Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:39:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Bliža se dan Kaj boste podarile svojim ljubljenim? sebe v rdeči mašni sploh nisem razmišljala še.. Kaj pa ti? mi bomo verjetno šli ven na kosilo (bolj zato, ker grem 13. na nove fosile ), zvečer pa kakšen film, ki ga bova skupaj pogledala. mislim, da ne bom nič posebej kupovala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:42:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Bliža se dan Kaj boste podarile svojim ljubljenim? sebe v rdeči mašni sploh nisem razmišljala še.. Kaj pa ti? pojma nimam Pa še aprila imva 5. obletnico poroke,pa 8. obletnico kar sva skupaj,tako da res ne vem 9. aprila? točno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:43:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Bliža se dan Kaj boste podarile svojim ljubljenim? sebe v rdeči mašni sploh nisem razmišljala še.. Kaj pa ti? pojma nimam Pa še aprila imva 5. obletnico poroke,pa 8. obletnico kar sva skupaj,tako da res ne vem 9. aprila? točno ok, zdaj pa vem ktera si mi zadnjič na FB ni blo čist jasno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:44:35
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Petja je že bolje, popoldne je dobila vročino, bruhala pa nič več. Tako da upam, da bo kmalu čisto ok in da ne bomo še vsi zraven zboleli. špelin@, style ni več na fb. Se spomnite, kako smo še nosečke izdajale tiralice za pogrešane
< Sporočilo je popravil kasso -- 3.2.2010 8:48:16 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:47:55
|
|
|
|
špelin@
|
Vam moram povedat, da sem se včeraj na poti na baletni nastop, ki sta ga punci imeli v Hrastniku, skoraj zaletela. In to sredi Hrastnika (med Steklarno in TKI, če katera pozna), ko mi je en asshole blesavi s parkinga zapeljal direkt na moj pas Na srečo v naselju, če se le da, vedno vozim s tempomatom, in to točno 50 km/h, poleg tega sem imela en čuden filing in sem bila res ful pozorna, zato sem tudi lahko ustavila. Tik pred njim! In ta kreten samo debelo pogleda (očitno me sploh ni opazil - na cesti!!), potem pa lepo zapelje do konca pred mene in odpelje naprej. Zapisala sem si registrsko, potem pa peljala naprej in videla njegov avto parkiran malo naprej, samo tip jo je žal že stisnil nekam, ker ga tam blizu ni bilo videti. Ampak v danem momentu bi ga šla direkt kresnit!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:49:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, točno to! Striktna uporaba rokavic. Če bo pozabila na rokavice, je nobena krema ne reši Jaz imam spet razjedo na desnem palcu: ker sem ene parkrat samo kakšno malenkost na hitro pomila brez rokavic Koza! ojej.. a tako hitro se tui pozna ? KJE pa imaš ti slikco pod imenom? A je ni? vidim jo šele če kliknem na ime
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:49:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Petja je že bolje, popoldne je dobila vročino, bruhala pa nič več. Tako da upam, da bo kmalu čisto ok in da ne bomo še vsi zraven zboleli. špelin@, style ni več na fb. Se spomnite, kako smo še nosečke izdajale tiralice za pogrešane ja ful dobr smo se mele ko smo čvekale na polno, pa estrella ko je bila največja čveka je ni, in tudi ne barbaw
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:50:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Petja je že bolje, popoldne je dobila vročino, bruhala pa nič več. Tako da upam, da bo kmalu čisto ok in da ne bomo še vsi zraven zboleli. Pestke za vse vas špelin@, style ni več na fb in tudi estrelle ne najdem med prijatelji. Dvomim, da bi me kar skenslale, ali so jih skenslali iz FB, ker niso aktivne ali pa so se same izbrisale. Estrella* je še na FB, sem ravnokar pokukala. Jo imam še med prijatelji, tudi vse njene slikce vidim, samo res pa ni nič novejšega. Se spomnite, kako smo še nosečke izdajale tiralice za pogrešane Jaaaaaa
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.2.2010 8:51:17 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:51:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vam moram povedat, da sem se včeraj na poti na baletni nastop, ki sta ga punci imeli v Hrastniku, skoraj zaletela. In to sredi Hrastnika (med Steklarno in TKI, če katera pozna), ko mi je en asshole blesavi s parkinga zapeljal direkt na moj pas Na srečo v naselju, če se le da, vedno vozim s tempomatom, in to točno 50 km/h, poleg tega sem imela en čuden filing in sem bila res ful pozorna, zato sem tudi lahko ustavila. Tik pred njim! In ta kreten samo debelo pogleda (očitno me sploh ni opazil - na cesti!!), potem pa lepo zapelje do konca pred mene in odpelje naprej. Zapisala sem si registrsko, potem pa peljala naprej in videla njegov avto parkiran malo naprej, samo tip jo je žal že stisnil nekam, ker ga tam blizu ni bilo videti. Ampak v danem momentu bi ga šla direkt kresnit! prijavila bi ga na policijo Tako je en cepec prijavil mojga ko je prehiteval..in zdej se drkamo po sodišču .. zarad enga debila ki mu dani trenutek nekaj ni pasalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:53:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vam moram povedat, da sem se včeraj na poti na baletni nastop, ki sta ga punci imeli v Hrastniku, skoraj zaletela. In to sredi Hrastnika (med Steklarno in TKI, če katera pozna), ko mi je en asshole blesavi s parkinga zapeljal direkt na moj pas Na srečo v naselju, če se le da, vedno vozim s tempomatom, in to točno 50 km/h, poleg tega sem imela en čuden filing in sem bila res ful pozorna, zato sem tudi lahko ustavila. Tik pred njim! In ta kreten samo debelo pogleda (očitno me sploh ni opazil - na cesti!!), potem pa lepo zapelje do konca pred mene in odpelje naprej. Zapisala sem si registrsko, potem pa peljala naprej in videla njegov avto parkiran malo naprej, samo tip jo je žal že stisnil nekam, ker ga tam blizu ni bilo videti. Ampak v danem momentu bi ga šla direkt kresnit! prijavila bi ga na policijo Tako je en cepec prijavil mojga ko je prehiteval..in zdej se drkamo po sodišču .. zarad enga debila ki mu dani trenutek nekaj ni pasalo Sem razmišljala, pošteno povem. Ker gre za eno dost vidno hrastniško "živino" in misli, da je ves svet njegov Aja, tudi mojega očeta je pred leti zaradi nevarnega prehitevanja prijavil en tovornjakar in so ga malo naprej hitro policaji pohopsali... Dobil je samo nekaj malega kazni takrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:54:56
|
|
|
|
kasso
|
Zdej grem k zobarju in upam, da ne bo preveč bolelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:56:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Zdej grem k zobarju in upam, da ne bo preveč bolelo Drži se A imaš kaj konkretnega za delat po zobeh?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:56:40
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Petja je že bolje, popoldne je dobila vročino, bruhala pa nič več. Tako da upam, da bo kmalu čisto ok in da ne bomo še vsi zraven zboleli. Pestke za vse vas špelin@, style ni več na fb in tudi estrelle ne najdem med prijatelji. Dvomim, da bi me kar skenslale, ali so jih skenslali iz FB, ker niso aktivne ali pa so se same izbrisale. Estrella* je še na FB, sem ravnokar pokukala. Jo imam še med prijatelji, tudi vse njene slikce vidim, samo res pa ni nič novejšega. Se spomnite, kako smo še nosečke izdajale tiralice za pogrešane Jaaaaaa ej, sem potem najdla, sem popravila tudi post, samo prepozno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:57:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Petja je že bolje, popoldne je dobila vročino, bruhala pa nič več. Tako da upam, da bo kmalu čisto ok in da ne bomo še vsi zraven zboleli. Pestke za vse vas špelin@, style ni več na fb in tudi estrelle ne najdem med prijatelji. Dvomim, da bi me kar skenslale, ali so jih skenslali iz FB, ker niso aktivne ali pa so se same izbrisale. Estrella* je še na FB, sem ravnokar pokukala. Jo imam še med prijatelji, tudi vse njene slikce vidim, samo res pa ni nič novejšega. Se spomnite, kako smo še nosečke izdajale tiralice za pogrešane Jaaaaaa ej, sem potem najdla, sem popravila tudi post, samo prepozno Sem te prehitela Pogrešam šefico in njene poste Pogrešam tudi našo Egipčanko, škoda, da se je odjavila z RR Sem ravno predvčerajšnjim po dolgem času brala njen blog, zelo zanimivo
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.2.2010 8:58:59 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:58:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Zdej grem k zobarju in upam, da ne bo preveč bolelo Drži se A imaš kaj konkretnega za delat po zobeh? Ja imam zdravilo v zobu že dobra dva meseca in zdej upam, da je ok, da bo napolnila s plombo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:59:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Zdej grem k zobarju in upam, da ne bo preveč bolelo Drži se A imaš kaj konkretnega za delat po zobeh? Ja imam zdravilo v zobu že dobra dva meseca in zdej upam, da je ok, da bo napolnila s plombo. Mora biti ok!!! Dobro opravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 9:15:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Zdej grem k zobarju in upam, da ne bo preveč bolelo Drži se A imaš kaj konkretnega za delat po zobeh? Ja imam zdravilo v zobu že dobra dva meseca in zdej upam, da je ok, da bo napolnila s plombo. Mora biti ok!!! Dobro opravi hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 10:02:48
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pogrešam tudi našo Egipčanko, škoda, da se je odjavila z RR Sem ravno predvčerajšnjim po dolgem času brala njen blog, zelo zanimivo tudi jaz sem šla malo pofirbcat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 10:03:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Zdej grem k zobarju in upam, da ne bo preveč bolelo Drži se A imaš kaj konkretnega za delat po zobeh? Ja imam zdravilo v zobu že dobra dva meseca in zdej upam, da je ok, da bo napolnila s plombo. Mora biti ok!!! Dobro opravi podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 10:05:42
|
|
|
|
tilči
|
kaj mi gre na živce čakanje! čakam enega,da pokliče,ko pride iz velenja,da mu nekaj peljem za prodat.Saj bom zaslužila,samo na živce mi gre,ker bo kmalu čas za kosilo in spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 11:06:17
|
|
|
|
tilči
|
Samo da sem pojamrala,je takoj klical Toliko sem zaslužila,da grem lahko po laminat za Nejčevo sobo. pa danes celo nekaj dela.Na rampo je že zapeljal,potem bo pa videl,če bo tudi kaj razvažal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 11:34:01
|
|
|
|
jana81
|
Punce zdej mam pa jst eno prošnjo... Zadnjič je Tilči imela že dovolj črtnih kod za 1001 cev, pa ji zato nisem pošiljala...zdej jih imam pa že kr nekaj in sem se odločla da bi imela prt... a ima še katera kakšno kodo odveč??? Se priporočam ...hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 12:15:41
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce zdej mam pa jst eno prošnjo... Zadnjič je Tilči imela že dovolj črtnih kod za 1001 cev, pa ji zato nisem pošiljala...zdej jih imam pa že kr nekaj in sem se odločla da bi imela prt... a ima še katera kakšno kodo odveč??? Se priporočam ...hvala zaenkrat nimam nobene odveč, ker jih še zbiram. Še vedno ni plombe, ampak ta zoprn cement in meni tako smrdi iz ust, okus pa je . Pa tašča ima danes RD in bodo pri njej sveže pečeni krofi, meni pa ne bo nič dobro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 12:34:28
|
|
|
|
kasso
|
Imam eno prošnjo: Ali ima mogoče katera Lumpi nalepko št. 12. Bi bil sine zelo vesel, ker mu le ta manjka v albumu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 12:36:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Še vedno ni plombe, ampak ta zoprn cement in meni tako smrdi iz ust, okus pa je . Pa tašča ima danes RD in bodo pri njej sveže pečeni krofi, meni pa ne bo nič dobro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?