![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:54:51
|
|
|
|
Teya D.
|
čer...vidim da že zamujam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:56:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. čer...vidim da že zamujam čer.. Zdaj se segrevamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:56:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. čer...vidim da že zamujam nič ne zamujaš
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 19:59:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ojoj.... bogi psi saj človek ne ve, kaj naj sploh reče pol se pa ljudje čudijo(mo) ja svašta izveš na koncu....pa baje da ta dokter je bil sprva ženska...nekaj v tem smislu adijo pamet ok, kolko je zdaj spet vsemu temu za verjet, ampak kaj vse se godi..... nič nas ne sme presenetiti.... Ne ni bil sprva ženska. Lastnika sta bila dva on in ženska ki je med prvim napadom psav in zdajšnjim umrla. Govori se,da je bil kao ženska in je zato imel umeten penis. Ne vem kolk je resnice,taka objava je bila v članku na tv....samo ne dela tisti link....trenutno
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:00:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kaj sta si onadva bila kaj v sorodu? tega menda nisem nikjer zasledila Bila sta partnerja. sem sklepala, nisem pa bila ziher. hvala za informacijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:00:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. čer...vidim da že zamujam čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:02:41
|
|
|
|
rina22
|
punce, fajn čvekajte še naprej grem malo tv gledat in timejo uspavat počasi, če bo uspelo če bom uspela, pridem še kaj nazaj če pa ne, pa - lahko in mirno noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:02:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ojoj.... bogi psi saj človek ne ve, kaj naj sploh reče pol se pa ljudje čudijo(mo) ja svašta izveš na koncu....pa baje da ta dokter je bil sprva ženska...nekaj v tem smislu adijo pamet ok, kolko je zdaj spet vsemu temu za verjet, ampak kaj vse se godi..... nič nas ne sme presenetiti.... Ne ni bil sprva ženska. Lastnika sta bila dva on in ženska ki je med prvim napadom psav in zdajšnjim umrla. Govori se,da je bil kao ženska in je zato imel umeten penis. Ne vem kolk je resnice,taka objava je bila v članku na tv....samo ne dela tisti link....trenutno Kaj vse ne spravijo vn.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:03:26
|
|
|
|
ly117
|
Nočko rina.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:03:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ojoj.... bogi psi saj človek ne ve, kaj naj sploh reče pol se pa ljudje čudijo(mo) ja svašta izveš na koncu....pa baje da ta dokter je bil sprva ženska...nekaj v tem smislu adijo pamet ok, kolko je zdaj spet vsemu temu za verjet, ampak kaj vse se godi..... nič nas ne sme presenetiti.... Ne ni bil sprva ženska. Lastnika sta bila dva on in ženska ki je med prvim napadom psav in zdajšnjim umrla. kaj sta si onadva bila kaj v sorodu? tega menda nisem nikjer zasledila to je bila dr. Zora Roter, partnerica...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.2.2010 20:05:08 >
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:04:47
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. čer...vidim da že zamujam čer.. Zdaj se segrevamo Super...torej katera vaja je na vrsti ? jezikanje? kako smo kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:07:08
|
|
|
|
botrca
|
Grem posodo iz stoja pospravit, pa Jana počasi za spanje pripravit.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:07:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. čer...vidim da že zamujam čer.. Zdaj se segrevamo Super...torej katera vaja je na vrsti ? jezikanje? kako smo kaj? Ja ta bo ta prava.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:08:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Super...torej katera vaja je na vrsti ? jezikanje? kako smo kaj? ...jaz sem ok, recimo prehlajena in nahodna ampak ni tako hudo. ti?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:10:20
|
|
|
|
arabela*
|
za lažje ogrevanje...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:11:44
|
|
|
|
tasa_m
|
rina nočko! Teya, sem ok, malo utrujena ampak bo. Pa ti? Mali dve že spita? Ly ste bile na kafeju danes?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:14:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya za lažje ogrevanje... opa...ta pa je res za zagrevanje...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:15:40
|
|
|
|
botrca
|
Kaj pa toti:
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:16:29
|
|
|
|
arabela*
|
...pa to.....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:17:16
|
|
|
|
arabela*
|
UUUUUUUUUUU..botrca......si vtrofla moj ukus..........bi kar skoz ekran pobegnila
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:18:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly ste bile na kafeju danes? Ja sma ble.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:18:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya UUUUUUUUUUU..botrca......si vtrofla moj ukus..........bi kar skoz ekran pobegnila
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:19:10
|
|
|
|
arabela*
|
mmmm
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:20:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya UUUUUUUUUUU..botrca......si vtrofla moj ukus..........bi kar skoz ekran pobegnila ti si res faca...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:21:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...pa to..... s totim bi se z veseljem tuširala
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.