lučka 25
|
Dober večer Danes je bil malo bolj pester dan. S polno paro do zdajle. Mala sladko spi, oči ma itakn tekmo, mami pa za računalnikom. Me je kar spreletelo, ko sem prebrala kaj se dogaja tu na RR. Kakšni ljudje strašijo. No, po eni strani je za pričakovat, drugače pa je to še vseno psihopatsko. Vsaj moderatorji so začeli sankcionirati. vrtec: mi je še ne bomo dali v vrtec. Dopoldan jo bo imel itak moj predragi oz. očka, čez opoldan bo ali pri eni ali pri drugi babici (se bosta menjali), ko pa bo vstala pa bom itak že jaz doma. Pri 3 letih gre pa sigurno v vrtec. Je pa tako punce, če ste že dale sedaj vloge v vrtec so vas lahko zavrnili zato, ker vas čez leto ne morejo sprejeti. Zato še vseeno še enkrat pošljite prošnjo v času vpisa. Je pa to odvisno od vrtca, nekateri vpisujejo marca, nekateri pa aprila. Pozanimajte se. Pri nas do sedaj ni bilo važno kdaj si prinesel prošnjo, smo staršem itak povedali, da o bomo obravnavali šele, ko bodo prispele vse prošnje po razpisanem vpisu. Zdaj pa bomo baje sprejemali samo tisti teden, ko je vpis. Upam, da vam vsem uspe dobiti varstvo. sonček, se dostikrat spomnim na tvojo nečakinjo glede alergij. mam vedno v mislih, da če bom kaj rabila, da vsaj vem koga vprašat za nasvet. Čeprav smo sedaj kar splavali s temi alergijami in vidim, da ko se navadiš kar gre. Itak je pa treba pozitivno razmišljat, da jih bomo zelo kmalu prerasli oz. smo jih nekako že. miška, a junija se ga splača it pit v Se* konce. Mi smo pa okoli božiča tam strašili. No ja, moj j vsaj po dolgem času spet videl svojo vojašnico in prečekiral če so v Murski še lokali, kakor so ga hodili žingat v času dnevnih izhodov. Lisica, lepo da si se spet malo oglasila. Pridi nam kaj napisat malo bolj pogosto. Je pa res kot praviš, porodniške bo čisto prekmalu konec. Me kar stisne ko pomilim, pa bom šla delat šele ko bo mala stara 14 mescov, ker so vmes še počitnice. obi, pa vaš fant je tudi cuker. Ja v LJ so pa res kar preveč počasni kar se tiče izvidov. Groza. Bumo, te zastopim glede varstva. Jaz za mojo mami vem, da bo delala tako kot je naročeno, je preveč pravična pa ne zna lagat, če ga po svoje biksa. Še za včeraj, ko jo je ona dala spat zvečer (ker je šla mami žurat, oči je bil pa še v službi), je priznala da je jokala, pa se kregala, pa bi lahko bila tiho in se naredila francoza. Tašča pa je drug patron. Ona bi pa v isti situaciji meni rekla, da kako pa njej lepo zaspi, ker zna Tu, za taščo me pa malo skrbi. mojsonček, vidim da vam je nakup uspel. Super. No, meni je moj že takoj rekel, da ne bomo imeli kakšnih rožic na avtosedežu, da to ne paše v njegov avto Maš pa res dva cukra. Sempre*, Bumo, ajsi, Zvezdica,...lep pozdrav.
|