Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:57:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nič sekirat, jaz tut ne vem kaj se pogovarjajo ... Prideš ti tudi na kofe k meni ju3? ima katera kak obvoz na šentilj Sranje,sem pozabla da si brez avta dopoldan.Eh,škoda.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:57:38
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nič sekirat, jaz tut ne vem kaj se pogovarjajo ... Prideš ti tudi na kofe k meni ju3? ima katera kak obvoz na šentilj Si brez avta?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:57:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nič sekirat, jaz tut ne vem kaj se pogovarjajo ... ?P a pozabla sem,jaz sem res Huda teta,ampak res!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:57:52
|
|
|
|
nebo
|
eeeeeeeeee ne najdem copat, kera ima moje copate???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:58:19
|
|
|
|
nebo
|
se opravičujem jih že imam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:58:43
|
|
|
|
vitabella
|
nobena ne pogreša rine??? samo sem pa ego, nisem vprašala kaj si mislite o meni pametnjakovička
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:58:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo eeeeeeeeee ne najdem copat, kera ima moje copate??? Muca copatarica.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:59:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nobena ne pogreša rine??? Jo pogrešamo seveda. Žal nima časa, ker se uči.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:00:53
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nobena ne pogreša rine??? samo sem pa ego, nisem vprašala kaj si mislite o meni pametnjakovička Meni si všeč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:01:32
|
|
|
|
vitabella
|
pridna rina, naj mi bo vzgled. nič jaz se poslavljat grem gledat dr. housa, mi je zakon! papa, se slišimo zjutraj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:01:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nobena ne pogreša rine??? samo sem pa ego, nisem vprašala kaj si mislite o meni pametnjakovička Rina se uči,ker ima kolokvij.Včeraj se je malo javla zjutraj.Jaz,kaj si mislim?Eeeeeee,nič,si mi ful fajna pa odprat,če hočeš pa znaš tudi bit zaj....bana!Pa sory za izraz.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:02:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pridna rina, naj mi bo vzgled. nič jaz se poslavljat grem gledat dr. housa, mi je zakon! papa, se slišimo zjutraj! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:02:15
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nobena ne pogreša rine??? samo sem pa ego, nisem vprašala kaj si mislite o meni pametnjakovička Meni si všeč hvala hvala lepo spite!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:03:50
|
|
|
|
tasa_m
|
rina je pridna ja... vitabelca če pa si bla tak tiho na r.d., ko boma kak deci več skup spile pa ti bom vse povedala kaj te bo zanimalo Drugače pa prvi vtis mi je bil kul, tak da welcome to the club
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:04:16
|
|
|
|
ly117
|
Vitabella si čist ok. Pa nočko.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:06:18
|
|
|
|
nebo
|
Ej polna luna je ne, že vidim kaka noč bo..uffffff,danes sma se od polnoči dojila na uro....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:07:17
|
|
|
|
marta82
|
Vitabella jaz delim misli s tabo, je bilo kar vzajemno to kar si o meni napisala. Lepo spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:07:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej polna luna je ne, že vidim kaka noč bo..uffffff,danes sma se od polnoči dojila na uro....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:08:38
|
|
|
|
tasa_m
|
pr nam pa je polna luna kul, ker spimo stalno vse noči!! Jaz sem včeraj L. dala Novalac 3 in je bla na 3 ure gor. Sploh je ni nasitlo ali pa ji je bil okus dober
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:09:55
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej polna luna je ne, že vidim kaka noč bo..uffffff,danes sma se od polnoči dojila na uro....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:11:22
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pr nam pa je polna luna kul, ker spimo stalno vse noči!! Jaz sem včeraj L. dala Novalac 3 in je bla na 3 ure gor. Sploh je ni nasitlo ali pa ji je bil okus dober Ja moške meče ko je polna luna ne!!! Jao mi je sedaj slabo..uffffffffff, od jutri naprej pa ne jem več nič sladkega..uffffffff, pa res mi je slabo....res od jutri naprej pa jem sarmo tri dni...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:11:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja moške meče ko je polna luna ne!!! Jao mi je sedaj slabo..uffffffffff, od jutri naprej pa ne jem več nič sladkega..uffffffff, pa res mi je slabo....res od jutri naprej pa jem sarmo tri dni...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:11:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,ti pa se ne obremenjuj zaradi nahoda.Važno da prideš,mene ne moti.Aja,pa ob 10-h pri meni,ne pri Tušu,se bote malo prej mogle zmenit tam. oki doki
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:13:04
|
|
|
|
ly117
|
Nebo ker če ga kdo danes potrebuje si to ti.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:14:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella samo sem pa ego, nisem vprašala kaj si mislite o meni pametnjakovička meni si všeč.....sem itak že mislila napisat
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.