|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
29.1.2010 21:58:47   
diana79

JA POVEJO,SAMO TAKOJ PO PUNKCIJI POVEJ SESTRI DA TI DA TELEFONSKO PA KODO!POTEM POKLIČEŠ POVEŠ KODO IN TI POVEJO!HVALA ZA VSE DOBRE ŽELJE!

MENE PA TAKO V PRSIH BOLI ŽE OD ZJUTRI!user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 576
29.1.2010 22:20:41   
Rakica_80
Reby.... lepa moja, pa kje si ti meni, kako je Tomi? Vidim na slikicah, da je že velik fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sedaj sem pri Rešu in ti obljubim, ko bova imela čas se ti prej oglasim pa se bova zmenileuser posted image Upam, da mi bo Reško pomagal, ful pozitiven se mi zdi in imam tudi pozitivno energijo, kar mi je tudi najbolj važnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Diana79...prsi te bolijo od hormonovuser posted image
Nhaya, upam, da se kej srečava na UZuser posted image
Gretka moja, pa kjeeee siiii ti??? Ful vas pogrešamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kdaj se bomo spet kaj videliuser posted image  kako je kej s tabo?
IVYY...TO MI DEEEEELAAAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Javi mi v ponedeljek kako je bilo na UZ, pa bi lahko še v torek če imaš čas odšle na kavico?

Nič, lepo mi spančkajteuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 577
29.1.2010 22:26:18   
pikovit
Evo mene danes iz poliklinike.Sej ne vem kje naj začnem user posted image .

Prvi šok je bil,da so mi prepovedali pitje alkohola user posted image OK a pa lahko še kaj v življenju počnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej pa zares.

-V najboljšem primeru se bomo zdravili 3-6 mesecev.
-Če bo vse OK potem bomo šli lahko v postopek.Seveda pod strogo kontrolo zdravnikov in brez kontracepcije.
-Če izvidi iz revmatološke pridejo in pokažejo kakršne koli avtoimune bolezni,sem verjetno na vsej črti oplela.Zdravila za trombozo bom mogla jest do konca življenja.Za plod pa to ni dobro,ker velikokrat pride do splava ali pa kasneje odmrtje v 2 trimesečju.Skratka med vrsticami sem nekako prebrala da ni ravno najbolj fajn ne zame ne za otroka.

Jasno so mi zopet razložili kakšno srečo imam,da sem živa in če se sploh zavedam kaj pomeni tromboza.

Takole na hitro.Upam,da bo vse OK in da začnem moje življenje znova.Kaj bo rinesel čas se bo pa videlo sproti.

Punce moje uživajte in pazite na svoje zdravje.Mislim na vas fullll.

Pikovitkauser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
29.1.2010 22:41:12   
diana79

TUDI ČE NISEM IMELA TERAPIJE?JAZ SEM ČIST NA NARAVNI POSTOPEK BREZ STIMULACIJA!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 579
30.1.2010 8:18:18   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

TUDI ČE NISEM IMELA TERAPIJE?JAZ SEM ČIST NA NARAVNI POSTOPEK BREZ STIMULACIJA!

Diana, pol sta se pa blastocisti prijeli in imaš že začetniške nosečniške znake. Jaz sem jih imela od drugega dne po ET naprej in sem kar nekaj časa rabila, da sem verjela, da je to to. Nič se ne sekiraj, ti samo uživaj. Mislim, da me moj občutek ne vara in se nam čez 14 dni pridužiš na nosečkah. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 580
30.1.2010 8:28:33   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

BEBIII, naj bo novi postopek kljub diagnosticiranem pco upešen! user posted image
diana79, super za trasfer in vso srečouser posted image ; boleče prsi bi pa jaz trenutno vzela kot dober znak! user posted image  naviiiijam! Kdaj pa imaš datum za test?

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, a so se izcedki umirili (saj ne vem, a sem to prebrala tukaj ali med nosečnicami)

Niso se nič umirili user posted image , v pon. sem bla ponovno na urgenci zarad krvavitev, plodka sta zrasla, srčka tud bijeta, izvora krvavitev in izcedkov pa ne najdejo in še vedno velja, da gre lahko za grozeči splav user posted image . Tole pa je neki za živce. Komi čakam, da se tole z izcedki neha, če se sploh bo user posted image .
mismis, zate pa veš da močno močno naviiiiiijaaammm! user posted image user posted image user posted image
Bravo za nov boj, tokrat s pongoti, ne? Naj bo zmaga!

womanpolice, z malo zamude, pa vseeno iz srca vse najoljše za rojstni dan! user posted image  Seveda pa saj veš, naj se izpolni tista velika želja!

miklarom, moje počutje (če izvzamem občasne glavobole in boleč hrbet od ležanja, počivanja) je drugač čist fajn, edin stalni roza/rjavkasti izcedki me skrbijo in pa da se pojavljajo krvavitve.
skuštrana suzi, kako si opravila z UZ? naviiiijaaamm! user posted image user posted image

pikovit, ti bošček user posted image  ma jaz pa res tako močno upam, da bi se rešila tromboze oz. da bi se bolezen fajn omilila in da nebi zdravila povzročila splava, ko naslednjič zanosiš! In upam, da bo stanje čimprej takšno, da lahko nadaljuješ z bojem! Objemček zate in kup pestk za naprej!! user posted image user posted image

Če sem katero spregledala, se opravičujem, za vse pa držim pesti in navijam!!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 581
30.1.2010 9:09:33   
Fargesia
Drage moje, malo se oglašam, ker mam pokvarjen računalnik in pol komi čakam da mi mož iz službe čez vikend laptopa prinese, da vas lahko preberem...STISKAM PESTI ZA VSEEEE!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 582
30.1.2010 9:38:48   
nhaya
Jutro vsem skupaj...
Sem preživela danes zjutraj svoje prvo delo kot "medicinska sestra"..svojo špikico..samo mi je takoj ko sem se pičla postalo slabo user posted image ..sem na hitr stisnla pa vn dala, da sem se lahko usedla..A si to dajete stoje ali leže???

BEBIII kdaj pa imaš UZ ta teden? Jaz imam v četrtek..

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.1.2010 9:44:28   
Anonimen
Ojla!
A mi katera lahko pove kako lahko kako slikico prilepim na forum?

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
30.1.2010 12:30:18   
Fargesia
nhaya, vsedi se na kavč...mirno si vse pripravi in počasi stiskaj zdravilo pod kožo. verjetno si se ustrašila in ti je zato slabo ratalo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.1.2010 12:32:53   
Urshy78
nhaya, jaz si to delam v sede. jaz sem se do zdaj trikrat pičila in do zdaj se počutim čisto normalno, mi nikoli ni bilo niti malo slabo. mogoče si si pa prehitro stisnila noter user posted image

jaz sem imela danes UZ, folikli so na eni strani malo manjši kot na drugi, na desni strani okoli 10mm, na levi pa okoli 13 mm, ampak mi je sestra rekla, da je vse v mejah normale. danes sem dobila še injekcijo centrotida.

naslednji UZ imam 1.2.

srečno vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.1.2010 12:36:50   
Rakica_80
Danuser posted image

Diana79, a ti si šla po zamrznjenčke, sej več nevem katera kaj imauser posted image
Potem je lahko to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Loremi, hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej človek ne ve kaj bo vse še slišaluser posted image
Fargi, kako si? Trebušček že raste?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BarbiG,dvojna mamica, a imaš kej slabosti?kako počutje?
Nhaya, jaz imam za dobit user posted image , kot je rekel Reš enkrat v sredo in pol v četrtek naj bi šla k njemu po špike, tako da se bomo sigurno kej srečaleuser posted image če ne v četrtek pa drugič na UZuser posted image Iz kje si drugače?
Lep dan naprej vsem kljub deževnemu vremenuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
30.1.2010 12:40:12   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

nhaya, vsedi se na kavč...mirno si vse pripravi in počasi stiskaj zdravilo pod kožo. verjetno si se ustrašila in ti je zato slabo ratalo....

Se strinjam, mislim, da si se vstrašila. Drugače si jaz dajam špike kar stoje, vse brzinsko, da čim prej končamuser posted image

Urshy78, super za folikle, bodo že zrastli hitro, do 1.2 bodo že velikiuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 588
30.1.2010 12:41:17   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojla!
A mi katera lahko pove kako lahko kako slikico prilepim na forum?

Copy- Pasteuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
30.1.2010 13:12:43   
nhaya
Nhaya, jaz imam za dobit , kot je rekel Reš enkrat v sredo in pol v četrtek naj bi šla k njemu po špike, tako da se bomo sigurno kej srečale če ne v četrtek pa drugič na UZ Iz kje si drugače?

Ja, potem pa upam, da se kaj vidivauser posted image
Drugače sem pa iz Krškega...

Neposredna povezava do sporočila: 590
30.1.2010 13:38:00   
Anonimen
reby, ne, še nisem izkoristila. user posted image Čakam lepo vreme, sonček in ene 20 stopinj, da ne zmrznem. user posted image

bebiii, potem drži, da ima Reš sedaj vse na koncesijo?

pikovitka, držim pesti zate!! Vedno! user posted image user posted image user posted image user posted image In resnično upam, da se ti nasmehne sreča!

diana, držim pesti, da so boleče prsi dober znak!! user posted image user posted image user posted image

loremi, koliko tednov si sedaj noseča? Kolikor se spomnim boš itak kmalu čez tiste kritične tedne. user posted image

nhaya
, jaz si vedno dajem sede, čeprav mi še nikoli ni bilo slabo.

urshy, že centrotid?? Super! user posted image user posted image Očitno smo bile skupaj na UZ, pa nisem vedela. user posted image

No pa še moje poročilo: na 18 dan ciklusa sta še vedno samo 2 folikla velika 9 in 10 mm. In to je to.user posted image Enostavno na 1 ampulo menopurja nič ne reagiram, na 2 dobim pa hiperco. Tako, da so mi sedaj zamenjali zdravila in sedaj dobivam 1,5 Gonala. naslednji UZ je pa v sredo.

(odgovor članu diana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
30.1.2010 13:58:35   
loremi
skuštrana suzi, 9 tednov sem sedaj, bližam se dopolnjenemu 10. tednu.

A zdej so pa mel gonal, ko je treba. Kako pa to, a na začetku si mela pa ful foliklov? Ma upam, da gonal spremeni zadevo in pospeši rast in da bi ta dva flikla bila polna  in se tudi oplodila in lepo razvijala! user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
30.1.2010 14:50:49   
Anonimen
loremi, no vidiš, še dva tedna in boš izven nevarnosti! user posted image user posted image Ampak jaz ti povem, da bo vse ok!!

Ja, očitno imajo gonal, samo ga ne dajejo! Ker meni so 1 teden nazaj rekli, da ga nimajo, sedaj so ga pa kar imeli. Očitno je malo dražje zdravilo in ga zato ne dajejo radi. Ja, na začetku(5 dan ciklusa) sem imela spet ogromno drobnih foliklov (cca 30), ampak najprej niso rastli, potem sta končno zrastla dva, ampak od torka do danes nista nič zrastla. Tako, da bomo poskusili še gonal.

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 593
30.1.2010 15:44:48   
Rakica_80
Suzi, ja Reš ima to leto na koncesijo- neomejenouser posted image  Sej bodo folikli zrastli, tudi meni so bolj počasi rastli, zato so mi podaljšali s špikanjem, pa še lažjo hiperco sem imela, ma nič hudega, punce pavijo, da je to dobro, da se pikica vgnezdiuser posted image Samo pozitivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
30.1.2010 15:57:41   
Fargesia
bebiii, takile smo zdej...mal je slabša slika...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 595
30.1.2010 16:08:15   
Urshy78
skustrana suzi, ja očitno sva se danes videli, ne da bi vedeli ena za drugo. no, saj mogoče bo pa še priložnost za srečanje user posted image

a zdaj si pa gonalu? držim pesti, da boš bolje reagirala in da se bodo foliklčki povečali tako kot je treba.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 596
30.1.2010 17:07:19   
Anonimen
urshy, škoda, ja.user posted image

fargi
, lep buši!! user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
30.1.2010 17:18:39   
diana79
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fargi!lep buši

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 598
30.1.2010 18:32:49   
mateja_goljev
ojla moje punce!
Po dooolgem času se zopet javljam.... čestitam vsem novim nosečkam in držim pesti za vse, da nam to uspe v letošnjem letu.

Ja z nama je takole. Po treh neuspelih IVF-jih v Lj, sva bila v torek na pogovoru v Mb in tako sva se odločila, da poskusiva tam. Nimam nič proti Lj, samo tam v Mb se mi je zdelo bolj sproščeno in ne vem, takoj ko sva stopila v ambulanto sva se odločila da je to to. Tako, da morava dati samo še kri in dobiti napotnico svojih zdravnikov. Potem pa čakava, da dobiva pošto od konzilija in akcija. Je pa rekel Vlaisavljević, da je sedaj tam ena dva meseca čakalna vrsta, ampak da se bo kmalu sprostila tako da je ne bo.

Tako punce, da bom verjetno imela ogromno vprašanj glede poteka postopka v Mb.

Punce uživajte.

Pikovitka, sem s teboj, držim pesti, da bo vse ok.......
Grety sablja moja... kmalu bo maj.....

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 599
30.1.2010 18:56:04   
Anonimen
mateja_goljev, kako misliš 2 meseca čakalne vrste? Samo toliko? Včasih je bila po 6-9 mesecev. user posted image  user posted image   Ali sem jaz kaj narobe razumela?

(odgovor članu mateja_goljev)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?