biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Evo mene s prevega pregleda, jooooj hepi hepi obe pikici sta zrasli na 37 mm (upam, da je to ok velikost za 10 teden, dr. je rekel, kokr da je to že za 11. teden, sam je pol še dodal, da se to včas lohk tud kej tko tko meri ), srčka bijeta kri in vodo sem dala, neki izvidi so že bli, menda ok, na nekatere je še treba počakat Punce, eno pomoč oz. kaj vem, mnenje ..... kam ste se naročile na nuhalno svetlino (Ljubljana), v Leonišče al v porodnišnico? Morm čimprej tole opravit, je rekel dr. da do 12. tedna. 17.02. pa imam ponovni pregled. Mhm še tole, glede izcedkov, pravi, da je to lahko beli tok, ki spremeni barbo, predno pride ven . Ma moj dr. teh mojih izcedkov sploh ne jemle resno no. Pravi pa, da naj pazim nase. In da bi blo fino, da krvavitev nebi bilo več. To jh res ne rabim. Loremi, tole je pa prečudovit raport. Superca !!! Ste junaki, prav res, vsi trije!!! Mi smo šli na morfologijo v Dravlje. Je bil striček zelo prijazen....čaki, grem gledat....mislim, da se piše Mujezinovič. Koštalo je 60 EUR, potem sem šla pa, ziher je ziher, še na krvnega na polikliniko in tam pustila dodatnih 40 EUR. Pri nas smo pa ravnokar sestavili previjalno komodico. Ježešna je cortlih. Samo še eno štručko rabimo
|