lepa posadka
|
Pa naj sedaj še malo pokomentiram: Scorpio... super za košek... če pa se ti zahoče po zibelki, pa imamo tudi mi eno prosto. Pa naj se finance čim prej poštimajo, da ne bo ta skrb kalila veselja v hiši. Zolika... ja, super, da se tudi ti še spomniš aprilčic. Lepo se navadi na tvojo novo službo... pa oni nate, potem pa le veselo na delo :-) Tako je luštno brat, ko vse še nekaj planirate. Trnuljčica... tudi vas je bilo fajn videt, čeprav nismo pošteno uspeli poklepetat. Naš živ žav je zahteval svojo pozornost, tako da upam, da se spet vidimo. Sven je že pošten dečko in prav nasmejala si me z vajinim dialogom. Tudi pri nas je ena glavnih besed NE, četudi jo zadnje čase večkrat zamenja tudi glasen in navdušen JAAA. Sicer pa privoščim, da bo šlo pri načrtovanju družine vse po željah. Pa le javi, saj vidiš, da smo te že večkrat pocukale za rokav :-) Sasy... ja tale Barcelona hudo mamljivo zveni. Super, da imata varstvo, da si kaj takega lahko privoščita. Pa veliiiko zdravja Niku. Ja, pa tudi tebi veliko uspeha, hihi. To vas je luštno brat. SpeliG... za nazaj VSE NAJBOLJŠE. Naj se novo desetletje začne veselo, nasmejano ... pa kakor opisuješ vajino dogajanje z Martino, vidim, da ti ne bo hudega :-))) Super. Sinska... naj najprej pohvalim tvojo idejo glede doule... privoščim, da ti uspe. Sliši se super in mislim, da bi bila res ta prava za to. Omenjala si smučanje ta malih... moja izkušnja kaže, da sicer ni odveč postavljanje malih na dilce pri tej starosti, so pa vsi zares navdušeni psotali za smučanje pri dobrih štirih letih in to potem iz tako velike želje tudi hitro osvojili. Tudi MOjca je letos parkrat presmučkala okoliške hribčke in sedaj je že lepo suverena. Glede razlik v letih... težko je bit pameten, ker ima vsak otrok drugačen karakter. Pri nas izgleda luštno. So še vedno vsi veseli skupaj ob nedeljskem živ žavu, še vedno se vsi skupaj radi skrivajo v hiški iz ene velike kartonaste škatle, še vedno so vsem legice zakon, tako da jih je luštno pogledat. Seveda se sprejo... pa je luštno ker jih je več. Če se z enim ne razume, ima še vedno družbo pri drugem... pa ga vmes spet mine in so spet prijatli. Kaj pa še bo... bomo pa videli. Vsekakor načrtujte otroke tako, da boste imele dovolj energije in veselja. Ketrin... težko rečem, da si bila pogrešana, ker tudi mene ni bilo, hehehe... te pa z veseljem preberem. Sem vesela, da ste zdrave in prav predstavljam si vaju s Kajo. Pa super, da so tudi pri vas noči boljše. Počasi bo, kaj ne? Roberta... a tudi vaš Liam je falot, kaj? Pa tak navihan falot, pa tak lušten falot... no, veliko veselja pri brisanju lužic, hehe. Tudi pri naši hiši smo že kdaj kakšno naredili... mi pa načeloma to ni fajn :-) Sky... ja, čestitke tudi tebi. Super novička. Pa upam, da se dobro pozdravite, da bo čas in prostor tudi za tretjega dojenčka v tvojih mislih :-) Pa poročaj o nuhalni :-) saj veš, vse rade obujamo spomine. Ne morem verjet... cel seznam mamic, pa vse ste ali potencialne nosečke, ali že noseče ali pa že s štučko doma... Ko bi bilo pri vsaki hiši tako, nas res ne bi smelo skrbet za slovenski rod. Tasyo... kaj ne boš ponosna... ob takem otroku bi mene kar raznašalo od ponosa. Bravo Lana. Sicer pa poročam, da sem ška kar k svoji dr... dobila Nilar, čez 1 mesec imam kontrolo... potem pa dalje. Upam, da bo že to dovolj, ker vse te dijete me bodo uničile. Pa upam, da se tvoj urnik kaj umiri... zadnjič sem vas enkrat srečala kako ste hiteli po mestu... verjetno ste lovili lutkovnega, hehe. Saj res ne vem, kako da se kaj večkrat ne vidimo... Kekec in Mojca... ti pa samo prideš malo podrezat tu gor... daj javi se in povej kako sta kaj tvoja Kekca. Ste zdravi? Uživate v vrtcu? Imate tudi pri vas že nove načrte? Kako kaj šivanje? Imaš še čas zanj? Joan... tvoja poročanja še vedno zaslužijo čisto 10ko. Sicer pa upam, da ste že zdravi in spet razgrajate po vrtcu, in doma, hehe. Srečka... saj si nekoč omenjala Izin blog, a nisi? Ta je res nujen, ker drugače bo tvoja domišljija ponorela, hehe. Čestitam za uspešno preselitev. Naj vam bo novi dom prijetno pribežališče in naj bo vir domišljije še naprej. NaTaŠa... pozdrav tudi tebi. Privoščim, da bo stanovanje hitro tipi topi in vse ostalo tudi :-) BigMamma... čestitam za uspešno dieto. Res si faca... saj kdaj pa se verjetno lahko tudi pregrešiš :-) Simvir... kako pa sta kaj tvoja fanta? Upam, da ste zdravi. SI pa lepo napisala kako sta skupaj luštna. Majček... kako pa kaj tvoj trebušček? Enkrat mi je NiLe napisala, da sedaj pa postajaš že prava nosečka. Upam, da se tudi počutiš tako. Nile... kje pa si ti? Kdo bo osvežil tabelco z našimi nosečkami, ki jim očitno še kar ni konca, hehe (pa Bela vrtnica, pa Srčekgirll jupiii). Upam, da ste zdravi in ti le primanjkuje časa za RR. Kako kaj pikica Tia, ki to ni več... še kar mi ne gre v račun, da je postala prava požeruhinja in polnoličnica, hehe... A je začela že kaj govorit, ali sta v tem še kompanjona s Tomažem? No, upam, da se kmalu spet javiš... tako ali drugače. Jabček... upam, da ste jaslice že pospravili, pa ne v kuhinske predale :-))) Mi smo še pred novim letom in smrečico in večje jaslite prestavili kar na teraso, kjer so še sedaj lepe :-) Notri pa smo postavili ene manjše kar na poličko in en kralj ima že odlomljeno krono... Tudi ti se spet kaj javi, da vem, da ste dobro in uživate v zimskih radostih :-) Upam, da nisem katere pozabila... vsem pošiljam en kup dobre volje pa privoščim tudi kakšen sončen zimski dan :-) Lahko noč.
|