|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 10:26:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2151
   RE: Zmajčki 2009-9.del
29.1.2010 10:26:35   
Leela
christiana miljon user posted image  za čimprejšnje okrevanje. Boščka jo je trebušček bolel pa ni mogla jesti in spati.user posted image . Mislimo nanjo user posted image .

vrtci, rabmo brzostrelko user posted image . To z drugim otrokom zastonj so tudi pomutili, polno jih ima 2. otroka vpisanega pa sploh ne hodijo. Prej je imel pa še 1. otrok zaradi tega en plačilno razred nižji. Vrtec bi moral biti za vse zastonj in enako dostopen. Za moje pojme mora bit otrok v vrtcu, tudi če mama ne dela.Sploh če so socialno ogroženi vsaj tam kaj poje. Hkrati pa, če delaš rabiš otroka nujno kam dat. Une kvazi socialce bi pa nekam pribila. Res rabimo finančno policijo. To da plačam državi ful dohodnine in potem te še pri vrtcu ucurijo...user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
29.1.2010 10:28:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
Katmat, Malevichuser posted image Poguglaj, on je slikar...
not my style

črni vdrat je ZAKON! user posted image user posted image user posted image rdečega pa nisem vidla v živo user posted image
aaaa???

no, meni so najbolj zanimiva tista njegova dela, na katerih je upodobil veliko likov. Če malo pomisliš, bi lahko njegove grafike upodabljale prav zanimiva mesta. Čisti urbanizemuser posted image

bolj moj stil je Kandinski user posted image Malevič bolj tako tako. ampak črni kvadrat me je res impresioniral... je bil razstavljen tako, da si ga videl iz enega konca galerije skozi vsa odprta vrata, tko na ene 50 m. fenomenalno!

Špica. V kateri galeriji pa si to bila?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
29.1.2010 10:32:32   
šivilja
Torta se peče!

Leela - prvi otrok je še vedno en razred ceneje

Tile kvadrati so kul - sem bila pred davnimi leti v eni galeriji na Danskem pa so bili eni taki pravokotniki
8pojma nimam od koga) - zlat, črn, pa pomoje rdeč. Nam je ena kustosinja ene tričetrt ure razlagala samo o zlatem. Tista galerija je bila meni sploh najboljši umetniški muzej kar sem jih do sedaj videla.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
29.1.2010 10:32:47   
FLASK_A
Uuu, Kandinski je fajn, sem ga poguglala. Pišuka, mal več bo treba po galerijah hodit- taka dela se lahko samo z razstavami ocenjuje... Takoj čutiš ali ti je njegova energija všeč ali ti ni.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
29.1.2010 10:33:41   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Torta se peče!

Tile kvadrati so kul - sem bila pred davnimi leti v eni galeriji na Danskem pa so bili eni taki pravokotniki
8pojma nimam od koga) - zlat, črn, pa pomoje rdeč. Nam je ena kustosinja ene tričetrt ure razlagala samo o zlatem. Tista galerija je bila meni sploh najboljši umetniški muzej kar sem jih do sedaj videla.

user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
29.1.2010 10:43:10   
Dudica1
glava me boli,dec me je razžalostil user posted image user posted image .

Najboljš da grem dol....pa kam na kakšen fofe!

by

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
29.1.2010 10:44:40   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
by

user posted image A rabiš valjar!!user posted image Kaj pa je blo???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
29.1.2010 10:46:27   
Dudica1

by

Rabim tank al kakšnega orng hudiča! user posted image
Eh bz...nekam hoče it z soselavci smučat,ko sem mu pa rekla da greva midva da bi jaz tud šla pa ni denarja!!!BZ

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
29.1.2010 10:53:44   
FLASK_A

by

Rabim tank al kakšnega orng hudiča! user posted image
Eh bz...nekam hoče it z soselavci smučat,ko sem mu pa rekla da greva midva da bi jaz tud šla pa ni denarja!!!BZ

Ajaaaa. Itak, on bi šu mal na pir pa na moški pogovor. Pa smučat zraven.
Zdej se mu vse okol plesnih in otrok vrti... Pomoje misli da si zasluži kak dan offuser posted image

Pa nej gre, sam naslednji dan ali pa naslednji teden nej gre pa še s tabo aneuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
29.1.2010 10:54:13   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21
Klara Gloria je prestala operacijo, vendar se je vse skupaj zelo zakompliciralo.

Christiana, ko te berem, mi je ful hudo za vas. Srčno upam, da je s to operacijo vse hudo za vami. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Punce, ki pridete- mojadva kašljata in zeleno smrkata. Ali lahko vseeno pridemo ali naj bomo rajši doma???

Meni je P rekel, da če je smrkelj zelen gre za virusno okužbo in se prenaša kapljično. Maja pomojem ni problem, ker jo lahko obrneš proč od ostalih otrok, J pa bi znal tut v kak voziček pokašljat.
Sori flaška, sam jst bi bla raj doma, kokr da tvega,m, da me en kup ponorelih bab staška zato kr je moj otrok njihove okužu.

user posted image

Čaki- zakaj so potem vsi v javnih vrtcih pozimi z zelenimi šmrklji do kolen? Zakaj je potem to normalno in niso lepo doma dokler jim ne neha ven tečt?

Ja zato, ker ga ni pediatra v Sloveniji, ki bo staršem napisal bolniško zaradi tega, ker je otrok prehlajen...

Končno je zaspal...eno uro sem ga mela v naročju user posted image user posted image user posted image

Aveš kaj. To berem pa prvič od njegovega rojstva- nič hudega ti niuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

zdarvo majčice 2009!!!

Sem majčica 2010 z eno novemberko 2007 (zimska punca).

Imam eno prošnjo ker kot sem napisala imam prvo punco zimsko z ogromno pliš varijante moram zdaj večino na novo nakupiti. nekaj stvari že imam me pa zanima (če se še spomnete)
koliko česa
se kupile (predvsem dolg, kratek rokav). tukaj sem čist zmedena imam tri kupe cunj ampak je mal problem ker je ptrebno imeti oboje (kratek in dolg rokav) saj ne vem kak bo T zunaj?
ali ste imele tudi šumfke ali ne?

no če se keri ljubi po spominu mal pobrskat bom zelo vesela, lahko napiše tukaj, na moj ZS al pa kr na majčice 2010!?

Živjo, jaz imam tudi novembrko 2007 in ti lahko povem, da dolgih rokavov razen bunde in bodijev zaenkrat nisem nabavila nič. Kupila sem 8 bodijev s kratkimi rokavi št. 62 (št. 56 je ponosila od starejše, ker sem jo prvi mesec imela v dolgih rokavih, jopice sem pa od starejše imela kakšne tri bombažne, tako da nisem novih nabavljala) in 6 bodijev z dolgimi rokavi št. 74. Hlačke (s stopalkami) sem imela od starejše bombažne št. 62 in sem jih ponucala za poletje, kupila sem ji mogoče še ene ali dvoje poletnih hlač, ampak je bila veliko časa samo v bodiju, ker je bilo lani vroče. Zaradi starejše je bila poleti večino časa zunaj, spala je tudi v vozičku in ogosto sem ji poleg bodija oblekla samo še nogavičke (nič novih, sem porabila od starejše), pa čeznjo vrgla kakšno tetra plenico, ko je spala. Št. 74 boš rabila bundo/pajacek, zimsko kapo in rokavičke; žabic in puloverjev ji pa jaz kaj dosti nisem nabavljala, ker sem porabila od starejše št. 80 - sem ji samo zavihala rokavčke, po dolžini pa ni tako blazno preveliko - me sploh ne moti, če ima pokrito rit. Številke 56, 68 in 80 pa ni bilo potrebno nabavljati ničesar. Upam, da ti pomaga, če rabiš več info, pa na ZS.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
29.1.2010 10:56:31   
maja1488
ah deci...mojga ni do jutri popoldan. je združil prijetno s koristnim. je hotu nekam it, pa je zihr vedu, da bom pihala na ušesa, pa se je zmenu, da bo delal tam. zdej pa nimam kej rečt user posted image

skor me je kap...kolk stvari mormo s sabo peljat. sploh ne vem kam bomo vse dali. pa še tavelk vozičk.
leela, a že maš profil na FB?

se mi zdi, da v mojem naročju neko smrdi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
29.1.2010 10:59:05   
FLASK_A
ah deci...mojga ni do jutri popoldan. je združil prijetno s koristnim. je hotu nekam it, pa je zihr vedu, da bom pihala na ušesa, pa se je zmenu, da bo delal tam. zdej pa nimam kej rečt user posted image
skor me je kap...kolk stvari mormo s sabo peljat. sploh ne vem kam bomo vse dali. pa še tavelk vozičk.
leela, a že maš profil na FB?
se mi zdi, da v mojem naročju neko smrdi.

user posted image

Pa kam to pakiraš da imaš tolk robe?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
29.1.2010 11:00:47   
maja1488
flaška...na smučanje gremo. in morm vse s sabo nest, da se nebi kdo slučajno nedomače počutu.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
29.1.2010 11:03:19   
FLASK_A

flaška...na smučanje gremo. in morm vse s sabo nest, da se nebi kdo slučajno nedomače počutu.

ajaaaa. Sem pa mislila da bo najmanj konec sveta in da moram tudi jaz spakirat vse kar imam v hišiuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
29.1.2010 11:03:20   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Torta se peče!

To so pred kratkim ukinli, sem brala. Bom malo pogooglala

Ne najdem user posted image . Sem 100%, da sem brala. Ampak, če si v svetu že bolje veš.

< Sporočilo je popravil Leela -- 29.1.2010 11:17:16 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
29.1.2010 11:05:53   
Leela
maja nimam še profila, moram narest, da bom vsaj slikce s srečanja naredila.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 11:15:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
29.1.2010 11:23:04   
maja1488

ajaaaa. Sem pa mislila da bo najmanj konec sveta in da moram tudi jaz spakirat vse kar imam v hišiuser posted image

user posted image user posted image vi itka nikamor na smete, ker imate zelene smrklje. tut če bi bil konc sveta, vi ostanete na rudniku user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
29.1.2010 11:26:16   
meduzica
joj zdej sem pa čist napsihirana zarad teh vrtcev user posted image user posted image jaz sem prijavo šele v enega poslala, pa zdej vas berem s temi čakalnimi listami sem poštekala da sem ga fejst polomila ... sicer smo mi mislili šele s septembrom se prijavit ampak zdej me je pa kr zvijat začel od strahu da sem neki narobe razumela

dejte mi povedat a je panika a moram čimprej oddat prijave ?? ker jaz sem mislila da mam do zasedanja komisije (aprila) čas ???

drugač pa ... sej ni šans da do aprila spremenijo pravilnike ?? sej smo v sloveniji !!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
29.1.2010 11:40:15   
meduzica
evo sem klicala v en vrtec tukaj meni blizu in so mi prijazno odgovorili da je bil nek predlog s strani MOL ampak da je bil nekako zavrnjen in je ta gospod izrazil mnenje da do letošnjega zasedanja komislije pravilnik ne bo spremenjen, saj je premalo časa (stvar mora bit še v UL itd)

tak da !!! vseen treba vloge oddat v željene vrtce do 31.3. če pa bo kaka sprememba pa bojo vrtci pošiljali obvestila da je treba dopolnit vloge itd

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
29.1.2010 11:50:45   
meduzica
pa še neki ... kako se zračuna premija za vrtec .. klele http://www.ljubljana.si/file/251808/dohodkovni-razredi-2009.pdf sem neki mi ne štima tukaj piše
Mesečni bruto dohodek na družinskega
člana v letu 2007 (EUR)

a to pomeni da če ga jaz vpisujem za leto 2010 da se vzame najina bruto dohodka za leto 2008 in delimo to z 24 (ker sva 2 in 12m v letu). Sam pri nas je problem zdej ker je skoraj eno leto "mož" sp in nima plače (sploh pa ne take kot je imel 2008 user posted image ) (btw mi sploh skupnega gospodinjstva nimamo prijavljenega a bo to kak problem ??)

pol pa še tako .. nekak bi znala ugotovit kateri razred smo in potem vemo Plačilo(% cene programa). Kje pa izvem ceno programa ? ali se spreminja ali je fiksna za cel MOL ?? ja vem ... sem čist lost in space user posted image user posted image user posted image

mah sej nevem zakaj vam težim .. nekoga bi mogla poklicat da mi vse to objasni ... sam koga ????

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
29.1.2010 12:01:42   
maja1488
meduzica, za leto 2008 se vzame ja. To, da ima zdaj nižji dohodek jih ne briga. Sam če bi bil brezposeln, bi upoštevali.
Za jasli je nekje okoli 400€ mesečno..Odvisno od vrtca. Kje to vidiš nimam pojma. Na kaki občinski spletni strani bi znalo bit. Je pa za celo občino enako. Vsaj pri nas.
Če je priznal očetovstvo in ne plačuje preživnine (se smatra, da oba skrbita za otroka) potem nima veze če nimate skupnega gospodinjstva.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
29.1.2010 12:01:51   
Leela
meduzica na občini je oddelek za družbene dejavnosti in nekdo ima čez vrtce. Tam bi ti mogli vse povedati. Plačo pa deliš s 3 osebami, saj ste trije.
Če je plača zelo različna kot tista v izračunu (če kdo zgubi službo npr.) je treba prijavit na občino in tam popravijo izračun. Najboljš, da se na občini pozanimaš.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
29.1.2010 12:03:14   
FLASK_A

user posted image user posted image vi itka nikamor na smete, ker imate zelene smrklje. tut če bi bil konc sveta, vi ostanete na rudniku user posted image user posted image

sej resuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Najljubši letni čas?
petruska

Tvoj letni čas je?

Pomlad (30%)

Poletje (55%)

Jesen (5%)

Zima (9%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!