Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 10:05:25
|
|
|
|
kajsica
|
Dobro jutro! Kako smo kaj? Gapi...držim pesti!!! Sem vas malo manj brala in še manj pisala, ker smo meli en malce gužvo. Najprej sva z mojim še par stvari za poroko rihtala, pa še neki vabil raznosila, potem pa sem jaz padla.....vročina, malo pod 38 in driska. Prosim vas dajte mi povedat kako se je naj znebim na naravni način, ker me to letanje na wc že pošteno izčrpava. Res pa je tudi da sem še vedno na dabrostonu in imam že od vsega začetka rahle težave.....sedaj pa je kriza, da pol noči ne prespim ker sem na svoji "najboljši prijateljici"......no vsaj bruhanje se je umirilo v zadnjih 14 dneh. Drugače pa smo OK, komaj čakam na naslednji pregled, da vidimo če je s pikico vse OK. Uživajte in božajte svoje bušije!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 10:10:23
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 jutro babe mene je strah stuširam se, torba spakirana in štartam... da mi vsaj reče da sn odprta kak cm in da dobim svoje popadke javim popoldan kako in kaj se bojo odločili... mislite še naprej na nas... caw Lubek moj, drži se, pa tvoja čmrljčka tudi. Vam pošiljam en kup sreče, pa enega velikega lupčka.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 10:15:29
|
|
|
|
bit
|
hmmm kajsica...... poskusu z bobi palčkami..pa borovnice suhe.... za vročnino so meni svetovali sveže stisnjen sok rdeče pese..doma narejen ne kupljen...mi je pomagalo takioj.. drži se gapi..... sej bo šlo...boš vidla navijam da bo čimprej za tabo loremi ..hvala za kofi....kdaj pa imaš pregled....upam da se tvoji izcedki umirijo...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 10:23:30
|
|
|
|
lana08
|
Dobro jutro, se vam po dolgem času oglašam, pri meni še vse mirno, tudi CTG kaže da se otroček pri meni počuti zelo dobro in bom verjetno rodila čez rok. Gapii držim pesti. Lepo se imejte sonosečke in tudi vsi ostali.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 10:29:50
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 jutro babe mene je strah stuširam se, torba spakirana in štartam... da mi vsaj reče da sn odprta kak cm in da dobim svoje popadke javim popoldan kako in kaj se bojo odločili... mislite še naprej na nas... caw ..držimo pesti ... kajši, ti pa v postlo pa čajčke in sadje.....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 11:02:18
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Dobro jutro, se vam po dolgem času oglašam, pri meni še vse mirno, tudi CTG kaže da se otroček pri meni počuti zelo dobro in bom verjetno rodila čez rok. Gapii držim pesti. Lepo se imejte sonosečke in tudi vsi ostali. joj kako je šel hitro čas pri tebi.....se mi zdi da smo včeraj stiskali pesti
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 11:05:46
|
|
|
|
bit
|
Tanja_Jes in Loremi....čestitke za tikerček
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 12:47:24
|
|
|
|
BarbiG
|
Gapii, držim pesti. Bomo pa vsekakor dihale s tabo, da bo šlo čim lažje in s čim manj bolečinami. Kajši, za drisko pomaga, če poješ kakšno tablico temne čokolade. Preverjeno. Je tud mene tkole zvil ene 2 tdna nazaj. Kako pa to, da še jemlješ dabroston? Jst sem že v enajstem tednu začela zmanjševat in do 12. tedna prenehala z njim. A maš še kakšne izcedke? Upam da ne. Loremi, ti pa kar lepo peglaj kavč. Je pa tko, da so izcedki pri nosečnicah z dvojčki zelo pogosti, tko da, če na UZ-ju ne najdejo vzroka, je po moje to povezano z samo dvojno .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 12:53:56
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Kajši, za drisko pomaga, če poješ kakšno tablico temne čokolade. Preverjeno. Je tud mene tkole zvil ene 2 tdna nazaj. Kako pa to, da še jemlješ dabroston? Jst sem že v enajstem tednu začela zmanjševat in do 12. tedna prenehala z njim. A maš še kakšne izcedke? Upam da ne. ....men je blo rečen, da jemljem dabroston do 16 tedna.....ga pa imam še doma, če katera rabi....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 13:51:14
|
|
|
|
kajsica
|
Jaz naj bi dabroston jemala do konca 14 tedna, ker sem imela izcedke. Ni jih pa več tam nekje od 9 tedna dalje . Hvala bogu!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 17:07:22
|
|
|
|
zvesta
|
Evo, javila se je še gapii27, ki prosi, da še vam sporočim tole: Ojla ...so me zadržali ... kdaj bo akcija ne vem ... jutri bomo vidli kako bo... podravček.... Vse dobro, gapii.....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 18:18:05
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Jaz naj bi dabroston jemala do konca 14 tedna, ker sem imela izcedke. Ni jih pa več tam nekje od 9 tedna dalje . Hvala bogu!!! ..to mi je pa full čudno, ker jaz nisem imela niti enkrat nobenega izcedka, pa sem ga morala jemati vseeno do 16 t gapi, držimo pesti, da bo kmalu akcija
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 18:18:49
|
|
|
|
lana70
|
kajši, halo, šele sedaj vidim, da nimaš tickerja uštimanga!!!!!!Dejmo, da bom vedla, v katerem tednu si!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 18:25:32
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dobro jutro! Kako smo kaj? Gapi...držim pesti!!! Sem vas malo manj brala in še manj pisala, ker smo meli en malce gužvo. Najprej sva z mojim še par stvari za poroko rihtala, pa še neki vabil raznosila, potem pa sem jaz padla.....vročina, malo pod 38 in driska. Prosim vas dajte mi povedat kako se je naj znebim na naravni način, ker me to letanje na wc že pošteno izčrpava. Res pa je tudi da sem še vedno na dabrostonu in imam že od vsega začetka rahle težave.....sedaj pa je kriza, da pol noči ne prespim ker sem na svoji "najboljši prijateljici"......no vsaj bruhanje se je umirilo v zadnjih 14 dneh. Drugače pa smo OK, komaj čakam na naslednji pregled, da vidimo če je s pikico vse OK. Uživajte in božajte svoje bušije! Mene je tudi to doletelo v nosečnosti, hud rotavirus (je šla voda iz VSEH odprtin). Ko pa sem začela jesti oglje in čaj iz suhih borovnic, ki sem jih nato pojedla, se je končalo kot bi mignil. In vse to po priporočilu zdravnika.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 18:25:52
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Evo, javila se je še gapii27, ki prosi, da še vam sporočim tole: Ojla ...so me zadržali ... kdaj bo akcija ne vem ... jutri bomo vidli kako bo... podravček.... Vse dobro, gapii..... Drži se in naj bo vse v redu, porod miren, otročka sta pa itak že zdaj zakladka.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 18:39:06
|
|
|
|
protina
|
čer! hja jaz sem imela ta prvo pri sebi,ker se je ponoči zbujala vsaki 2 uri in se mi res ni dalo hodit iz ene sobe v drugo. Bi se še kam zaletela od utrujenosti . Smo jo pa pri 3,5 letih prepričali,da je šla v svojo sobo spat.No zdaj se pride proti jutru še pocartat. Na začetku bo definitivno posteljica v spalnici in,če bo ta rajši spal kot ta prva se zna zgodit hitra preselitev. Sicer pa delaš kako vidiš,da je najboljše za in tebe.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 18:46:14
|
|
|
|
protina
|
joj berem eno pišem pa drugam. Se opravičujem,sem mislila na februarke pa sem pri vas.No se pa štejem tud med vas,čeprav moram priznat,da ne pišem pogosto,ampak berem vas pa redno. lp
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 18:50:29
|
|
|
|
zvesta
|
gapii27 sporoča: Čakam pred porodno... Odprta 5 cm... Dihajmo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 18:58:36
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta gapii27 sporoča: Čakam pred porodno... Odprta 5 cm... Dihajmo Že dihamo!!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 20:34:36
|
|
|
|
Goldy
|
gapii - dihamo!!!!! Sam, da mal v liste poškilim! Kako ste nosečke drage? Uživate? Itak, da ja!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 20:40:25
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta gapii27 sporoča: Čakam pred porodno... Odprta 5 cm... Dihajmo Gapi, Hu-hu-ha-ha-hu-hu-ha-ha. Komaj čakam, da nam sporočiš kakšno lepo novičko - al' pa dve No, evo, pri nas smo pa medtem Gapi-minus-dobrih-10t, pa smo takole okrogli
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 20:49:10
|
|
|
|
Goldy
|
bibabond - super duper buši!!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 1.2.2010 22:03:54
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Sem prišla pogledat če je Gapi že rodila.... dihamo, dihamo.... Biba...kakšen lep buši...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 6:41:19
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, pupike! Sem vstala sredi noči (sem se v spanju kregala s sestro pri mojem G, ki ima vse lastnosti poblaznelega nemškega ovčarja), pa sva se oba s prestolonaslednikom nepovratno zbudila. No, zdaj pa skačem Loremi v zelje Kako je kaj naša dvojna nosečkica to jutro? Goldy in Tanja, hvala Saj pravim, okroglo je lepo, a ne, Lanči? A je že kaj novic od naše Gapi? A smo že frišne tetke, a?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 2.2.2010 8:45:07
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Biba, maš prov fleten buši. Morm res še jst eno slikco bušija nardit, ker mam približno tazga k ti. Gapii, zdele pa sigurno že cartaš svoj zaklad. Kajši in Lana, tole z Dabrostonom je pa res ful čudn. Sej razumem, če imaš izcedke, da ga jemlješ dalj časa. Men je G reku, da z 11 tednom lahko začnem manjšat, ker rumenjakov mehurček zgublja na svoji vlogi, ki jo predaja popkovini.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Dekliško ime na črko KUnnaaKatero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?Karmen (
46%)
Katrin (
29%)
Kamila (
8%)
Klementina (
18%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!