|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
29.1.2010 9:23:21   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mi smo spali od 21.00 do pol sedmih zjutraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVOOOO!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
29.1.2010 9:23:26   
maja1488
Christiana, kr solze mi tečejo. user posted image user posted image za Klaro Glorijo. Po mojem je to dober znak...če bi jo operiral prejšnji kirurg, bi mogoče vse skup zašil tko kot je blo in bi ble kasneje težave. Zdaj so se pa potrudli in poštimali, da bo punca zdrava in brez problemov.
Želim ji čimprejšnje okrevanje. Glorija je močna punca in kmalu boste vsi skupaj!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
29.1.2010 9:25:56   
KatMat
flaska...kuga pa mas tole za eno slikco...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
29.1.2010 9:27:27   
maja1488
Aja jutro!
Z je spala ok...od 20ih do 4ih, potem je pojedla in spala do pol osmih. ta teden spi super. Ugotovila sem, da ji spanje med nama sploh ni odgovarjalo in se je zato skoz zbujala. Moj se je v nedeljo pritožu, da ne more spat, če je gospodična na sredi in naj ji dam flaško kr v postelco. Potem je tisto noč on vstal, jo nahranu in pustu v njeni postelji. In tako cel teden. Mala se zbudi 1x, poje in zaspi nazaj. Luksuz, pa še raztegnem se lahko do smrčača.
Da ne govorim o M. Vsak dan je hujša. Uboga ne nič, sliši tut ne nič, kr jo prosim naredi samo po tem ko čist pop****m. Že zjutraj smo se spičili. Katastrofa.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
29.1.2010 9:28:12   
christiana21
Hvala za pikapoke in vzpodbudne besede. Zdj grem nekaj v želodec vržt, pol pa moj zakladek pogledat. Lepo se imejte.
papa

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
29.1.2010 9:31:40   
petrazg
Pri nas L tudi zadnje čase lepo spi, poje eno flaško ponoč, ampak potem spi do 7.30 najmanj. Nama je začel pa A v posteljo lazit (prej nikoli) ob 3,4, pride in potem spi pri nama do jutra. Će ga želiva pa prestavit, se pa dere in raje popustiva, da Lukca ne zbudi user posted image Ampak HB spi pri miru, se ne premetava...user posted image

Lake... načeloma lahko ob 11, L spi, ampak do takrat bi se moral zbudit...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
29.1.2010 9:32:45   
KatMat
hm kok ste dal za sedez???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
29.1.2010 9:34:07   
KatMat
mi pa ze mesec dni nimamo ponoc hranjenja ker sem ugotovila da ga sploh ne rabi in da brez hitreje nazaj zaspi...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
29.1.2010 9:34:31   
KatMat
petra vi mate tud un sedez=????

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
29.1.2010 9:37:46   
Dudica1
christiana user posted image user posted image user posted image .Vse bo okej.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
29.1.2010 9:42:32   
petrazg

petra vi mate tud un sedez=????

A za Recarota od HM sprašuješ?  Ja, imeli smo ga že pri Anžetu, sedaj je Luka dobil njegovega, Anže pa novega... Kaj te zanima Kati?

evo spletna stran... http://bob.webteh.com/si/

Luka ima tega... http://bob.webteh.com/si/recaro-young-sport-asphalt-grey-trendline-bellini-i203.shtml

< Sporočilo je popravil petrazg -- 29.1.2010 9:45:28 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
29.1.2010 9:46:08   
FLASK_A
Katmat, Malevichuser posted image Poguglaj, on je slikar...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
29.1.2010 9:47:18   
petrazg
Flaska a prideš na kavo?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
29.1.2010 9:48:20   
KatMat
aha...hvala sem nasla cene :)

jaz bi tega Young Expert plus...kako da ste se odlocili za vasega'??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
29.1.2010 9:51:23   
ledenka
midva ne greva na plavanje, ima M. mal vneto oko user posted image bova pa prišla na kavo (sej ni panike, če greva ven, ali naj bova noter?)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
29.1.2010 9:52:19   
FLASK_A
Punce, ki pridete- mojadva kašljata in zeleno smrkata. Ali lahko vseeno pridemo ali naj bomo rajši doma???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
29.1.2010 9:53:38   
petrazg
Kati zbiral je moj... ne vem glavnega razloga. Edino kar sem videla , da je tvoj do 18 kg, naš pa do 36 kg. In ti ni potrebno potem še "jahača" kupovati, ko je večji... 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
29.1.2010 9:54:17   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Punce, ki pridete- mojadva kašljata in zeleno smrkata. Ali lahko vseeno pridemo ali naj bomo rajši doma???

glede na to, da se naši otroci še ne mažejo medsebojno s šmrkljem user posted image po moje ni panike. ampak naj pove katera z več izkušnjami

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
29.1.2010 9:56:04   
FLASK_A
Ledenka, ja sej vem... Sam da me ne bo potem katera linčala če bo naslednji dan njenemu začelo iz nosa tečtuser posted image

Vidva pomoje tut lahko prideta... Sam fino ga zadekaj da ne bo direkt mraz na učka... Upam da se vam ne bo vleklo tole...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
29.1.2010 9:57:23   
maja1488

Meni je P rekel, da če je smrkelj zelen gre za virusno okužbo in se prenaša kapljično. Maja pomojem ni problem, ker jo lahko obrneš proč od ostalih otrok, J pa bi znal tut v kak voziček pokašljat.
Sori flaška, sam jst bi bla raj doma, kokr da tvega,m, da me en kup ponorelih bab staška zato kr je moj otrok njihove okužu.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
29.1.2010 9:58:27   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Meni je P rekel, da če je smrkelj zelen gre za virusno okužbo in se prenaša kapljično. Maja pomojem ni problem, ker jo lahko obrneš proč od ostalih otrok, J pa bi znal tut v kak voziček pokašljat.
Sori flaška, sam jst bi bla raj doma, kokr da tvega,m, da me en kup ponorelih bab staška zato kr je moj otrok njihove okužu.

user posted image user posted image user posted image in danes bomo mele tavelike taške zraven, tko da bo bolečeeeee!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
29.1.2010 9:59:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

Čaki- zakaj so potem vsi v javnih vrtcih pozimi z zelenimi šmrklji do kolen? Zakaj je potem to normalno in niso lepo doma dokler jim ne neha ven tečt?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
29.1.2010 9:59:58   
lake
Če bosta sedela na drugi strani lahko pridete  user posted image .

Petra Jst tud gledam tale stolček, in je 40 evrov cenejši kot v BC in Pikapolonici, tko da zdej  vem kam ga it iskat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
29.1.2010 10:00:24   
KatMat

not my style

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
29.1.2010 10:00:40   
FLASK_A
not my style

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Radi ustvarjate ankete?
nada56

'

da, tako veliko izvem, kar me zanima (24%)

da, me zabava (29%)

nepotrebno (47%)

Število vseh glasov: 55

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!