|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
22.2.2010 8:44:08   
*Star*
Luna_25 bravooooo user posted image user posted image user posted image

Res si nam dala zagon za naprej!!!
Eno veliko user posted image  da tudi me čimprej zagledamo user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 726
22.2.2010 9:50:56   
phelps
Dobro jutro pupe!

Ribica77, jaz tudi nimam ravno občutka, da je kaj "drugače" pri meni. Vseeno obstaja upanje, sem pa na trdnih tleh, da ne bom preveč razočarana.

V soboto je bil moj s svojo družbo zunaj in so bili kolegi, ki tudi delajo na user posted image , ene so že noseče, druge (še) ne. In so imeli debato o tem, koliko časa kaj traja, kako izgleda, glede potrpljenja, ipd... Sem zelo vesela, da se tudi zreli, izobraženi, bolj "fuzbal varianta moški" znajo to pogovarjat user posted image Pozitivno presenečena, da so sploh prišli do te teme.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 727
22.2.2010 10:24:34   
ribica77
Hej phelps user posted image

No, kakorkoli, upam, da nam je uspelo. Mislim tudi nate v nedeljo user posted image  Če ne bo ta mesec, pa naslednji zagotovouser posted image  

Ja, kar se pa moških tiče, pa me najbrž moške malce podcenjujemo. Se kar znajo pogovarjat tudi o teh stvareh. Meni je super, da je tako...

Uživajte! Pa upam še na kako lepo novičko v kratkem!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 728
22.2.2010 10:30:34   
phelps
Najbolj hecno je, ker sva se dogovorila, da ne govoriva o tem nakoli. Sedaj verjetno pa že vsi sumijo, saj se pogovori velikokrat nanašajo ravno na to temo. Tudi moj zna očitno kaj "izblebetati", ne samo jaz user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 729
22.2.2010 10:34:57   
ribica77
Midva se sicer nisva nič zmenila, ampak je ravno on prvi govoril naokoli... Sem dobila klic moja najboljše prijateljice in začudeno vprašanje, a vidva res delatauser posted image   res so smešni user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 730
22.2.2010 10:50:38   
coris
Luna_25 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jupiiiiiiiii, zdej pa zate držimo pesti, da bi šlo le vse lepo kot je treba user posted image in da bi bi loa ena lepa vesela in zdrava srečkauser posted image

jz pa računam na Maldive, čeprav se nebi nč pritoževala če bi že kej prej ratal user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 731
22.2.2010 14:01:24   
portorož
Ola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

luna_25 : BRAVO !!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa je vesela novička, upam, da se ti katera od nas kmalu pridruži.

Phelps, ribica77: tudi moj the D day je 28.2 user posted image .

Za operacijo še nič ne vem, ker še nisem uspela priti do G, ima smotano sestro, ki samo komplicira in zavlačuje. user posted image

No, mogoče pa se bo drugače izšlo..., ne, nič nisem opazila, da bi se kaj dogajalo, a upanje umre zadnje, kajne?
Sem pa tečna in nasajena ko user posted image .

Se slišimo. Držite se rožice. Sem v mislih z vami.

lep sončen dan vsem

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 732
22.2.2010 18:55:02   
luna_25
ribica77 tudi jaz nisem imela nobenega občutka, sem ga imela prejšni mesec bolj pa smo videli da je bila samo psiha, zdaj sem pa bila prepričana da ni ratalo evo pa je. Samo čudo mi je bilo k sem bila ful utrujena teden pred predvidenouser posted image   pa sem mislila da to zaradi službe. No pa ni bilouser posted image .
Tako da to nič ne pomeni....držim pestiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 733
23.2.2010 7:18:14   
Natalija28
luna_25 - čeeeeeeestitke za čudovito novičko. user posted image Zaj pa še ostale za njo... user posted image Tudi jaz sem bila januarja prepričana, da nisem noseča... Pa sem se motila. user posted image Mene še zaj daje utrujenost. Ob 20.uri že spim kot hrček.user posted image

Pridne mi bit. Pa držim pesti, da se vam uresničijo želje.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 734
23.2.2010 9:42:41   
ribica77
Ja, sej sem vesela za vaju luna_25 in Natalija28 user posted image user posted image user posted image user posted image  

Seveda sta za nas upanje user posted image  

Uživajta v user posted image

Lep dan želim!

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 735
23.2.2010 11:23:43   
phelps
Dobro jutro oz. je že dober dan user posted image

Pri meni ni nič novega. Le to, da sem imela včeraj ful hude krče v trebuhu, ki pa so bili verjetno posledica preveč jedače preko vikenda (praznovanja) ipd.. Sem šla popoldan malo spat, pa se je moj že veselil, da je to pa zdaj to user posted image user posted image Sem mu razložila zaradi česa me je verjetno bolel trebuh. Ponoči sem pa dobila še nekakšen PMS - pri meni izgleda tako, da me ful boli desna noga, vse do hrbtenice, taka topa značilna bolečina. Danes je spet vse ok. Glede na ta pms kar pričakujem, da bo user posted image prišla celo kakšen dan prej user posted image

Nisem žalostna, se vseeno še pustim presenetit (upanje je samo še v tem, da sem jaz med tistimi, ki niso čutile, da je kaj "drugače") user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 736
23.2.2010 14:23:27   
portorož
Hali halo user posted image !

Pri meni se nekaj dogaja, nekaj rahlega se je pojavilo na hlačkah, a samo za vzorec, tako da mislim, da bodo gospa user posted image počasi prišli naokrog... No, phelps, dokler se pošteno ne ulije še imava čas.

Upamo, upamo....

ribica77, kako pa je pri tebi?

Punce, uživajte to skoraj pomladno vreme, mene kar razganja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 737
23.2.2010 14:44:18   
Klemy82
Hej, pa sem tudi jst priklikala na ta del forumauser posted image ... ja, midva z mojim user posted image bova začela delat na mali kepici. Ta teden naj bi prišla user posted image . potem pa veselo na user posted image .  

Jst.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 738
23.2.2010 15:09:19   
phelps
Klemi82, dobrodošla! user posted image Nekaj veliko postov že imaš za začetnico user posted image user posted image

Portorož, no glede vremena - izkoristiga. Tule kjer jaz delam (NM) je prav bedno in megledno - turobno. Kaj bi dala v tem trenutku za en krog po Portorožu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 739
23.2.2010 15:11:00   
Klemy82
Phelps, nisem začetnica. Samo dozdaj nisem tipkala po teh 'nosečniških' delih foruma. Zdej pa se bo treba kaj izobrazit in informirat, ne? user posted image

Jst.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 740
23.2.2010 15:24:13   
phelps
Noja, mislim, da gre bolj za vzpodbudo in tolažbo, ko je to potrebno. Glede informacij in izobrazbe - včasih je kaj tudi popolnoma nekoristnega in zgrešenega. Moramo pa vsaka pri sebi naredit sporazum, kaj je uporabno in kaj ne user posted image

Mene pa spet začelo zvijat tam spodaj user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 741
23.2.2010 17:35:17   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Noja, mislim, da gre bolj za vzpodbudo in tolažbo, ko je to potrebno. Glede informacij in izobrazbe - včasih je kaj tudi popolnoma nekoristnega in zgrešenega. Moramo pa vsaka pri sebi naredit sporazum, kaj je uporabno in kaj ne user posted image

Mene pa spet začelo zvijat tam spodaj user posted image

Se strinjam.user posted image   Pa upam, da te zvijanje kmalu mine. user posted image

Jst.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 742
23.2.2010 18:59:09   
ribica77
Hej portorož user posted image

Pri meni so znaki PMS-ja že prisotni... mozoljčki, boleče prsi,... torej tudi meni kaže user posted image user posted image

No, upajmo na najboljše, do vikenda je še čas.

Ja, ko posije sonce je res luštno. Edino v službi je kar gužva, bo težko kak dan prej ven pobegnit...

Dobrodošla Klemy82 user posted image

Vsem en user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 743
24.2.2010 10:10:39   
Klemy82
Hej, hej, punce, kako ste kaj danes? Hvala lepa vsem za dobrodošlico. Mene je danes pokonci vrgel potres, čez pol ure me je pa začelo še šraufat...jp, teta user posted image pride na obisk. Skupaj z njo pa ogrooooomen mozolj sredi brade...ja, obožujem ta čas v mesecu.user posted image
Lep dan želim vsem!user posted image

Jst.

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 744
24.2.2010 12:33:58   
phelps
Klemy82, mislim, da nisi edina, ki ne obožuje ravno ta čas v mesecu user posted image

Jaz pa odštevam dneve do sobote, SITNO 3 user posted image user posted image

Sicer vse po starem, zvija me kar še, sedaj precej manj, ampak vseeno. Upam, da ni kakšna trebušna viroza ali kaj podobnega user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 745
24.2.2010 13:52:17   
*Star*
Jp tale potres nam je pa dau vetra user posted image .

Js pa moj dragi čez 2 tedna praznujeva 2. obletnico, verjetno se bova nekam odpravla za vikend in zeloooo upam, da mu bom lahko dala najlepše darilouser posted image  Še danes mormo bit pridni user posted image , res upam, da rata.
Pa tud z tečko user posted image  obletnica nebo lih romantična user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 746
24.2.2010 13:55:50   
portorož
Čiao user posted image user posted image !

Klemy82 lepo pozdravljena med nami.

Moje upanje se je sfižilo, ker se ona user posted image pojavila..., sicer je neka skopa, a je definitvno prišla. Tako da gremo v nov krog.

Veš, phepls, meni bi se tudi prilegel izlet v Portorož user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mogoče ne bi bilo slabo, če bi si kdaj skupaj organizirali kakšen vikend, nekje pač..., Se spomnite tiste akcije iz radia center? Nekaj takega bi nam mogoče prav prišlo... user posted image user posted image user posted image

Uj, to bi bilo veselo v hotelu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pogumno punce!

Hvala vam, da ste tukaj! user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 747
25.2.2010 13:07:56   
ribica77
Hej punce,

kako ste kaj? joj, kako je lepo zunaj user posted image  komaj čakam vikend, baje bo sobota tudi lepa user posted image

A lahko prosim še kakšno dobro novico spet slišimo??? Ene par nas ima že PMS znake, ene ste že dobile user posted image , kaj je zdaj to? Valentinovo očitno ni bilo produktivno user posted image user posted image user posted image

Ja, upam, da nam vsem čim prej uspe... Saj mogoče bo pa tale pomlad vplivala na pozitiven izid user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 748
26.2.2010 9:31:36   
phelps
Dobro jutro pupe!

Pri meni nič novega. Zvijanje v trebuhu se je prenehalo. Sedaj imam dva dni podaljšanega dopusta, včeraj sem bila na smučanju in mi je na levi nogi malo pod kolenom izstopila žila in boli me (kot rahli krč). Me malo skrbi, kaj je to. Na netu sem prebrala, da je lahko to tudi posledica hormonskega neravnovesja user posted image Po novem čutim utripajoče rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, ki pa niso podobne zbadanju ali špikanju. PMS ali kaj drugega, ne vem. V nedeljo naj bi (zadnji možni dan, običajno) prišla user posted image , če je ne bo, bom naredila test CB, ker nočem živeti v nevednosti. Včeraj sem bila utrujena, danes je energije več kot dovolj user posted image

Lep vikend želim in poročajte tudi ostale, kako in kaj... Portorož, ti pa le pozitivno naprej in user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 749
26.2.2010 18:22:46   
phelps

Babe user posted image , mislim, da se jaz poslavljam od vas in selim med novembrke user posted image Včeraj me je začelo "orng štihat" tam spodaj, pa sem pomislila, da je tole sedaj pa drugače. In naredila danes test First sign. Pokazala se je user posted image , ni sicer zelo močna, ampak je. naj bi dobila v nedeljo, takrat test ponovim. Pokazala sem test tudi mojemu in je tudi videl črtico. Sva se zjokala od sreče In resnično upam, da ni tole lažno. Verjamem, pa, da se tudi to zgodi.

Jaz sem kar malo "adijo" sedaj... Mislim, da ne bo nič z učenjem ta večer (v četrtek imam izpit za službo in bi se morala sedaj že pod nujno zelo pripravljati)... Ah jaaa user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 26.2.2010 18:25:21 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.