![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:15:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja moške meče ko je polna luna ne!!! ja to bo
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:16:42
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nebo ker če ga kdo danes potrebuje si to ti. Ti so moja srčica....ej da nea ki to govoriš zato, da jaz vse sladkarije pož.e.r.e.m, da nea nič ostane za tebe??????????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:19:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ti so moja srčica....ej da nea ki to govoriš zato, da jaz vse sladkarije pož.e.r.e.m, da nea nič ostane za tebe?????????? Ne nebo. Veš sploh nimam nobenih težav z slatkarijami več. Je danes moj mazal Jadro napolitanke ( ki so itak tak dobre, za umret) pa nisem imela niti želje po njih.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:20:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ti so moja srčica....ej da nea ki to govoriš zato, da jaz vse sladkarije pož.e.r.e.m, da nea nič ostane za tebe??????????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:21:09
|
|
|
|
tasa_m
|
kje pa se botrca skriva?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:22:02
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ti so moja srčica....ej da nea ki to govoriš zato, da jaz vse sladkarije pož.e.r.e.m, da nea nič ostane za tebe?????????? Ne nebo. Veš sploh nimam nobenih težav z slatkarijami več. Je danes moj mazal Jadro napolitanke ( ki so itak tak dobre, za umret) pa nisem imela niti želje po njih. Glej Ly kapo dol, vsaka ti čas...pa kako ti to rata...pa kaj sem jaz res takšen karakter... Kaj pa ješ za večerjo??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:22:53
|
|
|
|
matcar
|
Babike,pozabla sem vam povedat,kaj vse sem jaz doživela danes. Namreč ob pol 6-h zjutraj sem mogla lastni avto tišat po ulici,da bi mi vžgal,pa ga nisem mogla,ker imamo drsališče namesto ceste.Mi je moj pametni sin namreč lučko prižgal včeraj in mi je lepo gorela celi dan do večera,ko je brat vido in me poklical,da si jo naj grem ugasnit.Jaz pa namesto da bi ga že včeraj probala vžgat,sem se danes zjutraj zjezala.Pa ateju ni vžgal,ker je dizl,pa ga zjeza vžig,ko je ful mrzlo,tak da ga niti na kable nisem mogla vžgat.HB,je sosed ženo peljal v službo,pa me je potegno do Tabora.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:23:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ti so moja srčica....ej da nea ki to govoriš zato, da jaz vse sladkarije pož.e.r.e.m, da nea nič ostane za tebe?????????? Ne nebo. Veš sploh nimam nobenih težav z slatkarijami več. Je danes moj mazal Jadro napolitanke ( ki so itak tak dobre, za umret) pa nisem imela niti želje po njih. Glej Ly kapo dol, vsaka ti čas...pa kako ti to rata...pa kaj sem jaz res takšen karakter... Kaj pa ješ za večerjo?? Odvisno, kak sendvič, pa kai jogurt, zadnje čase pa pomaranče. Jih moram nadoknadit za časa moje .
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:26:18
|
|
|
|
ly117
|
kak si pa pol domov prišla? Pozabla že prej vprašat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:27:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 kak si pa pol domov prišla? Pozabla že prej vprašat. Sem I. in S. prosla,da sta me zategnila do doma.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:27:53
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ti so moja srčica....ej da nea ki to govoriš zato, da jaz vse sladkarije pož.e.r.e.m, da nea nič ostane za tebe?????????? Ne nebo. Veš sploh nimam nobenih težav z slatkarijami več. Je danes moj mazal Jadro napolitanke ( ki so itak tak dobre, za umret) pa nisem imela niti želje po njih. Glej Ly kapo dol, vsaka ti čas...pa kako ti to rata...pa kaj sem jaz res takšen karakter... Kaj pa ješ za večerjo?? Odvisno, kak sendvič, pa kai jogurt, zadnje čase pa pomaranče. Jih moram nadoknadit za časa moje . Super no, saj verjetno moraš prebrodit krizo, potem pa gre. Dobra si ni kaj. Kaj ješ tudi manj ne?? In koliko je šlo dol sedaj v enem mesecu??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:28:34
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,pozabla sem vam povedat,kaj vse sem jaz doživela danes. Namreč ob pol 6-h zjutraj sem mogla lastni avto tišat po ulici,da bi mi vžgal,pa ga nisem mogla,ker imamo drsališče namesto ceste.Mi je moj pametni sin namreč lučko prižgal včeraj in mi je lepo gorela celi dan do večera,ko je brat vido in me poklical,da si jo naj grem ugasnit.Jaz pa namesto da bi ga že včeraj probala vžgat,sem se danes zjutraj zjezala.Pa ateju ni vžgal,ker je dizl,pa ga zjeza vžig,ko je ful mrzlo,tak da ga niti na kable nisem mogla vžgat.HB,je sosed ženo peljal v službo,pa me je potegno do Tabora. Revica...samo to bi pa vseeno rada videla....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:29:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,pozabla sem vam povedat,kaj vse sem jaz doživela danes. Namreč ob pol 6-h zjutraj sem mogla lastni avto tišat po ulici,da bi mi vžgal,pa ga nisem mogla,ker imamo drsališče namesto ceste.Mi je moj pametni sin namreč lučko prižgal včeraj in mi je lepo gorela celi dan do večera,ko je brat vido in me poklical,da si jo naj grem ugasnit.Jaz pa namesto da bi ga že včeraj probala vžgat,sem se danes zjutraj zjezala.Pa ateju ni vžgal,ker je dizl,pa ga zjeza vžig,ko je ful mrzlo,tak da ga niti na kable nisem mogla vžgat.HB,je sosed ženo peljal v službo,pa me je potegno do Tabora. ojoj, kaj si delala danes?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:30:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,pozabla sem vam povedat,kaj vse sem jaz doživela danes. Namreč ob pol 6-h zjutraj sem mogla lastni avto tišat po ulici,da bi mi vžgal,pa ga nisem mogla,ker imamo drsališče namesto ceste.Mi je moj pametni sin namreč lučko prižgal včeraj in mi je lepo gorela celi dan do večera,ko je brat vido in me poklical,da si jo naj grem ugasnit.Jaz pa namesto da bi ga že včeraj probala vžgat,sem se danes zjutraj zjezala.Pa ateju ni vžgal,ker je dizl,pa ga zjeza vžig,ko je ful mrzlo,tak da ga niti na kable nisem mogla vžgat.HB,je sosed ženo peljal v službo,pa me je potegno do Tabora. Revica...samo to bi pa vseeno rada videla.... Kak se avto tiši po ledu? Ja,komot,ti lahko ju3 demonstriram,samo mojega ni,mi je namreč pomagal.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:30:54
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,pozabla sem vam povedat,kaj vse sem jaz doživela danes. Namreč ob pol 6-h zjutraj sem mogla lastni avto tišat po ulici,da bi mi vžgal,pa ga nisem mogla,ker imamo drsališče namesto ceste.Mi je moj pametni sin namreč lučko prižgal včeraj in mi je lepo gorela celi dan do večera,ko je brat vido in me poklical,da si jo naj grem ugasnit.Jaz pa namesto da bi ga že včeraj probala vžgat,sem se danes zjutraj zjezala.Pa ateju ni vžgal,ker je dizl,pa ga zjeza vžig,ko je ful mrzlo,tak da ga niti na kable nisem mogla vžgat.HB,je sosed ženo peljal v službo,pa me je potegno do Tabora. Revica...samo to bi pa vseeno rada videla.... Kak se avto tiši po ledu? Ja,komot,ti lahko ju3 demonstriram,samo mojega ni,mi je namreč pomagal. Ko na skriti kameri!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:30:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Super no, saj verjetno moraš prebrodit krizo, potem pa gre. Dobra si ni kaj. Kaj ješ tudi manj ne?? In koliko je šlo dol sedaj v enem mesecu?? Ja seveda. Prvi teden taka kriza da joj. Drugi malo majn pol pa gre brez problemov. Jem pa praktično isto čez dan. Edino po 18-i uri še jem samo pomaranče. Prej pa so ble čokolade pa kokice pa kaj jaz vem kaj če. Šlo pa je 1,5 kg.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:31:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,pozabla sem vam povedat,kaj vse sem jaz doživela danes. Namreč ob pol 6-h zjutraj sem mogla lastni avto tišat po ulici,da bi mi vžgal,pa ga nisem mogla,ker imamo drsališče namesto ceste.Mi je moj pametni sin namreč lučko prižgal včeraj in mi je lepo gorela celi dan do večera,ko je brat vido in me poklical,da si jo naj grem ugasnit.Jaz pa namesto da bi ga že včeraj probala vžgat,sem se danes zjutraj zjezala.Pa ateju ni vžgal,ker je dizl,pa ga zjeza vžig,ko je ful mrzlo,tak da ga niti na kable nisem mogla vžgat.HB,je sosed ženo peljal v službo,pa me je potegno do Tabora. ojoj, kaj si delala danes? Ja,sem ti včeraj napisla,da pridi na kavo,pa nič od tebe.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:31:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Revica...samo to bi pa vseeno rada videla.... Kak se avto tiši po ledu? Ja,komot,ti lahko ju3 demonstriram,samo mojega ni,mi je namreč pomagal.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:33:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Revica...samo to bi pa vseeno rada videla.... Kak se avto tiši po ledu? Ja,komot,ti lahko ju3 demonstriram,samo mojega ni,mi je namreč pomagal. Ja,če pa je res.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:37:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,sem ti včeraj napisla,da pridi na kavo,pa nič od tebe. nisem bila včeraj na rr
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:37:48
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Super no, saj verjetno moraš prebrodit krizo, potem pa gre. Dobra si ni kaj. Kaj ješ tudi manj ne?? In koliko je šlo dol sedaj v enem mesecu?? Ja seveda. Prvi teden taka kriza da joj. Drugi malo majn pol pa gre brez problemov. Jem pa praktično isto čez dan. Edino po 18-i uri še jem samo pomaranče. Prej pa so ble čokolade pa kokice pa kaj jaz vem kaj če. Šlo pa je 1,5 kg. Me vesli zate, pa verjetno je tudi prebava in počutje dosti boljše - ni tiste grozne napihnjenosti ne....no 1,5 kg je tudi lepo, pravijo, da je zdravo hujšanje 2 kg na mesec.... Saj jaz se nimam kaj pritoževat glede tega da mi ne bi šle kg dol, saj grejo, še 7 pa bo to to, pa že sedaj je šlo 10, ampak sem sama na sebe jezna, ker se ne morem obvladat, da ne bi jedla sladkega...kot kaka najstnica sem...grozno no, po drugi strani pa si mislim, bi se itak posušila, če ne bi jelda sladkega, glede na to, da mi gredo tako tudi kg dol....potem bi me še ki hoteli za kako manekenko...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:37:56
|
|
|
|
matcar
|
Ly,si pogledala stvari?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:39:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,sem ti včeraj napisla,da pridi na kavo,pa nič od tebe. nisem bila včeraj na rr Sem ugotovila,ja,ker sem te že 3x vprašala,če boš imela majčke za Lijo.Ti pa me imaš na ignoru...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:42:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,si pogledala stvari? Ja. Boje vse za ponucat. Edino ne vem če bo lahko tolko kavbojk ponoso. Bojo pa mogoče kaka dva bodija premala pa mislim da pižamica ker so št. 68. Pa nič zato.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:44:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,sem ti včeraj napisla,da pridi na kavo,pa nič od tebe. nisem bila včeraj na rr Sem ugotovila,ja,ker sem te že 3x vprašala,če boš imela majčke za Lijo.Ti pa me imaš na ignoru... če me je tak zeblo, da mes bla kot medo pa t. je mogo še klimo vžgat pa se nisem segrela. Sem misal da mi zadnja bije, da bom zmrznila Seveda da bom imela... prosim ja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.