|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
28.1.2010 23:25:56   
rakica 2
tane-jst sm šla dans k zobarju in sm jo na eno stran podojila,na drugo pa na roke,brez pumpice,stisnla110ml,ampak prej sm si stisnla v nos kapljice syntocinon,drgač bi blo pa pol manj,tko je pa kar špricalo...drgač pa dojim enkrat z leve,drugič z desne,čeprav se včasih buni na desni ker mal slabše teče...nocoj ni hotla na nobeni strani,se je drla kouser posted image ,ji uštimam čaj in ga je zeksala 150 ml,očitno je bla žejna,men pa mleko ostaja zej...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
28.1.2010 23:34:38   
tane
rakica2, 110ml brez pumpiceuser posted image user posted image user posted image in to na eno...jaz sem si samo enkrat iz ene spumpala 80ml...drugače pa če ti mleko ostaja...spumpaj in si ga daj zmrznit, lahko je 3mesece v zmrzovalniku...ma jaz moram dojiti na obe, ker po mastitisu ena malo štrajka...je rekla patronažna da ponavadi je v tej za 10% manj mleka...

majakla...jaz si tudi nič ne morem spumpat po dojenju, imam zgleda res samo tolko kot rabi...čez kako uro dve pa si nekaj malega napumpam ampak se mi tudi sanja ne koliko naš spije v ml? in koliko bi rabil, če bi šla mama ven...

jaz imam za ritko mazat od Ljubljanskih lekarn hladilno mazilo in mu tudi paše nima nobenih vnetij, zvečer pred spanjem mu ponavadi bolj na debelo namažem, če ima pa kake rdeče pikice...potem ga namažem z Bepanthen (roza)...to imam itak skoraj za vse...za moje bradavice, za njegova lička in ritko če je treba...pa za rane, če se urežem ali pa kaj podobnega

< Sporočilo je popravil tane -- 28.1.2010 23:37:42 >

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
29.1.2010 0:07:50   
rakica 2
...s pomočjo kapljic,je pa tud men že 2x zmanjkalo,na otip so pa joške čist mehke,edin ponoč so trde,tko da mam zmeraj občutk da je vse prazno,sm mela pri prvem 11x mastitis,dojila pa sm 15 in pol mes,se pravi skor vsak mesc antibiotik,pri drugem 3x mastitis,no zdaj pa ga še nisem fasala,pa upam da ga ne bomuser posted image ,pumpice pa nimam ker tega ne prakticiram redno,pa še drage so user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
29.1.2010 0:23:56   
frrrr
googica, mi imamo romer lupinico. smo jo pri sinu uporabljali do julija (rojen 11.oktober). šla preverit kolk je meril pri 9ih mesecih - 8870g in 72cm.

lenika83 - js ji pleničko tako naredim, da ima usta in nos mau pokrit, a lahk vseeno diha user posted image

majakla - spumpat ne moreš tolk kot lahk otrok vn potegne. in ponudba - povprašanje se uravnava. če se je fant najedel, ni več kaj za spumpat.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
29.1.2010 9:10:49   
LEVASI
črpanje mleka - jaz si tud težko kaj načrpam, predvidevam zato ker se je uravnala ponudba in povpraševanje in imam toliko mleka kolikor ga potrebuje. Ampak če jo isti trenutek pristavim bo ona jedla in teče mleko po pumpici pa nič user posted image se pravi da pumpica nikoli ne more potegnit toliko kot dojenček s sesanjem. Drugače pa jaz če moram kam it začnem dva dni prej zbirat mleko saj lahko stoji 48 ur v hladilniku (lahko pa tud prej začneš pa ga zamrzneš) in potem zlivam skupaj mleko (seveda najprej ohladim potem pa že k ohlajenemu dodam novo). Drugače pa imam tudi školjkice za zbiranje mleka od Aventa http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=121867 in si dam eno na drugo dojko na tisti kjer se ne doji in ker mi vedno iz druge ven teče ko se doji zna priteči tudi po 20 ml mleka na drugi ven in potem to shranim... se mi zdi da včasih tako več dobim ven kot ko črpam. Men so fajn tako da takrat ko vem da bom rabila mleko zbiram tud na tak način.

tane ti si spraševala glede plavanja dojenčkov in prilagajanja na vodo - midve z mojo prvo punčko sva hodile v atlantisa in moram rečt da je bilo enkratno... sem rekla da bova zdaj z drugo punčko šle zopet... ampak bom počakala da se otopli ker dokler ni toplo mi ni glih za iti pol ven iz vročega na mrzlo - se lahko hitro prehladi... tako da po mojem bova midve šle tam enkrat maja ali pa junija. Tudi stara bo glih prav tako da bo super. Smo se pa takrat tudi tunkali in imam enkratno slikico kako se je moja miška potopila pod vodo user posted image , super je blo v glavnem, pa mamice smo skupaj z dojenčki pa tako je fino videt veliko otročkov na kupu. Je pa kar draga zadeva - takrat je bilo 100 € ampak imaš lahko še enega spremljevalca s seboj ki se lahko tudi neomejeno kopa tisti dve uri kolikor ti velja kartica ob enkratnem obisku.

user posted image

no takole smo se tunkale :)

< Sporočilo je popravil LEVASI -- 29.1.2010 9:24:12 >

Naša prva princeska se je rodila 9.9.2007.
Druga princeska pa nas je osrečila 6.11.2009.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
29.1.2010 9:15:48   
LEVASI
mi imamo pa slikanje kolkov kar pri pediatrinji. Ima v drugi sobi aparat in pred pregledom opravi tudi ultrazvok tako da ne rabiš nič čakat user posted image .

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
29.1.2010 9:33:49   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: tane

hladilno mazilo...saj to naj bi mu vsakič ko je previt namazali kajne? jaz mu, me je pa frendica danes vprašala če je treba vsakič? a ve tudi vsakič?

Jaz ji vsakič, ker to kao ščiti pred kožo pred lulanjem in kakanjem. Mi uporabljamo kar lumpijevo hladilno mazilo in nam čisto ustreza. Do zdaj je imela samo enkrat rdečo ritko in to od sudocrem, ki bi naj preprečevala plenični izpuščaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Hvala za vspodbudo, danes je vse štimalo.
Sem si pa po vsakem dojenju še pumpala in v celem
dnevu je vse skupaj le za pol cm - skoraj nič.
user posted image

Super da je bilo danes fajn. Glede črpanja je pa tako, da črpalka ne vleče tako močno kot user posted image tako da ni nujno, da več ni bilo čisto nič noter. Čisto možno je da bi Nikec še lahko kaj potegnil črpalka pa ne več. Te pa razumem kako je, ko se ti zdi, da je user posted image lačen, pa nimaš več kaj dati. Jaz sem ji enkrat tako naredila dodatek, potem mi je pa revica polovico noči bruhala. Očitno se je takrat samo meni zdelo, da je še lačna.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
29.1.2010 10:01:40   
Februarka08
Jutro.

Samo toliko da povem, da SOVRAŽIM CEPLJENJE user posted image user posted image Spali nismo praktično NIČ! Groza, najslabša noč dosedaj... jaz sem čist sesuta, komaj gledam. Včer je zaspal ob 21h, sem rekla, super, sem bla tko zmatrana da nisem mogla iz dnevne v spalnico user posted image še moj se je hotu neki muckat, sem sam oči zaprla in rekla da spim user posted image user posted image ko se zrihtam da grem spat, se tamal oglasi... spet jest... čez 1 uro spet jok... duda... čez eno uro spet... duda... ob 1h jest... pol vsako uro duda do 5h pol je začuda spal do 7h in vstal! Jaz pa komi gledam. Zdaj se je dru kt zmešan, valda zaspan kot ne vem kaj in mi v naročju spi! Ker ne mormo še ven, je premraz. Najraj bi bla not, da se mal spočijem, ne da se mi ven, ne da se mi ubadat s tamalo zunaj user posted image grozna sem. Pa še polna luna je dons kot pika na i

Eh, grem... se javim kaj kasneje...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
29.1.2010 10:03:30   
karmen b
Levasi tale slikca je pa super! Kdo pa je to slikal? A ste sami al majo tam kaj takega v ponudbi?

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
29.1.2010 10:12:20   
LEVASI
karmenb tam je inštruktorica vadbe ki non stop slika kaj se dogaja - tudi ko plavajo, se igrajo z žogicami, itd., in tudi to slikico je ona naredila pod vodo. No potem smo ob koncu tečaja dobile vse cd-je s temi slikicami na katerih so vsi otročki ki so bili v naši skupini... ja enkraten spomin je tale slikica :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
29.1.2010 10:19:02   
karmen b
No mi smo se tudi cepli v sredo prvič in ni mela nobene reakcije. Niti ji nisem nobenih obkladkov dala ker ni mela nič zatečeno. Se je pa jokala ko ji je cepivo stisnla not. Najbrž zapeče in potem je bila sirena, dokler nismo speljali z avtom in potem je spala 3 ure. Sem se bala, da bo ful sitna, ko se zbudi, pa se je smejala k norc. Pridna punca.

Je pa ornh punca je rekla pediatrinja. 62 cm in 6530g, kar je menda lepo sorazmerno. obseg glavice pa mislim da je rekla da ma 41 cm.

Krčev smo se znebili in nimamo več vetrovnih kapljic. Jaz pa še vedno pazim, da ne jem ravno vsega, ampak se je moj jedilnik že malo popestril.

Tukaj pa še ena slikica naše Špelce s svojo rožico, ko smo stari 3 mesece in kažemo figice user posted image

user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
29.1.2010 10:48:00   
googica
a sami se pa ne mormo it kopat s tamalim? men je 100 evrov kr mal velik.. bi šli kr na kodeljevo, sami bi kupli tist obroč pa akcija.. a to ne morš it?

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
29.1.2010 10:54:49   
majakla

Tane, Frrr, Lenika: user posted image

Tudi jaz upam, da je tako, ampak sem očitno paničarka ... user posted image

Levasi: ful dobra slikica. user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
29.1.2010 10:55:59   
majakla

Pozabla: Iiiiiiiii, kak je Špelca lepa - dve rožici. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
29.1.2010 10:57:47   
Anonimen
eno vpr

a ma kera ta voziček, oz. če ga pozna???

Otroški Voziček Roadster SL - Spring Red - Hauck

user posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
29.1.2010 11:08:40   
LEVASI
googica :) sej nisem rekla da ne more it sam tisti ki hoče... men je pač fino da je vse lepo organizirano da ti tudi pokažejo kako izvajaš kakšne vaje v bazenu, pa da ni vse eno in isto samo "porivanje" tistega obročka po vodi ampak še kaj drugega. Tudi otroci se med sabo zabavajo itd. Tista ki si pač tega ne more privoščit se bo pa znajdla drugače a ne, men je vseen fino in enkratno doživetje nekaj takega in sem pripravljena dati tistih 100 €.
Samo če greš sama se prej pozanimaj koliko stopinj ima voda v bazenu ker za tako majhne mora biti najmanj 32 stopinj. Vem da so imeli takšno vadbo tudi na Kodeljevem ampak voda ni čisto vedno takšne temperature če greš v lastni režiji.

< Sporočilo je popravil LEVASI -- 29.1.2010 11:12:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
29.1.2010 12:41:08   
katrin***
plavanje...tole se mi zdi fajn zadeva, sicer je tudi meni težko dat 100 evrov, ampak bi vseeno šla, sploh če se majo malčki tko fajn. Koliko pa morajo biti stari otročki, da lahko grejo?

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
29.1.2010 13:06:35   
LEVASI
mislim da je za otročke od 4 meseca dalje, jaz bi rekla da je idealna starost 5 ali 6 mesecev. Naša mala je bila stara 9 mesecev ko sva midve šle ampak tud to ni nič narobe. Sva čakale na lepše vreme tako da smo hodile junija. Gre pa zato da dojenčki do 6 meseca ali 7 če se ne motim avtomatično zaprejo usta če jih potunkaš in se ne napijejo vode oz. bi znali tudi sami plavat ker jim je to ostalo še iz maternice, kasneje pa zgubijo ta občutek. Zato se tudi tunka ker jim ni nič hudega :)

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
29.1.2010 14:07:28   
rakica 2
levasi-no tole je pa videt superuser posted image user posted image ,ampak jst je ne upam potunkat,a res nč vode ne popijejo???kok časa jih pa pustite pod vodo?sej tega ne mislim izvajat doma,sam nekako verjet ne morm da dojenčke enostavno spustijo v vodouser posted image

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
29.1.2010 16:20:36   
ninasiki
ojla

tane jst grem pumpat takoj po dojenju ko zaspi tko da ga spumpam iz une k sm dojila okol 20ml pol na frišni pa tud do 100ml spet odvisn od dneva če maš pa rojstni dan od kolegice pa začni par dni prej da si nardiš ornk zalogo jst sm ponavad pustila 1 pouno aventovo flaško tko da se nism sekirala z tem da bo zmankal sam pa tud zmer rečm mami da naj mi sporoči da ko bo spraznila falško naj me pokliče da vem kako z časom ker pol bi mu una flaška držala 3 ure zbudi se pa zmer okol 12-1 tko da sm bla jst zmer do 1-2 uzun pol pa dam ker tud nism hotla neki mami obremenjevat da se saj med vikendi naspi

HLADILNO MAZILO mi mamo kr unga iz lekarne k ti ga one zmiksajo in se dobr obnese mažemo pa definitivno skos pri vsaki novi plenički

PLAVANJE V BAZENU ja mi čakamo na mal lepši vreme oz da je vsaj mal bl toplo ker jst že komi čakam da greva v vodiko se tok rad kopa ka k ga vn iz vode dam je zmer tečka pa tok se smeji zravn tko da mislm in upam da ne bom mela pol problemou z morjem k je pa malbl mrzu ampak bomo že počas pa bo

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
29.1.2010 17:57:38   
Milek
Dekleta pozdravjena,
Sedaj, ko je naš korenjak star 3 mesece in, ko sva se že pošteno navadila eden na drugega in, ko se je mami privadila na novo okolje, je čas, da se va pridružim, da kakšno rečemo.

Zanima me kakšne izkušnje imate s krči. Mi tapravih krček, ko bi se mali drl v krču par uric skupaj, hvalabogu ( in upam, da se bomo temu izognili) še nismo izkusili. Ga pa skos po malem zvija. najhuje je, ko se naje. potem se tako zvija, da gre včasih polovico vsega kar poje, ven. Najbolj se mi smili, ko podnevi končno zaspi pa ga začne po 10-15 min dremeža zvijat, da se v joku zbudi. In potem je ves tečkast ker je nenaspan.
Od prvega meseca mu dajemo kapljice proti krčem iz lekarne Vir pri Domžalah. Kakšne so vaše izkušnje z ˝veternimi˝kapljicami?

Levassi: super fotkauser posted image

lp

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
29.1.2010 20:42:37   
LINDI
Milek dobrodošla,mi smo tudi imeli te kapljice iz lekarne Vir,ampak nam niso nič pomagale,ker smo imeli res prave krčke niti koroške,tako,da smo imeli avstrijske potem.Babynoss,samo če nima krčkov potem je to brezveze,ker so močne.,

Mi smo po cepljenju tudi malo manj spali kot ponavadi pa malo bolj kakali,je mami kot zombi,hujšega niuser posted image .Je bil pa isto dolg 63 kot v razvojniuser posted image ,danes že pančamo,samo ne vem do kdajuser posted image upam,da čimdljeuser posted image .Mami mu je danes kupila oranžne hlačke in body 68...če pa ne morem mimouser posted image user posted image user posted image A katera v A vstriji nabavla cunje za bejbija mi imamo iti namen aprila,pa ne vem,a takrat že imajo poletne cunjiceuser posted image

(odgovor članu Milek)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
29.1.2010 20:54:19   
Bobipalcka
Živjo mamice!

Nam pa te dni na veliko nagaja luna...Špela je kr neki tečkasta, nič ji ni prav, pa še ponoč se kdaj zbudi kar ji sploh ni v navadi. Pa tudi jaz se ne počutim najbolje, čist sem brez energije že dva dni. Naj že ta polna luna mine in bo vse po starem.user posted image
Sicer pa pridno rastemo, Špela je imela pri treh mesecih 62 cm in 6120 g, cepljenje pa je prenesla z nasmeškom na obrazu, zajokcala je samo za vzorec. Na srečo pa tudi reakcije ni bilo, morda je bila malo nejevoljna popoldan, ampak drugače pa nič posebnega. Super jeuser posted image

Pa še malo fotoutrinkov mojega malega škratkauser posted image user posted image

http://skrci.me/malimici

16.10.2009...a day to remember :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
29.1.2010 21:05:42   
Milek
Lindi hvala za odgovor.
Ja, če ne bo hujšega ne bi s čim agresivnim probala. se mi pa smili tale mali štrumfek, ko ga črviči. Naš se po kaplijcah iz Vira vsaj fino sprda, so pa dnevi ko ne pomagajo nič.
Naš je imel 28/01/2010 3 mesece pa ga oblačim že nekaj časa v 68. bodiji so že mal kratki...bo treba na večje prešaltat. je pa res, da uporabljava racmanke, ki poberejo kar nekaj placa v oblekcah. Samo kako to vse hitro prerastejo.
Glede šopinga v Avstriji...pojma nimam. kje pa ve običajno nabavljate oblekce.
Mi smo imeli srečo in smo ogromno dobili, tako, da šele zdaj v tretjem mesecu sem pa tja kakšno stvar dokupim.
Ufff, ta polna luna!!! Glih dopoldne sm ga hvalila, ko je kolegica jamrala, da že dva dni ne spijo....no ko je šel oči na šiht se je pa mali vžgal na polno. Hvala bogu, da je polna luna samo enkrat na mesec!
Naslednji teden naju čaka 2-gi pregled in prvo cepljenje. Upam, da bo šlo cepljenje mimo brez težav. Pa ful me firbec matra koliko smo težki pa veliki.

Lepo in mirno noč vsem...naj luna ne nagaja preveč.

(odgovor članu Bobipalcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
29.1.2010 22:01:18   
tane
levasi, ninasiki...se pravi lahko dva dni prej zbiram mleko in ga skupaj zmešam?
saj jaz sem mislila tudi iti na žur ko ga dam spati, se pravi okrog 21h in potem biti doma do 24h ampak morda za vsak slučaj pustiti eno flaško, če bi se slučajno kaj prej zbudil...ponavadi če je okrog 21h se zbudi okrog 00h ali pa 1h...
levasi...pa res vsak dan nekaj novega izvem...prvič slišim za te školjke, ja meni tudi vedno ful teče in ta druge zize ko ga na eni dojim...dobra fora tole z zbiralnimi školjkamiuser posted image bom poskusila

levasi super fotkauser posted image

plavanje
pri nas do nadaljnega odpade, lindi, smo končno imeli fizioterapijo zaradi ekstenzije in je bilo čisto bedno vse skupaj 15min, pokazala dve vaji in se vidimo čez 1 mesec, je pa rekla da ne smemo hodit na plavanje, ker bo tam spet pobral ta vzorec, da mora glavo nazaj dajat...je rekla da morda čez nekaj časa...sem jo vprašala še za telovadbo od te Andreje Semolič Igriva vadba, k sem vam že pravila in je rekla, da priporoča tako, da greva prvič v ponedeljek sem že govorila s to Semolič in jo vprašala kdaj lahko začnemo, da je zdaj 3 mesece in pol in da malo že drži glavco sam...pa pravi, da bi morali začeti če takoj po rojstvu da smo kao že pozni...no, ja mislim, da ne bo hude škode...
plavanje pa vsekakor ko bo imel zeleno luč, ker tudi ful uživa ko se kopamo in mi se kopamo kar vsak dan, že zato, da ima eno rutino, da se malo utrudi, pa da se res fino očisti in potem lepo pančkat...kar se tega tiče je res super priden...

karmen b...Špelca je res cortek

Bobipalcka...res lepe fotke in še ena ful luštkana Špelca...a ve jih že kar dajete sedeti? to sem pa pozabila vprašati na fizioterapiji...vidim, da imate kuža, a je psička ali pes...je kaj ljubosumen...mi imamo še vedno malo težav z ljubosumnostjo naše kužike...si ju ne upam pustiti same...
pa tale Bimbi stol, kdaj naj bi ga začeli uporabljati?

oblekce...jaz sem mal podivjala na razprodajah, ampak je bilo itak ful poceni sploh BABY ZARA sem šele zdaj izvedela, da imajo tam za dojenčke...letos samo za našega korenjaka, moj sploh ni mogel verjeti, da nisem nič zase kupila...no malo zato, da si bomo lahko privoščili plavanje, pa telovadbo itd. pa svojih cunj imam itak dosti...sem pa kar malo lena kar se oblačenja tiče...nekatere jih že ful lepo oblačite vidim, naš je pa čez dan kar v pajackih ali pižamcah, se mi zdi da mu je najbolj udobno, edino ko gremo kam ali pa ko pridejo obiski ga lepo oblečem...

Milek dobrodošla...jaz nimam izkušenj s krči, ker jih na srečo ni imel

ninasiki, jaz imam tudi kar tistega iz lekarne (hladilno mazilo) in se mi zdi kar logično, da se jih maže vsakič...

< Sporočilo je popravil tane -- 29.1.2010 22:06:25 >

(odgovor članu Milek)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......