|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
29.1.2010 8:23:37   
šivilja
K.tja - meni je sestra fine smučarske hlače za tavelikega kupila v Kanz trgovini v Kranju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
29.1.2010 8:24:24   
FLASK_A
Ktja, za kombinezone žal ne vem.

Šiviljauser posted image user posted image Saj boš vidla potem aprila ali maja, jaz upam da boste vseeno sprejeti.

AKP, ti se kar loti. Še bolj ti bo lušno ker bo mir. Preverjenouser posted image Je pa kr neki da neki obljubljajo, potem pa nič od njih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
29.1.2010 8:26:03   
FLASK_A
Sej res, Ktja! Si me spomnila da cunje obesim v otroških sobah. Potem bi moralo biti bolje. Izparilnike pa non stop laufamo, prav prijeten vonj imamo po zeliščihuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
29.1.2010 8:27:47   
Dudica1
good  morning

Spali smo super do 6.30 user posted image
T je že v vrtcu,Maj se še trudi nekaj igrat,ga bo treba dat spat počasi.

Aja vpisala sva se v nadaljevani plesni tečaj,gre nama odličnouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
29.1.2010 8:30:16   
Anonimen
šivilja, kje pa je ta trgovina v Kr? sem danes ravno tja namenjena.

Dudica, superca za ples! na koncu bosta šla pa že med profesionalce!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2080
29.1.2010 8:33:22   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dudica, superca za ples! na koncu bosta šla pa že med profesionalce!user posted image

HA HA ni se za bati tega user posted image ...pomoje še tole stopnjo oddelava pa je zadost.

Za skombinezone poglej še v hervisu,intersportu,ali pa mani al kaj je tisto...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
29.1.2010 8:33:59   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Zdaj me pa preeč vprašaš. Osh-Kosh in Kanz. DOmnevam da v kakšnem trgovskem centru? Če želiš jo bom vprašala pa ti sporočim na mobi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
29.1.2010 8:38:14   
lake
Dobro jutro!

Zuni je sonček, samo mrzlo. Plenic mi bo zmanjkal, a bi šla kera na kofe v Supernovo mal kasnej seveda.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
29.1.2010 8:40:21   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Zuni je sonček, samo mrzlo. Plenic mi bo zmanjkal, a bi šla kera na kofe v Supernovo mal kasnej seveda.

Danes ne morem, žal

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
29.1.2010 8:45:54   
Anonimen
Osh-Kosh in Kanz

to bo verjetno v Merkatorju,... sem se spomnila, da imajo tam Kanz.

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
29.1.2010 8:47:56   
PapuaNG
jutro,

tudi mi spali super. Se ni nič zbujal, razen za jest user posted image Sem ga včeraj zvečer še malo podojila (poleg flaše), mogoče je pa zaradi tega lažje zaspal. Zdej pa itak že ordinira tukaj...imamo pa zelo očitno mama fazo, skos za mano leze, gleda me kot najbolj zaljubljeno bitje...oh, se počutim kar malo nadlegovano user posted image Upam, da kmalu mine...

Danes pa žurat user posted image Bo tašča merkala malega, medtem ko greva midva z mojim malo ven. Upam, da še kakšno kitico odspim do takrat, če ne bo pa red bull treba nabavt user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
29.1.2010 8:48:23   
christiana21
dobro jutro!

Klara Gloria je prestala operacijo, vendar se je vse skupaj zelo zakompliciralo.
Planirano je bilo, da bo v operacijski nekje eno uro, odstranijo stomo, zašijejo črevo in je to to. Potem naj bi šla takoj na oddelek, zbujena iz narkoze, ker je pač rutinska operacija, vendar ni bilo tako.
Ko jo je dr. Gvardijančičeva odprla je videla katastrofo. Debelo črevo je bilo v zarastlinah, tanko črevo polno izrastkov in del črevesa, ki bi mogel bit speljan v stomo, ni bil. Pred operacijsko sem stala več kot 4. ure, jokala, se tresla in vsa v skrbeh gledala vsakega od zdravstvenega osebja, ki so hodili skozi vrata dela, kjer je intenzivna nega in operacijske sobe, upala sem, da mi bodo kaj povedali, vendar sem dobila samo ostel komentar, naj se vsedem in ne stojim pri vratih.Počakala sem še kakšni dve uri, nato sem prosila informatorja, če lahko gre vprašat kaj se z malo dogaja. Vrnil se je in povedal, da je mala še kar v operacijski in, da ko končajo mi bo več informacij dala kirurginja.
Po petih urah čakanja je prišla kirurginja in povedala stanje ter da male ne bodo zbujali, ker bi jo preveč bolelo, ostala bo na intenzivni negi, priklopljena na aparate, neodzivna in na respiratorju. Nekaj čez 15. uro sem uspela videt svojo navihanko, spala je, bila je bleda, dihala je s pomočjo respiratorja, na vratu je imela kanilo speljano direktno do srčka in reva je bila vsa v cevkah. Malo sem jo pobožala, želela sem jo stisnit k sebi, ji dat lubčka, jo pocrkljat, ampak ni šlo. Lahko sem jo pa vsaj pobožala in ji povedala, da sem ponosna nanjo.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
29.1.2010 8:49:05   
ledenka
Dobro jutro!

če okoli 12.30, se lahko zmeniva. prej greva plavat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
29.1.2010 8:51:15   
ledenka
christiana user posted image user posted image user posted image joj... to se grozno bere. user posted image user posted image user posted image za malo Glorio, da dobro vse prestane in te kmalu razveseli s svojim nasmehom!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
29.1.2010 8:56:30   
petrazg
ooo Christiana kar na jok mi gre user posted image user posted image user posted image user posted image ... boga mala pikica. Poskusi gledat samo pozitivno... zdaj jo je dobila odlična zdravnica, ki je morala popraviti določene stvari... Ker je pa mala Glorija pogumna punčka in velika borka, te sploh ne sme biti strah... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ša malo počakaj in se bosta lahko stisnili...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
29.1.2010 8:56:58   
lake
Christiana Bogica, samo da je dobro prestala, in da bo mela čim manj bolečin.

Ledenka Pošlji sms pa bom vidla če bom še tam.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
29.1.2010 8:57:57   
petrazg

Dobro jutro!

Lake, lahko se zmenimo..., povej uro, da še Kasiji, tUBBY in Ajetam sms-je spustim...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
29.1.2010 9:00:25   
ajetam*
Jutro!
Mi smo tud super spali, bi se lahko navadla, jedli smo ob enih in šestih, zbudil se je pa ob pol devetihuser posted image
Šivilja zdaj sem pa še jaz vsa živčna zarad tega vrtca. Kdaj že zaseda komisija, a aprila? Ker mi se enkrat konec aprila verjetno selimo na vaš konec, sam bi otroka pustila v tem vrtcu, kjer sta oz. bo.

Christiana user posted image user posted image user posted image , sam tole je pa res grozno prebrat. A to so jo gor tako grdo operiral. Upam, da bo šlo sedaj samo na bolje.

Ja, dejmo se dobit drug teden, da vas vse vidim in nam šivilja vse razloži, pol pa direkt z vozički do Jankoviča.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
29.1.2010 9:01:05   
Anonimen
christiana... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Klaro Glorio!
tvoja malčica je že dokazala, da je prava borka!

mogoče ste našli vzrok njenega joka in odklanjanja hrane?

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
29.1.2010 9:01:45   
ajetam*
Jaz danes žal ne moremuser posted image , imava ob 12-ih plavanjeuser posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
29.1.2010 9:04:11   
PapuaNG
uf christiana, me je kar stisnilo user posted image Upam, da bo vse v redu in bo malčica kmalu polna energije....miljon user posted image user posted image user posted image user posted image za vas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
29.1.2010 9:09:48   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro!

Lake, lahko se zmenimo..., povej uro, da še Kasiji, tUBBY in Ajetam sms-je spustim...

Ob ene enajstih?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
29.1.2010 9:19:55   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

dobro jutro!

Klara Gloria je prestala operacijo, vendar se je vse skupaj zelo zakompliciralo.
Planirano je bilo, da bo v operacijski nekje eno uro, odstranijo stomo, zašijejo črevo in je to to. Potem naj bi šla takoj na oddelek, zbujena iz narkoze, ker je pač rutinska operacija, vendar ni bilo tako.
Ko jo je dr. Gvardijančičeva odprla je videla katastrofo. Debelo črevo je bilo v zarastlinah, tanko črevo polno izrastkov in del črevesa, ki bi mogel bit speljan v stomo, ni bil. Pred operacijsko sem stala več kot 4. ure, jokala, se tresla in vsa v skrbeh gledala vsakega od zdravstvenega osebja, ki so hodili skozi vrata dela, kjer je intenzivna nega in operacijske sobe, upala sem, da mi bodo kaj povedali, vendar sem dobila samo ostel komentar, naj se vsedem in ne stojim pri vratih.Počakala sem še kakšni dve uri, nato sem prosila informatorja, če lahko gre vprašat kaj se z malo dogaja. Vrnil se je in povedal, da je mala še kar v operacijski in, da ko končajo mi bo več informacij dala kirurginja.
Po petih urah čakanja je prišla kirurginja in povedala stanje ter da male ne bodo zbujali, ker bi jo preveč bolelo, ostala bo na intenzivni negi, priklopljena na aparate, neodzivna in na respiratorju. Nekaj čez 15. uro sem uspela videt svojo navihanko, spala je, bila je bleda, dihala je s pomočjo respiratorja, na vratu je imela kanilo speljano direktno do srčka in reva je bila vsa v cevkah. Malo sem jo pobožala, želela sem jo stisnit k sebi, ji dat lubčka, jo pocrkljat, ampak ni šlo. Lahko sem jo pa vsaj pobožala in ji povedala, da sem ponosna nanjo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no mogoce je bilo pa to vzrok za njen jok in bo sedaj bolje....drzim pestke da se vse uredi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2098
29.1.2010 9:20:52   
KatMat
mi smo spali od 21.00 do pol sedmih zjutraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
29.1.2010 9:23:03   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

dobro jutro!

user posted image Joj, nimam beseduser posted image   Naj gre vse samo še na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

prilagojeno mleko
petra123

Katero prilagojeno mleko uporabljate?

aptamil (41%)

milumil (4%)

hipp (10%)

novalec (18%)

drugo (28%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!