|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
1.2.2010 9:32:39   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lučka, kako varovalka A je bil fejst dečko?

Mah, kje pa. Če bi bil, bi poskrbela, da bi bil izpad vsaj na vsako uro

Aha, samo potem ap ne bi bilo več zastonjuser posted image

Se, si se pa kar fejst spremenila po porodu :)

user posted image user posted image user posted image

Naša Sonček je pa dobre volje user posted image  Si me nasmejala za dobro jutro! Praznovanje uspelo?

Se, takole zgledamo zjutraj, ane? No jaz imam še Klemna ponavadi v rokah user posted image

Jaz sem se v Lučkinem stilu (user posted image ) odločila, da bomo danes bolje, jutri pa že zdravi. Sem pa tudi jaz zbolela, tako da se je tudi meni že nabralo ...

Dobro jutro vsem!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
1.2.2010 10:11:49   
mojsonček
Jutrčka!

V kakšno sončno jutro smo se dons zbudili... škoda le, k je zunaj tak mraz... tut mi skupinsko kihamo in smrkamouser posted image  učeraj smo šli  vseeno ven in je spala k polhek v vozičku, dons pa ne vem, če je pametno izzivat usodo...

SONČI povej, kako je bil Lovro zadovoljen s torto, darili? O, pa uživali ste v zimskih radostih user posted image  

SEMPER user posted image user posted image  da se čim prej pocajtata s Klemnom...kaj čmo, zima je in vse tole paše očitno zravn... je sigurno veliko težje, ko je otroček bolan ampak tut nase moramo paziti tut če včasih mislimo, da smo iz nerjavečega jekla...

REBY kako pa Tomi, ste uredu?

AJSI kaj pa M? je kaj bolje? tudi zanj user posted image user posted image

GOLDY so pupiki kaj pomagale kamilice? glede hrane... naša ima tut eno svoje obdobje... jst včasih ne vem od česa preživi dan tko naspidiranauser posted image  še dobr, da se v zizi najde kaj za njo... pismo, ugotavljam, da je vedno večja zizomankauser posted image  zjutraj, k jo mam v stolčku, ko grem pod tuš, čist zbezlja, ki me vidi brez modrca...user posted image user posted image user posted image

OBI tut pri nas je glavna pometalka po tleh tamala, čeprou vsak dan počistim po tleh jo zalotim kako pobira drobtinice... zaenkrat vsaj v usta ne romajo... najbolj smešno je to, da ji v dnevni naštimam airex blazino pa puzzle pa še tavelko podlogo od igralnega centra in ona frajla je kljub vsemu vedno na tleh... user posted image user posted image  žal imamo po tleh user posted image  laminat, ki je ful mrzel... jo pol moram oblačit v žabice in flis hlačke... aha... še neki... glede aptamila ADC... pri nas je bil definitivno to krivec, da smo imeli nenehna prebujanja in jok ponoči... koža brez flekcev in izpuščajev, v črevesju pa žurka... zdej imam doma Allernovo, ki je btw nagravžna... bogi naši otročki... jst k tamali nardim mlečno kašico se po prvi žlički kr streseuser posted image

SEKI maš sexi copateuser posted image  kaj počneta z lepotičko Zarjo? je vas tut zajel polarni mraz?

LUČKA a ti pa kr mrk nardila doma in to dvakratuser posted image  vidiš kaj se zgodi, če hočeš bit preveč pridnauser posted image  glede kofetka pa... jst sm z največjim veseljem ZA, kadarkoli, tut ŠUKI pa Maja bi ful rada vidla... edino srede imam zdaj zasedene, ker plavamo, drugače pa... no problem, sem mobilnauser posted image  tut tisti ljubljanski kofi komaj čakam, sam da se vreme mal poštima, da bomo lahko kje zunaj, ane ljubljančankeuser posted image

BLANČ, MIŠKA, BUMO, MLINČKA, ANČIBANČI, KRUCE, ZVEZDI in še kdo nenamerno izpuščen.... pozdravčke tudi vam in vašim sončkomuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
1.2.2010 10:12:13   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

No, še jaz malo pokofetkam z vami user posted image user posted image

user posted image

Opa, hudi copatkiuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
1.2.2010 13:57:49   
Serendipity
sončekuser posted image  user posted image  user posted image To pa dela zima, zima bela in nič dela user posted image  user posted image  user posted image Hm, mogoče je res zadnji čas, da zagrabim neko čudo za izganjanje zaraščenosti in kakšen sklec naredim user posted image

copatki - lajkabel, kaj? Najdete jih prek spletne nakupovalne strani www.zajcekcopatkiuberkjut.com user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
1.2.2010 14:06:50   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Naš se je danes spet 5x zbudil, grrr, od tega sva samo 1x dojila, ostalo mu nisem dajala jest, ampak samo prestavila in pobožala.

tut mi smo se dons zbujal na dve urce, kot da bi vedu, da je treba k dohtarju... sam pr nas ne pali obrnt in pobožat, tut duda redko vžge, je treba glih na joško

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

V kakšno sončno jutro smo se dons zbudili... škoda le, k je zunaj tak mraz... tut mi skupinsko kihamo in smrkamo  učeraj smo šli  vseeno ven in je spala k polhek v vozičku, dons pa ne vem, če je pametno izzivat usodo...

zjutraj, k jo mam v stolčku, ko grem pod tuš, čist zbezlja, ki me vidi brez modrca...

OBI aha... še neki... glede aptamila ADC... pri nas je bil definitivno to krivec, da smo imeli nenehna prebujanja in jok ponoči... koža brez flekcev in izpuščajev, v črevesju pa žurka... zdej imam doma Allernovo, ki je btw nagravžna... bogi naši otročki... jst k tamali nardim mlečno kašico se po prvi žlički kr strese

no, pr nas se je pa zdele pokazal sončke, mali pa spi.. včerej sva šla za pol urce ven s kengurujčkom, ker vozička ne bi mela kje porivat. pa mi je blo škoda ne izkoristit dneva. mogoče bova šla danes spet. sej vem, da ga odsvetujejo, sam po moje bol 15 minut kengurujčka, kot pa sploh nič ven.

ja, brez modrca tut mene naš ne sme videt user posted image

mi smo bli danes pri alergologu, nardil so kožne teste (ampak samo za KML in jajca) in naj bi blo kao kar v redu. rekel je, da naj probam nardit kašico z navadnim aptamilom, namest z ADC, ker lahko da mu ta ne odgovarja. in če bo reakcija, nej probamo allernovo. jajca pa pred enim letom ne, niti rumenjaka. jaz naj počas uvajam v svojo prehrano mlečne izdelke enga na teden (samga mleka še ne) in pr njegovih 6 mescih začnem s kuhanim rumenjakom in pol počas jajca, kot da bi njemu uvajala. izpuščaji pa naj ne bi bli od alergije, tako da morm poklicat P in jo vprašat, kaj nardit.

zdej grem pa hitr en piškotek pojest, k ma mleko v prahu not user posted image

pa počas bo kakšna pica s sirom padla user posted image

bom pa vidla, kaj se bo zgodilo, k bom začela jest gluten...

bolančki, hitr se pozdravte, zunej je sonček! upam, da bo šou mraz kmal mim in bomo res lahko začel uživat na zraku.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
1.2.2010 19:42:14   
sonček33
Naša Sonček je pa dobre volje Si me nasmejala za dobro jutro! Praznovanje uspelo?

Uspelo.

Se, takole zgledamo zjutraj, ane? No jaz imam še Klemna ponavadi v rokah

O, to pa ne... jaz nikoli takole mirno ne sedim s kavico v roki in pilotkami v laseh... še na wc grem komaj in zobe ščetkam. Semper, če je pa pri vas takole, sem vam pa fovš.user posted image

Jaz sem se v Lučkinem stilu ( ) odločila, da bomo danes bolje, jutri pa že zdravi. Sem pa tudi jaz zbolela, tako da se je tudi meni že nabralo ...

Zdaj zdaj bo jutri..juhej

Dobro jutro vsem!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2656
1.2.2010 19:51:14   
Serendipity
Sem se vesdla za comp, da bi vam kaj napisala, pa me miška krega in grdo gleda. Joj, je sladka. user posted image  user posted image . Tak, da - sweet dream my friends!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
1.2.2010 20:32:57   
Goldy
jaz tuki,  je še kera tam?????user posted image

Dete spi. user posted image HB. Mi smo tako - ja bolje, šmrčemo še vedno, kašljala danes skor ni - zato pa jaz neki kreham - ti lahko roko podam Semper*. Sem imela občutek, da me oče grlo bolet, sem že pila vitaminčke, pa lizala neke bombončke! Če bo jutri lep dan bova šli malo ven.

sonček - krasno, da je praznovanje uspeloooo.user posted image

seren* - a tebe pa lubica mala kr grdo gleda, če si za compom??user posted image  Ja, mami, z otrokom se je treba ukvarjat...mislim, no....user posted image  Sem pa jaz kr blizu une šikane od zjutri, no tistih viklerjev nimam na glavi. Se odtihotapim v dnevno, ko še spita.user posted image  Moj in Alja.

obi - user posted image  za teste!

obi in mojsonček - a taka zizomanijaka imate pri hiši???user posted image

mojsonček - jap, kamilice pomagale. Naša včasih ne bi jedla nič - no ne glih nič, tam okrog 100 ml (recimo), pa še zizo ne, včasih, pa obrok in čez eno uro še zizo. Zadnjič se je tak najedla, da je bruhala revica. Sam je pa zizo vlekla tak, kot da ji 3 dni nisem dala nič jesti. Prav goltala je. Dobro uro prej je pa pojedla skor 200 kašice.

lučka - ti pa kr mrk doma, ježešna, no!

reby - kje se skrivaš???? A to je tisto odvajanje?user posted image

Ostali  - lep večer!!!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
1.2.2010 20:46:56   
Goldy
Saj sem vedela, da sem neki pozabila povedat, sam moram....user posted image
Naša ploska sama. Sem bila tak vesela.
Najbolj hecna je, ko vztrajno ponavlja mama, mama, če ji rečemo, naj reče ata, se pa tolk smeji. Kot bi to bilo tako hecno....user posted image
Grem, ker mam monologe, a res ni nobenega nikjer?????user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
1.2.2010 21:11:36   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Saj sem vedela, da sem neki pozabila povedat, sam moram....user posted image
Naša ploska sama. Sem bila tak vesela.
Najbolj hecna je, ko vztrajno ponavlja mama, mama, če ji rečemo, naj reče ata, se pa tolk smeji. Kot bi to bilo tako hecno....user posted image
Grem, ker mam monologe, a res ni nobenega nikjer?????user posted image

Hej hej, jaz sem še tu user posted image  Sem šla tamaumu še marelo naštimat, danes so bile borbe za zaspat user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
1.2.2010 21:13:47   
Goldy
Vsaj ena, ki je tu!!!user posted image  Čakam mojga, je še na terminu.

Jaz ji bom tudi še dala lonec kamislic zram postelje pa marelo. Čeprav se je včeraj tiste marele tko ustrašla ob ene 11, je jokal sirota.

Je še kr prehlajen Klemen? Je že kaj bolje?

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2661
1.2.2010 21:19:48   
Sempervivum

Naša Sonček je pa dobre volje Si me nasmejala za dobro jutro! Praznovanje uspelo?

Uspelo.

Super! Evo, še enega pujska ti pošiljam, za srečen vstop v šolske vode user posted image  Mimogrede, če te ne moti, seveda, kako pa to, da si še doma?

O, to pa ne... jaz nikoli takole mirno ne sedim s kavico v roki in pilotkami v laseh... še na wc grem komaj in zobe ščetkam. Semper, če je pa pri vas takole, sem vam pa fovš.user posted image

Nič bit fauš ... nimam navijalk - za kaj takega pa res ni cajta user posted image  Jaz si že več kot teden dni nisem las umila user posted image

Jaz sem se v Lučkinem stilu ( ) odločila, da bomo danes bolje, jutri pa že zdravi. Sem pa tudi jaz zbolela, tako da se je tudi meni že nabralo ...

Ja, sem pol študirala ... je bila kar optimistična tale moja izjava user posted image  Kasneje je mali ene 10 minut tako kašljal, da je še bruhal zraven ... se je še moj zjokal user posted image  Jaz včeraj, on pa danes user posted image

Dobro jutro vsem!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
1.2.2010 21:20:03   
Sempervivum

Uspelo.

Super! Evo, še enega pujska ti pošiljam, za srečen vstop v šolske vode user posted image  Mimogrede, če te ne moti, seveda, kako pa to, da si še doma?

Nič bit fauš ... nimam navijalk - za kaj takega pa res ni cajta user posted image  Jaz si že več kot teden dni nisem las umila user posted image

Ja, sem pol študirala ... je bila kar optimistična tale moja izjava user posted image  Kasneje je mali ene 10 minut tako kašljal, da je še bruhal zraven ... se je še moj zjokal user posted image  Jaz včeraj, on pa danes user posted image

Dobro jutro vsem!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
1.2.2010 21:20:22   
Sempervivum

Uspelo.

Dobro jutro vsem!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
1.2.2010 21:25:54   
Sempervivum

Vsaj ena, ki je tu!!!user posted image  Čakam mojga, je še na terminu.

Jaz ji bom tudi še dala lonec kamislic zram postelje pa marelo. Čeprav se je včeraj tiste marele tko ustrašla ob ene 11, je jokal sirota.

Je še kr prehlajen Klemen? Je že kaj bolje?

No, vidiš, sedaj mam pa jaz monologe user posted image  Mi je 2x napisalo eror, zdej so pa trije posti moji user posted image

Naš se je pa danes popoldan ful smejal, ko sem ga dala v posteljico, pol pa marelo čez user posted image  Sam smeh je bil samo tok časa, dokler sem bila zraven user posted image  Mah, vse mi narobe hodi zdaj tole, da ne moremo ven. Nobenega ritma čez dan, nobenega spanja. Popoldan ga grem podojit v spalnico, da bi kao  zaspal pol, pa se mi samo smeji, pa zeza ... Ja, ful je še bogi naš mali ... Meni se kar srce trga.

Sem hotla še čestitat za ploskanje! Ful fajn user posted image  Bravo Alja!
Jaz pa nočem, da me mali kliče mama, k sta še 2 mami v hiši user posted image  Ne vem, kako bomo to izvedli user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
1.2.2010 21:43:23   
Goldy
Ma, sem štorasta. user posted image Sem klatla s tisto marelo okrog posteljice, ja pogledala kaj delam, HB je tudi kar očke zaprla.

Naša se tudi smeji, ko sediva na tleh, pa marelo čez, ona bi prste v tisto posodo s kamilicam namočla. Itak...user posted image

Ti bi verjetno rada bila mamica, kajne?user posted image  Samo za začetek, boš verjetno kar ma-ma. Naša reče mam, maaam, ma-ma.

Mi pa kao imamo nek ritem. Cca ob pol 12 gre spat - mal na zizo (no, danes ni hotlauser posted image ), pol pa okrog pol 4 spet mal spat. Če sva zuni, spi zunaj, če ne pa doma. V vozičku itak ni problem, doma pa zizl mizl. Sej ne vem, a bi šla že jutr ven, al ne.user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2666
1.2.2010 21:54:00   
Sempervivum

Ma, sem štorasta. user posted image Sem klatla s tisto marelo okrog posteljice, ja pogledala kaj delam, HB je tudi kar očke zaprla.

Se lohka samo smejim ... jaz sem ista. Včeri čez dan ta mali lih zaspi (takrat mora bit čista tišina, ker se drugače takoj zbudi), pa meni iz rok na laminat pade tista klipsna za lase. Veš, kok je zabobnelo user posted image  Jao jao ... in še bi lahko naštevala user posted image

Naša se tudi smeji, ko sediva na tleh, pa marelo čez, ona bi prste v tisto posodo s kamilicam namočla. Itak...user posted image

Ja, Kleme isto roke not tlač, pa hoče vročo posodo prijet user posted image

Ti bi verjetno rada bila mamica, kajne?user posted image  Samo za začetek, boš verjetno kar ma-ma. Naša reče mam, maaam, ma-ma.

Ja, saj. Tudi mami je OK, mama je pa men tko, za nad 50 let user posted image

Mi pa kao imamo nek ritem. Cca ob pol 12 gre spat - mal na zizo (no, danes ni hotlauser posted image ), pol pa okrog pol 4 spet mal spat. Če sva zuni, spi zunaj, če ne pa doma. V vozičku itak ni problem, doma pa zizl mizl. Sej ne vem, a bi šla že jutr ven, al ne.user posted image

Ja, je tok mrzlo, brrrrr. Zdaj, ko mam tamauga bolnega, vidim, da je včasih bolje mal not ostat.

Tok sem lačna, pa nič pametnega za pojest. Če ne grem jaz nič v trgovino je res kriza. Poja nimam, kaj bom jutri kuhala user posted image

Brskam še mal po netu, moram možu kupit darilo za RD

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
1.2.2010 22:09:59   
Goldy
In kaj bo dobil možek za RD?

Moj je pa v redu nabavni, sam tut nimam pojma kaj bi kuhala, pa kaj bi Alji dala za jest. user posted image Pojma nimam!!!

Jaz sem si čaj skuhala, pa kekse not namakam.user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2668
1.2.2010 22:14:13   
Goldy
Pa cote obešam, pa lase si sušim, pa mal gospodinje špegam, pa še kak list knjige bi rada prebrala...sem kot multipraktik....user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
1.2.2010 22:30:15   
Sempervivum
Možek dobi svileno-volnen kovter od Vitapur-ja. Je lih ena akcija, pa ga bom sam njemu vzela, k tok komplicira glede tega spanja. Mu nič ni prav. Ne jogi (mava ful kvalitetne), ne povšter (enako), kovter ma pa en star. Tak da dobi novega. Moj je pa še čist OK, pa itak to pol ne bi bilo darilo zanj, če bi obema kupila user posted image  

Zdaj pa sem na Neckermanu nekaj zase gledala, pa bi mogoče še njemu eno polo majčko vzela. Sam tele številke so čist čudne. Nič ne razumem user posted image  Zakaj ni simpl S, M, L in XL, tko pa kar neki komplicirajo user posted image

Sva na isti valovni glede jedače ... s to razliko, da sem si jaz naredila kakav, notri pa namakam Lada kekse, ki so bili mišljeni za nekaj drugega (Reby, ne me kregat, sam nisem jaz kriva če nimamo nič drugega).

Kjero knjigo bereš? Jaz bi šla enkrat v bližnji prihodnosti v knjižnico ...

JOJ, mali mi kašlja pa stoka user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
1.2.2010 22:35:30   
Goldy
Prebrala sem Mamice v pogonu, pa Šminkasta džungla, zdaj imam v "delu" Odkupnino... So to bolj romani, tak za sprostitev. Sem zadnjič tudi eno fino o novopečeni mamici brala, pa se ne spomnem naslova - vem da je pisalo, da je ful zabavna knjiga, razen, če nisi pred kratkim rodila.user posted image

Ubogi Klemen. user posted image Naša pa mirno spi. HB

Mi2 imava jogi in povštre od Slovenske postelje. Sva dala 2 leti nazaj 1000 eurov.user posted image  Se pa spi ful fino.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2671
1.2.2010 22:39:27   
Sempervivum
Mamice v pogonu se dobr sliš user posted image

Bom še tole slovensko posteljo malo pogooglala.

Mali spet kašlja, revček ubogi user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
1.2.2010 22:50:01   
Goldy
Tvoj mož bo dobil krasno darilo za RD. user posted image

Nič, grem počas v mižule. Se stuširat, pol bo pa že moj menda doma.

Noočko! Pocartaj Klemna, še v mojem imenu!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2673
1.2.2010 22:55:45   
Sempervivum
OK. Mirno nočko vam želim. Pa lepo jutro, pol se pa spet kaj preberemo!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
2.2.2010 8:30:19   
mojsonček
Jutrčka!

Še nč kofetka? Evo, en z ljubeznijouser posted image

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.