|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
5.2.2010 15:58:38   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja ampak gobe so menda težke za želodček....zato jih odsvetujejouser posted image

tako kot fižol user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
5.2.2010 15:59:10   
botrca
Preživela zobarja....dobila lepo belo plombico..oziroma kar dveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
5.2.2010 15:59:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Tasa_m kaj pa Lija ne sme jest in zakaj?
ananas, banane, kiwi, smokiji.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
5.2.2010 16:00:57   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tasa_m kaj pa Lija ne sme jest in zakaj?
ananas, banane, kiwi, smokiji.

to ne sme sploh jest ali pač zdaj ko je še tako mala? Ima alergijo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
5.2.2010 16:00:58   
tasa_m
si grem po krof !user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
5.2.2010 16:01:11   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

si grem po krof !user posted image

dober tek user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
5.2.2010 16:02:18   
tasa_m
to ne sme sploh jest ali pač zdaj ko je še tako mala? Ima alergijo?
  • banane jo zapirajo.
  • ananas, kiwi .. dobi fullll rdečo ritko
  • smokiji, ker so arašidi, kateri so alergen in ji še ne dam.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
5.2.2010 16:04:20   
marta82
Arašidi so najhujši za male (če je slučajno alergičen in tega ne veš so smrtno nevarni) zato odsvetujejo do treh let.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
5.2.2010 16:08:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Arašidi so najhujši za male (če je slučajno alergičen in tega ne veš so smrtno nevarni) zato odsvetujejo do treh let.
ja, saj zato ne dovolim,da jij dobi ne doma in ne v vrtcu.
Tiste bobi palčke ki jih dobi, pač požrem dol,dokler ji smokijev in ostalega ne dajo.

Marta nič nisi rekla,kako ste preživeli 1. svečko?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
5.2.2010 16:09:27   
marta82
Ta vikend bo tortica. Na RD pa smo bili raje sami, smo se šli kopat.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
5.2.2010 16:15:08   
botrca
Saj pravim, Jan je to vse že probal ampak tudi ne tolikokrat da bi zdaj lahko rekla da redno je. Med in gobe je glih 3x mogoče jedel. Ananas mu tudi še nisem dala, ker sem slišala da je ful agresiven, razžira in da je lahko rdeča ritka. Kaj pa daješ od začimb? Ima tudi po njih rdečo ritko?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
5.2.2010 16:19:40   
arabela*

Saj pravim, Jan je to vse že probal ampak tudi ne tolikokrat da bi zdaj lahko rekla da redno je. Med in gobe je glih 3x mogoče jedel. Ananas mu tudi še nisem dala, ker sem slišala da je ful agresiven, razžira in da je lahko rdeča ritka. Kaj pa daješ od začimb? Ima tudi po njih rdečo ritko?

M vse je....user posted image ..ad sadja,do mesa, ni da ni

Sploh rada pa ima sladkarije,smokije itak ..mi vsako jutro prinese lonček in ji moram nasipatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
5.2.2010 16:22:27   
arabela*
Ni mi za nič, malečke se igrata s pupamiuser posted image

čakam dragega,da mi pride družbo delat......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
5.2.2010 16:30:14   
botrca
Saraya Jan tudi je vse. Kaj M ima rada čokolado? Jan je zdaj v nekem obdobju ko bi samo sladko jedel user posted image . Celi je sladkiuser posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
5.2.2010 16:31:23   
arabela*

Saraya Jan tudi je vse. Kaj M ima rada čokolado? Jan je zdaj v nekem obdobju ko bi samo sladko jedel user posted image . Celi je sladkiuser posted image .

Ja..ful jo ima rada....sem hotela,da se vsaj ona ne bi navadila tega "sranja" jest...pa ne gre..mah,naj jeuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
5.2.2010 16:31:58   
arabela*
Zdaj pa gremo pojest ananasov jogurt user posted image ...da nam raztopi maščobeuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.2.2010 16:32:12 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
5.2.2010 16:32:32   
botrca
Saraya ni mi za brat ono temo o bulmastifih, ker ima že 15 strani user posted image . So pa ene ful pametne in zopet vse vejo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
5.2.2010 16:33:29   
botrca

Ja..ful jo ima rada....sem hotela,da se vsaj ona ne bi navadila tega "sranja" jest...pa ne gre..mah,naj jeuser posted image

Jaz sem tudi hotela, da se ne bi navadil tega jest pa ni šans. Če mu jaz ne dam, mu drugi prinesejo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
5.2.2010 16:36:40   
botrca
Joj, kak sem se pizze najedla da bom počla. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
5.2.2010 16:44:18   
rina22
punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image je kooooončno potrjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
5.2.2010 16:46:19   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image je kooooončno potrjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kam se seliš?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
5.2.2010 16:51:14   
rina22

čestitam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kam se seliš?

Hvalauser posted image Na Brezje. Še vedno bomo v MB, samo v čisto novem in večjem stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
5.2.2010 16:53:15   
botrca

Hvalauser posted image Na Brezje. Še vedno bomo v MB, samo v čisto novem in večjem stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

Kaj sta ga kupila ali podnajemniško? Koliko sobno pa je?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
5.2.2010 16:53:48   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

super, koliko se spomnim pa ste se nameravali komaj poleti enkrat a ne? A ste dobili menjavo?? user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
5.2.2010 16:53:51   
tasa_m
Kaj pa daješ od začimb? Ima tudi po njih rdečo ritko?
vse začimbe katere uporabljam pri naju. Od začimb ni nikoli nič dobila.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.