![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:58:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja ampak gobe so menda težke za želodček....zato jih odsvetujejo tako kot fižol
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:59:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Preživela zobarja....dobila lepo belo plombico..oziroma kar dve
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:59:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m kaj pa Lija ne sme jest in zakaj? ananas, banane, kiwi, smokiji.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:00:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m kaj pa Lija ne sme jest in zakaj? ananas, banane, kiwi, smokiji. to ne sme sploh jest ali pač zdaj ko je še tako mala? Ima alergijo?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:00:58
|
|
|
|
tasa_m
|
si grem po krof !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:01:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m si grem po krof ! dober tek
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:02:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca to ne sme sploh jest ali pač zdaj ko je še tako mala? Ima alergijo? - banane jo zapirajo.
- ananas, kiwi .. dobi fullll rdečo ritko
- smokiji, ker so arašidi, kateri so alergen in ji še ne dam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:04:20
|
|
|
|
marta82
|
Arašidi so najhujši za male (če je slučajno alergičen in tega ne veš so smrtno nevarni) zato odsvetujejo do treh let.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:08:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Arašidi so najhujši za male (če je slučajno alergičen in tega ne veš so smrtno nevarni) zato odsvetujejo do treh let. ja, saj zato ne dovolim,da jij dobi ne doma in ne v vrtcu. Tiste bobi palčke ki jih dobi, pač požrem dol,dokler ji smokijev in ostalega ne dajo. Marta nič nisi rekla,kako ste preživeli 1. svečko?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:09:27
|
|
|
|
marta82
|
Ta vikend bo tortica. Na RD pa smo bili raje sami, smo se šli kopat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:15:08
|
|
|
|
botrca
|
Saj pravim, Jan je to vse že probal ampak tudi ne tolikokrat da bi zdaj lahko rekla da redno je. Med in gobe je glih 3x mogoče jedel. Ananas mu tudi še nisem dala, ker sem slišala da je ful agresiven, razžira in da je lahko rdeča ritka. Kaj pa daješ od začimb? Ima tudi po njih rdečo ritko?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:19:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saj pravim, Jan je to vse že probal ampak tudi ne tolikokrat da bi zdaj lahko rekla da redno je. Med in gobe je glih 3x mogoče jedel. Ananas mu tudi še nisem dala, ker sem slišala da je ful agresiven, razžira in da je lahko rdeča ritka. Kaj pa daješ od začimb? Ima tudi po njih rdečo ritko? M vse je.... ..ad sadja,do mesa, ni da ni Sploh rada pa ima sladkarije,smokije itak ..mi vsako jutro prinese lonček in ji moram nasipat
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:22:27
|
|
|
|
arabela*
|
Ni mi za nič, malečke se igrata s pupami čakam dragega,da mi pride družbo delat......
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:30:14
|
|
|
|
botrca
|
Saraya Jan tudi je vse. Kaj M ima rada čokolado? Jan je zdaj v nekem obdobju ko bi samo sladko jedel . Celi je sladki .
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:31:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya Jan tudi je vse. Kaj M ima rada čokolado? Jan je zdaj v nekem obdobju ko bi samo sladko jedel . Celi je sladki . Ja..ful jo ima rada....sem hotela,da se vsaj ona ne bi navadila tega "sranja" jest...pa ne gre..mah,naj je
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:31:58
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj pa gremo pojest ananasov jogurt ...da nam raztopi maščobe
< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.2.2010 16:32:12 >
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:32:32
|
|
|
|
botrca
|
Saraya ni mi za brat ono temo o bulmastifih, ker ima že 15 strani . So pa ene ful pametne in zopet vse vejo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:33:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya Jan tudi je vse. Kaj M ima rada čokolado? Jan je zdaj v nekem obdobju ko bi samo sladko jedel . Celi je sladki . Ja..ful jo ima rada....sem hotela,da se vsaj ona ne bi navadila tega "sranja" jest...pa ne gre..mah,naj je Jaz sem tudi hotela, da se ne bi navadil tega jest pa ni šans. Če mu jaz ne dam, mu drugi prinesejo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:36:40
|
|
|
|
botrca
|
Joj, kak sem se pizze najedla da bom počla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:44:18
|
|
|
|
rina22
|
punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeee je kooooončno potrjeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:46:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeee je kooooončno potrjeno čestitam... . Kam se seliš?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:51:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeee je kooooončno potrjeno čestitam... . Kam se seliš? Hvala Na Brezje. Še vedno bomo v MB, samo v čisto novem in večjem stanovanju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:53:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeee je kooooončno potrjeno čestitam... . Kam se seliš? Hvala Na Brezje. Še vedno bomo v MB, samo v čisto novem in večjem stanovanju Kaj sta ga kupila ali podnajemniško? Koliko sobno pa je?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:53:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeee je kooooončno potrjeno super, koliko se spomnim pa ste se nameravali komaj poleti enkrat a ne? A ste dobili menjavo??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 16:53:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj pa daješ od začimb? Ima tudi po njih rdečo ritko? vse začimbe katere uporabljam pri naju. Od začimb ni nikoli nič dobila.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.