|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
3.2.2010 16:59:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Imam eno prošnjo: Ali ima mogoče katera Lumpi nalepko št. 12. Bi bil sine zelo vesel, ker mu le ta manjka v albumu.

Joj, mala pika je ravno prejšnji teden vse nalepke viška polepila v en zvezek... user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
3.2.2010 17:00:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Še vedno ni plombe, ampak ta zoprn cement in meni tako smrdi iz ust, okus pa je user posted image . Pa tašča ima danes RD in bodo pri njej sveže pečeni krofi, meni pa ne bo nič dobro user posted image

user posted image user posted image user posted image Upam, da se vsaj ta nagravžen okus kmalu poleže, da boš v kakšnem slastnem grižljaju vseeno lahko uživala user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
3.2.2010 17:02:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Samo da sem pojamrala,je takoj klicaluser posted image
Toliko sem zaslužila,da grem lahko po laminat za Nejčevo sobo.
user posted image pa danes celo nekaj dela.Na rampo je že zapeljal,potem bo pa videl,če bo tudi kaj razvažal.user posted image

Res si dobra user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
3.2.2010 17:03:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Punce zdej mam pa jst eno prošnjo...

Zadnjič je Tilči imela že dovolj črtnih kod za 1001 cev, pa ji zato nisem pošiljala...zdej jih imam pa že kr nekaj in sem se odločla da bi imela prt... a ima še katera kakšno kodo odveč???
Se priporočam ...hvala

Bom videla, če še je kaka pakunga v predalu s čaji user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
3.2.2010 17:10:03   
špelin@
In zdaj - bobne, prosim user posted image - moj post št. 14000 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
3.2.2010 17:21:16   
tilči
en lep večer:
user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
3.2.2010 17:22:20   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

In zdaj - bobne, prosim user posted image - moj post št. 14000 user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Se žal ne vidi,ker imaš poln ticker

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
3.2.2010 17:23:46   
tilči
user posted image  je bil 2 dni doma,danes bo pa zgleda vse noter prinesel,saj ga še niuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
3.2.2010 17:40:03   
špelin@

user posted image user posted image user posted image

Se žal ne vidi,ker imaš poln ticker

Aha, ugotovila, v čem je fora: če uporabljaš Mozillo, je vse ok, pri IE je pa zdrekano.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
3.2.2010 17:40:50   
špelin@

user posted image  je bil 2 dni doma,danes bo pa zgleda vse noter prinesel,saj ga še niuser posted image

Morajo vse za prejšnje dni "noter prinest" user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
3.2.2010 19:09:12   
nia5
Čer user posted image
No jaz sem pa bila 3 dni v bolnici, ker sem od ponedeljka umirala od bolečin in nikakor niso mogli ugotovit, kaj mi je. Ni pa bila vneta mišica, kot mi je rekel dežurni, ampak sem imela vneto/napeto del črevesja. Tako da so me danes komaj spustili domov po vrsti raziskav (ultrazvok, rentgen, CT...), sem tako pogrešala mojo pikico, ona pa mene, ampak se je pri atiju baje vredu držala. Ne morem še je dvignit, ampak se mi2 že zmenive, da me trebušček še boli in da mir user posted image . Je pa cel čas vsem razlagala, da je mami pri zdravniku in da ji bo pomagal user posted image

No grem na hitro preletet, kaj ste napisale, potem pa naprej počivat.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
3.2.2010 20:30:27   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Čer user posted image
No jaz sem pa bila 3 dni v bolnici, ker sem od ponedeljka umirala od bolečin in nikakor niso mogli ugotovit, kaj mi je. Ni pa bila vneta mišica, kot mi je rekel dežurni, ampak sem imela vneto/napeto del črevesja. Tako da so me danes komaj spustili domov po vrsti raziskav (ultrazvok, rentgen, CT...), sem tako pogrešala mojo pikico, ona pa mene, ampak se je pri atiju baje vredu držala. Ne morem še je dvignit, ampak se mi2 že zmenive, da me trebušček še boli in da mir user posted image . Je pa cel čas vsem razlagala, da je mami pri zdravniku in da ji bo pomagal user posted image

ojoj! samo da si zdaj doma in si bolje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
3.2.2010 20:54:39   
Srčekgirll
Čer!

Kako smo kaj?
Pr nas smo ok...dns smo bli mal zunaj za ene pol urce pol se mi ni več dalo, pa še oblačit se je začelo...če bo dež, upam da bo, ko bi vsaj bil, da bi ta sneg mal stopil k ga mam že čez glavo dost.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
4.2.2010 8:06:32   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

Dober tek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2014
4.2.2010 8:07:20   
špelin@
Jaz bom zdajle jedla takole zadevo:

user posted image

Joj, se bom basala kot user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
4.2.2010 8:08:25   
špelin@

Čer user posted image

Meni se je pa še čudno zdelo, ker se nič nisi javila user posted image user posted image user posted image
Boga reva, upam, da boš kmalu čisto ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
4.2.2010 8:09:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Čer!

Kako smo kaj?
Pr nas smo ok...dns smo bli mal zunaj za ene pol urce pol se mi ni več dalo, pa še oblačit se je začelo...če bo dež, upam da bo, ko bi vsaj bil, da bi ta sneg mal stopil k ga mam že čez glavo dost.

Ja, pravijo, da bo dež. Itak se je danes tako otoplilo, da ne bi bilo čudnega, res. Včeraj je pri nas takooo pihalo, da me je na enem mestu kar "zaštopalo", sem se morala dobesedno vkopat s čevlji.

Neposredna povezava do sporočila: 2017
4.2.2010 8:44:30   
jana81

Punce zdej mam pa jst eno prošnjo...

Zadnjič je Tilči imela že dovolj črtnih kod za 1001 cev, pa ji zato nisem pošiljala...zdej jih imam pa že kr nekaj in sem se odločla da bi imela prt... a ima še katera kakšno kodo odveč???
Se priporočam ...hvala

Bom videla, če še je kaka pakunga v predalu s čaji user posted image

super hvala ..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
4.2.2010 8:50:25   
jana81

Čer user posted image

ojej. user posted image user posted image .. kako pa je prišlo do tega ?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
4.2.2010 9:38:38   
Čmrlika
Dan! zadnji dan v službi...jutri po pregledu mi ni treba več prit ! user posted image user posted image user posted image poleg tega še nisem user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2020
4.2.2010 9:39:50   
Čmrlika

Čer user posted image

ojej. user posted image user posted image .. kako pa je prišlo do tega ?

podpišem jano... čimprej se porihtaj user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
4.2.2010 9:40:22   
Čmrlika
j

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 4.2.2010 9:44:03 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
4.2.2010 9:43:03   
Čmrlika

Jaz bom zdajle jedla takole zadevo:

user posted image user posted image

Joj, se bom basala kot user posted image

saj to ni tatarski biftek, ne? user posted image ne mi to delat no, ti z mano vred biftek frik....user posted image dober tek, še za mene butni nekaj no...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
4.2.2010 9:43:42   
Čmrlika

Dan! zadnji dan v službi...jutri po pregledu mi ni treba več prit ! user posted image user posted image user posted image poleg tega še nisem danes nič nardila user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
4.2.2010 11:49:28   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dan! zadnji dan v službi...jutri po pregledu mi ni treba več prit ! user posted image user posted image user posted image poleg tega še nisem danes nič nardila user posted image

naj ti delovni dan čimprej mine

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?