Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 12:19:01
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 ojla babe še 12 ur mamo cajt da bosta rojena na isti dan kot bodoči očka Prtisn!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 12:21:51
|
|
|
|
gapii27
|
bom se šla sankat....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 12:32:59
|
|
|
|
Fargesia
|
gapi, sej še ni konc sobote! vse najboljše tvojemu dragemu!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 12:44:05
|
|
|
|
gapii27
|
hvala Fargi, bom posredovala...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 12:49:14
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hello bodoče mamice in mamice Sem prišla malo dihat z vami, da vam bo lažje Gapii27, vse najboljše za bodočega očka in želim ti da hitro hitro rodiš Kimsy, čestitke za Kiaro Uživajte vse in lepo se razvajajte in cartajte
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 13:03:52
|
|
|
|
Reby
|
Samo na hitrco, da se javim in čestitam bit za malega črička, jupiiii
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 14:53:02
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Samo na hitrco, da se javim in čestitam bit za malega črička, jupiiii hvala hvala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 21:39:06
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Drage moje rožice! Po dolgem času se vam javljam. Sm že v dveh delih! V nedeljo, 17.1 sm rodila najbolj čudovito deklico tega sveta. Težko 3430 in veliko 52 cm. Nisem vas nič brala, obljubim pa, da se še javim Čestitam! Kar nekaj jih poznam, ki so rojeni na ta dan in prav si so super ljudje. tako, da si res rodila prečudovito deklico
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 21:39:12
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit pozdravljene sonosečke, sporočam vam veselo novico. Najin tadrugi čriček je živahen da je kaj. Tak kamen se nama je odvalil od srca. Vam moram povedat da vas šele sedaj točno razumem kaj pomeni jokati od sreče ko zagledaš črička ko ti maha... Sem tako jokala od sreče. Tko.... zdej grem pa mal počivat.. juhejjjj naslednji pregled imam 17.02. No, to novico sem najbolj čakala. Super. Zdaj pa samo še solze sreče.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 21:41:24
|
|
|
|
lučka 25
|
gapi, a že dihamo ? Nosečke, uživajte še naprej v nosečnosti. Jaz še zdaj pogrešam svojega bušija, pa brcike,...vse radosti. Ja, ja, ja saj vem. Mam pa že zakladek v naročju, pa šiba že po stanovanju (mal prah briše ), pa sedi..... Kaj lepega vas še čaka.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 22:11:19
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, supercaaa!!!! da še tukile bauhija nalimam...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 22:19:00
|
|
|
|
mismis
|
Kimsy, woa Lorelaj, sicer je meni full všeč oblika Lorelai (nakako me spomni na nanizanko Midve z mamo, za katero imam očutek, da je tudi tebi všeč) No kakorkoli že, čestitke za malo Kiaro , to da je pa mala pupa lepša od atija in mamice pa skoraj ne verjamem, glede na to, da je vajina, je itak najlepša na celem svetu Bit, posipam se s pepelom, vem grda sem, ker ti do sedaj nisem napisala niti to, da mi je hudo, da se je druga pikica poslovila, ampak za nekaj časa sem se res morala oddaljiti od forumov. Glede na vse, kar si napisala, ti pa iz vsega srca čestitam za tvojo pikico borko in ti želim naj ostane s teboj do konca Fargi, ma superca je tale tvoj buško Lučka, berem lepe novičke o tvoji lepotici , mi je všeč, da je Nežka premagala alergijo. Tebi pa vse pohvale za moč in vztrajnost, ki si jo imela v tej situaciji, da si pa najtaboljša pa itak veš
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 30.1.2010 22:43:13
|
|
|
|
Goldy
|
Punce hvala za peste in , da nam v v ponovitveni vaji rata v prvo. Sem pa ugotovila, da itak moram še M najprej dobit. Pa mogoče bom šla kr h moji G po napotnico, ker predenj bom še v Lj speeeet na vrsti, bo že jesen. reby - a tajim, ne, ne tajim, aja, ne, ne! gapii - a dihamo??? Da se ne bomo prehitr zmatrale!! bit - za malega čmrlčka! Ta je tapravi!! fargi - tak cotkan buši! S strinjam z lučko, tut jaz pogrešam bušija in naš zakladek tut prah briše po tleh.... Vse ostale uživajte v nosečnosti!!! Na polno! Saj boste potem tudi... itak, sam drugač!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.1.2010 8:29:50
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Gapii27, kako kaže, si še v kompletu al že cartate? Srečnoooo! Vsem pa želim lepo nedeljo, prav lepo okrašeno s snežno oddejo, da si mal očke spočijemo!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.1.2010 9:10:33
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Bit, posipam se s pepelom, vem grda sem, ker ti do sedaj nisem napisala niti to, da mi je hudo, da se je druga pikica poslovila, ampak za nekaj časa sem se res morala oddaljiti od forumov. Glede na vse, kar si napisala, ti pa iz vsega srca čestitam za tvojo pikico borko in ti želim naj ostane s teboj do konca Mismis...... a te moram dat čez kolena pa po nagi riti....... njoka....nič se ne rabiš posipat s pepelom...... vem kako je ko čutiš da moraš odklopit RR. tudi sama sem to storila....enostavno pride tako in mine. Važno je da ti je odklop povrnil tisto kar si iskala. Želim ti da ti pingota prineseta srečo. Ta čriček.... bo ostal z mano. Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.1.2010 10:28:39
|
|
|
|
gapii27
|
ojla še v enem kosu... bomo jutri vidli kaj bo fargi ... epički bušek
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.1.2010 13:57:59
|
|
|
|
BarbiG
|
Mi pa vsak večer poslušamo srček naših dveh razgrajačev in morm rečt, da je prav prijeten občutek. Sam zraven slišiš še druge zvoke, kot da bi npr. prevale delala notri. Smo vsi štirje vzneseni od teh lepih občutkov. Fargi, sem te hotla že opomnt, da če z nami pa ne boš svojga bušija delila. Je prov cortkan. Ampak, a lohk verjameš, da je moj večji? Morm čist vsakmu razlagat, da sta not dva, ker vsak misl, da sem že čez polovico.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.1.2010 16:27:19
|
|
|
|
Fargesia
|
barbi, seveda lahko verjamem da je večji, če pa dva nosiš. moja svakinja je mela takle trebuh k ga mam jaz na sliki nekje v 10.tednu se mi zdi... pokaži bauhija, ne se sam hvalit z njim!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.1.2010 19:13:08
|
|
|
|
loremi
|
Dejte še mal bušije pokazat prosim, da se še name mal to prenese !! Jst upam, da bo vse ok in da mi buši mal zraste, čeprav je že zdej tak, da bohpomagej (pa ne od pikic ampak od kil ), sam mal se bo pa pomojm vseen moglo poznat, vsej za dva a ne. Gapii27, a pol greš jutri rodit? Ma to bomo dihal!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 31.1.2010 21:08:52
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Helouuuuuuu Vidim da bodo bušiji padal tle na forumu...men je to tko lepo vidit in gledat Fargica...lep buši Gapi...otroci pridejo ven, ko je pravi čas za to a boš kej bušija pogrešala? Če se bo že začelo...ti želim hiter in neboleč porod Bit...sem vesela da je vse ok. Sej je malo razočaranje, ker se nista oba obdržala, ampak za začetek je eden čist dovolj Reby...kako si mi ti? ti moram kakšen mail poslat Lučka...pozdrav tebi in Neži Loremi...držite se mi!!! Barbi...no, kdaj bo slikca? Jest pa še nič nimam trebuha Jest sem bila pa včeraj v Gorici na rojstnem dnevu od nečaka, pa res nimam trebuha, pa se mi nič ne pozna, pa pravi nona, če bomo zibali . Sem brez teksta ostala, ker nisem nič povedala, pa kr pogruntala me je ...te none... so čarovnice
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 8:07:47
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Tanja_Jes hvala! Lepo te je spet brat. Gapii27 naj porod mine čimhitreje in čimmanj boleče! Jaz sem bla pa na obisku pri mami okol novega letain sem šla, ne vem, trikrat na wc, ko smo bli tam (pa jaz sem že prej pogosto hodila), pa kave in alkohola nisem hotla pit in je že poštudirala, da se nekaj dogaja ... ma to majo že kr v krvi, da sam gledajo znake, kdaj ta mladi kaj naštimujejo . Me pa še kar preganjajo roza/rjavvi izvedki, ma prav jezi in straši me to no . Pa ne upam potem preveč hodit po stopnicah oz. skor nič, bolj kot ne cel dan peglam kauč. Upam, da bo na koncu vse to vredno in poplačano. En lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 9:24:08
|
|
|
|
tejalea
|
Gapi, dobro se drži! Loremi, jaz imam še zdaj kdaj pa kdaj izcedek, ki mine v par urah, pa me vedno vrže iz tira! Potem pa,ko da ni nič bilo. HB. Vidim, da so na seznamu še gapi in vitabella pred mano! Joj, upam, da čim dlje zdržimo 3v1, in seveda vse ostale, ki nam hito sledite. Pregled imam 9.2., ko bo 21t. Potem pa verjetno malo v shoping, vozek pa to...? Uživajte in se slišimo, teja
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 9:47:27
|
|
|
|
gapii27
|
jutro babe mene je strah stuširam se, torba spakirana in štartam... da mi vsaj reče da sn odprta kak cm in da dobim svoje popadke javim popoldan kako in kaj se bojo odločili... mislite še naprej na nas... caw
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 9:50:47
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 jutro babe mene je strah stuširam se, torba spakirana in štartam... da mi vsaj reče da sn odprta kak cm in da dobim svoje popadke javim popoldan kako in kaj se bojo odločili... mislite še naprej na nas... caw Jasno, da te je strah! Saj je normalno...bo pa vse ok, saj veš!! Bomo izdatno mislili na vas, Hermy
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 9:56:28
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Gapi ti kar pogumno...samo še malo pa boš spoznala in k sebi stisnila svoja dva razgrajača Vse pa bomo držale pesti in dihale s tabo, da porod čim hitreje in neboleče mine
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
ime - punčkasammazanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčkoEva (
49%)
Nija (
9%)
Leja (
16%)
Tija (
26%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!