|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
27.1.2010 9:05:24   
portorož

Dobro jutro punce.

Saj ne vem kaj naj rečem...., danes zjutraj sva naredila test fs, ki je bil nedvomno negativen user posted image .

Nimam pojma kaj se dogaja, to se mi še ni zgodilio.user posted image

Pikab84, iz vsega srca ti čestitam. Sem pa tudi jaz imela zadnjo m 28.12.09 (prvi dan)....

Midva sva oba čisto zmedena, saj ne veva kaj se dogaja. Prsi me še zmeraj bolijo, špika me, šraufa (kot pred user posted image ) pa niti malo. Edino upanje še vidim v tem, da je bila pozna ovulacija...
Ne vem, kaj ve mislite?

Phelps, če si ti srečna, smo tudi me. Torej v akcijo user posted image za naprej.

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 651
27.1.2010 9:10:24   
archie
pocakaj se kaksen dan in naredi se 1x test. Meni je FS kazal ful rahlo crtico, ko mi je CB pokazal lep +.
ne obupaj. Mogoce si imela pozno O in imas sedaj malo hormona v telesu.

Saj bo, bos videla. Lepo pocakaj do jutri ali so petka in naredi se 1x test.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 652
27.1.2010 9:12:47   
portorož

Aleksandra81, je že pritekla?

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 653
27.1.2010 9:58:59   
Monstera
Zdravo punce! :D
Pri nas smo zelo zaposleni, sem si na hitro uzela čas, da pogledam kaj se tukaj dogaja pa vidim, da je kar napeto. Čestitke novim nosečkam! Res je bilo fino to prebrati.
Midva sva pridno v akciji, sedaj 3 dni ne smeva, ker ima moj v četrtek spermiogram, ampak po pregledu šibava hitro domov user posted image , da ne bomo imeli predolge pavze.
Se še kaj oglasim, fino bodite!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.1.2010 10:05:29   
portorož

Archie, hvala, tega se tudi midva oklepava.

Upam, da je res ratalo. user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 655
27.1.2010 10:06:46   
phelps
Jeeej, Pikab, vesela sem, da si med oktobrkami, morda pa le bomo skupaj user posted image

portorož....moja zgodba glede FS... V soboto sem naredila test z lističem in sem videla rahlo črtico (in potem preberem na testu, da se vidi šele 1 dan PO izostanku in ne 1 dan PREJ - v nedeljo bi pa morala dobiti user posted image ). Tako, da od sedaj naprej ne kupujem več raznih lističev ipd. ampak rajši malo potrpim in kupim "pravi" test, ne glede na ceno. Mislim, da upanje še obstaja. Držim pesti in le sporoči!

Monstera, pozdravljena po dolgem času, 3 dni ni nobene panike, da kaj ne bi ostalo pokrito, tako, da le veselo user posted image . Poročaj kako bo na spermiogramu.

< Sporočilo je popravil phelps -- 27.1.2010 10:07:39 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 656
27.1.2010 10:17:15   
portorož
Phelps, saj midva sva z temi testi že tudi cela zmešana. Sva že rekla, da ne bova več zaganjala cirkusa okoli tega, a je radovednost preveč močna....

user posted image

Bomo videli kaj bo. Saj klko vem, je normalno če ti user posted image nekje 1 teden zamuja, ali? Tako, da če user posted image do ponedeljka ne bo, test pa bo še naprej - , bom poklicala G, pa da vidimo... user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 657
27.1.2010 11:56:27   
aleksandra81
Oj Portorož, ja pritekla je teta user posted image

Sicer je ta mesec prvič zamujala oz se začela z nekimi rjavimi zadevami, drugače je točno na 28 dni.

Sem si pa kupila ovulacijske teste, da bo šlo naprej malček lažje.

Torej upam na novemberski rok user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 658
27.1.2010 13:41:58   
portorož
Oj, Aleksandra81...user posted image

Držim pesti, da boš res v novembru povila user posted image , do takrat pa pridno user posted image user posted image user posted image .

Pri meni se še nič ne dogaja, na vsake tlko grem v kontrolo, ker imam izcedek in ne vem ali je pritekla ali kaj...

No, samo  čakava še kaj se bo izcimilo.

(odgovor članu aleksandra81)
Neposredna povezava do sporočila: 659
27.1.2010 19:10:37   
portorož
Tako, pri nas se je zjasnilo...

Nekaj rjavega se je pojavilo in zgleda, da je to user posted image , ker me je začelo šraufat kot pri m.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjetno veste kako se počutim..., trenutno še nisem dojela, a mi drugo ne preostane, kakor se pripraviti na nov boj.

Torej, phelps in Aleksandra81, se z vama selim med novemberke. Ni vrag, da me tega user posted image ne bi dočakale.

lepo bodite.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 660
27.1.2010 19:16:45   
aleksandra81
Ah Portorož, res škoda....vem kako ti je... Ampak glavo pokonci in v nove zmage :)

Držim pesti za vse da se nam čimprej pokaže user posted image

Drugače bom pa jst zdej poskusila še z nekim čajem - punce ga hvalijo tako da bomo vidl...sproti si poročamo :)

Drži seuser posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 661
27.1.2010 19:23:08   
portorož
Hvala ti, Aleksandra81.

Počutim sd, kkot da sem sama sebe ogoljufala..., ker sem imela tako VELIKO upanje...No, kakorkoli, po novem so moji cikli podaljšani, in ta je bil sedaj najdaljši kar sem jih kdaj imela.

Ja, jaz sem se tudi odločila, da začnemo bolj resno: merjenje BT (prvič se je izkazalo za pozitivno metodo), pitje krvomočnice (vsaj mislim, da se tak reče) ali pa matični mleček in pa možgane na off.

Torej se beremo pri februarkah.

user posted image

(odgovor članu aleksandra81)
Neposredna povezava do sporočila: 662
28.1.2010 8:05:27   
phelps
Portorož, glavo pokonci! In gremo v naslednji krog!

Razmišljam, da bi kar tu med vami ostala (ne vem točno, kako je definiran "prvi poizkus zanositve"), je mišljeno kot prvi otrok ali kot prvi krog ali kako?

Meni je prav fajn tule in bi prav rada tu ostala user posted image , čeprav grem že v drugi krog prvega poizkusa zanositve, se pravi imela bom prvega user posted image , oz. prvič razmišljamo o tem user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 663
28.1.2010 8:43:20   
*Star*
Hehe Phelps, se strinjam s tabo... jaz sem sicer zdj tud pri II pričakujemo februarja samo bom tudi tukaj še ostala. Sem se prav navezala na vas punceuser posted image
In po tvoji definiciji je verjetno tako - želimo prvega user posted image in upam da nam vsem čim prej rata ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 664
28.1.2010 8:46:39   
coris
tud jaz bi tule kar ostala edino če ma kdo kaj proti. Jz sm tud to rzumela kot delanje prvega user posted image in da vidimo v koliko poskusih bi uspelo user posted image

portorož....ne bit žalostna boš vidla da naslednji krog pa bo user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 665
28.1.2010 9:23:20   
portorož
Dobro jutro rožice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Jaz bi tudi kar tukaj ostala, a sem mislila, da je ta tema namenjena samo 1. krogu user posted image .

Če je tako, da ostanemo tukaj: JAZ SEM TAKOJ ZA user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, pa gremo v nove boje, skupaj nam bo uspelo.

Želim vam nadvse lep dan.     Evo, pa še eno jutranjo user posted image od mene.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 666
28.1.2010 9:25:07   
archie
jaz sem vas ze ene 3 tedne nazaj sprasevala, kaj je smisel podvojenih tem (prvi poiskus in pa II pricakujemo januarja, februarja...). pa nisem dobila odgovora... 

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 667
28.1.2010 9:45:58   
phelps
Ja, archie, spomnim se, da si to spraševala. In tako sem šla gledat še druge teme in videla, da se vsak mesec odpre nova na to temo (januarja pričakujemo II). So pa tam večinoma punce, ki res že dolgo vztrajajo na tem... Ne vem, če je ravno podobno oz. če bi nas razumele (in me njih). Tukaj smo res same začetniške evforičarke user posted image user posted image user posted image

Ostanimo vse tu, pa je... Nove začetnice so pa seveda vedno dobrodošle!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 668
28.1.2010 9:47:25   
archie
tudi tam so bile in so zacetniceuser posted image . se mi zdi, da je pa skoraj vsaka evforicna, ko se priblizuje dan ko naj bi delale testeuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 669
28.1.2010 9:50:29   
phelps
Hmmm ja, nekatere so res tudi začetnice, večina jih pa že dlje poizkuša... Glede evforije se pa strinjam user posted image Meni je vseeno, lahko se jim tudi pridružimo, tole pa ostane za tiste, ki so prvi krog.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 670
28.1.2010 9:50:59   
*Star*
Uf pa še kako evforične user posted image user posted image user posted image
Ampak to ni nič slabega, meni je zelo lepo vedeti da si kakšen par zeloooooo želi otročka, samo pomislite, koliko ljubezni bodo naši user posted image  deležni!! Komaj čakam user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 671
28.1.2010 15:16:12   
coris
Evo drage punce sem parv rekla da vam moram povedat kaj sem ugotovila. Decembra mi je user posted image zamujala imela sem slabosti in vrtelo slabo in tako hudo vnetje sem imela da sm na urgenci pristala. in jz niti pomislila nism na nč, pa me fant prepriča naj nardim test in CB mi je pokazal zelo rahel +, in grem h ginekologu, ki ni videl nosečnosti. in res čez 2 dni pride user posted image in to tako močna da sm v kosih razpadala. naslednji dan je bil CB že -. In danes potegnem vn iz predala CB ki sem ga shranila takrat in je še toliko bolj viden + user posted image in sem ugotovila, da je očitno od vseh močnih zdravil prišlo do SS user posted image če bi znala bi prilepila slikico kjer je res tako lep plusek a kaj ko ga ni večuser posted image koliko dni po odnosu- ovulaciji naj bi test pokazal + ( najhitreje možno)? a morda katera ve?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 672
28.1.2010 19:36:01   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: coris
koliko dni po odnosu- ovulaciji naj bi test pokazal + ( najhitreje možno)? a morda katera ve?

Po mojem nekje 10 dni po ovulacijo oz spocetvi. Cisto iz preprostega razloga, M je naceloma 14 dni po O, in teste lahko delas do 4 dni pred M, to je potem torej okoli 10 dni, po O. Ceprav po mojem tudi odvinso kako dolgo dobo imas od O pa do M, jaz jo imam recimo 12. Lahko pa je tudi več.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 673
29.1.2010 12:31:17   
phelps
Pozdravljene moje soborke! user posted image

Moje user posted image bo kmalu konec, tako, da gremo veselo na user posted image , sicer pa nič novega.

Želim vam lep vikend in kak iskriv trenutek ali dva ob prostih dveh dneh user posted image user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 674
29.1.2010 12:44:58   
muhica2
Živjo upam, da tudi mene sprejmete medse! Tudi jaz se trudim zanost in upam da bo nasledni mesec user posted image .
kaj je kera poskusla že z čajem krvomočnice ,mislilite da pomoga???

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.