Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 24.1.2010 22:37:22
|
|
|
|
miska73
|
Pozdravček Kruce, a to ti spet starejša hčera ta malo pedena. Pa kaj vidva s Kruciko še sploh kej delata al mata skoz frej ;-) Lučkec držim pestke da te do petka ne berem tle gor.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 0:17:55
|
|
|
|
Sempervivum
|
Kruce, madoniš, a tvoj otrok že sedi? Drži se lih tko, kot da bi na prestolu kraljevala Goldy, aha. A Alja ima pa že prijatelje, ki k njej na obisk hodijo Miška, lepo da se občasno tudi pri nas malo pomudiš Jaz sem pa sedajle WIIIIIIIIIIiiijala Z mojim sva šla tenis, pink-ponk, boxing, lokostrelstvo .... ma ni da ni. Sem povsod zgubila Ampak športala pa sem
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 10:23:12
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 10:23:56
|
|
|
|
sonček33
|
Kruce, kakšna lepa pupa. Reby, čakala sem na tale kofi. Kako je Tomi.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 10:32:17
|
|
|
|
Reby
|
Mi smo spet bolančkani . Ga je moj okužil, ko je cel teden in vikend ful kašljal, zdej pa mali kašlja, tečen je, jokca, čist zafilan nosek in iz učk mu teče. Komi smo pozdravl vnetje, zdej pa tole. Jaz sem čist sesuta, nč ne spim, sama sem cele dneve, še čez vikend sem zdej skoz mela tamalega, tako da si nisem nič spočila in ne naspala. Sem se prej kr razjokala. Sem vklopla vlažilec, soparo s kamilicami nardila, fiziološka itd. lučka - naj vama bivanje v bolnici čimprej mine. Samo da bo Nežika zdrava Semper - sej zdej boš doma in boš lahko vadila. Moj se ne more sprijaznit, da sem boljša v lokostrelstvu in pri bowlanju 100 kegljev Goldy - super za spanje Kruce - kakšna uživancija
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 10:32:53
|
|
|
|
Reby
|
Ooo, Sonči - ja vidiš, takle mamo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 10:39:24
|
|
|
|
Goldy
|
Semper* - aha, naša ima prijateljico s sprehodov. Pa so zdaj prvič prišli na obisk, no mi smo bili že enkrat pri njih. Reby - pa ne no!!!! Jaz sem tudi včasih takoo utrujena, sploh, če mojega cele dneve ni. Pride kakšen dan. za tebe, Tomija in še tvojega bolnega moža. Punce a ste videle, da ima Hofer reklamo za inhalator? A je katera razmišljala o nakupu????? Jaz sem že od frizerja - sem bila na barvanju, moj je doma trenutno, da je imel Aljo. Sem mislila, da bi šle ven, pa sneži in še mrzlooo je.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 11:59:36
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Mi smo spet bolančkani . Ga je moj okužil, ko je cel teden in vikend ful kašljal, zdej pa mali kašlja, tečen je, jokca, čist zafilan nosek in iz učk mu teče. Komi smo pozdravl vnetje, zdej pa tole. Jaz sem čist sesuta, nč ne spim, sama sem cele dneve, še čez vikend sem zdej skoz mela tamalega, tako da si nisem nič spočila in ne naspala. Sem se prej kr razjokala. Sem vklopla vlažilec, soparo s kamilicami nardila, fiziološka itd. Semper - sej zdej boš doma in boš lahko vadila. Moj se ne more sprijaznit, da sem boljša v lokostrelstvu in pri bowlanju 100 kegljev Rebyka draga, upam da vse tole s.anje čimhitreje mine! Ja, moj se tudi ne bi nikakor sprijaznil, če bi bila v čem boljša Lokostrestvo mi je šlo ful dobr, sva bila najbolj skup Oooo, saj ga bom tudi premagala kdaj (upam) Pozdravček ostalim!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 14:13:15
|
|
|
|
Serendipity
|
Reby - uh... Naj vam čimprej mine vse to... sonček - ku-ku goldy - superca za frizuro! Je pasalo, ne? Sem si jaz tudi privoščila v petek en mal razvajanja kruce - lepotička! semper* - ma boš videla, da ga boš hitro premagala. To je le beginners luck za njega A mogoče katera ve kakoje s šesto boleznijo? Zarja je bila prejšnji ponedeljek na obisku pri bratrancu, ki je zvečer dobil vročino in so kasneje ugotovili, da ima šesto bolezen. Kako dolgo traja da se pokaže ali je iskrica preskočila -teden, dva? Drugače pa danes double sweets za 5 mesecev: pa še pupa:
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 25.1.2010 14:18:43 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 14:30:14
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Mi smo kao imeli šesto bolezen.... Traja dva tri dni (vročina, slaba volja), ko se pojavijo izpuščaji je že vse mimo... Vzrok naj bi bil virusk ki pa je tist moment neznan in bolj kot ne sameva na tvojem otročičku. Nima kakih hudih sposobnosti potovanja, pa tudi vsak otročiček ni pravi... Tak da nič bati, je že mimo Hja naša bambinca še ne sedi, je še kot čingumi, čeprav se trudi venomer biti pokonci, ta večja pa tudi izkoristi vsako priložnost za njeno pozornost (itak boljš to ,, kot pa učenje... ) Prej sva šla malce vozičkat, sva vreme poštimala, pa pravljice odposlala, mami se je pa malce spočila. Če še kateri ne gredo pravljice dol naj pove, bom jaz posnel...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 17:55:21
|
|
|
|
Reby
|
Se* - čestitke lepotički Zarji za 5 mesecev Goldy - super za frizuro . Jaz pa zdej nč ne grem, ker me je nazadnje tako grdo ostrigla, da si bom zdej kr mal daljše pustila. Semper - le pridno vadi. Ko Klemen zaspi, hop na wii-ja Jaz sem danes dobila po pošti my fitness coach - ko mam cajta in energije na pretek - jp, če verjameš
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 19:05:31
|
|
|
|
sonček33
|
Reby, kako je Tomi? Pikapoke zanj. Seren..ćestitke Zarji za petko. O šesti bolezni ti je pa že Kruce napisal. Upam, da je nimate. Pikepoke zanjo. Semper, treniraj
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:40:18
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby, kako je Tomi? Pikapoke zanj. Nespremenjeno. Je pa spal 2x po 2 urci danes. Kašlja ne toliko, mu pa ful teče iz učk in noska. Mu zlivam fiziološko in skoz sesam
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:41:46
|
|
|
|
sonček33
|
Reby, saj kej drugega ne moreš. Ponoči mu vzdigni ležišče, da bo lažje dihal. Držim pesti za mirno noč.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:42:43
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Morda bi zavrela kak lonček kamilic pa ga potem držala nad njimi, da ga malce odpre.... Tak smo mi karolinco ko je bla še čisto micena - je pomagalo.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:44:53
|
|
|
|
sonček33
|
Tko kt je kruce rekel..v kopalnico pa vročo vodo spustit in paro naredit al pa lonec vode+kamilice+žlica soli+materina dušica+žajbelj+meta, kar pač imaš..zavri pa k posteljici daj, da bo vdihoval
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:45:09
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby, saj kej drugega ne moreš. Ponoči mu vzdigni ležišče, da bo lažje dihal. Držim pesti za mirno noč. Ja, imam prav takšen povšterček, sem ga dobila. IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Morda bi zavrela kak lonček kamilic pa ga potem držala nad njimi, da ga malce odpre.... Tak smo mi karolinco ko je bla še čisto micena - je pomagalo. Sem danes že nardila - kamilice in morska sol. Pa še v sobo mu dam to in še vlažilec.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:46:58
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jaz sem ji glavo s plenico pokril pol pa držal kak meter nad lončkom. Lonček s kamilci sem dal na stol da jo ni blo treba preveč u luft držat.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:47:09
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Tko kt je kruce rekel..v kopalnico pa vročo vodo spustit in paro naredit al pa lonec vode+kamilice+žlica soli+materina dušica+žajbelj+meta, kar pač imaš..zavri pa k posteljici daj, da bo vdihoval Imam tut dušico od Justa, sem mu podplatke namazala. A misliš, da bi ga lahko tudi po prsih? Nekje sem zasledila, da šele od enega leta dalje lahko. Bom dodala še meto. Hvala ti Kopalnico pa imamo žal preveliko, bi rabla cel dan, da bi se para v njej nabrala
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:48:14
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby, saj kej drugega ne moreš. Ponoči mu vzdigni ležišče, da bo lažje dihal. Držim pesti za mirno noč. Ja, imam prav takšen povšterček, sem ga dobila. IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Morda bi zavrela kak lonček kamilic pa ga potem držala nad njimi, da ga malce odpre.... Tak smo mi karolinco ko je bla še čisto micena - je pomagalo. Sem danes že nardila - kamilice in morska sol. Pa še v sobo mu dam to in še vlažilec. A pol bo pa jutri že OK
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:48:24
|
|
|
|
sonček33
|
Kopalnico pa imamo žal preveliko, bi rabla cel dan, da bi se para v njej nabrala haha ti ne vem, tole z dušico...morda je res premočno...pa če si že inhalacije naredila pa podplatke namazal...jutri bo že boljše sigurno
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:49:10
|
|
|
|
sonček33
|
Kruce, ma sva na isti valovni
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:50:18
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks A pol bo pa jutri že OK Naj se ti besede pozlatijo dr. House
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:50:25
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kruce, ma sva na isti valovni Smo se uklopli ja
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 25.1.2010 20:52:11
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kopalnico pa imamo žal preveliko, bi rabla cel dan, da bi se para v njej nabrala haha ti ne vem, tole z dušico...morda je res premočno...pa če si že inhalacije naredila pa podplatke namazal...jutri bo že boljše sigurno Ja, sem si jaz enkrat namazala in je res ful močna. Upam, da bo jutri res bolje, mi je kr hudo, ko gledam lubeka tak bolančkanega, pa še vseeno je takšen dobrovoljček in smejko. Je pa danes spil ful čaja, kar 3x po 60 ml.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.