Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 9:09:59
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Biba007, nč hudga, hvala za kafetek! In jaaaaa leeeep buši ! Hvala za slikco! Jaz pa se jezam nad izcedki, ampak ok, dokler je s pikicami še vse ok, se s tem tolažim! Me pa zanima, kolk časa bom jaz jemala Dabroston glede na te izcedke in prej krvavitve. Komaj čakam jutri na prvi pregled! Punce, kolk pogosto pa se jpojavljajo bolečine v trebuhu? Nekaj časa sem jih imela stalno, vzela sem po nekje 2 Boscopana na dan, zej pa že dva al tri dni nič posebnega, kot da se nič ne dogaja, kot da nebi bla nosečka, edin izcedki so . Zvesta, a je že kakšna nova novička od Gapii27, se njena fanta že cartata s mamico in očijem?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 9:39:42
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Biba, maš prov fleten buši. Morm res še jst eno slikco bušija nardit, ker mam približno tazga k ti. BarbiG, tole je pa ja preprosto in jasno: tvojih 13t x 2, pa si točno pri mojih 26t. Čista matematika Fotkico pa le pripopaj, takole za malo empirije
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 10:01:00
|
|
|
|
bit
|
jutro čačke, huhhhh bi skoraj vse prespala vidim. Zjutraj je tako lepo nazaj zaspat....še vedno si dajem prometrium na 8 ur....in mi te ure tako nagajajo. Pa še nespečnost me daje... tam med 4 - 6 uro.... Zgleda da je telo naštelano na Reševe obiske . Biba ....kako imaš pa ti lepega bušijaa.. kje si pa modrček kupila men je ful lep..... Loremi....navijam za jutri..... glede znakov se pa ne sekiraj.....tudi pri meni en dan so drug dan jih pa ni... Kajsica.....ja tikerček si pa le zrihtaj...pa čestitke za pripravo na poroko...... tudi midva z mojim neki študirava da bi to naredila. Barbi.. tut jaz še jemljem prometrium...do 12 tedna potem pa manjšam.... Gapi......dihamo dihamo dihamo..... lanči ti pa tudi ze sitno brojiš.. zihr sem kiro spustila.... pa se oproščam.... lep dan naprej.... grem telečjo obaro kuhat....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 10:03:10
|
|
|
|
zvesta
|
Gapii27 je ponoči napisala: Vsak starš ima najlepšega in midva sva dobila kar dva - Ažbeta in Jakoba. Ažbe se je rodil ob 23.45 z 2090 g in 46 cm, Jakob pa ob 23.56 z 2790 g in 48 cm. Vsi se počutimo v redu in smo srečni.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 10:03:50
|
|
|
|
bit
|
Gapii27 je ponoči napisala: Vsak starš ima najlepšega in midva sva dobila kar dva - Ažbeta in Jakoba. Ažbe se je rodil ob 23.45 z 2090 g in 46 cm, Jakob pa ob 23.56 z 2790 g in 48 cm. Vsi se počutimo v redu in smo srečni. čestitke...... gapi.... lepo se cartajte
< Sporočilo je popravil bit -- 2.2.2010 10:04:22 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 10:12:53
|
|
|
|
zup2
|
Gapi iskrene čestitke ob rojstvu dveh korenjakov
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 10:19:46
|
|
|
|
loremi
|
Gapii iskrene čestitke!!! Ogromno se cartajte in uživajte vsak nov dan!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 10:26:56
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Gapii27 je ponoči napisala: Vsak starš ima najlepšega in midva sva dobila kar dva - Ažbeta in Jakoba. Ažbe se je rodil ob 23.45 z 2090 g in 46 cm, Jakob pa ob 23.56 z 2790 g in 48 cm. Vsi se počutimo v redu in smo srečni. , jupiiiiii!!!!! Katera je pa sedaj na vrsti? Začelo se je punce, začelo..... UU Bibon, lep buši, jaz svojega ne upam več dat gor, s strani zgleda, kot da se bom prekucnila na nos ..a pa bravo za cifro pod stotko
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 11:12:40
|
|
|
|
BarbiG
|
Gapii, čestitam za dva korenjaka. Zdaj pa se lepo cartajte.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 11:15:08
|
|
|
|
BarbiG
|
Punce, jst sem se pa iz včeri na dons za eno kilo zredila. Sem bila zjutri tolk šokirana. Kaj šele bo, ket ta glavni tedni šele prihajajo, pa imam že zdaj +2,5 kg. Sej res, da zgleda, da gre vse v trebuh, sam ta mi bo kmal poču, če bo šlo tko naprej.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 11:16:48
|
|
|
|
tejalea
|
Gapi, iskrene čestitke in uživajte! lp teja
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 11:25:10
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Gapii, čestitam za dva korenjaka. Zdaj pa se lepo cartajte. Se podpišem pod to, Hermy1
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 11:29:27
|
|
|
|
bit
|
Barbi...jutri se še enkrat vagaj....meni tudi niha.....en dan je tako drug drug dan pa drgač... na Velik WC hodiš redno..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 11:48:02
|
|
|
|
zup2
|
Barbi ne sekiraj se zaradi kg. Včasih kakšen dan kar poskočijo, potem pa drugi dan zopet padejo . Sem imela pa jaz v 14. tednu +4 pa je samo ena pikica Fargi in Bibon super trebuščki Evo, še moj ponos na toplem, preden se odpravimo na krajši sprehod po sončku
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 11:48:30
|
|
|
|
sapi
|
Gapi sem že težko čakala to lepo novičko. Čestitke za tvoja dva pobalinčka
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 11:52:08
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Evo, še moj ponos na toplem, preden se odpravimo na krajši sprehod po sončku super lep trebušček..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 12:00:16
|
|
|
|
Reby
|
Iiiii, kakšni lepi bušiji , me kr nostalgija daje... Bibon - jp, neki takega sem jaz bla. Na koncu že bolj kotaleča se žogica zup - ti si pa prava suhica, ful lepa nosečka Barbi - čakam še tvojega al pa če ga prneseš v živo pokazat gapii - čestitke za dva pobalinčka loremi - upam, da te izcedki nehajo čimprej hecat Nč, grem kuhat, mali se bo kmalu zbudil Uživajte na sončku!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 12:31:23
|
|
|
|
BarbiG
|
Zup, ful luškan trebušček maš, pa ne zdi se mi nič kaj velik. Reby, tebi pa obljubim, da ti ga prinesem v živo pokazat, sam da bom spet doma. Zdej k sm v službi, pridem tolk pozn domov in me tamaledva takoj okupirata. A tko pol pravte, da znajo kilce tud dol skočt ne sam gor. Jupiiiii, upam, da bo tud pr men tko. Ja Bit, WC je pa vsak dan dvakrat na sporedu, tko da mi tole zihr kil ne dviguje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 13:09:53
|
|
|
|
loremi
|
oooooooooo trebuščki zup krasen trebušček BarbiG, sej nosiš tud 2 pobalinčka, nekej bosta pa tud onadva dodala k teži. Jaz se pa sploh ne bom tolk ornk ozirala na to, ker mam že zdej več kot preveč plusa , no ja mal bo vseen treba merkat.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 15:44:57
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Gapii27 je ponoči napisala: Vsak starš ima najlepšega in midva sva dobila kar dva - Ažbeta in Jakoba. Ažbe se je rodil ob 23.45 z 2090 g in 46 cm, Jakob pa ob 23.56 z 2790 g in 48 cm. Vsi se počutimo v redu in smo srečni.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 17:30:08
|
|
|
|
kajsica
|
Gapi.....čestitke!!!! Zdaj pa uživajte v svoji sreči!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 19:40:22
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Gapi čestitke ob najlepšem trenutku na svetu!!!! Zup...okroglo in leeeepoooooo...a bo punčka?! Punce, s čim se mažete proti strijam...bo treba počas na to mislt... Lepo se imejte in se pogovarjajte z bušijem...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 21:24:12
|
|
|
|
Fargesia
|
gapiiiii, ČESTITKEEEEEE!!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 21:39:29
|
|
|
|
Goldy
|
fargi in zup - lepa bušija. Kak bojo šele otročki lepi, ko so že bušiji tak cotkani....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.2.2010 7:50:10
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro vsem skupaj. Takole, tole je obljubljena slikca mojga trebuha. Tanja, jst se mažem kr z Eucerin oljem proti strijam, ker je čist naraven. Bomo vidl kok bo pomagal, ker tokrat bo trebuh res ogromen v primerjavi s prejšnjima nosečnostima, ko se nisem nič mazala, pa tud ene strije nisem dobila. Ampak zdaj je pa situacija precej drugačna, pa še emšo je precej višji. Aja, pa od včeraj do dons sem zgubila 0,5 kg. Očitno bodo res plesale gor pa dol, čeprav sem se že kr psihično pripravla, da bomo verjetno šli gor še enkrat več kot v prejšnjih nosečnostih, ko sem se zredila za 10 kg. Tokrat pričakujem +20 kg.
|
|
|
Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?Evica22Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?hlačne nogavice (
50%)
trenirko (
14%)
hlačne nogavice + trenirko (
36%)
Število vseh glasov: 151Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!