|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
5.2.2010 10:12:02   
vitabella
rina, če se spomniš, le napiši vse kašice če se ti da, ker meni tut idej zmanjkuje .... da ne bi naša mala pol vsak dan istega jedla ... kaj ste pa vi mame, ki imate starejše otročke, jim dajale kaj za jest?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
5.2.2010 10:19:48   
botrca
Zdaj sem pa na pavzi...sem vse kuhinjske elemente spucala, en stroj  oblek se pere, prah pobrisala...user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
5.2.2010 10:22:17   
vitabella
evo nebo, jaz zdaj mali kuham riž+korenček+cvetačo+malo peteršilja za okus+malo soli

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
5.2.2010 10:26:01   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella
kaj ste pa vi mame, ki imate starejše otročke, jim dajale kaj za jest?

Jaz sem tu, sem nekaj malega naredila.
Glede pa hrane pa jaz mojemu ne dam nič, ga stradam. Kaj bo te jedo to je brez veze. user posted image Malo heca.
Moj je še trenutno večinoma na kupljenih kašicah ker kar sem mu jaz naredila oz. skuhala ni hotel jest. Zdaj se je že malo spremenilo in čez vikend  že tudi je z nami kosilo.
Je še pa en razlog zakaj je še trenutno na kupljenih sam se mi ni za razlagat.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

Neposredna povezava do sporočila: 3504
5.2.2010 10:29:25   
nebo
Kakšen riž, a kar taknega kot mi kuhaš??

Jaz pa sedaj dam banano, za kosilo pa krompir in brokoli in pikico masla.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3505
5.2.2010 10:37:11   
botrca

... kaj ste pa vi mame, ki imate starejše otročke, jim dajale kaj za jest?

kaj nisem dajala...od sadnih kašic: banana+pomaranča, banana+kivi, banana+hruška, banana+keks+pomarančni sok, ali pa kombinacija hruška+pomaranča ali pa mandarina (to mislim sok stisnjen iz tega sadja), jabolko najprej kot kompot, pol pa kar surovo zmiksano zopet v kombinaciji s pomarančo ali banano, kivijem, hruško. Jedel je tudi grozdje, maline, ribez...

od zelenjavnih: cvetačo+krompir+meso (puranje), brokoli+krompir+meso, krompirjev zos, zelenjavno juho (krompir, zelenjava in meso), bučke, por, peteršilj za okus, sol in to je bilo od začetka vse kar se tiče začimb.

Mlečne kašice pa je čisto vse: polenta, gris ki mu sama kuham in kupljene: rižolino, čokolino s kosmiči, gutten morgen, proso-oves-pšenica, medolino...

Ker pa je že toliko velik je tudi: testeninev vseh oblikah, kruhove cmoke, goveji golaž, sarmo, polnjene paprike, sladko zelje, špinačo, riž, grah, solato, peso, salame, hrenovke, sir, slanino, meso svinjsko in piščančje, puranje ter goveje, pizzo, čokolado, krofe obožuje, kruh je zakon, mleko, jogurt, sadni jogurti in pudingi...ma lahko rečem da vse je.

V pire dam kislo smetano, mleko in malo margarine.

< Sporočilo je popravil botrca -- 5.2.2010 10:39:27 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3506
5.2.2010 10:54:48   
vitabella
hvala za odgovore!

ly: mislim, da si razlagala na roj. dan matcar o kašicah, nisi?

nebo: basmati riž ji dam not, lažje prebavljiv, prej je tudi kuhan, tako da dam istočasno vse not: riž+zelenjavo

botrca, hvala ti za izčrpen odgovor, jaz imam tudi zelo rada krape, lahko jan pride k meni v varstvo boma samo to jedla ...user posted image user posted image

kdaj ste vi otročkom začele meseka dajat .... jaz bi ji najprej dala piščančje prsi ... kaj pravite? kdaj pa ste kravje mleko .... to bi jaz pri dopolnjenih 6. začela in sicer razredčeno melko od mlekarne Planika, ki je edino pasterizirane in ni homogenizirano kot vsa ostala?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
5.2.2010 10:56:40   
botrca

botrca, hvala ti za izčrpen odgovor, jaz imam tudi zelo rada krape, lahko jan pride k meni v varstvo boma samo to jedla ...user posted image user posted image

ok, mu bom rekla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3508
5.2.2010 10:57:35   
nebo

hvala za odgovore!

ly: mislim, da si razlagala na roj. dan matcar o kašicah, nisi?

nebo: basmati riž ji dam not, lažje prebavljiv, prej je tudi kuhan, tako da dam istočasno vse not: riž+zelenjavo

kdaj ste vi otročkom začele meseka dajat .... jaz bi ji najprej dala piščančje prsi ... kaj pravite? kdaj pa ste kravje mleko .... to bi jaz pri dopolnjenih 6. začela in sicer razredčeno melko od mlekarne Planika, ki je edino pasterizirane in ni homogenizirano kot vsa ostala?

Piščančka smo mi že jedli, pa tudi teletino, samo ta mu ni kaj prida šla...

Kravje mleko pa po moje počakaj vsaj do 8-9 meseca, tako sem jaz prvič...

Neposredna povezava do sporočila: 3509
5.2.2010 10:59:32   
botrca

Meso sem začela nekje pri 7 mesecih (sem že malo pozabila) in to puranje ali pa piščančje prsi.
Kravje mleko pri 11. mesecih. Od začetka sem kupovala Planika ampak se mi je pokvarilo večkrat, ker nismo spili v 2-3 dneh pa sem kar prešaltala na alpsko mleko 3,5 mm.

Aja, pa jajčka tudi je. Začela sem pa nekje pri 11. mesecih. Kot tudi gobe, med.

Neposredna povezava do sporočila: 3510
5.2.2010 11:02:00   
vitabella
aha, ok, taj pa bo mala še malo na adaptiranem 2 ... saj cena je konec koncev ista in brezveze je nekam hitet ne? čeprav se mi zdi, da ji mleko nekam ne diši več ... saj je ga, še posebej ko je utrujena, samo ko pa vidi skodelico pa žličko je pa aleluja - mama baši baši v mojega trebuščka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
5.2.2010 11:06:18   
botrca
Vitabella če te še kaj zanima vprašaj, z veseljem ti odgovorim. 

Neposredna povezava do sporočila: 3512
5.2.2010 11:08:20   
botrca
Greva zdaj z Janom ven. Lepo se imejte še naprej. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
5.2.2010 11:14:58   
rina22
vitabella, nebo in botrca, pridne ste tolko napisale rznih kombinacij kašic, da res.... kapo doluser posted image user posted image user posted image bom si kar kopirala pa shranla na račuser posted image

napisale ste res veliko in dobrih idej, tak da sem ostala brez idejuser posted image

HVALA vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3514
5.2.2010 11:54:32   
Teya D.
Ojla!

Kako smo kaj? Lepo čvekate vidim, komaj vas uspem 'prelistat'.user posted image
Jaz pa ne vem kaj naj sama s sabo. Radi bi imeli še enga user posted image  pa imamo ogromno - razlogov, da bi morali še počakat. Že skoraj cel teden sanjam o tem, kako smo povili majhnega fantka.
Saj je tudi nekaj razlogov + ampak trenutno je - preveč. Želja pa velika...hmmm...bomo videli.
Najraje bi kar tak naredila kot pravijo, skoči, da vidiš kar te čaka. Trenutno bi po moje bilo preveč neodgovorno kar 'jumpnit'user posted image . aaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image  Zmeda....

Neposredna povezava do sporočila: 3515
5.2.2010 12:04:53   
rina22
Teya D, če je želja in vse ostalo, kar mora bit, kar v akcijouser posted image Midva bi tudi mela še enega kar takoj verjetno, samo je treba doštudirat, hišo zgradit,....user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
5.2.2010 12:14:35   
Teya D.
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Teya D, če je želja in vse ostalo, kar mora bit, kar v akcijouser posted image Midva bi tudi mela še enega kar takoj verjetno, samo je treba doštudirat, hišo zgradit,....user posted image

ja mi pa službo, gradili bi radi...user posted image  koliko pa jih imaš?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
5.2.2010 12:35:10   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

Ja, midva še morava oba doštudirati, službe dobiti, hišo postaviti.... Zaenkrat imava še samo eno punčkouser posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
5.2.2010 12:39:18   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

Ja, midva še morava oba doštudirati, službe dobiti, hišo postaviti.... Zaenkrat imava še samo eno punčkouser posted image

Midva imava že 2.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
5.2.2010 12:45:46   
vitabella
jaz bi tut mela še enga otročka .... sam res pa bi še službo prej, ne vem če upam met še enega brez službe ...user posted image si pa ful želim!

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
5.2.2010 12:46:16   
vitabella
zdaj grem pa kuhat, lep dan! sem samo malo vmes uletela ...!

Neposredna povezava do sporočila: 3521
5.2.2010 12:52:15   
botrca

vitabella, nebo in botrca, pridne ste tolko napisale rznih kombinacij kašic, da res.... kapo doluser posted image user posted image user posted image bom si kar kopirala pa shranla na račuser posted image

napisale ste res veliko in dobrih idej, tak da sem ostala brez idejuser posted image

HVALA vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malenkost...se priporočam user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
5.2.2010 12:53:43   
botrca
Teya D. dobrodošla še iz moje strani...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
5.2.2010 12:54:20   
botrca
Tak, zdaj pa greva z Janom pizzo jest pol pa malo spat. Lep dan še naprej pa dober tek vsem.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
5.2.2010 12:55:27   
Teya D.

jaz bi tut mela še enga otročka .... sam res pa bi še službo prej, ne vem če upam met še enega brez službe ...user posted image si pa ful želim!

Saj to je to...ker ni službe a neuser posted image . Pa potem če zanosiš, te pa še kje likvidirajo ne...ah ta naš svet...
Fajn skuhaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.