Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 14:04:24
|
|
|
|
baguSka
|
sva nardila CB, ki je pokazal rahel +... opa! nice!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 14:13:00
|
|
|
|
portorož
|
Hvala baGuska, a sva še vedno skeptična, ker je res tanek plus. Jaz sem itak hotla najprej naredit FS,a moj je kar CB-ja prinesel, češ-ziher je ziher No, zdaj pa imava, to rahlo črtico in napete živce . Misliš bo prehitro, če v petek še enkrat probam?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 14:14:50
|
|
|
|
archie
|
jaz sem bila na istem kot ti; naslednji dan sem pol naredila se enkrat FS (ker je cenejsi) in je tudi ta pokazal dve crtici.Takoj za tistim sem se 1x naredila CB in spet se je pokazal +. in potem ni bilo vec dvoma. aja, cestitam!!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 14:15:39
|
|
|
|
archie
|
aja, jaz do petka ne bi zdrzala!! vrednost hormona se vsak dan povecuje. In jaz bi naredila jutri ali pa cez 2 dni zjutraj se 1x.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 14:24:37
|
|
|
|
NiNiBo
|
portorož Pri nama je bilo isto Je moj ravno prejsni dan izjavil, da je vedno mislil ne pride, naredis test in potem pa vidis en debel plus. Brez debate a bo otrocek al' ne. Na ja jaz sem naredila pet testov , dokler me potem zadnji dan ni digitalen (kjer se ti + izpise sam) preprical da sem noseca. No jaz bi se kar kaksen test naredila, pa vem da bi me moj kar nekam poslal. Aja delala sem jih pa kar zaporedoma vsak dan zjutraj. Tako da je potem od skoraj nevidne crtice (ki pa jo je tudi moj videl) prislo do tistega digitalnega + in zraven se 1-2 tedna noseca. Tako, da veselo na delo oz. cakanje
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 14:25:23
|
|
|
|
phelps
|
Jeeej portorož, super! Da še meni rata, bi bilo že prelepo Poročilo strogega orlovskega očesa: hlačke niso več snežno bele ampak se je pojavila neka zadevica rumene - bež barve, kot nek izcedek. Po novem se tudi nekaj dogaja tam spodaj. Premik definitivno je Še kar lebdim v mehurčku pričakovanja. Če bi dobila v nedeljo , bi mi bilo vseeno, sedaj sem pa že kar "not padla". Bo potrebno jutri zjutraj pod nujno naredit test
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 14:41:26
|
|
|
|
*Star*
|
Portorož- suuuupeeerrr Phelps - tudi zate držim pesti... meni pa bi zellooooo prav prišle, midva sva šla šele v akcijo za ta mesec
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 14:43:05
|
|
|
|
Pikab84
|
Portorož...sva skorej na istem, tako, da te poplnoma razumem..upam pa, da je to to Midva bova danes verjetno naredila kakšen test, ker sva oba čist na trnih. Phelps...držim pesti tudi zate in upajmo, da nam uspe!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 15:00:06
|
|
|
|
portorož
|
Hvala archie, zdaj si mi vlila še več upanja Ja, saj ..., do petka je še presneto daleč. Imam lekarno blizu in sem skoknila po en listek, zdaj pa hodim okoli njega kot mačka okoli vrele kaše . Me ima, da bi ga kar takoj nardila, saj mi je ona v lekarni rekla, da potrebuje manj hcg-ja kot cb. Ne vem.... , pa še z mojim imava dogovor, da ga vedno skupaj delava...., bom nekako mogla zdržat do večera, ko se vrne .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 15:04:36
|
|
|
|
portorož
|
Joj, punce, HVALA VAM Zlate ste!""" Phelps, jaz sem tudi opazila nek izcedek, sicer mam že par dni kar vlago med nogami, zato sem pa včeraj non stop dežurala, ker sem mislila, da je prišla, pa je samo izcedek . Pika84, javi kako bo s testom. Punce, jaz si pojem: ne bo je ne, rdeče hudičevke ! Mogoče pa pomaga
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 15:24:24
|
|
|
|
witch
|
hej hoj še jaz bi se vam pridružila, če lahko tudi midva delava na prvem začela sva decembra, ko je prišla, čeprav en teden prepozno. Tako da zdaj čakamo kaj bo jutri jutri je namreč dan ali + Čeprav se že na temi, II pričakujemo januarja povedala, da imam močem občutek, da ta mesec spet nismo prislončkali + . No saj bomo videli jutri.. Imamo tudi tukaj kakšno tabelo? Aja na vseh temah berem o fosilni kislini, pa o klo.. (saj niti ne vem napisati), pa o ne vem čem še... a ve to kaj uporabljate? Ka je priporočljivo jesti, da se lažje zanosi.. ne vem kakršnekoli info bodo dobrodošle Nič se letim naprej učit (jutri mam izpit ) držite pesti.. se beremo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 15:31:53
|
|
|
|
phelps
|
portorož... drži se dogovora, med tem časom, ko ga čakaš pa počni kaj ob čemer ti čas hitro mine... glede izcedka pa ja, jaz imam tudi podobno, ful močan a snežnobel, danes rumenkast (o rdeči barvi ni ne duha, ne sluha). witch -1 teden 1 cel teden nisi vedela na čem si ali si naredila test? Komaj čakam, da bo konec službe, ker sem v tem trenutku že totalno neproduktivna . Razmišljam o Muellerju, da si grem še en "rezervni" CB kupit, definitivno si pa moram kupit tanke dnevne vložke, ker mi jih je zmanjkalo (moje hlačke v resnici niso bele ).
< Sporočilo je popravil phelps -- 26.1.2010 15:33:25 >
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 15:43:14
|
|
|
|
luna_25
|
prosim phelps in pika84 naredite test, k me delate živčno in mooooočno držim pesti da vama pokaže en velik in močan+. pri meni bo sedaj konec in greva ponovno veselo v akcijo upam, da tokrat bolj uspešno. lp vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 15:49:44
|
|
|
|
planikica
|
Čestitke vsem novim nosečnicam! :) Jaz sem bila spet na pregledu in če nič drugega, je baje z mojimi rodili in hormoni zdaj vse v najlepšem redu in gremo naprej...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 15:50:49
|
|
|
|
witch
|
phelps - naredila kar 3 teste pa vsi - prvega sem delala takoj ko naj nebi bilo je bil - (FS) potem sem imela ful boleče prsi, pa 1001 znak, so mi punce svetovale naj ponovim. sem delala enkrat po ene treh dneh in je bil - (FS). Potem se to kar ni nehalo, in sem upala, da nama božično jutro prinese +, in sem delala po 6ih dnevih še CB in je bil - . No naslednje jutro sem jo dobila
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 15:54:24
|
|
|
|
portorož
|
Phelps, saj ga itak ne morem razočarat Test gor ali dol, se kljub firbcu ne morem pripravit do tega, sem pa ga klicala-valda, se mi je narežal, da sem šla po še en test in sva dogovorila, da jutri zjutraj spet probava. Tako da...., še malo, še malo... Kdaj boš pa ti delala test?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 16:48:35
|
|
|
|
Pikab84
|
Punce!!! Pravkar delala FS duo in je lepa vidna črtica !!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 16:54:10
|
|
|
|
portorož
|
BRAVO pika84! čestitam, želim ti lepo in mirno . Uživaj v prav vsakem trenutnku! Jaz tudi upam, da se bom kmalu lahko zares veselila.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 17:38:06
|
|
|
|
phelps
|
Punce, pravkar naredila test Dushensse in je -, par minut zatem so bile pa že vidne kapljice . Kakorkoli, vesela sem, da je tole čakanje mimo in gremo v drugi krog. Konec koncev niti ni tako zelo slabo, ker bi morala verjetno zaradi tega odpovedati ogled nogometa (David Beckam!) v Milanu februarja (naporen roadtrip). Pikab84, tebi pa čestitke! Če bi bila še jaz v naši mali skupinici s portorožem, bi bilo pa že preveč dobro, vedno mora biti izjema, ki potrjuje pravilo, ane? Punce, na temle forumu bom od sedaj naprej navijačica, ker se jaz pridružujem tistim, ki so v drugem in več krogu. Tukaj pa prostor puščam vsem, ki so za novo leto sklenile, da gredo v prvi krog. Jeeej
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 17:43:16
|
|
|
|
luna_25
|
pika84 čestitke lepo in zdravo nosečnost ti želim. phelps sem pa upala,da bo tudi tebi uspelo. no smo pa v drugem krogu bomo pa oktoberke .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 26.1.2010 19:22:13
|
|
|
|
aleksandra81
|
Oj punce, pri meni test negativen pa vse kaže, da bo kmalu pricurljala... Portorož čestitke, upam da drugi test pokaže debel + in da si ! Tudi vsem ostalim držim pesti, ker vem kako je če čakaš in upaš :) Držite se pa se tipkamo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2010 7:26:14
|
|
|
|
Pikab84
|
Dobro jutro ! Najprej hvala vsem za čestitke , sej sploh ne morem verjeti, da je res . Vsem ostalim, ki čakate pa želim, da se čist vseh kmalu pokaže plusek . Phelps...bo pa drugi mesec (bom močno držala pesti zate),po mojih izračunih spadam med oktobrke, tako da upam, da se tam srečamo Portorož...upam, da danes sporočiš lepo novico Verjetno bom pa danes še en test naredila, ker mi je eden še ostal in da bo za sigurno
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2010 8:06:16
|
|
|
|
phelps
|
Dobro jutro! Ja, upam, da bom med oktobrkami, ker sem se ob temle skupnem čakanju prav navezala nate in na portorož oz., da bi imele me tu kar na isti mesec vse Moj je bil tudi včeraj vidno razočaran (nisem pričakovala), pa sem ga potolažila s tem, da je v vsakem mesecu samo 25% možnosti, da je še zgodaj... ... Pa sva sklenila, da bova med naslednjo ovulacijo bolj pridna glede . Upam pa samo, da ga ne bo zamorilo tole na 2 dni... Nočem nekaj na silo, zato niti pod razno ne bom nekaj forsirala (in ga tudi do sedaj nisem). Mesec, ko nama bo namenjen, bo že prišel (prej ali kasneje). Srečke še enkrat čestitke, vse ostale pa v nove zmage, pozitivnost in upanje naj ostaneta! In veselo
< Sporočilo je popravil phelps -- 27.1.2010 8:11:50 >
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2010 8:29:37
|
|
|
|
archie
|
Pika84, cestitke!!! kdaj si pa imela prvi dan zadnje M?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2010 8:39:40
|
|
|
|
Pikab84
|
Hvala archie!!! Prvi dan zadnje M je pa bil 28.12.09...po mojem izračunu padem pod oktobrke.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.