|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
3.2.2010 8:39:15   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Bliža se dan user posted image

Kaj boste podarile svojim ljubljenim?

sebe v rdeči mašni user posted image
sploh nisem razmišljala še..
Kaj pa ti?

mi bomo verjetno šli ven na kosilo (bolj zato, ker grem 13. na nove fosile user posted image ), zvečer pa kakšen film, ki ga bova skupaj pogledala. mislim, da ne bom nič posebej kupovala.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
3.2.2010 8:42:53   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Kaj pa ti?

pojma nimamuser posted image
Pa še aprila imva 5. obletnico poroke,pa 8. obletnico kar sva skupaj,tako da res ne vem

9. aprila?

točno

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
3.2.2010 8:43:59   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Kaj pa ti?

pojma nimamuser posted image
Pa še aprila imva 5. obletnico poroke,pa 8. obletnico kar sva skupaj,tako da res ne vem

9. aprila?

točno

ok, zdaj pa vem ktera si user posted image mi zadnjič na FB ni blo čist jasno

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.2.2010 8:44:35   
kasso
Dobro jutro!

Petja je že bolje, popoldne je dobila vročino, bruhala pa nič več. Tako da upam, da bo kmalu čisto ok in da ne bomo še vsi zraven zboleli.

špelin@, style ni več na fb.

Se spomnite, kako smo še nosečke izdajale tiralice za pogrešane user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 3.2.2010 8:48:16 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
3.2.2010 8:47:55   
špelin@
Vam moram povedat, da sem se včeraj na poti na baletni nastop, ki sta ga punci imeli v Hrastniku, skoraj zaletela. In to sredi Hrastnika (med Steklarno in TKI, če katera pozna), ko mi je en asshole blesavi s parkinga zapeljal direkt na moj pas user posted image Na srečo v naselju, če se le da, vedno vozim s tempomatom, in to točno 50 km/h, poleg tega sem imela en čuden filing in sem bila res ful pozorna, zato sem tudi lahko ustavila. Tik pred njim! In ta kreten samo debelo pogleda (očitno me sploh ni opazil - na cesti!!), potem pa lepo zapelje do konca pred mene in odpelje naprej. Zapisala sem si registrsko, potem pa peljala naprej in videla njegov avto parkiran malo naprej, samo tip jo je žal že stisnil nekam, ker ga tam blizu ni bilo videti. Ampak v danem momentu bi ga šla direkt kresnit!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
3.2.2010 8:49:27   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ja, točno to! Striktna uporaba rokavic. Če bo pozabila na rokavice, je nobena krema ne reši user posted image Jaz imam spet razjedo na desnem palcu: ker sem ene parkrat samo kakšno malenkost na hitro pomila brez rokavic user posted image Koza!

ojej.. a tako hitro se tui pozna ?

KJE pa imaš ti slikco pod imenom?

A je ni? user posted image

vidim jo šele če kliknem na ime

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
3.2.2010 8:49:29   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Petja je že bolje, popoldne je dobila vročino, bruhala pa nič več. Tako da upam, da bo kmalu čisto ok in da ne bomo še vsi zraven zboleli.

špelin@, style ni več na fb.

Se spomnite, kako smo še nosečke izdajale tiralice za pogrešane user posted image

ja ful dobr smo se mele ko smo čvekale na polno, pa estrella ko je bila največja čveka je ni, in tudi ne barbaw

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
3.2.2010 8:50:18   
špelin@
Dobro jutro!

Pestke za vse vas user posted image user posted image user posted image

špelin@, style ni več na fb in tudi estrelle ne najdem med prijatelji. Dvomim, da bi me kar skenslale, ali so jih skenslali iz FB, ker niso aktivne ali pa so se same izbrisale.
Estrella* je še na FB, sem ravnokar pokukala. Jo imam še med prijatelji, tudi vse njene slikce vidim, samo res pa ni nič novejšega.

Se spomnite, kako smo še nosečke izdajale tiralice za pogrešane
Jaaaaaa user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.2.2010 8:51:17 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
3.2.2010 8:51:00   
jana81

Vam moram povedat, da sem se včeraj na poti na baletni nastop, ki sta ga punci imeli v Hrastniku, skoraj zaletela. In to sredi Hrastnika (med Steklarno in TKI, če katera pozna), ko mi je en asshole blesavi s parkinga zapeljal direkt na moj pas user posted image Na srečo v naselju, če se le da, vedno vozim s tempomatom, in to točno 50 km/h, poleg tega sem imela en čuden filing in sem bila res ful pozorna, zato sem tudi lahko ustavila. Tik pred njim! In ta kreten samo debelo pogleda (očitno me sploh ni opazil - na cesti!!), potem pa lepo zapelje do konca pred mene in odpelje naprej. Zapisala sem si registrsko, potem pa peljala naprej in videla njegov avto parkiran malo naprej, samo tip jo je žal že stisnil nekam, ker ga tam blizu ni bilo videti. Ampak v danem momentu bi ga šla direkt kresnit!

prijavila bi ga na policijo user posted image
Tako je en cepec prijavil mojga ko je prehiteval..in zdej se drkamo po sodišču .. zarad enga debila ki mu dani trenutek nekaj ni pasalo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
3.2.2010 8:53:27   
špelin@

prijavila bi ga na policijo user posted image
Tako je en cepec prijavil mojga ko je prehiteval..in zdej se drkamo po sodišču .. zarad enga debila ki mu dani trenutek nekaj ni pasalo

Sem razmišljala, pošteno povem. Ker gre za eno dost vidno hrastniško "živino" in misli, da je ves svet njegov user posted image

Aja, tudi mojega očeta je pred leti zaradi nevarnega prehitevanja prijavil en tovornjakar in so ga malo naprej hitro policaji pohopsali... Dobil je samo nekaj malega kazni takrat.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
3.2.2010 8:54:56   
kasso
Zdej grem k zobarju in upam, da ne bo preveč bolelo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.2.2010 8:56:32   
špelin@

Drži se user posted image user posted image user posted image A imaš kaj konkretnega za delat po zobeh?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.2.2010 8:56:40   
kasso

Dobro jutro!

špelin@, style ni več na fb in tudi estrelle ne najdem med prijatelji. Dvomim, da bi me kar skenslale, ali so jih skenslali iz FB, ker niso aktivne ali pa so se same izbrisale.
Estrella* je še na FB, sem ravnokar pokukala. Jo imam še med prijatelji, tudi vse njene slikce vidim, samo res pa ni nič novejšega.

ej, sem potem najdla, sem popravila tudi post, samo prepozno user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.2.2010 8:57:50   
špelin@

Dobro jutro!

ej, sem potem najdla, sem popravila tudi post, samo prepozno user posted image

Sem te prehitela user posted image

Pogrešam šefico in njene poste user posted image

Pogrešam tudi našo Egipčanko, škoda, da se je odjavila z RR user posted image Sem ravno predvčerajšnjim po dolgem času brala njen blog, zelo zanimivo user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.2.2010 8:58:59 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
3.2.2010 8:58:37   
kasso

Drži se user posted image user posted image user posted image A imaš kaj konkretnega za delat po zobeh?

Ja imam zdravilo v zobu že dobra dva meseca in zdej upam, da je ok, da bo napolnila s plombo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
3.2.2010 8:59:29   
špelin@

Ja imam zdravilo v zobu že dobra dva meseca in zdej upam, da je ok, da bo napolnila s plombo.

Mora biti ok!!! Dobro opravi user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
3.2.2010 9:15:21   
kasso

hvalauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
3.2.2010 10:02:48   
tilči

Pogrešam tudi našo Egipčanko, škoda, da se je odjavila z RR user posted image Sem ravno predvčerajšnjim po dolgem času brala njen blog, zelo zanimivo user posted image

tudi jaz sem šla malo pofirbcatuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
3.2.2010 10:03:41   
tilči

podpišem

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
3.2.2010 10:05:42   
tilči
kaj mi gre na živce čakanje!user posted image
čakam enega,da pokliče,ko pride iz velenja,da mu nekaj peljem za prodat.Saj bom zaslužila,samo na živce mi gre,ker bo kmalu čas za kosilo in spanje

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
3.2.2010 11:06:17   
tilči
Samo da sem pojamrala,je takoj klicaluser posted image
Toliko sem zaslužila,da grem lahko po laminat za Nejčevo sobo.
user posted image pa danes celo nekaj dela.Na rampo je že zapeljal,potem bo pa videl,če bo tudi kaj razvažal.user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
3.2.2010 11:34:01   
jana81
Punce zdej mam pa jst eno prošnjo...

Zadnjič je Tilči imela že dovolj črtnih kod za 1001 cev, pa ji zato nisem pošiljala...zdej jih imam pa že kr nekaj in sem se odločla da bi imela prt... a ima še katera kakšno kodo odveč???
Se priporočam ...hvala

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
3.2.2010 12:15:41   
kasso

Punce zdej mam pa jst eno prošnjo...

Zadnjič je Tilči imela že dovolj črtnih kod za 1001 cev, pa ji zato nisem pošiljala...zdej jih imam pa že kr nekaj in sem se odločla da bi imela prt... a ima še katera kakšno kodo odveč???
Se priporočam ...hvala

zaenkrat nimam nobene odveč, ker jih še zbiram.

Še vedno ni plombe, ampak ta zoprn cement in meni tako smrdi iz ust, okus pa je user posted image . Pa tašča ima danes RD in bodo pri njej sveže pečeni krofi, meni pa ne bo nič dobro user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
3.2.2010 12:34:28   
kasso
Imam eno prošnjo: Ali ima mogoče katera Lumpi nalepko št. 12. Bi bil sine zelo vesel, ker mu le ta manjka v albumu.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
3.2.2010 12:36:41   
tilči

Še vedno ni plombe, ampak ta zoprn cement in meni tako smrdi iz ust, okus pa je user posted image . Pa tašča ima danes RD in bodo pri njej sveže pečeni krofi, meni pa ne bo nič dobro user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?