|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
5.2.2010 12:59:55   
rina22
Teya D, kaj maš pa ti? 2 punčki? Saj bo... upam, da čimprej dobiš službouser posted image Mimogrede, nisem prepričana, če sem ti že zaželela dobrodošlico? DOBRODOŠLAuser posted image

vitabella, fajn skuhaj user posted image

botrca, dober tekuser posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
5.2.2010 13:09:14   
Teya D.
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Teya D, kaj maš pa ti? 2 punčki? Saj bo... upam, da čimprej dobiš službouser posted image Mimogrede, nisem prepričana, če sem ti že zaželela dobrodošlico? DOBRODOŠLAuser posted image

imamo dve pupi ja. Hvala za dobrodošlico. Uživamo dokler ni službe na spregled. Včasih nam je dolgčas, pa razmišljamo še o enem otročkuuser posted image . Pa ti rina22, koliko otrok in koliko so stari?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
5.2.2010 13:15:13   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

imamo dve pupi ja. Hvala za dobrodošlico. Uživamo dokler ni službe na spregled. Včasih nam je dolgčas, pa razmišljamo še o enem otročkuuser posted image . Pa ti rina22, koliko otrok in koliko so stari?

Midva imava samo eno punčko, Timejo, ki je stara 6 mesecevuser posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
5.2.2010 13:15:40   
rina22
Natančneje - ju3 bo točno 6 mesecevuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
5.2.2010 13:35:36   
Teya D.

Natančneje - ju3 bo točno 6 mesecevuser posted image

user posted image  tak rastejo ko gobice. ne moreš prav sledit. Ko moram kdaj podatke dat moram prav razmišljat že včasihuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
5.2.2010 13:44:51   
botrca

hvala user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
5.2.2010 14:16:35   
arabela*
Danuser posted image

Preživela zobarja....dobila lepo belo plombico..oziroma kar dveuser posted image

Pa nakofetkala sem se tudi,čeprav je bilo prekratkouser posted image

Na vrh vsega pa sem se še v stanovanje zaklenla......eh...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
5.2.2010 14:17:42   
arabela*
Za kosilo sem danes imela kar hamburgeruser posted image

Zdaj pa grem otročke preoblčečt, pa pod tuš se zrelaksiratuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
5.2.2010 14:39:32   
marta82
Ste mi take lušte s pico naredila, da sem šla zdaj testo delat.user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
   RE: Mariborčanke IX. del
5.2.2010 14:59:25   
arabela*
Če se keri da,naj bere temo o bulmastifih na čveku...Za bruhat...kaj vse še bomo izvedeli,če je vse to res...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
5.2.2010 15:19:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella
kdaj ste vi otročkom začele meseka dajat .... jaz bi ji najprej dala piščančje prsi ... kaj pravite? kdaj pa ste kravje mleko .... to bi jaz pri dopolnjenih 6. začela in sicer razredčeno melko od mlekarne Planika, ki je edino pasterizirane in ni homogenizirano kot vsa ostala?
Jaz sem Liji pri 6. mesecih začela dajat obojno. Mleko in meso. Sem pa tud dala prvo piščančja prsa katere sem naredila na zelenjavni omakci, pa zraven rdečo peso in krompir. Ker sama prsa so ful suha.

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
5.2.2010 15:19:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Aja, pa jajčka tudi je. Začela sem pa nekje pri 11. mesecih. Kot tudi gobe, med.

Jaz  sem pa glih brala, da naj gob ne bi dal do 3. let, tudi meda ne pred 1. letom.
Lija še meda ni dobila, gob pa tud še lep čas ne bo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
5.2.2010 15:19:35   
tasa_m

aha, ok, taj pa bo mala še malo na adaptiranem 2 ... saj cena je konec koncev ista in brezveze je nekam hitet ne? čeprav se mi zdi, da ji mleko nekam ne diši več ... saj je ga, še posebej ko je utrujena, samo ko pa vidi skodelico pa žličko je pa aleluja - mama baši baši v mojega trebuščka user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3538
5.2.2010 15:19:37   
tasa_m

jaz bi tut mela še enga otročka .... sam res pa bi še službo prej, ne vem če upam met še enega brez službe ...user posted image si pa ful želim!
sva že dve!! Z enakim razlogom, ne delamo na drugem.

Neposredna povezava do sporočila: 3539
5.2.2010 15:19:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ste mi take lušte s pico naredila, da sem šla zdaj testo delat.user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
5.2.2010 15:21:58   
tasa_m
No, jaz pa sem sama. Mami in ati sta malo prej odšla in mi odpelala Lijo na 1-dnevne počitnice.
Tak,da matcar veš zakaj me ni bilo...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
5.2.2010 15:52:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aja, pa jajčka tudi je. Začela sem pa nekje pri 11. mesecih. Kot tudi gobe, med.

Jaz  sem pa glih brala, da naj gob ne bi dal do 3. let, tudi meda ne pred 1. letom.

Kaj misliš, da v vrtcu jejo?Nisem dala takoj pri 11.mesecih ampak med po 1 letu, gobe pa tudi čisto malo v omaki toliko za okus.

< Sporočilo je popravil botrca -- 5.2.2010 15:54:12 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
5.2.2010 15:53:21   
tasa_m

Kaj misliš, da v vrtcu jejo?

Pogledam vsak dan jedilnik, tudi vzgojiteljici sem rekla, kaj ji ne sme dat. Si je zapisala in rekla,da bo upoštevala. Povedala sem tudi vzroke, tako da...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
5.2.2010 15:54:03   
arabela*

Kaj misliš, da v vrtcu jejo?

ja gobe naj ne bi zarad tega razloga,ker napenjajo....

Naša M jih je že jedla...jih ji je babica uturlauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
5.2.2010 15:54:36   
arabela*

Pogledam vsak dan jedilnik, tudi vzgojiteljici sem rekla, kaj ji ne sme dat. Si je zapisala in rekla,da bo upoštevala. Povedala sem tudi vzroke, tako da...

tasa_m, zakaj L ne sme jest gob?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
5.2.2010 15:56:04   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

za moje pojme fižol bolj napenja kot gobe, ampak ok, vsak po svoje user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
5.2.2010 15:56:46   
botrca
Tasa_m kaj pa Lija ne sme jest in zakaj?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
5.2.2010 15:56:49   
arabela*

za moje pojme fižol bolj napenja kot gobe, ampak ok, vsak po svoje user posted image .

ja ampak gobe so menda težke za želodček....zato jih odsvetujejouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
5.2.2010 15:57:43   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
5.2.2010 15:58:07   
tasa_m
tasa_m, zakaj L ne sme jest gob?
ker sem brala, da imajo gobe neko sestavino (pozabila ime sestavine) katera ni dobra za takšnega malega vsaj do 3. let, ker ne vem česa še nima izoblikovano ali nekaj podobnega.
Vem,da sem si zapomnila samo 3 leta da se naj ne bi devala.

Pa še težke so ful.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.