![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:44:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,si pogledala stvari? Ja. Boje vse za ponucat. Edino ne vem če bo lahko tolko kavbojk ponoso. Bojo pa mogoče kaka dva bodija premala pa mislim da pižamica ker so št. 68. Pa nič zato. Ja,sem ti vseeno dala zraven,samo da je vredi.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:46:38
|
|
|
|
nebo
|
Zunaj je -8, moja N pa hodi na smučanje...uffffff, je rekla, da jo je danes zeblo b prste na nogah in rokah...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:46:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,sem ti včeraj napisla,da pridi na kavo,pa nič od tebe. nisem bila včeraj na rr Sem ugotovila,ja,ker sem te že 3x vprašala,če boš imela majčke za Lijo.Ti pa me imaš na ignoru... če me je tak zeblo, da mes bla kot medo pa t. je mogo še klimo vžgat pa se nisem segrela. Sem misal da mi zadnja bije, da bom zmrznila Seveda da bom imela... prosim ja. Saj mene tudi,sploh se ne morem zagret,pol veš,kak me je zanohtalo zjutraj.Sedim pri compu v koco zavita. Sem vedla,da boš mela,ti naslednjič prinesem.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:47:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,si pogledala stvari? Ja. Boje vse za ponucat. Edino ne vem če bo lahko tolko kavbojk ponoso. Bojo pa mogoče kaka dva bodija premala pa mislim da pižamica ker so št. 68. Pa nič zato. Ja,sem ti vseeno dala zraven,samo da je vredi. Jaz ne kompliciram. Sploh mi bojo prišle prav trenerkice, ko se je zdaj začel puzat in mu moram itak dat vsaki dan novo gor.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:48:36
|
|
|
|
marta82
|
Babnice jaz se počasi poslavljam. Se jutri vidimo. Ly, Saraya deset do desetih na pumpi pri Tušu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:50:02
|
|
|
|
ly117
|
Nočko marta.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:50:06
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Babnice jaz se počasi poslavljam. Se jutri vidimo. Ly, Saraya deset do desetih na pumpi pri Tušu. Jaz pridem okrog 10.30...samcata če bo vse po sreči...čao bao...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:50:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Zunaj je -8, moja N pa hodi na smučanje...uffffff, je rekla, da jo je danes zeblo b prste na nogah in rokah... Bogica,mala
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:51:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,si pogledala stvari? Ja. Boje vse za ponucat. Edino ne vem če bo lahko tolko kavbojk ponoso. Bojo pa mogoče kaka dva bodija premala pa mislim da pižamica ker so št. 68. Pa nič zato. Ja,sem ti vseeno dala zraven,samo da je vredi. Jaz ne kompliciram. Sploh mi bojo prišle prav trenerkice, ko se je zdaj začel puzat in mu moram itak dat vsaki dan novo gor. Ja,jih je kr nekaj,ja...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:51:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,pozabla sem vam povedat,kaj vse sem jaz doživela danes. Namreč ob pol 6-h zjutraj sem mogla lastni avto tišat po ulici,da bi mi vžgal,pa ga nisem mogla,ker imamo drsališče namesto ceste.Mi je moj pametni sin namreč lučko prižgal včeraj in mi je lepo gorela celi dan do večera,ko je brat vido in me poklical,da si jo naj grem ugasnit.Jaz pa namesto da bi ga že včeraj probala vžgat,sem se danes zjutraj zjezala.Pa ateju ni vžgal,ker je dizl,pa ga zjeza vžig,ko je ful mrzlo,tak da ga niti na kable nisem mogla vžgat.HB,je sosed ženo peljal v službo,pa me je potegno do Tabora.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:51:27
|
|
|
|
marta82
|
Nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:51:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Zunaj je -8, moja N pa hodi na smučanje...uffffff, je rekla, da jo je danes zeblo b prste na nogah in rokah... bogica. A to hodi preko šole al kako?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:51:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Babnice jaz se počasi poslavljam. Se jutri vidimo. Ly, Saraya deset do desetih na pumpi pri Tušu. Jaz pridem okrog 10.30...samcata če bo vse po sreči...čao bao... Super,pa nočko!
< Sporočilo je popravil matcar -- 26.1.2010 21:53:03 >
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:52:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 če bo lahko tolko kavbojk ponoso. zakaj jih ne bi?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:52:40
|
|
|
|
matcar
|
Nočko,Marta!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:53:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 če bo lahko tolko kavbojk ponoso. zakaj jih ne bi? Ker jih je ful,jih mi2 tudi nisma ponosla,pa niti Maks pred njim.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:54:41
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Zunaj je -8, moja N pa hodi na smučanje...uffffff, je rekla, da jo je danes zeblo b prste na nogah in rokah... bogica. A to hodi preko šole al kako? ja hodi k dodatnemu športnemu programo in imajo tečaj smučanja en teden....na -10 drekec pekec...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:55:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj mene tudi,sploh se ne morem zagret,pol veš,kak me je zanohtalo zjutraj.Sedim pri compu v koco zavita. Sem vedla,da boš mela,ti naslednjič prinesem. čuj, če boš jutri popoldan doma, ko gremo iz mesta, te rufnem pa se jaz oglasim, da neboš ti to tovorla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:55:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 če bo lahko tolko kavbojk ponoso. zakaj jih ne bi? Ker jih je ful,jih mi2 tudi nisma ponosla,pa niti Maks pred njim. Hvala, da mi ni treba odgovorit.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:55:50
|
|
|
|
tasa_m
|
nočko marta in nebo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:56:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj mene tudi,sploh se ne morem zagret,pol veš,kak me je zanohtalo zjutraj.Sedim pri compu v koco zavita. Sem vedla,da boš mela,ti naslednjič prinesem. čuj, če boš jutri popoldan doma, ko gremo iz mesta, te rufnem pa se jaz oglasim, da neboš ti to tovorla Ja 4 majče pa so tovor. Matcar nabavi si tovornjaka.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:56:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 če bo lahko tolko kavbojk ponoso. zakaj jih ne bi? Ker jih je ful,jih mi2 tudi nisma ponosla,pa niti Maks pred njim. vsak dan ene..pa je
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:56:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Zunaj je -8, moja N pa hodi na smučanje...uffffff, je rekla, da jo je danes zeblo b prste na nogah in rokah... bogica. A to hodi preko šole al kako? ja hodi k dodatnemu športnemu programo in imajo tečaj smučanja en teden....na -10 drekec pekec... UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUšššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:56:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj mene tudi,sploh se ne morem zagret,pol veš,kak me je zanohtalo zjutraj.Sedim pri compu v koco zavita. Sem vedla,da boš mela,ti naslednjič prinesem. čuj, če boš jutri popoldan doma, ko gremo iz mesta, te rufnem pa se jaz oglasim, da neboš ti to tovorla Ja,sem doma,tak da kr pridite.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:57:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja 4 majče pa so tovor. Matcar nabavi si tovornjaka. sem tebe kaj barala? Pa no, če pa gremo mimo, pa sem mislila,da nea rabi ona vozit drugič to. Te pa ne pridem!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.