Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 11:53:57
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Tilen se je sedaj tako ukakal,da sem ga takoj vlekla pod tuš .Kaj to dela AB.K sreči ga dobi samo še zvečer.Potem pa upam,da bo ok. Za Nejca bom pa ob 13. klicala,kako je s cepljenjem.Sedaj je še nekako zdrav,trkam,samo ne vem,koliko časa se čaka na cepivo.Tilna pa itak še ne morem,ker je na AB in čisto neodporen pa danes dela kolikortoliko normalno.So prešli nazaj na star sistem.So si pa že zje promet,ker so trgovine naročile pri konkurenci in so polno založene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 11:55:24
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz bom zdajle jedla takole zadevo: Joj, se bom basala kot Dihaj S tem me pa ne premamiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 11:56:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer No jaz sem pa bila 3 dni v bolnici, ker sem od ponedeljka umirala od bolečin in nikakor niso mogli ugotovit, kaj mi je. Ni pa bila vneta mišica, kot mi je rekel dežurni, ampak sem imela vneto/napeto del črevesja. Tako da so me danes komaj spustili domov po vrsti raziskav (ultrazvok, rentgen, CT...), sem tako pogrešala mojo pikico, ona pa mene, ampak se je pri atiju baje vredu držala. Ne morem še je dvignit, ampak se mi2 že zmenive, da me trebušček še boli in da mir . Je pa cel čas vsem razlagala, da je mami pri zdravniku in da ji bo pomagal No grem na hitro preletet, kaj ste napisale, potem pa naprej počivat. Kako si ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 11:59:16
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer No jaz sem pa bila 3 dni v bolnici, ker sem od ponedeljka umirala od bolečin in nikakor niso mogli ugotovit, kaj mi je. Ni pa bila vneta mišica, kot mi je rekel dežurni, ampak sem imela vneto/napeto del črevesja. Tako da so me danes komaj spustili domov po vrsti raziskav (ultrazvok, rentgen, CT...), sem tako pogrešala mojo pikico, ona pa mene, ampak se je pri atiju baje vredu držala. Ne morem še je dvignit, ampak se mi2 že zmenive, da me trebušček še boli in da mir . Je pa cel čas vsem razlagala, da je mami pri zdravniku in da ji bo pomagal No grem na hitro preletet, kaj ste napisale, potem pa naprej počivat. Kako si ? ojej,upam da si zdej veliko boljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 13:34:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer No jaz sem pa bila 3 dni v bolnici, ker sem od ponedeljka umirala od bolečin in nikakor niso mogli ugotovit, kaj mi je. Ni pa bila vneta mišica, kot mi je rekel dežurni, ampak sem imela vneto/napeto del črevesja. Tako da so me danes komaj spustili domov po vrsti raziskav (ultrazvok, rentgen, CT...), sem tako pogrešala mojo pikico, ona pa mene, ampak se je pri atiju baje vredu držala. Ne morem še je dvignit, ampak se mi2 že zmenive, da me trebušček še boli in da mir . Je pa cel čas vsem razlagala, da je mami pri zdravniku in da ji bo pomagal No grem na hitro preletet, kaj ste napisale, potem pa naprej počivat. ojej. .. kako pa je prišlo do tega ? Pri šestih letih sem imela prometno in so mi takrat odrezali del črevesja. Predvidevam, da se je na mestu brazgotine/zarastline začelo nabirati blato (kljub rednemu odvajanju), saj so takrat opozorili na to. No po 24 letih pa je do tega na žalost prišlo in se je črevo tako napelo, da so me skoraj mogli operirati. Zdaj se že izboljšuje in upam da tako tudi ostane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 13:34:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dan! zadnji dan v službi...jutri po pregledu mi ni treba več prit ! poleg tega še nisem danes nič nardila Super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 13:36:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz bom zdajle jedla takole zadevo: Joj, se bom basala kot Dihaj S tem me pa ne premamiš Oooo mene pa , samo zdaj tega ne smem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 13:37:42
|
|
|
|
nia5
|
Zdaj pa grem zlagat goooooro cot
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 18:35:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dan! zadnji dan v službi...jutri po pregledu mi ni treba več prit ! poleg tega še nisem danes nič nardila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 18:38:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Tilen se je sedaj tako ukakal,da sem ga takoj vlekla pod tuš .Kaj to dela AB.K sreči ga dobi samo še zvečer.Potem pa upam,da bo ok. Za Nejca bom pa ob 13. klicala,kako je s cepljenjem.Sedaj je še nekako zdrav,trkam,samo ne vem,koliko časa se čaka na cepivo.Tilna pa itak še ne morem,ker je na AB in čisto neodporen pa danes dela kolikortoliko normalno.So prešli nazaj na star sistem.So si pa že zje promet,ker so trgovine naročile pri konkurenci in so polno založene Kaj si izvedela glede cepiva? Drugače pa za Tilna še nekaj , da bo po temle AB dolgo mir!!! Joj, tole s tvojim me spominja na čase, ko so pri mojem v službi menjali računalniški sistem in nasploh celotno logistiko le-tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 18:38:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer No jaz sem pa bila 3 dni v bolnici, ker sem od ponedeljka umirala od bolečin in nikakor niso mogli ugotovit, kaj mi je. Ni pa bila vneta mišica, kot mi je rekel dežurni, ampak sem imela vneto/napeto del črevesja. Tako da so me danes komaj spustili domov po vrsti raziskav (ultrazvok, rentgen, CT...), sem tako pogrešala mojo pikico, ona pa mene, ampak se je pri atiju baje vredu držala. Ne morem še je dvignit, ampak se mi2 že zmenive, da me trebušček še boli in da mir . Je pa cel čas vsem razlagala, da je mami pri zdravniku in da ji bo pomagal No grem na hitro preletet, kaj ste napisale, potem pa naprej počivat. ojej. .. kako pa je prišlo do tega ? Pri šestih letih sem imela prometno in so mi takrat odrezali del črevesja. Predvidevam, da se je na mestu brazgotine/zarastline začelo nabirati blato (kljub rednemu odvajanju), saj so takrat opozorili na to. No po 24 letih pa je do tega na žalost prišlo in se je črevo tako napelo, da so me skoraj mogli operirati. Zdaj se že izboljšuje in upam da tako tudi ostane. Ojej, a tako hudo je bilo? Veliko , da se ti tole več ne ponovi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 19:03:20
|
|
|
|
špelin@
|
kasso, a gre tule slučajno za tipa, ki si ga omenila pred časom na uni temi "pazite na svoje otroke"?? http://www.delo.si/clanek/98550
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 19:24:29
|
|
|
|
špelin@
|
Tole vam pa še moram povedat: jutri bo otroški pevski zbor, v katerem poje moja velika pika, nastopal v parlamentu. Ob 11h bodo imeli tam proslavo za kulturni praznik in bodo najprej govori, potem pa bo OPZ zapel polurni program Proslavo bo prenašala TV Slovenija 3, ampak ne vem, če gre za direktni prenos ali bodo kasneje predvajali posnetek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 20:11:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tole vam pa še moram povedat: jutri bo otroški pevski zbor, v katerem poje moja velika pika, nastopal v parlamentu. Ob 11h bodo imeli tam proslavo za kulturni praznik in bodo najprej govori, potem pa bo OPZ zapel polurni program Proslavo bo prenašala TV Slovenija 3, ampak ne vem, če gre za direktni prenos ali bodo kasneje predvajali posnetek. Glede cepiva:Sem kar oba naročila. V roku 14 dni me bo P poklicala,da ju pridem cepit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 4.2.2010 21:41:02
|
|
|
|
špelin@
|
Eh ja, pri nas se obeta ena "krasna" noč... Gregor je začel grozno kašljat (je postalo krepko huje, ko je šel spat, ker ga tako draži v ležečem položaju) in posledično vsake toliko bruhne sluz, zato ne more spati Pobruhane posteljnine in pritiklin imam že za 2 stroja, ampak sušilec je še vedno pri moji mami, zato ne morem takoj ukrepat, za zjokat bo tole
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 7:36:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tole vam pa še moram povedat: jutri bo otroški pevski zbor, v katerem poje moja velika pika, nastopal v parlamentu. Ob 11h bodo imeli tam proslavo za kulturni praznik in bodo najprej govori, potem pa bo OPZ zapel polurni program Proslavo bo prenašala TV Slovenija 3, ampak ne vem, če gre za direktni prenos ali bodo kasneje predvajali posnetek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 7:36:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tole vam pa še moram povedat: jutri bo otroški pevski zbor, v katerem poje moja velika pika, nastopal v parlamentu. Ob 11h bodo imeli tam proslavo za kulturni praznik in bodo najprej govori, potem pa bo OPZ zapel polurni program Proslavo bo prenašala TV Slovenija 3, ampak ne vem, če gre za direktni prenos ali bodo kasneje predvajali posnetek. Glede cepiva:Sem kar oba naročila. V roku 14 dni me bo P poklicala,da ju pridem cepit super!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 7:38:23
|
|
|
|
suzy85
|
eva je danes ostala doma, ker je imela snoči vročino, pa tud zdajle se mi zdi vroča. pa ta nahod jo že cel teden matra. upam, da bo kmalu zdrava! lepo jutro vsem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 7:54:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva je danes ostala doma, ker je imela snoči vročino, pa tud zdajle se mi zdi vroča. pa ta nahod jo že cel teden matra. upam, da bo kmalu zdrava! lepo jutro vsem! naj se čimprej pozdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 7:55:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh ja, pri nas se obeta ena "krasna" noč... Gregor je začel grozno kašljat (je postalo krepko huje, ko je šel spat, ker ga tako draži v ležečem položaju) in posledično vsake toliko bruhne sluz, zato ne more spati Pobruhane posteljnine in pritiklin imam že za 2 stroja, ampak sušilec je še vedno pri moji mami, zato ne morem takoj ukrepat, za zjokat bo tole upam,da ponoči ni bilo preveč hudo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 7:58:32
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Tilen me je navsezgodaj nasmejal.Lumpek mali,ko se zafrkava,me kliče ama,a ko me rabi, pa me tako lepo pokliče mama Sedaj je kar naenkrat začel prav razlagati,regljica mala Včeraj popoldne smo šli gledat kostume v Mercator.Sem mislila za Nejca kupit Spidermana,tako reklamo delajo,potem pa ni bilo nič .Mogoče bomo danes dopoldne šli pogledat še v LJ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 8:37:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, a gre tule slučajno za tipa, ki si ga omenila pred časom na uni temi "pazite na svoje otroke"?? http://www.delo.si/clanek/98550 Ja, mi je prav žal, da se je to dogajalo oz. da je to počel, ker drugače je bil on kolikor sem videla, res dober trener, ki se je vedno potrudil, da je otrok prav naredil vajo. Kolikor je meni znano, je bil ta glavni trener. Ko so mi povedali, kateri je zlorabljal dekleta, nisem mogla verjet. Odkar vem za ta klub, vem da je bil on prisoten oz. z njegovo pojavo, je bil kot ena maskota. Žal mi je, da so morale punce trpet zlorabe. Imamo pa tudi pri nas malo bolnišnico. Petji je narasla vročina, Gašper je včeraj bruhal po poti domov v kombiju (sva popoldne smučala) in še ponoči je 1x bruhal, zdej mu je pa še vročina narasla. Tako da ne bo danes nič z nastopom za kulturni dan, ki bi ga imeli na matični šoli in jutri ne bo nič s smučarske tekme na Starem Vrhu. Tudi Varja je ponoči kašljala in zjutraj se mi je zdelo, da ima pordelo grlo. No bomo videli, kaj se bo izcimilo iz tega. Za vse bolančke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 8:44:07
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 8:45:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Imamo pa tudi pri nas malo bolnišnico. Petji je narasla vročina, Gašper je včeraj bruhal po poti domov v kombiju (sva popoldne smučala) in še ponoči je 1x bruhal, zdej mu je pa še vročina narasla. Tako da ne bo danes nič z nastopom za kulturni dan, ki bi ga imeli na matični šoli in jutri ne bo nič s smučarske tekme na Starem Vrhu. Tudi Varja je ponoči kašljala in zjutraj se mi je zdelo, da ima pordelo grlo. No bomo videli, kaj se bo izcimilo iz tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 5.2.2010 8:45:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Tilen me je navsezgodaj nasmejal.Lumpek mali,ko se zafrkava,me kliče ama,a ko me rabi, pa me tako lepo pokliče mama Sedaj je kar naenkrat začel prav razlagati,regljica mala O mišek mali Meni je najbolj luštno, ko me Gregi tako nežno pokliče mama, zraven pa navihano gleda Ata se pa bolj odločno zadere Včeraj popoldne smo šli gledat kostume v Mercator.Sem mislila za Nejca kupit Spidermana,tako reklamo delajo,potem pa ni bilo nič .Mogoče bomo danes dopoldne šli pogledat še v LJ Upam, da dobiš želeni kostum.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?