Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 7:52:46
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Mi še kar smrkamo,kašljamo .Moram pa reči,da je materina dušica res super zadeva .Sem preverila na sebi.Zvečer ponavadi kašljam in mi ne pomaga noben sinekod,panatus,..ko pa se namažem s kremo,je pa super.Velja tudi za Tilna,tako da lahko spiva.Počasi mi jo zmanjkuje,Jana:ti sporočim,ko bo bolj pri koncu. je bil včeraj spet doma,danes je šel eno malenkost razvozit.Šefi nimajo pojma z novim programom,trgovine nimajo robe,ker ne znajo prevzeti oz. tudi robe ne pripeljejo iz centralnega skladišča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:00:30
|
|
|
|
tilči
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:02:41
|
|
|
|
tilči
|
Bliža se dan Kaj boste podarile svojim ljubljenim?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:22:38
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:23:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Bliža se dan Kaj boste podarile svojim ljubljenim? Pojma nimam Najraje bi nama podarila večer v kinu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:24:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Mi še kar smrkamo,kašljamo .Moram pa reči,da je materina dušica res super zadeva .Sem preverila na sebi.Zvečer ponavadi kašljam in mi ne pomaga noben sinekod,panatus,..ko pa se namažem s kremo,je pa super.Velja tudi za Tilna,tako da lahko spiva.Počasi mi jo zmanjkuje,Jana:ti sporočim,ko bo bolj pri koncu. Ja, materina dušica je super. Poleg tega pa meni božansko diši je bil včeraj spet doma,danes je šel eno malenkost razvozit.Šefi nimajo pojma z novim programom,trgovine nimajo robe,ker ne znajo prevzeti oz. tudi robe ne pripeljejo iz centralnega skladišča Kaj pa je to zaen hec??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:24:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evica že spi, je na pijači, jst pa grem likat teh cot kar ne zmanjka. z evo je HB vse ok. sem mislila, da bo mela kakšno reakcijo, pa je mela popoldne le malo trdo okrog mesta pika, druga pa nič. zgleda da je pogosto menjavanje obkladkov res pomagalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:24:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz pa sem staknila virozo, imam vročino, boli me uho...skratka zanič sem ...upam, da ste ve kaj bolje! Nočko, se tipkamo jutri... Fajn pazi na svoje zdravje , lepo se pozdravi, da boš fit za rodit Hvala... gre že na bolje... Kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:26:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jana-hvala , sem dobila kremo! oprosti, ker je trajalo , v soboto nismo bli doma, ko nas je poštar iskal. Jaz pa sem staknila virozo, imam vročino, boli me uho...skratka zanič sem ...upam, da ste ve kaj bolje! Nočko, se tipkamo jutri... ni problema Čmrlika.. važno da si jo dobila ! hitro se pocajtaj ! Hvala! Zdaj pa samo še mami vbijem v glavo uporabo in rokavice in... ji bom kr vsa navodila dala, ki si mi jih poslala. sej ne rabi navodil... samo mazat, mazat in še 1x mazat !! no to itak ampak malo pa mora pazit na vodo, pa čistila...rokavice pa to, ne? Ja, točno to! Striktna uporaba rokavic. Če bo pozabila na rokavice, je nobena krema ne reši Jaz imam spet razjedo na desnem palcu: ker sem ene parkrat samo kakšno malenkost na hitro pomila brez rokavic Koza!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:26:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi2 sva nazaj od P. eva ima 13,5 kg in pribl. 90 cm. sma doble pikico, tako da, jana, današnji obisk odpade. Fejst punca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:27:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Pri nas se je nekaj streslo,pa še ugotavljamo,če je bil potres Nejc govori,da se hiša podira za Petjo Uf, sem videla link od kasso, res ste imeli potres
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:27:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso So me pa z vrtcas klicali, da Petja bruha, tako da sem jo mogla it iskat. So samo štirje ostali, ker se je očitno tale virus fajn prijel v njihovi skupini. Saj drugače je ok, nima vročine. Malo jo trebuh boli, tako da po mojem bo čez par dni že ok. Sem pa nesla še smučke na servis, tako da bo naslednjič, ko grem na sneg veliko lažje po strmini drvet za Petjo, a je že kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:29:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 zdej pa midva počas greva vn,papa papa..pa da ne bosta zmrznala..je mrzl ko satan zunaj taj ne, jest pa mogoče bom Kje se pa kej Estrella skriva? zdej je pa zaspal pa čakam da se zbudi,pa nikol ne spi tolk k zdele ja tko je to k je treba it ja mami ne boš kr okol hodla estrelle ni blo pa že ohoho časa A na FB kaj debatirate s šefico? šefica na fb ni nič. Sem jo klicala pred dvema tednoma in je vse ok pri njih Glavno, da so ok Tudi style se nič ne javi Kar se RR tiče, predvidevam, da sem jaz razlog za njeno nejavljanje. Na FB me je pa itak skenslala, če sem prav videla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:29:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 zdej pa midva počas greva vn,papa papa..pa da ne bosta zmrznala..je mrzl ko satan zunaj taj ne, jest pa mogoče bom Kje se pa kej Estrella skriva? zdej je pa zaspal pa čakam da se zbudi,pa nikol ne spi tolk k zdele ja tko je to k je treba it ja mami ne boš kr okol hodla estrelle ni blo pa že ohoho časa A na FB kaj debatirate s šefico? ne Mogoče ima internetni post
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:30:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Mi še kar smrkamo,kašljamo .Moram pa reči,da je materina dušica res super zadeva .Sem preverila na sebi.Zvečer ponavadi kašljam in mi ne pomaga noben sinekod,panatus,..ko pa se namažem s kremo,je pa super.Velja tudi za Tilna,tako da lahko spiva.Počasi mi jo zmanjkuje,Jana:ti sporočim,ko bo bolj pri koncu. je bil včeraj spet doma,danes je šel eno malenkost razvozit.Šefi nimajo pojma z novim programom,trgovine nimajo robe,ker ne znajo prevzeti oz. tudi robe ne pripeljejo iz centralnega skladišča za vse vas bolančke.. Nejc je tud v začel kašljat dva dni nazaj, pa ga zjutraj namažem z mat.dušico, zvečer pa s sivko,ker baje pomirja kašlej, no vsaj spi lahko nemoteno. Ti kar sporoči, lahko tudi na mail (prej vidim kot tukaj) A tvoj dela v isti firmi kot ti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:31:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Bliža se dan Kaj boste podarile svojim ljubljenim? sebe v rdeči mašni sploh nisem razmišljala še.. Kaj pa ti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:31:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, točno to! Striktna uporaba rokavic. Če bo pozabila na rokavice, je nobena krema ne reši Jaz imam spet razjedo na desnem palcu: ker sem ene parkrat samo kakšno malenkost na hitro pomila brez rokavic Koza! ojej.. a tako hitro se tui pozna ? KJE pa imaš ti slikco pod imenom?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:32:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ šefica na fb ni nič. Sem jo klicala pred dvema tednoma in je vse ok pri njih Glavno, da so ok Tudi style se nič ne javi Kar se RR tiče, predvidevam, da sem jaz razlog za njeno nejavljanje. Na FB me je pa itak skenslala, če sem prav videla na FB je tud mene skenslala, pa ji nisem nič naredila (vsaj mislim).. al pa je sebe zbrisala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:32:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 A tvoj dela v isti firmi kot ti? ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:33:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, točno to! Striktna uporaba rokavic. Če bo pozabila na rokavice, je nobena krema ne reši Jaz imam spet razjedo na desnem palcu: ker sem ene parkrat samo kakšno malenkost na hitro pomila brez rokavic Koza! ojej.. a tako hitro se tui pozna ? KJE pa imaš ti slikco pod imenom? A je ni?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:34:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Bliža se dan Kaj boste podarile svojim ljubljenim? sebe v rdeči mašni sploh nisem razmišljala še.. Kaj pa ti? pojma nimam Pa še aprila imva 5. obletnico poroke,pa 8. obletnico kar sva skupaj,tako da res ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:35:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ šefica na fb ni nič. Sem jo klicala pred dvema tednoma in je vse ok pri njih Glavno, da so ok Tudi style se nič ne javi Kar se RR tiče, predvidevam, da sem jaz razlog za njeno nejavljanje. Na FB me je pa itak skenslala, če sem prav videla na FB je tud mene skenslala, pa ji nisem nič naredila (vsaj mislim).. al pa je sebe zbrisala. Jaz ful dolgo nisem bila na FB in sem šele pred nekaj dnevi pokukala malo gor, nisem pa nič raziskovala, samo opazila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:35:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ja mami ne boš kr okol hodla estrelle ni blo pa že ohoho časa A na FB kaj debatirate s šefico? ne Mogoče ima internetni post
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:36:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, točno to! Striktna uporaba rokavic. Če bo pozabila na rokavice, je nobena krema ne reši Jaz imam spet razjedo na desnem palcu: ker sem ene parkrat samo kakšno malenkost na hitro pomila brez rokavic Koza! ojej.. a tako hitro se tui pozna ? KJE pa imaš ti slikco pod imenom? A je ni? jst jo vidim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 3.2.2010 8:37:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Bliža se dan Kaj boste podarile svojim ljubljenim? sebe v rdeči mašni sploh nisem razmišljala še.. Kaj pa ti? pojma nimam Pa še aprila imva 5. obletnico poroke,pa 8. obletnico kar sva skupaj,tako da res ne vem 9. aprila?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?