mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Klara Gloria je prestala operacijo, vendar se je vse skupaj zelo zakompliciralo. Christiana, ko te berem, mi je ful hudo za vas. Srčno upam, da je s to operacijo vse hudo za vami. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Punce, ki pridete- mojadva kašljata in zeleno smrkata. Ali lahko vseeno pridemo ali naj bomo rajši doma??? Meni je P rekel, da če je smrkelj zelen gre za virusno okužbo in se prenaša kapljično. Maja pomojem ni problem, ker jo lahko obrneš proč od ostalih otrok, J pa bi znal tut v kak voziček pokašljat. Sori flaška, sam jst bi bla raj doma, kokr da tvega,m, da me en kup ponorelih bab staška zato kr je moj otrok njihove okužu. Čaki- zakaj so potem vsi v javnih vrtcih pozimi z zelenimi šmrklji do kolen? Zakaj je potem to normalno in niso lepo doma dokler jim ne neha ven tečt? Ja zato, ker ga ni pediatra v Sloveniji, ki bo staršem napisal bolniško zaradi tega, ker je otrok prehlajen... IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Končno je zaspal...eno uro sem ga mela v naročju Aveš kaj. To berem pa prvič od njegovega rojstva- nič hudega ti ni IZVIRNO SPOROČILO: zivepo zdarvo majčice 2009!!! Sem majčica 2010 z eno novemberko 2007 (zimska punca). Imam eno prošnjo ker kot sem napisala imam prvo punco zimsko z ogromno pliš varijante moram zdaj večino na novo nakupiti. nekaj stvari že imam me pa zanima (če se še spomnete) koliko česa se kupile (predvsem dolg, kratek rokav). tukaj sem čist zmedena imam tri kupe cunj ampak je mal problem ker je ptrebno imeti oboje (kratek in dolg rokav) saj ne vem kak bo T zunaj? ali ste imele tudi šumfke ali ne? no če se keri ljubi po spominu mal pobrskat bom zelo vesela, lahko napiše tukaj, na moj ZS al pa kr na majčice 2010!? Živjo, jaz imam tudi novembrko 2007 in ti lahko povem, da dolgih rokavov razen bunde in bodijev zaenkrat nisem nabavila nič. Kupila sem 8 bodijev s kratkimi rokavi št. 62 (št. 56 je ponosila od starejše, ker sem jo prvi mesec imela v dolgih rokavih, jopice sem pa od starejše imela kakšne tri bombažne, tako da nisem novih nabavljala) in 6 bodijev z dolgimi rokavi št. 74. Hlačke (s stopalkami) sem imela od starejše bombažne št. 62 in sem jih ponucala za poletje, kupila sem ji mogoče še ene ali dvoje poletnih hlač, ampak je bila veliko časa samo v bodiju, ker je bilo lani vroče. Zaradi starejše je bila poleti večino časa zunaj, spala je tudi v vozičku in ogosto sem ji poleg bodija oblekla samo še nogavičke (nič novih, sem porabila od starejše), pa čeznjo vrgla kakšno tetra plenico, ko je spala. Št. 74 boš rabila bundo/pajacek, zimsko kapo in rokavičke; žabic in puloverjev ji pa jaz kaj dosti nisem nabavljala, ker sem porabila od starejše št. 80 - sem ji samo zavihala rokavčke, po dolžini pa ni tako blazno preveliko - me sploh ne moti, če ima pokrito rit. Številke 56, 68 in 80 pa ni bilo potrebno nabavljati ničesar. Upam, da ti pomaga, če rabiš več info, pa na ZS.
|