|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
7.2.2010 10:38:54   
*Star*
Mladikauser posted image user posted image user posted image user posted image

No, punce, bomo kmalu dočakale kakšno user posted image user posted image ???

Mene še vedno zvija, zdaj me že prsi bolijo, pravim da bi lahko 3 otroke nahranila trenutno user posted image
Držite pesti, da je kaj uspelo, jaz imam zdaj malo upanja, čeprav se bojim, da bom na koncu razočaranauser posted image
Sem kar malo nestrpna in sem hotla danes delat test (predčasno) ampak itak je večina trgovin zaprtih tako da se mi itak neda it iskat kje ga bom kupila user posted image

Uzivajte se danes in jutri, en velikuser posted image za vas!!!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 701
9.2.2010 7:37:21   
coris
Hej punce user posted image

Učeraj nisem dobila user posted image in nič me ne zvija tam spodaj. sicer sem naredila učeraj 2 testa (iz DM-a) pa sta oba pokazala -. Cez pol urce bom skocila se po CB pa sporočim kaj bo CB kej rekel user posted image imam pa občutek da nič pametnega user posted image

user posted image coris

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 702
9.2.2010 7:47:18   
doloress
Coris ne zelim ti kvariti veselja, ampak ce sta bila dva testa negativna bo tudi tretji. In skoda denarja se za en test. To dela psiha, ko se bos sprijaznila s tem bos dobila tudi user posted image . Najboljse da se cimprej poberes in gres v nov krog user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 703
9.2.2010 8:06:27   
phelps
Dobro jutro punce!

Kako ste preživele podaljšan vikend?

Pri meni ni nič novega, mi pridno user posted image , bo pa tale teden odločilen glede tega in upam, da bomo pridni do konca user posted image

Zvedela sem za par novih nosečk, ena od teh je tudi punca brata mojega user posted image in sem predvsem zanjo ful vesela, ker so jo zdravniki že imeli za neplodno. Upamo, da se obdrži. To mi vliva dodatno motivacijo in energijo. Super bi bilo, da bi bili bratranci in sestrične enakih let user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 704
9.2.2010 8:26:21   
coris
Doloress maš prav user posted image

- - - - - je vedno le - user posted image pa drugičuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 705
9.2.2010 15:29:09   
phelps
Coris, ne sekiraj se. user posted image in v nove zmage!

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 706
9.2.2010 16:20:36   
*viva*
Hej punce!

Končno je padla odločitev in se vam lahko pridružim! user posted image user posted image user posted image

Z dragim sva se odločila, da konec čakanja na pravi čas in da začneva malo bolj resno "nepazit" :)

Ker imam nekaj zdravstvenih težav še čakam sicer na posvet in rezultate krvnih izvidov, ampak bova kar poprijela za delo in še bolj veselo čakal, da user posted image ne bo prišla :D

Se še beremo...

Lp

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 707
9.2.2010 16:46:40   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: coris

Doloress maš prav user posted image

- - - - - je vedno le - user posted image pa drugičuser posted image

Bi bilo lepo da bi - in - dala + kot v matematiki, ampak na zalost tukaj ne gre. Jaz ti predlagam da se cimbolj veselis dopust in da prides nazaj s user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 708
10.2.2010 12:05:22   
*Star*
Moja user posted image  je tudi prišla in z njo veliko, veliko razočaranjeuser posted image .
Pa ne bi bila tako razočarana, če res nebi mislila, da so to znaki, da se nekaj dogaja tam spodaj, saj me še nikoli ni zvijalo že 1 teden prej! In da ne govorim o mojih prsih, ker še nikoli niso tolk bolele in bile toook ogromne user posted image .
Sem pa začela drugače razmišljati in sem se res odločila da bom bolj sproščena, ker sem samo še o tem razmišljala, raje bom uživala v user posted image  in da bo najin otročiček narejen s strastjo in ljubeznijo.

Veliko user posted image user posted image  vam pošiljam in upam, da bodo predpomladni dnevi odnesli sneg in prinesli najlepše darilo, ki ga vse želimouser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 709
10.2.2010 14:45:21   
Anonimen
Pozdravljene,

jaz tudi upam na user posted image . 31. 12. sem vzela zadnjo KT, od takrat naprej pa sem načrtno delala na  user posted image .
24. 1. se mi je zdelo, da bi lahko imela vgnezditveno krvavitev, ker sem en dan imela tako rjavkasto sluz.
Od takrat naprej redno delam teste (sem že kr obsedena z njimi) - kar vsaki dan, ker se tako veselim user posted image user posted image . In na zadnjih 7 BC testih sem imela zelo zelo rahlo črtico, tako, da je moj niti ne vidi oz. jo vidi in reče, da to ni nič user posted image . Jaz pa vseeno upam, da je to to. Test sem vedno naredila z jutranjim urinom, rahla črtica se je pokazala po cca. 2 minutah. Seveda sem po vseh test čudnih črticah naredila še CB, ki pa mi je pokazal - . Ginekologinja pravi, da naj počakam še kak teden, mogoče bo črtica boljše vidna. Ima katera kakšne izkušnje s temi čudnimi, res rahlimi črticami, ki se praktično ne vidijo? Se vam zdi, da bi zdaj že morala videti jasno črtico? Sem precej neučakana in 1 teden se zdi res dooooooooooooooooooolgo časa ... user posted image pa še nisem dobila ...

(odgovor članu *Star*)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
10.2.2010 15:56:35   
phelps
Star, kaj naj rečem kot le user posted image . Sicer te pa povsem razumem. Jaz sem šele 2. krog, pa se mi zdi, da tole kar traja in traja... Kaj še bo.

Anonimna, dobrodošla med nami! user posted image Jaz sem šla test delat 2 dni po zaostanku user posted image in 1 uro pred in mi je še tega škoda. Mar bi počakala, itak mislim, da ko je "popustilo v glavi", je tudi spodaj... Da se preveč obremenjuješ s tem ni ravno dobro. Te pa razumem.

Sedaj pa domov user posted image . Baje vse stoji danes, vsaj na našem koncu user posted image . Pa še v LJ moram zvečer user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 711
10.2.2010 19:36:47   
portorož
Pozdravljene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Vidim, da ste prave klepetulje user posted image !

Anonimna, s temi testi se ne obremenjuj preveč, ker ti bodo naredile sam kaos-lastna izkušnja. Jaz sem med poletjem imela podobno situacijo, pa sva nardila v enem tednu ziher 4 teste -FS, vsi so imeli neko rahlo črtico. CB je bil negativen, sva šla še na krvnega-samoplačniško, in tudi ni bilo nič iz tega. Samo razočarana sva bila oba, zato sva se zdaj malo umirila, čeprav je tale neučakanost in pa firbec-zelo huda zadeva.
Kar pogumno naprej user posted image user posted image user posted image .

Coris-ne obupat, za vse nas bo enkrat prišel naš trenutek, ko nas bo naš user posted image osrečil.

Jaz sem danes bila na pregledu, mi je našla pregrado, veliko 3mm in asimetrično obliko maternice-kar bi naj bila posledica splava user posted image user posted image user posted image . Čaka me še neka preiskava in po vsej verjetnosti odstranitev pregrade. Je pa rekla, da naj kar veselo user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Tak da.... user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite (in s tem spet mislim na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam za vse nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če pa katera rabi objem-ekola, objemam vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 712
10.2.2010 19:56:00   
jacki
Drage moje!
Naj se vam šo dolgem času spet javim. Redno vas berem in za vse držim pesti in se z vami ob user posted image user posted image in ob - user posted image .
Midva že nestrpno čakava april, potem pa AKCIJA user posted image user posted image user posted image .

Bodite lepo,
Jacki

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 713
11.2.2010 12:35:37   
phelps
Dobro jutro čebele!

Portorož, mislim, da je splav posledica pregrade v maternici (pri eni moji kolegici je bilo tako, sedaj jo bodo odstranili). Plodna si (če si že enkrat zanosila). Po operaciji bi moralo biti ok. Držim pesti in poročaj kdaj imaš operacijo.

Jacki, vse nekaj čakamo user posted image Naj ti čas do aprila kar najhitreje mine.

Včeraj sem se vozila iz službe 2.5 uri (36 km?!)... AC na Dolenjskem je katastrofalna zaradi tovornjakov. Upam, da bo danes bolje.

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 714
11.2.2010 14:37:43   
*Star*
Meni je tudi ginekologinja pred dobrim letom pri UZ rekla da sumi na pregrado in mi je razložila, kaj vse so lahko posledice pregrade: težave pri zanositvi, spontani splavi (če se plod vgnezdi ravno na pregradi), otrok se lahko rodi prezgodaj, nedonošenček, ali pa zelo drobcen, ker se nima prostora razvijati...
Sem bila popolnoma obupana in žalostna, čeprav takrat še nisva načrtovala otročkauser posted image

Na UZ v stari porodnišnici, kjer imajo malo boljšo napravo pa je rekla da je z mano vse v redu user posted image  user posted image

Portorož, upam, da bo s teboj vse v redu, drugače pa so pregrade kar pogoste, vem da ti to ni v tolažbo, pa vseeno...

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 715
16.2.2010 21:04:38   
ribica77
Hej pozdravljene,

upam da ste lepo praznovale valentinovo in da so vas fantje lepo pocrkljali in seveda, da je blo kaj akcije user posted image user posted image user posted image .

Ko berem vse tole o pregradah, me je kar groza in vsekakor sem razocarana nad nasimi zdravniki. Saj vse hodimo kolikor toliko redno na preglede. Kako, da nam teh stvari ne odkrijejo prej? Res skoda user posted image

Sicer pravijo, da pregrada ni konec sveta. Jo pac odstranijo, ampak zal spet prestavlja vse za nekaj casa...

No, vsem zelim veliko srece pri takih in drugacnih posegih!

Kaj je pa kaj novega? Ali imamo kako novo user posted image ???

Posiljam vam user posted image user posted image user posted image

Lepo bodte!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
18.2.2010 11:34:44   
Natalija28
Že nekaj časa se ni javla nobena z pozitivno novičko.user posted image Z mislimi sem velikokrat z vami. Jaz se pa sedaj ukvarjam z nosečniškimi slabosti.user posted image
Anonimen - kolko dni pa ti je zamujala  user posted image , ko si delala teste? Po izkušnjah mora user posted image zamujat vsaj 4 dni, da ti bo test zagotovo pokazal pravi rezultat. Čeprav so nekatere sploh tiste, ki so mele redne user posted image delale teste že po 1 dnevu zamude. Ne obremenjuj se preveč z delanjem testov. Vem, da je težko, ker si želiš čimprej zagledat  +, ampak...

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 717
18.2.2010 13:35:39   
coris
Hej punce,

pri meni nič novega imam tako bolečo ovulacijo da me boli kot musklfiber user posted image ampak nič hudega, jo vsaj imam. sva pa oba bl pr ta prehlajenih in bolnih te dni tko da mislim da ne bo nič od user posted image ta teden in potem grem lahko v nov krog user posted image jan tko kot ste napisale, mogoče se pa na dopustu kaj prime user posted image

kako se sicer počutite?

imam 1 vprašanje ne znam prepoznati te svoje sluzi in ne vem katera pomeni plodnost in katera neplodne dneve. a ma katera kake slike al pa podatke o tem sem že veliko prebrskala in si ne znam pomagat?

user posted image coris

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 718
18.2.2010 17:18:55   
luna_25
hej punce. Ja že dolgo se ni nobena oglasila in poročala o user posted image . Upam da nas bo v kratkem čim več. Meni sedaj zamuja dva dni, sam ne vem če se je kaj prijelo, no če do sobote ne bo nič bom delala test in upam, da sporočim veselo novico.
Coris, drgač pa vem da obstajajo tudi knjige v katerih so tudi slike sluzi med ovulacijo in med običajnimi dnevi. Ne vem kako je naslov te knjige, vednar vem da je starejše izdaje.
Drgač pa je sluz, kadar imaš ovulacijo bolj vlecljiva (upam da sem prav napisala).
Upam da sem ti vsaj malo pomagala.
No lepo se imejte pa veliko uspešnih testov vam želim.user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 719
18.2.2010 17:59:50   
phelps
oooo, Luna_25, vsekakor poročaj, me pa do sobote držimo pesti! user posted image

Coris, glede sluzi ti ne znam nič povedati. Pri meni je tako, da imam beli tok izključno ob plodnih dnevih (sicer sploh ne), mislim, da je to to.

Jaz tudi prehlajena user posted image Včeraj vzela lekadol, pa je malo bolje, koldreksov si pa niti ne upam (nikoli se ne ve, če se je prijelo), za znake je pa še prezgodaj. Itak pa sama pri sebi razmišljam, da se ne bom opirala na to, pač pa bom 28. delala test, v kolikor bo zamujala.

Natalija28, kaj bi jaz dala za tvoje slabosti user posted image Malo heca user posted image Naj ti čim prej minejo!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 720
18.2.2010 18:24:08   
luna_25
phelps joj k bi vaše pesti pripomogle k močnemu in velikemu +. Poročam pa takoj ko bo kaj novega .....no potem boš pa že ti na vrsti.
Sem bila jaz prejšni teden tudi nekaj prehlajena pa tudi nisem hotla nobenga tableta vzet, nikoli se ne ve user posted image user posted image , tako da te zastopim phelps....sem rekla raj potrpim pa bo glava že nehala boletuser posted image , no pa jeuser posted image user posted image .
Lp

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 721
19.2.2010 20:06:49   
luna_25
evo nisem zdržala do jutri in sem že danes naredila test....in zagledala sva user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem tok vesela, čeprav malo prestrašena ali bo vse potekalo ok.
Bom pa jutri naredila še en test da bo za 100%, čeprav se je že dans lepo videl.
Če bo vse ok se bom pridružila oktobrkam.
Lep večer vsem in držim pesti, da tudi druge hitro zagledate svoj +.

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 722
20.2.2010 11:23:54   
phelps
aaaaaa, Luna_25!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Č E S T I T K E!! user posted image user posted image user posted image

Take novice mi vedno dajo dodatno voljo in motivacijo!!! user posted image user posted image user posted image

Veš kaj... Peljala sem se domov iz trgovine in pomislila, kaj če bi šla pogledat na RR, kaj je z Luno (sicer ne hodim kaj dosti na net ob vikendih)... hihi, splačalo se je! user posted image

Veselo in zdravo nosečnost ti želim in pridi nas še kaj pogledat user posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 723
21.2.2010 9:02:17   
luna_25
phelps hvala...upam da se mi pridružiš ta mesecuser posted image user posted image user posted image .
še vedno pa vas pridem kaj pogledat in mal spremlat kdaj se mi boste pridružile v klubu srečkuser posted image .

Lp in moooočno držim pesti, da si naslednja ko boš zgledala svojuser posted image  in seveda tudi vse druge.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 724
22.2.2010 7:37:27   
ribica77
Bravo luna_25, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image Upam, da bomo še veliko takih novic slišal te dni. Uživaj v user posted image in spremljaj naše poizkuse user posted image

Jaz ne pričakujem user posted image 28.2., enako kot phelps. Ampak tudi nimam ravno občutka, da bo kaj ta mesec. Sploh nisem čutila ovulacije, ponavadi jo čutim... Po mojem bomo šli v naslednji krog. 

Lep začetek tedna vsem skupaj!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.