![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 17:21:57
|
|
|
|
rina22
|
botrca, podnajemniško je. je pa 2,5 sobno. ne vem, če bova kupovala stanovanje, ker si nameravama nekoč hišo sezidat tasa, ja nameravali smo se junija, pa smo dobli menjavo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 18:04:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeee je kooooončno potrjeno Rina čestitke. No mi se še pa ne bomo. Me je danes poklicala in si premislila. Pa oprosti rina ker ti po čestitki smetim.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 18:21:09
|
|
|
|
ly117
|
Saraya je bil pravi ključ?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 18:31:03
|
|
|
|
arabela*
|
Ly...če se ti da in če ne boš imela kaj za počet,lahko greva jutri na kofe do M....pešaki... ...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 18:32:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya je bil pravi ključ? Jaaa,je bil,pa še v ključavnici ni bilo predhodno ključa,tak da....hvalabogu
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 18:35:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya ni mi za brat ono temo o bulmastifih, ker ima že 15 strani . So pa ene ful pametne in zopet vse vejo. ma ne to....ampak kaj je baje dokter počenjal spsi božemili
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 18:36:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeee je kooooončno potrjeno Rina čestitke. No mi se še pa ne bomo. Me je danes poklicala in si premislila. Pa oprosti rina ker ti po čestitki smetim. Hvala, ly Kaj mate tako smolo vi s stanovanji? Res upam, da čimprej najdete ustreznega Sem prav žalostna, res, da vas to tak zafrkava
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 18:37:06
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya ni mi za brat ono temo o bulmastifih, ker ima že 15 strani . So pa ene ful pametne in zopet vse vejo. ma ne to....ampak kaj je baje dokter počenjal spsi božemili Jaz sem tudi hotla brat, pa se mi ni dalo, ko sem vidla, kolko strani je že napisanih..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 18:51:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya ni mi za brat ono temo o bulmastifih, ker ima že 15 strani . So pa ene ful pametne in zopet vse vejo. ma ne to....ampak kaj je baje dokter počenjal spsi božemili Jaz sem tudi hotla brat, pa se mi ni dalo, ko sem vidla, kolko strani je že napisanih.. baje so zraven trupla našli dildota s kondomom in psi so imeli raztrganine
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:12:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...če se ti da in če ne boš imela kaj za počet,lahko greva jutri na kofe do M....pešaki... ... Bom še vidla. Ti nočrm nič naprej obljubit. Se boma jutri zmenle.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:14:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Hvala, ly Kaj mate tako smolo vi s stanovanji? Res upam, da čimprej najdete ustreznega Sem prav žalostna, res, da vas to tak zafrkava Ne vem, ker meni tudi ni več nič jasno. Nimam besed. Ker se že vse zmenimo pol si pa premislijo. Zakaj te sploh odajajo stanovaje.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:36:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly OBJEMČKEEE Kaj pa je te spet bil vzrok? Podoben prvemu? glede tistih psov: jaz sem takoj ko je to ven prišlo, mojim rekla,da je veliko vprašanje kaj je on počel z temi psi. Pa sploh nisem vedela da je ta kaj je umrl, bil nek priznan DR. Jaz pa sem si zlikala vse, Lijino omaro pospravila, moja me pa še čaka. Pa še 2. prošnji napisala. Jutri jih dam še na pošto pol pa čaaakaaaam, čaaakaaam, čaaakaaam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:41:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya ni mi za brat ono temo o bulmastifih, ker ima že 15 strani . So pa ene ful pametne in zopet vse vejo. ma ne to....ampak kaj je baje dokter počenjal spsi božemili Jaz sem tudi hotla brat, pa se mi ni dalo, ko sem vidla, kolko strani je že napisanih.. baje so zraven trupla našli dildota s kondomom in psi so imeli raztrganine ojoj.... bogi psi saj človek ne ve, kaj naj sploh reče pol se pa ljudje čudijo(mo)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:41:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem si zlikala vse, Lijino omaro pospravila, moja me pa še čaka. Pa še 2. prošnji napisala. Jutri jih dam še na pošto pol pa čaaakaaaam, čaaakaaam, čaaakaaam pridna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:43:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ojoj.... bogi psi saj človek ne ve, kaj naj sploh reče pol se pa ljudje čudijo(mo) ja svašta izveš na koncu....pa baje da ta dokter je bil sprva ženska...nekaj v tem smislu
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:43:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...če se ti da in če ne boš imela kaj za počet,lahko greva jutri na kofe do M....pešaki... ... Bom še vidla. Ti nočrm nič naprej obljubit. Se boma jutri zmenle. ma ja...bova vidle jutri kako in kaj...saj veš,če se zmenimo kaj itak nekaj vedno vmes pride
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:44:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem si zlikala vse, Lijino omaro pospravila, moja me pa še čaka. Pa še 2. prošnji napisala. Jutri jih dam še na pošto pol pa čaaakaaaam, čaaakaaam, čaaakaaam kak si ti pridna.... meni pa se ne da nič
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:44:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ojoj.... bogi psi saj človek ne ve, kaj naj sploh reče pol se pa ljudje čudijo(mo) ja svašta izveš na koncu....pa baje da ta dokter je bil sprva ženska...nekaj v tem smislu adijo pamet ok, kolko je zdaj spet vsemu temu za verjet, ampak kaj vse se godi..... nič nas ne sme presenetiti....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:46:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly OBJEMČKEEE Kaj pa je te spet bil vzrok? Podoben prvemu? Ne vem kaj je bil vzrok, vglavnem premislila si je. Saj je vseeno. Pa hvala za
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:46:42
|
|
|
|
botrca
|
Ja res vse živo slišiš. Samo ne verjamem v vse. So pa ljudje pravi bolniki. Ta Dr. po moje glih ni bil normalen.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:47:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ojoj.... bogi psi saj človek ne ve, kaj naj sploh reče pol se pa ljudje čudijo(mo) ja svašta izveš na koncu....pa baje da ta dokter je bil sprva ženska...nekaj v tem smislu adijo pamet ok, kolko je zdaj spet vsemu temu za verjet, ampak kaj vse se godi..... nič nas ne sme presenetiti.... Ne ni bil sprva ženska. Lastnika sta bila dva on in ženska ki je med prvim napadom psav in zdajšnjim umrla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:48:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ja res vse živo slišiš. Samo ne verjamem v vse. So pa ljudje pravi bolniki. Ta Dr. po moje glih ni bil normalen. res, eni ljudje so res "bolani". kaj vse počnejo.... katastrofa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:48:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ojoj.... bogi psi saj človek ne ve, kaj naj sploh reče pol se pa ljudje čudijo(mo) ja svašta izveš na koncu....pa baje da ta dokter je bil sprva ženska...nekaj v tem smislu adijo pamet ok, kolko je zdaj spet vsemu temu za verjet, ampak kaj vse se godi..... nič nas ne sme presenetiti.... Ne ni bil sprva ženska. Lastnika sta bila dva on in ženska ki je med prvim napadom psav in zdajšnjim umrla. kaj sta si onadva bila kaj v sorodu? tega menda nisem nikjer zasledila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:54:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kaj sta si onadva bila kaj v sorodu? tega menda nisem nikjer zasledila Bila sta partnerja.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:54:33
|
|
|
|
tasa_m
|
mater sem se prej cukrov nažrla, me tak želodček buba sam cukri pa so bli dobri
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.