Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.2.2010 8:44:08
|
|
|
|
*Star*
|
Luna_25 bravooooo Res si nam dala zagon za naprej!!! Eno veliko da tudi me čimprej zagledamo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.2.2010 9:50:56
|
|
|
|
phelps
|
Dobro jutro pupe! Ribica77, jaz tudi nimam ravno občutka, da je kaj "drugače" pri meni. Vseeno obstaja upanje, sem pa na trdnih tleh, da ne bom preveč razočarana. V soboto je bil moj s svojo družbo zunaj in so bili kolegi, ki tudi delajo na , ene so že noseče, druge (še) ne. In so imeli debato o tem, koliko časa kaj traja, kako izgleda, glede potrpljenja, ipd... Sem zelo vesela, da se tudi zreli, izobraženi, bolj "fuzbal varianta moški" znajo to pogovarjat Pozitivno presenečena, da so sploh prišli do te teme.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.2.2010 10:24:34
|
|
|
|
ribica77
|
Hej phelps No, kakorkoli, upam, da nam je uspelo. Mislim tudi nate v nedeljo Če ne bo ta mesec, pa naslednji zagotovo Ja, kar se pa moških tiče, pa me najbrž moške malce podcenjujemo. Se kar znajo pogovarjat tudi o teh stvareh. Meni je super, da je tako... Uživajte! Pa upam še na kako lepo novičko v kratkem!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.2.2010 10:30:34
|
|
|
|
phelps
|
Najbolj hecno je, ker sva se dogovorila, da ne govoriva o tem nakoli. Sedaj verjetno pa že vsi sumijo, saj se pogovori velikokrat nanašajo ravno na to temo. Tudi moj zna očitno kaj "izblebetati", ne samo jaz
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.2.2010 10:34:57
|
|
|
|
ribica77
|
Midva se sicer nisva nič zmenila, ampak je ravno on prvi govoril naokoli... Sem dobila klic moja najboljše prijateljice in začudeno vprašanje, a vidva res delata res so smešni
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.2.2010 10:50:38
|
|
|
|
coris
|
Luna_25 jupiiiiiiiii, zdej pa zate držimo pesti, da bi šlo le vse lepo kot je treba in da bi bi loa ena lepa vesela in zdrava srečka jz pa računam na Maldive, čeprav se nebi nč pritoževala če bi že kej prej ratal
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.2.2010 14:01:24
|
|
|
|
portorož
|
Ola ! luna_25 : BRAVO !!!!!!!!!!!! To pa je vesela novička, upam, da se ti katera od nas kmalu pridruži. Phelps, ribica77: tudi moj the D day je 28.2 . Za operacijo še nič ne vem, ker še nisem uspela priti do G, ima smotano sestro, ki samo komplicira in zavlačuje. No, mogoče pa se bo drugače izšlo..., ne, nič nisem opazila, da bi se kaj dogajalo, a upanje umre zadnje, kajne? Sem pa tečna in nasajena ko . Se slišimo. Držite se rožice. Sem v mislih z vami. lep sončen dan vsem
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.2.2010 18:55:02
|
|
|
|
luna_25
|
ribica77 tudi jaz nisem imela nobenega občutka, sem ga imela prejšni mesec bolj pa smo videli da je bila samo psiha, zdaj sem pa bila prepričana da ni ratalo evo pa je. Samo čudo mi je bilo k sem bila ful utrujena teden pred predvideno pa sem mislila da to zaradi službe. No pa ni bilo . Tako da to nič ne pomeni....držim pesti .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.2.2010 7:18:14
|
|
|
|
Natalija28
|
luna_25 - čeeeeeeestitke za čudovito novičko. Zaj pa še ostale za njo... Tudi jaz sem bila januarja prepričana, da nisem noseča... Pa sem se motila. Mene še zaj daje utrujenost. Ob 20.uri že spim kot hrček. Pridne mi bit. Pa držim pesti, da se vam uresničijo želje.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.2.2010 9:42:41
|
|
|
|
ribica77
|
Ja, sej sem vesela za vaju luna_25 in Natalija28 Seveda sta za nas upanje Uživajta v Lep dan želim!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.2.2010 11:23:43
|
|
|
|
phelps
|
Dobro jutro oz. je že dober dan Pri meni ni nič novega. Le to, da sem imela včeraj ful hude krče v trebuhu, ki pa so bili verjetno posledica preveč jedače preko vikenda (praznovanja) ipd.. Sem šla popoldan malo spat, pa se je moj že veselil, da je to pa zdaj to Sem mu razložila zaradi česa me je verjetno bolel trebuh. Ponoči sem pa dobila še nekakšen PMS - pri meni izgleda tako, da me ful boli desna noga, vse do hrbtenice, taka topa značilna bolečina. Danes je spet vse ok. Glede na ta pms kar pričakujem, da bo prišla celo kakšen dan prej Nisem žalostna, se vseeno še pustim presenetit (upanje je samo še v tem, da sem jaz med tistimi, ki niso čutile, da je kaj "drugače")
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.2.2010 14:23:27
|
|
|
|
portorož
|
Hali halo ! Pri meni se nekaj dogaja, nekaj rahlega se je pojavilo na hlačkah, a samo za vzorec, tako da mislim, da bodo gospa počasi prišli naokrog... No, phelps, dokler se pošteno ne ulije še imava čas. Upamo, upamo.... ribica77, kako pa je pri tebi? Punce, uživajte to skoraj pomladno vreme, mene kar razganja
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.2.2010 14:44:18
|
|
|
|
Klemy82
|
Hej, pa sem tudi jst priklikala na ta del foruma ... ja, midva z mojim bova začela delat na mali kepici. Ta teden naj bi prišla . potem pa veselo na .
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.2.2010 15:09:19
|
|
|
|
phelps
|
Klemi82, dobrodošla! Nekaj veliko postov že imaš za začetnico Portorož, no glede vremena - izkoristiga. Tule kjer jaz delam (NM) je prav bedno in megledno - turobno. Kaj bi dala v tem trenutku za en krog po Portorožu
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.2.2010 15:11:00
|
|
|
|
Klemy82
|
Phelps, nisem začetnica. Samo dozdaj nisem tipkala po teh 'nosečniških' delih foruma. Zdej pa se bo treba kaj izobrazit in informirat, ne?
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.2.2010 15:24:13
|
|
|
|
phelps
|
Noja, mislim, da gre bolj za vzpodbudo in tolažbo, ko je to potrebno. Glede informacij in izobrazbe - včasih je kaj tudi popolnoma nekoristnega in zgrešenega. Moramo pa vsaka pri sebi naredit sporazum, kaj je uporabno in kaj ne Mene pa spet začelo zvijat tam spodaj
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.2.2010 17:35:17
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: phelps Noja, mislim, da gre bolj za vzpodbudo in tolažbo, ko je to potrebno. Glede informacij in izobrazbe - včasih je kaj tudi popolnoma nekoristnega in zgrešenega. Moramo pa vsaka pri sebi naredit sporazum, kaj je uporabno in kaj ne Mene pa spet začelo zvijat tam spodaj Se strinjam. Pa upam, da te zvijanje kmalu mine.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.2.2010 18:59:09
|
|
|
|
ribica77
|
Hej portorož Pri meni so znaki PMS-ja že prisotni... mozoljčki, boleče prsi,... torej tudi meni kaže No, upajmo na najboljše, do vikenda je še čas. Ja, ko posije sonce je res luštno. Edino v službi je kar gužva, bo težko kak dan prej ven pobegnit... Dobrodošla Klemy82 Vsem en
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.2.2010 10:10:39
|
|
|
|
Klemy82
|
Hej, hej, punce, kako ste kaj danes? Hvala lepa vsem za dobrodošlico. Mene je danes pokonci vrgel potres, čez pol ure me je pa začelo še šraufat...jp, teta pride na obisk. Skupaj z njo pa ogrooooomen mozolj sredi brade...ja, obožujem ta čas v mesecu. Lep dan želim vsem!
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.2.2010 12:33:58
|
|
|
|
phelps
|
Klemy82, mislim, da nisi edina, ki ne obožuje ravno ta čas v mesecu Jaz pa odštevam dneve do sobote, SITNO 3 Sicer vse po starem, zvija me kar še, sedaj precej manj, ampak vseeno. Upam, da ni kakšna trebušna viroza ali kaj podobnega
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.2.2010 13:52:17
|
|
|
|
*Star*
|
Jp tale potres nam je pa dau vetra . Js pa moj dragi čez 2 tedna praznujeva 2. obletnico, verjetno se bova nekam odpravla za vikend in zeloooo upam, da mu bom lahko dala najlepše darilo Še danes mormo bit pridni , res upam, da rata. Pa tud z tečko obletnica nebo lih romantična
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.2.2010 13:55:50
|
|
|
|
portorož
|
Čiao ! Klemy82 lepo pozdravljena med nami. Moje upanje se je sfižilo, ker se ona pojavila..., sicer je neka skopa, a je definitvno prišla. Tako da gremo v nov krog. Veš, phepls, meni bi se tudi prilegel izlet v Portorož . Mogoče ne bi bilo slabo, če bi si kdaj skupaj organizirali kakšen vikend, nekje pač..., Se spomnite tiste akcije iz radia center? Nekaj takega bi nam mogoče prav prišlo... Uj, to bi bilo veselo v hotelu Pogumno punce! Hvala vam, da ste tukaj!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 25.2.2010 13:07:56
|
|
|
|
ribica77
|
Hej punce, kako ste kaj? joj, kako je lepo zunaj komaj čakam vikend, baje bo sobota tudi lepa A lahko prosim še kakšno dobro novico spet slišimo??? Ene par nas ima že PMS znake, ene ste že dobile , kaj je zdaj to? Valentinovo očitno ni bilo produktivno Ja, upam, da nam vsem čim prej uspe... Saj mogoče bo pa tale pomlad vplivala na pozitiven izid Lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.2.2010 9:31:36
|
|
|
|
phelps
|
Dobro jutro pupe! Pri meni nič novega. Zvijanje v trebuhu se je prenehalo. Sedaj imam dva dni podaljšanega dopusta, včeraj sem bila na smučanju in mi je na levi nogi malo pod kolenom izstopila žila in boli me (kot rahli krč). Me malo skrbi, kaj je to. Na netu sem prebrala, da je lahko to tudi posledica hormonskega neravnovesja Po novem čutim utripajoče rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, ki pa niso podobne zbadanju ali špikanju. PMS ali kaj drugega, ne vem. V nedeljo naj bi (zadnji možni dan, običajno) prišla , če je ne bo, bom naredila test CB, ker nočem živeti v nevednosti. Včeraj sem bila utrujena, danes je energije več kot dovolj Lep vikend želim in poročajte tudi ostale, kako in kaj... Portorož, ti pa le pozitivno naprej in
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.2.2010 18:22:46
|
|
|
|
phelps
|
Babe , mislim, da se jaz poslavljam od vas in selim med novembrke Včeraj me je začelo "orng štihat" tam spodaj, pa sem pomislila, da je tole sedaj pa drugače. In naredila danes test First sign. Pokazala se je , ni sicer zelo močna, ampak je. naj bi dobila v nedeljo, takrat test ponovim. Pokazala sem test tudi mojemu in je tudi videl črtico. Sva se zjokala od sreče In resnično upam, da ni tole lažno. Verjamem, pa, da se tudi to zgodi. Jaz sem kar malo "adijo" sedaj... Mislim, da ne bo nič z učenjem ta večer (v četrtek imam izpit za službo in bi se morala sedaj že pod nujno zelo pripravljati)... Ah jaaa
< Sporočilo je popravil phelps -- 26.2.2010 18:25:21 >
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.