loremi
|
Dobro jutro! BEBIII, naj bo novi postopek kljub diagnosticiranem pco upešen! diana79, super za trasfer in vso srečo ; boleče prsi bi pa jaz trenutno vzela kot dober znak! naviiiijam! Kdaj pa imaš datum za test? IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, a so se izcedki umirili (saj ne vem, a sem to prebrala tukaj ali med nosečnicami) Niso se nič umirili , v pon. sem bla ponovno na urgenci zarad krvavitev, plodka sta zrasla, srčka tud bijeta, izvora krvavitev in izcedkov pa ne najdejo in še vedno velja, da gre lahko za grozeči splav . Tole pa je neki za živce. Komi čakam, da se tole z izcedki neha, če se sploh bo . mismis, zate pa veš da močno močno naviiiiiijaaammm! Bravo za nov boj, tokrat s pongoti, ne? Naj bo zmaga! womanpolice, z malo zamude, pa vseeno iz srca vse najoljše za rojstni dan! Seveda pa saj veš, naj se izpolni tista velika želja! miklarom, moje počutje (če izvzamem občasne glavobole in boleč hrbet od ležanja, počivanja) je drugač čist fajn, edin stalni roza/rjavkasti izcedki me skrbijo in pa da se pojavljajo krvavitve. skuštrana suzi, kako si opravila z UZ? naviiiijaaamm! pikovit, ti bošček ma jaz pa res tako močno upam, da bi se rešila tromboze oz. da bi se bolezen fajn omilila in da nebi zdravila povzročila splava, ko naslednjič zanosiš! In upam, da bo stanje čimprej takšno, da lahko nadaljuješ z bojem! Objemček zate in kup pestk za naprej!! Če sem katero spregledala, se opravičujem, za vse pa držim pesti in navijam!!
|