|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
1.2.2010 10:05:25   
kajsica
Dobro jutro!

Kako smo kaj?

Gapi...držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

Sem vas malo manj brala in še manj pisala, ker smo meli en malce gužvo. Najprej sva z mojim še par stvari za poroko rihtala, pa še neki vabil raznosila, potem pa sem jaz padla.....vročina, malo pod 38 in driska. Prosim vas dajte mi povedat kako se je naj znebim na naravni način, ker me to letanje na wc že pošteno izčrpava. Res pa je tudi da sem še vedno na dabrostonu in imam že od vsega začetka rahle težave.....sedaj pa je kriza, da pol noči ne prespim ker sem na svoji "najboljši prijateljici"......no vsaj bruhanje se je umirilo v zadnjih 14 dneh.

Drugače pa smo OK, komaj čakam na naslednji pregled, da vidimo če je s pikico vse OK.

Uživajte in božajte svoje bušije!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
1.2.2010 10:10:23   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutro

babe mene je strahuser posted image stuširam se, torba spakirana in štartam... da mi vsaj reče da sn odprta kak cm in da dobim svoje popadkeuser posted image

javim popoldan kako in kaj se bojo odločili... mislite še naprej na nas...

caw

Lubek moj, drži se, pa tvoja čmrljčka tudi. Vam pošiljam en kup sreče, pa enega velikega lupčka.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
1.2.2010 10:15:29   
bit
hmmm kajsica...... poskusu z bobi palčkami..pa borovnice suhe....
za vročnino so meni svetovali sveže stisnjen sok rdeče pese..doma narejen ne kupljen...mi je pomagalo takioj..
drži se

gapi.....user posted image user posted image user posted image sej bo šlo...boš vidla navijam da bo čimprej za tabouser posted image user posted image user posted image

loremi ..hvala za kofi....kdaj pa imaš pregled....upam da se tvoji izcedki umirijo...user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
1.2.2010 10:23:30   
lana08
Dobro jutro,
se vam po dolgem času oglašam, pri meni še vse mirno, tudi CTG kaže da se otroček pri meni počuti zelo dobro in bom verjetno rodila čez rok.

Gapii držim pesti.

Lepo se imejte sonosečke in tudi vsi ostali.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
1.2.2010 10:29:50   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutro

babe mene je strahuser posted image stuširam se, torba spakirana in štartam... da mi vsaj reče da sn odprta kak cm in da dobim svoje popadkeuser posted image

javim popoldan kako in kaj se bojo odločili... mislite še naprej na nas...

caw

..držimo pesti user posted image user posted image user posted image ...

kajši, ti pa v postlo pa čajčke in sadje.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
1.2.2010 11:02:18   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Dobro jutro,
se vam po dolgem času oglašam, pri meni še vse mirno, tudi CTG kaže da se otroček pri meni počuti zelo dobro in bom verjetno rodila čez rok.

Gapii držim pesti.

Lepo se imejte sonosečke in tudi vsi ostali.

joj kako je šel hitro čas pri tebi.....se mi zdi da smo včeraj stiskali pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
1.2.2010 11:05:46   
bit
Tanja_Jes in Loremi....čestitke za tikerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
1.2.2010 12:47:24   
BarbiG
Gapii, držim pesti. Bomo pa vsekakor dihale s tabo, da bo šlo čim lažje in s čim manj bolečinami.

Kajši, za drisko pomaga, če poješ kakšno tablico temne čokolade. Preverjeno. Je tud mene tkole zvil ene 2 tdna nazaj. Kako pa to, da še jemlješ dabroston? Jst sem že v enajstem tednu začela zmanjševat in do 12. tedna prenehala z njim. A maš še kakšne izcedke? Upam da ne.

Loremi, ti pa kar lepo peglaj kavč. Je pa tko, da so izcedki pri nosečnicah z dvojčki zelo pogosti, tko da, če na UZ-ju ne najdejo vzroka, je po moje to povezano z samo dvojno user posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
1.2.2010 12:53:56   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Kajši, za drisko pomaga, če poješ kakšno tablico temne čokolade. Preverjeno. Je tud mene tkole zvil ene 2 tdna nazaj. Kako pa to, da še jemlješ dabroston? Jst sem že v enajstem tednu začela zmanjševat in do 12. tedna prenehala z njim. A maš še kakšne izcedke? Upam da ne.

....men je blo rečen, da jemljem dabroston do 16 tedna.....ga pa imam še doma, če katera rabi....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
1.2.2010 13:51:14   
kajsica
Jaz naj bi dabroston jemala do konca 14 tedna, ker sem imela izcedke. Ni jih pa več tam nekje od 9 tedna dalje user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu!!!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
1.2.2010 17:07:22   
zvesta
Evo, javila se je še gapii27, ki prosi, da še vam sporočim tole:

Ojla ...so me zadržali ... kdaj bo akcija ne vem ... jutri bomo vidli kako bo... podravček....

Vse dobro, gapii.....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
1.2.2010 18:18:05   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Jaz naj bi dabroston jemala do konca 14 tedna, ker sem imela izcedke. Ni jih pa več tam nekje od 9 tedna dalje user posted image user posted image user posted image . Hvala bogu!!!

..to mi je pa full čudno, ker jaz nisem imela niti enkrat nobenega izcedka, pa sem ga morala jemati vseeno do 16 t user posted image

gapi, držimo pesti, da bo kmalu akcija user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
1.2.2010 18:18:49   
lana70
kajši, halo, šele sedaj vidim, da nimaš tickerja uštimanga!!!!!!Dejmo, da bom vedla, v katerem tednu si!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
1.2.2010 18:25:32   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Dobro jutro!

Kako smo kaj?

Gapi...držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

Sem vas malo manj brala in še manj pisala, ker smo meli en malce gužvo. Najprej sva z mojim še par stvari za poroko rihtala, pa še neki vabil raznosila, potem pa sem jaz padla.....vročina, malo pod 38 in driska. Prosim vas dajte mi povedat kako se je naj znebim na naravni način, ker me to letanje na wc že pošteno izčrpava. Res pa je tudi da sem še vedno na dabrostonu in imam že od vsega začetka rahle težave.....sedaj pa je kriza, da pol noči ne prespim ker sem na svoji "najboljši prijateljici"......no vsaj bruhanje se je umirilo v zadnjih 14 dneh.

Drugače pa smo OK, komaj čakam na naslednji pregled, da vidimo če je s pikico vse OK.

Uživajte in božajte svoje bušije!

Mene je tudi to doletelo v nosečnosti, hud rotavirus (je šla voda iz VSEH odprtin). Ko pa sem začela jesti oglje in čaj iz suhih borovnic, ki sem jih nato pojedla, se je končalo kot bi mignil. In vse to po priporočilu zdravnika.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
1.2.2010 18:25:52   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, javila se je še gapii27, ki prosi, da še vam sporočim tole:

Ojla ...so me zadržali ... kdaj bo akcija ne vem ... jutri bomo vidli kako bo... podravček....

Vse dobro, gapii.....

Drži se in naj bo vse v redu, porod miren, otročka sta pa itak že zdaj zakladka.user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
1.2.2010 18:39:06   
protina

čer!

hja jaz sem imela ta prvo pri sebi,ker se je ponoči zbujala vsaki 2 uri in se mi res ni dalo hodit iz ene sobe v drugo.

Bi se še kam zaletela od utrujenostiuser posted image user posted image .

Smo jo pa pri 3,5 letih prepričali,da je šla v svojo sobo spat.No zdaj se pride proti jutru še pocartat.

Na začetku bo definitivno posteljica v spalnici in,če bo ta user posted image rajši spal kot ta prva se zna zgodit hitra preselitev.

Sicer pa delaš kako vidiš,da je najboljše za user posted image in tebe.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
1.2.2010 18:46:14   
protina

joj berem eno pišem pa drugam.

Se opravičujem,sem mislila na februarke pa sem pri vas.No se pa štejem tud med vas,čeprav moram priznat,da ne pišem pogosto,ampak berem vas pa redno.

lp

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
1.2.2010 18:50:29   
zvesta
gapii27 sporoča:

Čakam pred porodno... Odprta 5 cm... Dihajmo

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
1.2.2010 18:58:36   
hermy1

gapii27 sporoča:

Že dihamo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
1.2.2010 20:34:36   
Goldy
gapii - dihamo!!!!! Sam, da mal v liste poškilim!user posted image

Kako ste nosečke drage? Uživate? Itak, da ja!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
1.2.2010 20:40:25   
biba007

gapii27 sporoča:

Gapi, Hu-hu-ha-ha-hu-hu-ha-ha. Komaj čakam, da nam sporočiš kakšno lepo novičko - al' pa dveuser posted image user posted image

No, evo, pri nas smo pa medtem Gapi-minus-dobrih-10t, pa smo takole okrogli
user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
1.2.2010 20:49:10   
Goldy
bibabond - super duper buši!!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
1.2.2010 22:03:54   
Tanja_Jes
Sem prišla pogledat če je Gapi že rodila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dihamo, dihamo....

Biba...kakšen lep buši...user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
2.2.2010 6:41:19   
biba007
Dobro jutro, pupike!
user posted image

Sem vstala sredi noči (sem se v spanju kregala s sestro pri mojem G, ki ima vse lastnosti poblaznelega nemškega ovčarja), pa sva se oba s prestolonaslednikom nepovratno zbudila. No, zdaj pa skačem Loremi v zeljeuser posted image user posted image Kako je kaj naša dvojna nosečkica to jutro?

Goldy in Tanja, hvalauser posted image Saj pravim, okroglo je lepo, a ne, Lanči?

A je že kaj novic od naše Gapi? A smo že frišne tetke, a?

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
2.2.2010 8:45:07   
BarbiG
Dobro jutro.

Biba, maš prov fleten buši. Morm res še jst eno slikco bušija nardit, ker mam približno tazga k ti. user posted image

Gapii, zdele pa sigurno že cartaš svoj zaklad. user posted image user posted image user posted image

Kajši in Lana, tole z Dabrostonom je pa res ful čudn. Sej razumem, če imaš izcedke, da ga jemlješ dalj časa. Men je G reku, da z 11 tednom lahko začnem manjšat, ker rumenjakov mehurček zgublja na svoji vlogi, ki jo predaja popkovini.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ali se boste udeležili Festivala družin?
Polonca s piko

Z družino se odločamo, da bi letos prvič šli pogledat na Festival družin, ker je v naših krajih. Vi greste? Ste že bili?

Ja, smo že bili prejšnja leta (10%)

Ja, letos bomo šli prvič (8%)

Odvisno od vremena (17%)

Ne, smo že bili, pa nam ni bilo všeč (1%)

Ne, ker imamo žal druge obveznosti (44%)

Se še odločamo. (19%)

Število vseh glasov: 72

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!