go_ta
|
Hej, babe, da se še jst malo javim. Dans sem bila bolj slaba, zjutrj, ko sem vstala, se mi je takoooo vrtelo, slabo mi je blo, mrazilo me je, sem rabla eno uro, da sem prišla k sebi, sem malo posedela pri wc-školjki, nisem vedla, a bom bruhala al kaj Še dobro, da je šel lubi kasneje na teren, da sem malo k sebi prišla. Pol sva pa z malim zaspala dopoldne za uro pa pol, pol sva šla pa malo ven, mi je zrak ful pasal. Me je pa mali danes 2x ugriznil med dojenjem, sem vse zvezde videla Sem mu s ful jeznim glasom rekla NE, NE SMEŠ, se je pa smejal, lump mali. tina, joj, upam, da je noga bolje? Bi se blo fajn zmenit za kako srečanje - ko bo topleje, da bomo lahko zunaj, ali zdaj, pa bi se dobile v kakem večjem prostoru. aprilčica, vi imate pa ubijalsko kombinacijo doma - 2 ovna, bika pa devico Se pa z ovni fajn štekam, imam dva doma. Devico pa tud anžetka, pri vama je pa strastno škorpijoni so pa itak zakon, jst se z njimi super štekam. Ja, otroci postajajo tečno, več dojemajo. Ko bojo stari 10, 11 mesecev, nas bojo pomoje ob živce spravili Zimske gume moramo pomoje imeti do 15. marca gor, če se ne motim? eee35, verjamem, da si povožena ... Pa a go dojiš ponoči, zakaj se zbuja? Jst sploh ne vem več, kaj je treba naredit, da otrok spi ponoči Sem že čisto obupala nad tem, da se kdaj naspim. Someday, maybe one day ... hruškolinka, mi imamo pa plenice iz hoferja, pa so mi čisto okej. Za ponoči imamo pamperske, pa so mi že 2x premočile Sem pa gledala tvoje slikce, mali je ful luštkan! Ti si mi pa ful znana drnula, upam, da vročina pade! So pa dojenčki definitvno bolj vzdržljivi od nas, ko smo bolni tulpek, ojoj, upam, da je Tjaš bolje, pikec mali ? Jst bom šla jutri v našo lekarno povprašat za calgel, v zadnje so ga imeli ... muca, naš sicer ni navdušen nad oblačenjem, ampak kakor kdaj .. Včasih čisto rdeč rata, pa se upira, potem mu morm pa peti pa ga animirati, včasih je pa okej. Obožuje pa slačenje aleksandr, sj zato se pa meni zdi, da Niko nikoli ne bo zamenjal enega obroka dojenja za GH - on se zdaj doji kot ponavadi pa še je GH sanikaa, super, da se stanje popravlja. Še malo, pa bo pomlad, pa bomo upam vsi bolj zdravi. miška, jst te tud ne bom tepla brezskrbi. Itak ko nimaš otrok, si misliš ni šans, da nekaj probam, potem pa ... pač probaš Jst sam vem, da ne bom dude v sladkor namakala kot so meni delali, sem imela čisto pokvarjene zobe zarad tega. Grem za diplomo delat, potem pa je House na vrsti