Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 12:59:55
|
|
|
|
rina22
|
Teya D, kaj maš pa ti? 2 punčki? Saj bo... upam, da čimprej dobiš službo Mimogrede, nisem prepričana, če sem ti že zaželela dobrodošlico? DOBRODOŠLA vitabella, fajn skuhaj botrca, dober tek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 13:09:14
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Teya D, kaj maš pa ti? 2 punčki? Saj bo... upam, da čimprej dobiš službo Mimogrede, nisem prepričana, če sem ti že zaželela dobrodošlico? DOBRODOŠLA vitabella, fajn skuhaj botrca, dober tek imamo dve pupi ja. Hvala za dobrodošlico. Uživamo dokler ni službe na spregled. Včasih nam je dolgčas, pa razmišljamo še o enem otročku . Pa ti rina22, koliko otrok in koliko so stari?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 13:15:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Teya D, kaj maš pa ti? 2 punčki? Saj bo... upam, da čimprej dobiš službo Mimogrede, nisem prepričana, če sem ti že zaželela dobrodošlico? DOBRODOŠLA vitabella, fajn skuhaj botrca, dober tek imamo dve pupi ja. Hvala za dobrodošlico. Uživamo dokler ni službe na spregled. Včasih nam je dolgčas, pa razmišljamo še o enem otročku . Pa ti rina22, koliko otrok in koliko so stari? Midva imava samo eno punčko, Timejo, ki je stara 6 mesecev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 13:15:40
|
|
|
|
rina22
|
Natančneje - ju3 bo točno 6 mesecev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 13:35:36
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Natančneje - ju3 bo točno 6 mesecev tak rastejo ko gobice. ne moreš prav sledit. Ko moram kdaj podatke dat moram prav razmišljat že včasih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 13:44:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, dober tek hvala
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 14:16:35
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Preživela zobarja....dobila lepo belo plombico..oziroma kar dve Pa nakofetkala sem se tudi,čeprav je bilo prekratko Na vrh vsega pa sem se še v stanovanje zaklenla......eh...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 14:17:42
|
|
|
|
arabela*
|
Za kosilo sem danes imela kar hamburger Zdaj pa grem otročke preoblčečt, pa pod tuš se zrelaksirat
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 14:39:32
|
|
|
|
marta82
|
Ste mi take lušte s pico naredila, da sem šla zdaj testo delat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 5.2.2010 14:59:25
|
|
|
|
arabela*
|
Če se keri da,naj bere temo o bulmastifih na čveku...Za bruhat...kaj vse še bomo izvedeli,če je vse to res...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:19:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella kdaj ste vi otročkom začele meseka dajat .... jaz bi ji najprej dala piščančje prsi ... kaj pravite? kdaj pa ste kravje mleko .... to bi jaz pri dopolnjenih 6. začela in sicer razredčeno melko od mlekarne Planika, ki je edino pasterizirane in ni homogenizirano kot vsa ostala? Jaz sem Liji pri 6. mesecih začela dajat obojno. Mleko in meso. Sem pa tud dala prvo piščančja prsa katere sem naredila na zelenjavni omakci, pa zraven rdečo peso in krompir. Ker sama prsa so ful suha.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:19:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Aja, pa jajčka tudi je. Začela sem pa nekje pri 11. mesecih. Kot tudi gobe, med. Jaz sem pa glih brala, da naj gob ne bi dal do 3. let, tudi meda ne pred 1. letom. Lija še meda ni dobila, gob pa tud še lep čas ne bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:19:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aha, ok, taj pa bo mala še malo na adaptiranem 2 ... saj cena je konec koncev ista in brezveze je nekam hitet ne? čeprav se mi zdi, da ji mleko nekam ne diši več ... saj je ga, še posebej ko je utrujena, samo ko pa vidi skodelico pa žličko je pa aleluja - mama baši baši v mojega trebuščka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:19:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz bi tut mela še enga otročka .... sam res pa bi še službo prej, ne vem če upam met še enega brez službe ... si pa ful želim! sva že dve!! Z enakim razlogom, ne delamo na drugem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:19:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ste mi take lušte s pico naredila, da sem šla zdaj testo delat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:21:58
|
|
|
|
tasa_m
|
No, jaz pa sem sama. Mami in ati sta malo prej odšla in mi odpelala Lijo na 1-dnevne počitnice. Tak,da matcar veš zakaj me ni bilo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:52:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Aja, pa jajčka tudi je. Začela sem pa nekje pri 11. mesecih. Kot tudi gobe, med. Jaz sem pa glih brala, da naj gob ne bi dal do 3. let, tudi meda ne pred 1. letom. Lija še meda ni dobila, gob pa tud še lep čas ne bo. Kaj misliš, da v vrtcu jejo?Nisem dala takoj pri 11.mesecih ampak med po 1 letu, gobe pa tudi čisto malo v omaki toliko za okus.
< Sporočilo je popravil botrca -- 5.2.2010 15:54:12 >
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:53:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Aja, pa jajčka tudi je. Začela sem pa nekje pri 11. mesecih. Kot tudi gobe, med. Jaz sem pa glih brala, da naj gob ne bi dal do 3. let, tudi meda ne pred 1. letom. Lija še meda ni dobila, gob pa tud še lep čas ne bo. Kaj misliš, da v vrtcu jejo? Pogledam vsak dan jedilnik, tudi vzgojiteljici sem rekla, kaj ji ne sme dat. Si je zapisala in rekla,da bo upoštevala. Povedala sem tudi vzroke, tako da...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:54:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Aja, pa jajčka tudi je. Začela sem pa nekje pri 11. mesecih. Kot tudi gobe, med. Jaz sem pa glih brala, da naj gob ne bi dal do 3. let, tudi meda ne pred 1. letom. Lija še meda ni dobila, gob pa tud še lep čas ne bo. Kaj misliš, da v vrtcu jejo? ja gobe naj ne bi zarad tega razloga,ker napenjajo.... Naša M jih je že jedla...jih ji je babica uturla
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:54:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pogledam vsak dan jedilnik, tudi vzgojiteljici sem rekla, kaj ji ne sme dat. Si je zapisala in rekla,da bo upoštevala. Povedala sem tudi vzroke, tako da... tasa_m, zakaj L ne sme jest gob?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:56:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja gobe naj ne bi zarad tega razloga,ker napenjajo.... Naša M jih je že jedla...jih ji je babica uturla za moje pojme fižol bolj napenja kot gobe, ampak ok, vsak po svoje .
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:56:46
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m kaj pa Lija ne sme jest in zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:56:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja gobe naj ne bi zarad tega razloga,ker napenjajo.... Naša M jih je že jedla...jih ji je babica uturla za moje pojme fižol bolj napenja kot gobe, ampak ok, vsak po svoje . ja ampak gobe so menda težke za želodček....zato jih odsvetujejo
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:57:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ste mi take lušte s pico naredila, da sem šla zdaj testo delat.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 15:58:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tasa_m, zakaj L ne sme jest gob? ker sem brala, da imajo gobe neko sestavino (pozabila ime sestavine) katera ni dobra za takšnega malega vsaj do 3. let, ker ne vem česa še nima izoblikovano ali nekaj podobnega. Vem,da sem si zapomnila samo 3 leta da se naj ne bi devala. Pa še težke so ful.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.