|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
28.1.2010 11:47:06   
Leela
jaz imam tudi por doma

dudi jaz sem kupila žakeljčka 98-110 v H&M ampak že precej nazaj. Imajo pa v zibki do 145 številko.
http://www.zibka.com/si/produkti/spalne_vrece/
so pa drage.

grem naprej pospravljat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
28.1.2010 11:49:00   
FLASK_A
Dudi, jaz ti ne znam pomagat...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
28.1.2010 11:55:31   
Tanja_
user posted image user posted image A vaši malčki že spijo na povšterčkih?Če ja, kje ste jih nabavile? Razmišljam nakupu, ker je H. zadnjič v hotelu imela čisto nizek povšterček in se mi je zdelo, da ji odgovarja. Ampak ne vem, če ga sploh že smejo imet?user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
28.1.2010 11:55:50   
meduzica
dobro jutro !!!

mali spančka jaz pa hop na net.

petrazg. kakpšna operacija jaz sem preskočila en kup strani in ne vem zakaj se gre? držim pestke za vašega lukca !!!

papuang. danes je super dan za rodit user posted image user posted image . je kolega postal stric, rodila se je punčka.

šivilja. če prav razumem si ti dost s šivanjem ukvarjaš. sem se odločla da si kupim šivalni stroj in se naučim šivat. a maš kako priporočilo, rada bi stroj si kupla, tak da je primeren tudi za začetnike pa da mi bo dolga leta služil. pa poceni more bit jasno pa se ne sme kvarit user posted image user posted image no .. karkoli že pač, če kaj veš kaj naj gledam, sem čist analfabet. Bo me pa moja mami uvajala, ona neki malega zna tako da bom mela "začetniški tečaj" pri njej.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
28.1.2010 11:58:17   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image A vaši malčki že spijo na povšterčkih?Če ja, kje ste jih nabavile? Razmišljam nakupu, ker je H. zadnjič v hotelu imela čisto nizek povšterček in se mi je zdelo, da ji odgovarja. Ampak ne vem, če ga sploh že smejo imet?user posted image

jaz se od nekje spomnem, da ne smejo met povštrov dokler majo raven hrbet (dokler se hrbet ne da v S) ... nekje sem to brala ... ne dam pa roke v ogenj da sem si prav zapomnila user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
28.1.2010 12:02:43   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ledenka, kaj pa ti pripraviš?

M. bo imel krompir, bučke in pasternak

jaz imam pa rezance s tartufi user posted image in solato

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
28.1.2010 12:06:45   
petrazg
Eno vprašanje... mi bomo imeli marca krst... Sedaj me pa malo zanima, ker ste ve bolj pridne in ste to že dale skozi... Mi bomo krstili oba (ja, tudi Anžeta še nismo user posted image )... A ste pošiljala vabila, koliko ljudi ste imele, ste imeli pogostitev doma ali v gostilni, kaj so imeli fantki oblečeno (jaz razmišljam o enih lepih kavbojkicah in belih srajčkah user posted image )... dejte mi malo povedat.. prosiiiiiiiiiiiiimmm.....

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
28.1.2010 12:10:56   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Eno vprašanje... mi bomo imeli marca krst... Sedaj me pa malo zanima, ker ste ve bolj pridne in ste to že dale skozi... Mi bomo krstili oba (ja, tudi Anžeta še nismo user posted image )... A ste pošiljala vabila, koliko ljudi ste imele, ste imeli pogostitev doma ali v gostilni, kaj so imeli fantki oblečeno (jaz razmišljam o enih lepih kavbojkicah in belih srajčkah user posted image )... dejte mi malo povedat.. prosiiiiiiiiiiiiimmm.....

Midva nisva imela vabil, se mi zdi to prekompliciranouser posted image Povabila sva samo najožje sorodnike oz. še to samo tiste, ki jim to kaj pomeni. Torej so bile to moje tete po mamini strani, tašča, brat od mojega, krstna botra in njen partner, pa ena družinska prijateljica. Vse skupaj nas je bilo 20. Povabila sva jih kar po telefonu, povedala kdaj bo maša in potem krst. Po krstu smo šli pa na kosilo v gostilno.Za obleč v redu razmišljaš. Jaz sem gledala da sem kupila tako, da je potem še kdaj lahko oblekla.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
28.1.2010 12:12:39   
maja1488
Petrazg, mi smo imeli krst samo z babicami, dedki in tetami s partnerji (stricev nimata, da ne bo katera mislila, da jih nismo povabli). Krstili smo v Štanjelu, potem je blo p0ozno kosilo na gradu in torta. Nč vabil, nč spominkov, ki prah pobirajo... Kasneje sva dala razvit par slikc in sva dala to kot spomin.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
28.1.2010 12:17:45   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

danes na meniju: porova kremna juha

user posted image user posted image user posted image Njamsi!

uuu jest pa cvetacno

hmm jaz pa puranje zrezke v smetanovi omaki s cvrtki in rižem pa paradižnikova solata s feto user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ahahahaha!!! Kolk boš mela velik za pucat! user posted image

Ahahahaha...sej moj pospravlja po kosilu user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
28.1.2010 12:18:40   
Dudica1
ej a riž ve samo skuhate na vodiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
28.1.2010 12:21:57   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

dobro jutro !!!

mali spančka jaz pa hop na net.

petrazg. kakpšna operacija jaz sem preskočila en kup strani in ne vem zakaj se gre? držim pestke za vašega lukca !!!

papuang. danes je super dan za rodit user posted image user posted image . je kolega postal stric, rodila se je punčka.

šivilja. če prav razumem si ti dost s šivanjem ukvarjaš. sem se odločla da si kupim šivalni stroj in se naučim šivat. a maš kako priporočilo, rada bi stroj si kupla, tak da je primeren tudi za začetnike pa da mi bo dolga leta služil. pa poceni more bit jasno pa se ne sme kvarit user posted image user posted image no .. karkoli že pač, če kaj veš kaj naj gledam, sem čist analfabet. Bo me pa moja mami uvajala, ona neki malega zna tako da bom mela "začetniški tečaj" pri njej.

Če nisi še nikoli imela šivalnega stroja in ne poznaš nobenega modela, se pomoje odloči kar za Elno - široko dostopna v sloveniji, servis, Švicarski stroji, velik cenovni razpon,pa še ob nakupu dobiš mislim da 10 ur šiviljskega tečaja zastonj.
Jaz sem bila od doma navajena na Huskvarno in sem hotela to - je pa problem ker jih ni v Sloveniji in sem si kupila v Avstriji. Elno prodajajo na Gosposvetski v LJ in nekje v Mostah. Ti pa priporočam,,da ne vzameš prav najcenejšega, ampak nekje sredno ceno, ki ima že kaj več možnosti, pa mislim da so najcenejši narejeni na Kitajskem, malo dražji pa v Švici. ALi nekaj takega.
Se mi na pogled zdijo čist OK stroji.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
28.1.2010 12:23:38   
petrazg
No se mi je zdelo, da je nekako tako... Malo so me zmešali ti forumi, ko punce razpravljajo o konfetkih, pa o darilcih , ki jih razdelijo kot zahvalo... Nas bo cca. 25, pa nismo nobenih prijateljev zraven šteli, v bistvu samo sorodstvo... v bistvu  ja, lahko bi črtala moji teti in strice z družinami, ampak ne morem, ker še vedno praznujemo rd, božiče skupaj in jih imata mala dva  full rada. Pa še vidimo se najmanj na 14 dni...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
28.1.2010 12:25:42   
šivilja

Mi imamo krst to nedeljo.
Nič vabil, samo ustno izročilo med sorodniki.
Pogostitev doma, ker je gostilna zaradi številamajhnih otrok neizvedljiva (12). Hrana bo bife - hladna pečenka, narezek, solate in žemljice, za otroke pa še goveja župca z rezanci.
Ljudi bo 25, vendar je to najožja žlahta - babice, dedki, strici, tete... Pa še to ne vsi - eni so predaleč, za ene pa nismo dovolj dobri in z nami ne komunicirajo.
Obleke - nekaj malo lepšega, da ni ravno trenirka. Smo pa mi vse tri krstili pozimi, tako da se vidi itak pajac ali bunda

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
28.1.2010 12:28:14   
šivilja

No se mi je zdelo, da je nekako tako... Malo so me zmešali ti forumi, ko punce razpravljajo o konfetkih, pa o darilcih , ki jih razdelijo kot zahvalo... Nas bo cca. 25, pa nismo nobenih prijateljev zraven šteli, v bistvu samo sorodstvo... v bistvu  ja, lahko bi črtala moji teti in strice z družinami, ampak ne morem, ker še vedno praznujemo rd, božiče skupaj in jih imata mala dva  full rada. Pa še vidimo se najmanj na 14 dni...

Pa saj ni ohcet. Res pa je, da je v Avstriji to veliko bolj velikopotezno. Ma lahko še bankrotiram.
Mene bolj muči, kolk moram dat duhovniku oziroma v cerkvi. Pojma nimam?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
28.1.2010 12:29:40   
šivilja

Za majhnega otroka ja. Za nas pa ga tenstam - popražim čebulo, dodam riž da postekleni in zalijem z dvakratno količino vode, ter kuham 20min (paraboild riž - tak ki se ne razkuha)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
28.1.2010 12:29:55   
šivilja
SONČEK

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
28.1.2010 12:31:57   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Za majhnega otroka ja. Za nas pa ga tenstam - popražim čebulo, dodam riž da postekleni in zalijem z dvakratno količino vode, ter kuham 20min (paraboild riž - tak ki se ne razkuha)

Ja ja sej za otroke mislim...ne vem kaj mu čem danes skuhat

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
28.1.2010 12:36:44   
petrazg

Pa saj ni ohcet. Res pa je, da je v Avstriji to veliko bolj velikopotezno. Ma lahko še bankrotiram.

no, sva prišli do istega zaključka. user posted image user posted image user posted image Sem glih prejle svakici po telefonu razlagala kaj se grejo, pa sva se prav nasmejale na njihov račun...

Šivilja, a tu v naši cerkvi boste imeli?

Koliko se pa da duhovniku... a ni kar tarifa... o , jezus pomagi... pojma nimam ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
28.1.2010 12:36:59   
ledenka

Ja ja sej za otroke mislim...ne vem kaj mu čem danes skuhat

jaz mu naredim tudi rižoto, npr. z bučkami. na malo olja prepražim zelenjavo, dodam riž, zalijem z vodo, proti koncu dam še par listkov peteršilja (ki ga potem ven poberem). česna in čebule še nisem uporabila.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
28.1.2010 12:40:34   
ledenka

no, sva prišli do istega zaključka. user posted image user posted image user posted image Sem glih prejle svakici po telefonu razlagala kaj se grejo, pa sva se prav nasmejale na njihov račun...

Koliko se pa da duhovniku... a ni kar tarifa... o , jezus pomagi... pojma nimam ...user posted image user posted image user posted image

eni pa res pretiravajo user posted image še za poroko nisva mela konfetov user posted image

aja, krstili ne bomo. je moj katolik, če on hoče, naj ga da. tko da predvidevam, da ne bo nič user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
28.1.2010 12:40:39   
šivilja

Prvega smo tukaj, tadrugo na Viču, H. pa bo pri Frančiškanih v mestu. Smo mal cigani. Za tatretjo nama je en obljubil, da jo bo krstil, pa gremo tje, kjer je on.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
28.1.2010 12:42:03   
šivilja
Jaz sem pa ravnokar našla tecept za jutrišnje kosilo - makaroni z grahom, čunko in smetano. Zgleda zelo dobro in enostavno
http://www.nigella.com/recipe/recipe_detail.aspx?rid=187

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
28.1.2010 12:42:07   
ledenka
ok, uspela sem skoraj zasmodit... je voda izparela. upam, da bo užitno

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
28.1.2010 12:43:03   
šivilja
Pa še ena za ajetam (sicer je mahanik, samo je podobno):

Na vratima neba stoji jedan jako ljut covjek i urla: - Pa sta se desava? Sta ja tu radim? Pogledajte me! Imam 35 godina, ne pusim, ne pijem, jucer sam rano legao u krevet i sad sam tu pred vama! Sigurno je neka greska! Molim vas da provjerite!

- Jos nam se nikada nije desilo da se zabunimo, - odgovori Sveti Petar - ali provjerit cu. Kako se zovete?

- Moric. Tomislav Moric.

- Koje vam je zanimanje?

- Automehanicar.

- Ah. Da, evo, nasao sam vas. Tomislav Moric, automehanicar. E, pa, gospodine Moricu, prema nasim podacima vi ste umrli od starosti.

- Od starosti?!? Nemoguce! Pa imam samo 35 godina!

- Pa ne znam, - odgovori sveti Petar - zbrojili smo sve sate rada koje ste zaracunali musterijama i to ispada 106 godina ...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!