

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 678
1.2.2010 10:38:09   
phelps
Oila.

Jaz sem (sploh glede na to, da je danes ponedeljek) u redu, vikend smo preživeli v Beli Krajini, bili smo na degustaciji vin. Mi je malo dalo misliti, čemu vse se bom morala zaradi user posted image odpovedat (prav tako moj user posted image , ker sam itak nikamor več noče), ampak za user posted image VSE! user posted image

Lep dan punce in naj vam ponedeljek hitro mine, potem pa je že skoraj vikend user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 679
2.2.2010 10:55:05   
*Star*
Jaz sem tudi že razmišljala o odpovedovanju user posted image  Samo, konec koncev ko vse skupaj seštejem, je otrok nekaj kar si resnično želim že celo življenje, saj jih enostavno obožujem tako da vem zakaj se žrtvujem.

Moje plodno obdobje za ta mesec je bilo že prejšnji teden mimo in sva bila z mojim zelo pridna user posted image ampak, če vam po pravici povem kar nekako dvomim da bo karkoli oziroma ne verjamem, da bo... No, bomo videli. Nekako se pripravljam na to, da ne bo hitro uspelo, ne vem zakaj.

Kako ste pa ve, kakšne novičke?

Coris, kaj novega?

Lep dan želim vsem skupaj user posted image  user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 680
2.2.2010 11:22:40   
coris
user posted image Pri meni nič novega kar se user posted image tiče. Upam da se je ta mesec kaj prijelo user posted image

Drugače pa sva včeraj rezervirala termin poroke user posted image user posted image user posted image , na maldivih se poročiva 18. aprila 2010, v Sloveniji pa 28.04.2010 user posted image jupiiiii. obleko že imam in je več kot čudovita. če se katera namerava poročiti poznam super trgovino z oblekami, ki so lepe in poceni, pa še po meri ti jo nardijo user posted image

Drgače pa držim pestke zase in za vse vas da ugledamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 681
2.2.2010 11:44:01   
phelps
Coris, čestitke user posted image user posted image user posted image Formalno se poročita torej v Sloveniji, tudi to je ok (meni je bilo malo čudno, da bosta v treh mesecih dobila vse papirje, da bi se tudi "na papirju" poročila v tujini). Super! user posted image

Star, jaz tudi mislim oz. verjamem, da bom preprosto vedela že od samega začetka, ko bom zanosila. Imam zelo dobro intuicijo in ponavadi vem kaj se v meni in okoli mene dogaja. user posted image

Pri meni nič novega, redno user posted image (upam, da ne bo v času ovulacije suša oz. ravno obratno).

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 682
2.2.2010 18:18:05   
luna_25
ooo coris čestitke za poroko na maldivihuser posted image user posted image user posted image  .....koliko časa bosta tam, poroka in poročno potovanje vse v enemuser posted image user posted image user posted image ....tako romantično....vidiš moj pa sploh ni za take stvari.
vidim da ste bile kar pridne z user posted image jaz upam,da se je kaj prijelo. pri nama je ta teden pomemben in kot zakleto mene tri dni ni, k grem na službeno pot. upam da ne bo ravno takrat ovulacije.
star in phelps se popolnoma strinjam z vama...da ženska začuti ko se nekaj dogaja z njo in da se je kaj prijelo. mam pa tudi jaz občutek, da bo kar nekaj časa trajalo, da bom zanosila.
lep večer drage mojeuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 683
2.2.2010 18:43:12   
Pikab84
Pozdravljene punce,
še vedno vas prebiram in držim pesti za vsako posebej, da se mi pridružite pri oktobrkah. user posted image Se strinjam s tem, da ženska čuti kadar se nekaj dogaja z njo. Jaz nisem imela sedaj nobenih posebnih znakov...sem jih v prvem poskusu veliko več videla in čutilauser posted image , vendar sem vedela, da se nekaj dogaja z menoj...enostavno sem vedela...ženske pačuser posted image

Lepo se imejte in čakam na lepe novice!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 684
3.2.2010 7:58:54   
Anonimen
Hej punce,

že nekaj časa vas prebiram, pa sem se še sama pridružila... Res ste simpatične in upam, da še mene sprejmete v vašo družbo user posted image
Tudi midva z mojim dragim delava na prvem otročičku in so že trije neuspešni krogi za nama... Tako, da moja naslednja user posted image  ne sme prit 28.2. Čeprav je pri večini mojih prijateljic kar dolgo trajalo, da so zanosile, sem sama naivno mislila, da bo to takoj user posted image  
Kakorkoli, vsem želim veliko užitkov na poti do user posted image ... Vsem, ki vam je pa že uspelo pa čestitam user posted image  

Lep teden še naprej!

(odgovor članu Pikab84)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
3.2.2010 8:00:03   
ribica77
Aja, pa nisem hotela bit anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
3.2.2010 8:11:49   
phelps
Ribica 77, dobrodošla med nami user posted image

Tudi jaz (ne) pričakujem user posted image 28.2., očitno bodo nedelje moji dnevi (tudi v januarju je bila ravno nedelja "d day") user posted image , bo pa to najin drugi (neuradno tretji) krog, smo na podobnem očitno user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 3.2.2010 8:12:43 >

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 687
3.2.2010 8:15:27   
ribica77
O kolk dobr, bova skupaj čakali in upali na ne user posted image  

No, priden bodte, smo na vezi, pa javljajte vesele novice!!!

Lep dan...

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 688
3.2.2010 8:28:55   
*Star*
Dobro jutro sončice user posted image

No evo ko sem včeraj tko vztrajno trdila da mislim, da ne bo nič, sem celo noč čutila bolečine v spodnjem delu trebuha... Upam da je vseeno kaj uspelo, čeprav bi lahko bolečine pripisala tudi vnetju, ki se mi je očitno ravno zdaj pojavilo user posted image
Bolečina je bila pa enaka kot pri user posted image , le veliko blažja in ne konstantna ampak me je bolj špikalo... Tiste, ki ste že srečke user posted image , ste ve tudi čutile kaj podobnega?? Glede na moj datum ovulacije bi se morala vgnezditev zgoditi ta teden od ponedeljka do srede.

Punce, mislim na vas user posted image in vam želim lep, lep dan...user posted image  

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 689
3.2.2010 17:08:23   
portorož
Pozdravljene user posted image user posted image user posted image user posted image !

Končno sem si malo opomogla, sem se vrgla v delo, naredeila nove plane in gremo na juriš user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če se malo vključim v debato o ženskem čutenju: tudi jaz sem takoj vedela, da se z menoj nekaj dogaja in da v meni raste majceno bitjece, čeprav takrat nisem želela upati na preveč, aje bil lep +, čeprav je trajal samo do 10. tedna.

Kar se pa odpovedovanja tiče: meni ni bilo takrat čisto nič težko, kaditi sem nehala v trenutki, prehrano sem že prej pazila, no, edino gibanje sem imela omejeno, ker je bilo rizično. Tak da kar pogumno, naj vas srček vodi, pa ne bo nič težko. Jaz itak vem, da se bo pri meni zapletalo (če ne drugače, pa že zaradi poškodovane hrbtenice), a sem pripravljena tudi celo nosečnost preždeti med 4stenami, samo, da bom lahko imela svojega user posted image .

CORIS: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!  Naj vaju ljubezen in sreča spremljata na vsakem koraku user posted image .

*STAR*- kar pogumno, ne se obremenjevat. Upanje itak umre zadnje.

PHELPS in vse ostale: me pa moramo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da bo veselje.

PIKAB84 uživaj v nepozabnih trenutkih, ki si jih deliš s svojim malim sončkom.

MUHICA2 in RIBICA77: dobrodošle v klubu neučakanih user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz imam 10.2 pregled v ambulanti za neplodnost, tak da upam na dobre novice.

No, pridne bodite (s tem mislim na user posted image ) user posted image .

mislim na vas
pa pa

user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 690
4.2.2010 10:58:03   
phelps
Pozdravljene čebele user posted image

Moj dan ovulacije bo najverjetneje 14.2. (sicer ne merim in ne opazujem to, le ta dan pride če odštejem 14 dni do prihodauser posted image ), če pa takrat ne bo narejen iz ljubezni, potem pa ne vem... user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ok, prav pridno user posted image user posted image user posted image

Glede odpovedovanja, pa ja hmmm. Ne vem, lahko mi je sedaj reči, jaz pa se ne bom odpovedala ničemur. Ravno sedaj sva rezervirala jadranje za prvomajske počitnice, pa nisem ravno prepričana, če bom v vsakem vremenu šla. Je že res, da je naša jadralna ekipa preverjena in bi skrbeli zame. Gre pa konec koncev za moje počutje in zakaj bi silila v nekaj, kjer se ne bi dobro počutila. Če mi bo že na kopnem slabo, zagotovo ne bom šla za 1 teden na jadrnico. Upam pa vseeno na najboljše v smislu dobrega počutja in zdravja.

Upam, da bom uspela obdržat moj stil življenja, jasno ga bom pa prilagodila situaciji primerno oz. ga bova oba.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 691
4.2.2010 11:16:01   
*Star*
Mene pa danes spet zvija... Čudno, ker user posted image  bi morala prit čez 5 dni user posted image

Oh ja, sem danes bolj čudne volje, zato vam vsem pošiljam user posted image  v upanju da se tud jaz razvedrim... in da nam prinese čim lepše rezultate ta mesec...

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 692
4.2.2010 11:23:01   
phelps
Stars...sem ti že v prejšnjem postu pozabla omenit, da poročaj kako bo, pa si to sama naredila...

Me pa nekaj zanima glede vgnezditvene krvavitve... Ni to pri tebi še malo prezgodaj? Malo sem brala po forumu in naj bi se zgodila vgnezditev okoli morebitnega prihoda user posted image , od takrat naprej je tudi pristoen hormon, ki daje + na testih in občutki (špikanje, bolečine v trebuhu ipd.)...

Svetujem ti lahko le, da se ne obremenjuješ, probaj se sprostiti. In en velik user posted image zate!

< Sporočilo je popravil phelps -- 4.2.2010 11:24:26 >

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 693
4.2.2010 11:42:55   
mladika
*Star* tudi sama sem danes bolj čudne volje,kljub lepemu vremenuuser posted image sam mislim da je kriv PMS,ker bi sem čudno žalostna,po trebuhu me zvija,pa na trenutke mi gre kar na jokuser posted image eh upam,da se bo user posted image kmal ulila če se ma namen,ker tile PMS znaki mi niso nič kej preveč ušeč...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 694
4.2.2010 11:51:15   
phelps
Star in mladika...

Sem šla še 1x brat kako je z vgnezditvijo oz. krvavitvijo - zgodi se 8 - 12 dni po O. Tako, da je možno, da je to res to. Sama krvavitev se zgodi pa le v okoli 3%. Sicer pa punce pišejo vse mogoče, vsaka drugače. Prvi znaki so pa praviloma po datumu morebitne user posted image .

Mislim, da je možno še vse, nihanje razpoloženja je pa tudi posledica nihanja hormonov, kar je tudi pri user posted image .

Držimo pestke in poročatja! user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 695
4.2.2010 12:19:21   
*Star*
Povsod malo drugačne info... jaz sem brala da je vgnezditev 6-8 dni po ovulaciji. No, saj je vseeno, kdaj je važno, da na koncu je user posted image

Punce, ne glede na to, kaj se bo na koncu pokazalo, sem zeloooo vesela, da vas imam user posted image

Res ste sončice user posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 4.2.2010 12:20:48 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 696
4.2.2010 13:30:34   
coris
user posted image Hej punce user posted image

Ja ker na Maldivih poroke niso priznane se poročiva še v LJ pa še zato da bodo lah pol starši zraven...Se pa že tooooook veselim user posted image tudi zame so nastopili boljši časi user posted image je bil že čas user posted image Drugače bi morala user posted image dobiti v ponedeljek 8.2., ampak upam da je ne bo user posted image me pa nekaj zvija spodaj kot me sicer nikoli ne. bomo vidli.

Portorož, star, luna_25, phelps, pika84...in ostale punce hvala ker vas imamuser posted image z vami je dan lepši

user posted image vas imam

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
5.2.2010 10:27:32   
phelps
Coris, če user posted image ne bo v ponedeljek, moraš user posted image obvezno dat ime France ali Francka user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj ko sem se peljala domov sem malo razmišljala... Mislim, da bi bilo fajn, da ne razmišljamo preveč v naprej oz. že ob user posted image s tisimi mislimi: "Saj itak ne bo uspelo ipd.". To je nekaj takega kot pri prehladu, če se mu prepustiš in se smiliš sam sebi, te bo položil v posteljo. Upam, da me razumete kaj hočem povedat. Ne smemo se dat in vztrajat dokler se le da! Ne verjamem v horoskop in podobne bedarije, verjamem pa v to, da sta um in telo še kako povezana. In če nekaj že vnaprej zanikaš oz. si pesimist, zagotovo ne more bit dobro. Seveda  pa tudi v obratni smeri, treba je ostat na realnih tleh. Moramo pa ostat pozitivne, potrpežljive in upati na najboljše.

Jeeejuser posted image Tridnevni frej paketek nas čaka user posted image Uživajte punce! user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 698
5.2.2010 17:08:52   
ribica77
Ja, res je. Tako kot pravi phelps: pozitivno in potrpežljivo user posted image

Lep podaljšan vikend vsem user posted image in veliko užitkov ob user posted image .

user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 699
5.2.2010 18:55:37   
mladika
punce moja user posted image je danes pritekla,tako da učerajšnja slaba volja je bila posledica PMS-ja!!

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.