|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
29.1.2010 10:01:42   
majana79
Jutro!

christiana user posted image user posted image user posted image user posted image Klara Gloria je borka, tako kot sta vidva in jaz tudi mislim da še sreča da jo je dobila v roke ta zdravnica.

šivilja, ni panike, mene niti ni toliko zmotil točkovnik, kot to da sem tudi drugje slišala da po enih vrtcih staršem govorijo, da bo itak nov odlok, da bomo morali dat nove vloge ipd. Tega se enostavno ne sme delat, ker dokler odlok ni sprejet, velja stari, novi pa ne more urejat stvari za nazaj. Točk pa itak vem da bom za vsaj 2 vrtca imela definitivno premalo, recimo za H.C. Andersen sem slišala da so jih imeli po 75 pa niso prišli noter. Imajo nekih 160 mest, jaz sem imela pa že julija št. 90 (vloge), tako da jih bo do konca marca po moje 3x toliko.

o spanju ne bi, J. nekaj šmrka, zunaj je mraz, moj še kar spi, očitno ne misli v službo

rabim dopust.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
29.1.2010 10:01:54   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Punce, ki pridete- mojadva kašljata in zeleno smrkata. Ali lahko vseeno pridemo ali naj bomo rajši doma???

Meni je P rekel, da če je smrkelj zelen gre za virusno okužbo in se prenaša kapljično. Maja pomojem ni problem, ker jo lahko obrneš proč od ostalih otrok, J pa bi znal tut v kak voziček pokašljat.
Sori flaška, sam jst bi bla raj doma, kokr da tvega,m, da me en kup ponorelih bab staška zato kr je moj otrok njihove okužu.

user posted image

Čaki- zakaj so potem vsi v javnih vrtcih pozimi z zelenimi šmrklji do kolen? Zakaj je potem to normalno in niso lepo doma dokler jim ne neha ven tečt?

Jah kaj pa vem...sej otroku načeloma nič ne manjka, če zeleno smrka. In v vrtcu ga skor ne moreš ubranit pred takimi dokolenskimi smrklji. Je pa nalezljivo. Zato tm vsi smrkajo in potem tut doma vsi smrkamo. Jst sm sam rekla, da je možnost, da kak tamali zboli.
Ne mene zdej taškat..sm še v pižami.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
29.1.2010 10:01:59   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Če bosta sedela na drugi strani lahko pridete  user posted image .

Petra Jst tud gledam tale stolček, in je 40 evrov cenejši kot v BC in Pikapolonici, tko da zdej  vem kam ga it iskat.
a tale k ga ma petra?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
29.1.2010 10:02:28   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Katmat, Malevichuser posted image Poguglaj, on je slikar...
not my style

črni kvadrat je ZAKON! user posted image user posted image user posted image rdečega pa nisem vidla v živo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
29.1.2010 10:03:53   
majana79

Punce, ki pridete- mojadva kašljata in zeleno smrkata. Ali lahko vseeno pridemo ali naj bomo rajši doma???

Meni je P rekel, da če je smrkelj zelen gre za virusno okužbo in se prenaša kapljično. Maja pomojem ni problem, ker jo lahko obrneš proč od ostalih otrok, J pa bi znal tut v kak voziček pokašljat.
Sori flaška, sam jst bi bla raj doma, kokr da tvega,m, da me en kup ponorelih bab staška zato kr je moj otrok njihove okužu.

user posted image

Čaki- zakaj so potem vsi v javnih vrtcih pozimi z zelenimi šmrklji do kolen? Zakaj je potem to normalno in niso lepo doma dokler jim ne neha ven tečt?

zato ker starši nočejo bit na bolniški, ker se bojijo kretenskih delodajalcev in ker vrtci niso dosledni pri zahtevi, da gredo otroci domov in se pozdravijo, pa itak v večini niso sposobni zagotavljat spodobne higiene, ker je preveč otrok na število vzgojiteljic user posted image

začaran krog...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
29.1.2010 10:04:26   
lake

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Če bosta sedela na drugi strani lahko pridete  user posted image .

Petra Jst tud gledam tale stolček, in je 40 evrov cenejši kot v BC in Pikapolonici, tko da zdej  vem kam ga it iskat.
a tale k ga ma petra?

Ja mislm da je isti.

Flaška Ne bit huda, ampak mogoče je res boljš da ste še mal doma.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
29.1.2010 10:05:10   
FLASK_A

user posted image

Jah kaj pa vem...sej otroku načeloma nič ne manjka, če zeleno smrka. In v vrtcu ga skor ne moreš ubranit pred takimi dokolenskimi smrklji. Je pa nalezljivo. Zato tm vsi smrkajo in potem tut doma vsi smrkamo. Jst sm sam rekla, da je možnost, da kak tamali zboli.
Ne mene zdej taškat..sm še v pižami.

user posted image

Ja sej. Krneki. Prav doma morm bituser posted image

Majana, sej si sam doma. Kakšen dopust bi pa zdej radauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
29.1.2010 10:06:01   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

not my style

črni kvadrat je ZAKON! user posted image user posted image user posted image rdečega pa nisem vidla v živo user posted image
aaaa???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
29.1.2010 10:06:21   
FLASK_A
Lake, nič bat. Se ne bomo premaknili iz bazeuser posted image

Ledenka user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
29.1.2010 10:06:34   
Dudica1
Končno je zaspal...eno uro sem ga mela v naročju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
29.1.2010 10:06:35   
majana79

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
29.1.2010 10:08:27   
FLASK_A
not my style

črni vdrat je ZAKON! user posted image user posted image user posted image rdečega pa nisem vidla v živo user posted image
aaaa???

no, meni so najbolj zanimiva tista njegova dela, na katerih je upodobil veliko likov. Če malo pomisliš, bi lahko njegove grafike upodabljale prav zanimiva mesta. Čisti urbanizemuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
29.1.2010 10:09:01   
Dudica1
Kako ste že govorile da si lahko nardim eno kartico na banki,da bi lahko kaj v tujini naročila...pa da mi jo pol skenslajo ko naročim...se pravi da naložim gor tolk kot bom kupila pol pa kartico stran user posted image  user posted image user posted image user posted image

Next me tolk muč!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
29.1.2010 10:09:29   
maja1488
Flaška...sej zarad mene greš lahko user posted image Jst sm na drugem koncu slo, tko da do mene zihr ne bo pršlo user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
29.1.2010 10:09:56   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Končno je zaspal...eno uro sem ga mela v naročju user posted image user posted image user posted image

Aveš kaj. To berem pa prvič od njegovega rojstva- nič hudega ti niuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
29.1.2010 10:10:01   
petrazg
Kaj pa vem Flaska... odvisno je od otroka kako hitro se naleze. Anže je v vrtcu pa skoraj nikoli ni smrkav, zelo malo bolan. Letos so imeli že rota, pa gripe, angine, razne viruse... Anže še v bistvu nič, razen malo kašljanja, driske. Medtem ko Luka... user posted image ni v vrtcu, ampak takoj ko Anže zakašlja, smo že bolani... pa je doma, bil polno dojen.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
29.1.2010 10:10:15   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
29.1.2010 10:10:22   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

šivilja. če prav razumem si ti dost s šivanjem ukvarjaš. sem se odločla da si kupim šivalni stroj in se naučim šivat. a maš kako priporočilo, rada bi stroj si kupla, tak da je primeren tudi za začetnike pa da mi bo dolga leta služil. pa poceni more bit jasno pa se ne sme kvarit user posted image user posted image no .. karkoli že pač, če kaj veš kaj naj gledam, sem čist analfabet. Bo me pa moja mami uvajala, ona neki malega zna tako da bom mela "začetniški tečaj" pri njej.

Če nisi še nikoli imela šivalnega stroja in ne poznaš nobenega modela, se pomoje odloči kar za Elno - široko dostopna v sloveniji, servis, Švicarski stroji, velik cenovni razpon,pa še ob nakupu dobiš mislim da 10 ur šiviljskega tečaja zastonj.
Jaz sem bila od doma navajena na Huskvarno in sem hotela to - je pa problem ker jih ni v Sloveniji in sem si kupila v Avstriji. Elno prodajajo na Gosposvetski v LJ in nekje v Mostah. Ti pa priporočam,,da ne vzameš prav najcenejšega, ampak nekje sredno ceno, ki ima že kaj več možnosti, pa mislim da so najcenejši narejeni na Kitajskem, malo dražji pa v Švici. ALi nekaj takega.
Se mi na pogled zdijo čist OK stroji.

ful lepa hvala za nasvet user posted image user posted image !!! huskvarno ma tut moja mami mislim da vsaj 20 let staro če ne 25, se ji nevem če je kdaj sploh pokvarila. Bom pogledala tole Elno, me pa sam zanima kok je od oka srednji cenovni razred .. okoli 200€ ?? Maš prav poceni kitajske robe nebi, da se mi čez leto pokvari me bo vsa volja minila !!!! Tole s tečajem bi bilo pa sploh superfino user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
29.1.2010 10:10:47   
maja1488

Kako ste že govorile da si lahko nardim eno kartico na banki,da bi lahko kaj v tujini naročila...pa da mi jo pol skenslajo ko naročim...se pravi da naložim gor tolk kot bom kupila pol pa kartico stran user posted image  user posted image user posted image user posted image

Next me tolk muč!

PayPal mogoče? A navadne Vise al pa Eurocarda nimaš?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
29.1.2010 10:11:00   
FLASK_A
Flaška...sej zarad mene greš lahko user posted image Jst sm na drugem koncu slo, tko da do mene zihr ne bo pršlo user posted image

user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
29.1.2010 10:11:39   
majana79

Next me tolk muč!

visa elektron, poglej pri a banki pa banki koper

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
29.1.2010 10:14:08   
maja1488
grem mal pakirat

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
29.1.2010 10:15:21   
ledenka

not my style

črni vdrat je ZAKON! user posted image user posted image user posted image rdečega pa nisem vidla v živo user posted image
aaaa???

no, meni so najbolj zanimiva tista njegova dela, na katerih je upodobil veliko likov. Če malo pomisliš, bi lahko njegove grafike upodabljale prav zanimiva mesta. Čisti urbanizemuser posted image

bolj moj stil je Kandinski user posted image Malevič bolj tako tako. ampak črni kvadrat me je res impresioniral... je bil razstavljen tako, da si ga videl iz enega konca galerije skozi vsa odprta vrata, tko na ene 50 m. fenomenalno!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 10:16:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
29.1.2010 10:21:03   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

zdarvo majčice 2009!!!

Sem majčica 2010 z eno novemberko 2007 (zimska punca).

Imam eno prošnjo ker kot sem napisala imam prvo punco zimsko z ogromno pliš varijante moram zdaj večino na novo nakupiti. nekaj stvari že imam em ap zanima (če se še spomnete)
koliko česa
se kupile (predvsem dolg, kratek rokav). tukaj sem čist zmedena imam tri kupce cunj ampak je mal problem ker je ptrebno imeti oboje (kratek in dolg rokav) saj ne vem kak bo T zunaj?
ali ste imele tudi šumfke ali ne?

no če s ekeri ljub po spominu mal pobrskat bom zelo vesela, lahko napiše tukaj, na moj ZS al pa kr na majčice 2010!?

Pa uživite s svojimi zmajčki čim več, saj rastejo tako hitro...

po spominu... moj je rojen v začetku maja. prve 2-3 tedne sem ga oblačila v bodije z dolgim rokavom in žabice (sem imela ene 5 kom po moje - vel.56), za ven pa še eno bombažno mako ali jaknico. plišasto jaknico sem mu dala, če je bilo res mrzlo. potem pa je bilo zelo toplo in sem ga oblačila v bodi s kratkimi in hlače ali pa samo bodi. nogavičke je imel bombažne. tega sem imela potem že več, ene 10 kom. takrat sem uporabljala že 62

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za deklico
pipika 13

Katero ime vam je najbolj všeč?

Julija (41%)

Rebeka (15%)

Zoja (44%)

Število vseh glasov: 481

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!