![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:47:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aha se mi je zdelo. ...med nami pa 3/4 uporabnikov RR
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:48:18
|
|
|
|
marta82
|
Vitabella mene tudi firbec mantra kakšen prvi vtis naredim. Daj še mene analiziraj no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:48:21
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vitabela kaj pa jaz, kaj pa jaz?? Ti si pa rumena ptička. kaj pa te jaz?? ti pa se netu čuješ huda, si pa prijazna mucica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:49:21
|
|
|
|
nebo
|
EEEEEEjjjjjjjjj počasi ne folgam brat...počasi.... Saraya mene ne moti, ker če pridem pridem sama za kakšne pol urce.... Samo se mi zdi da delamo račune brez krčmarja, kje pa je gostitljica???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:49:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ti pa se netu čuješ huda, si pa prijazna mucica ...ta je šele dobra ja..nekak tak je.....sem lahko dobra ko med....pa satanka ko
< Sporočilo je popravil Saraya -- 26.1.2010 20:51:37 >
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:50:28
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vitabella mene tudi firbec mantra kakšen prvi vtis naredim. Daj še mene analiziraj no. VITABELLA KAJ PA JAZ - NO KO ME NE POZNAŠ ŠE'?????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:50:36
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vitabella mene tudi firbec mantra kakšen prvi vtis naredim. Daj še mene analiziraj no. ojej ... vidite, še danes mi je žal da nisem psihologije študirala, neumna mlada leta ... v glavnem marta, ko sma se pogovarjali, sem skoz si mislila "jaz tudi". veš kaj mislim?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:50:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo EEEEEEjjjjjjjjj počasi ne folgam brat...počasi.... Saraya mene ne moti, ker če pridem pridem sama za kakšne pol urce.... Samo se mi zdi da delamo račune brez krčmarja, kje pa je gostitljica??? ja naj se MATI razjasnijo...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:51:05
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:51:37
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vitabella mene tudi firbec mantra kakšen prvi vtis naredim. Daj še mene analiziraj no. VITABELLA KAJ PA JAZ - NO KO ME NE POZNAŠ ŠE'????? tebi pa sem favš za šiht. traumjob. ko ga boš pustila, mi sporoči. tako.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:51:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo EEEEEEjjjjjjjjj počasi ne folgam brat...počasi.... Saraya mene ne moti, ker če pridem pridem sama za kakšne pol urce.... Samo se mi zdi da delamo račune brez krčmarja, kje pa je gostitljica??? ja naj se MATI razjasnijo... Kaj je? Kaj pa kloftate tolko,da vas pol ure samo nazaj čitam.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:51:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vitabella mene tudi firbec mantra kakšen prvi vtis naredim. Daj še mene analiziraj no. ojej ... vidite, še danes mi je žal da nisem psihologije študirala, neumna mlada leta ... v glavnem marta, ko sma se pogovarjali, sem skoz si mislila "jaz tudi". veš kaj mislim? Ja vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:52:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:52:18
|
|
|
|
vitabella
|
nič sekirat, jaz tut ne vem kaj se pogovarjajo ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:52:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo EEEEEEjjjjjjjjj počasi ne folgam brat...počasi.... Saraya mene ne moti, ker če pridem pridem sama za kakšne pol urce.... Samo se mi zdi da delamo račune brez krčmarja, kje pa je gostitljica??? ja naj se MATI razjasnijo... Kaj je? Kaj pa kloftate tolko,da vas pol ure samo nazaj čitam. adijoživci
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:52:54
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,ti pa se ne obremenjuj zaradi nahoda.Važno da prideš,mene ne moti.Aja,pa ob 10-h pri meni,ne pri Tušu,se bote malo prej mogle zmenit tam.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:52:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo EEEEEEjjjjjjjjj počasi ne folgam brat...počasi.... Saraya mene ne moti, ker če pridem pridem sama za kakšne pol urce.... Samo se mi zdi da delamo račune brez krčmarja, kje pa je gostitljica??? ja naj se MATI razjasnijo... Kaj je? Kaj pa kloftate tolko,da vas pol ure samo nazaj čitam.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:53:35
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Vitabella mene tudi firbec mantra kakšen prvi vtis naredim. Daj še mene analiziraj no. VITABELLA KAJ PA JAZ - NO KO ME NE POZNAŠ ŠE'????? tebi pa sem favš za šiht. traumjob. ko ga boš pustila, mi sporoči. tako. Žal ga kar tako sama ne bom pustila...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:53:58
|
|
|
|
vitabella
|
punce, kje je pa kaj rina?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:54:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nič sekirat, jaz tut ne vem kaj se pogovarjajo ... Prideš ti tudi na kofe k meni ju3?P a pozabla sem,jaz sem res Huda teta,ampak res!
< Sporočilo je popravil matcar -- 26.1.2010 20:55:25 >
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:55:02
|
|
|
|
tasa_m
|
pa kaj ste normalne, saj vas niti jaz ne folgam..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:55:09
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,ti pa se ne obremenjuj zaradi nahoda.Važno da prideš,mene ne moti.Aja,pa ob 10-h pri meni,ne pri Tušu,se bote malo prej mogle zmenit tam. Ok šefica. Razumem. Te pa deset do na pumpi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:55:33
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nič sekirat, jaz tut ne vem kaj se pogovarjajo ... Prideš ti tudi na kofe k meni ju3? ima katera kak obvoz na šentilj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:56:23
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nič sekirat, jaz tut ne vem kaj se pogovarjajo ... Prideš ti tudi na kofe k meni ju3?P a pozabla sem,jaz sem res Huda teta,ampak res! Ja pridi pridi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:56:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa kaj ste normalne, saj vas niti jaz ne folgam.. Tasa,ne vem če si brala kaj za včeraj.Sem našla 4 majčke za Lijo,št.74,če boš imela.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.