Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:57:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 če bo lahko tolko kavbojk ponoso. zakaj jih ne bi? Ker jih je ful,jih mi2 tudi nisma ponosla,pa niti Maks pred njim. Hvala, da mi ni treba odgovorit. Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:57:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj mene tudi,sploh se ne morem zagret,pol veš,kak me je zanohtalo zjutraj.Sedim pri compu v koco zavita. Sem vedla,da boš mela,ti naslednjič prinesem. čuj, če boš jutri popoldan doma, ko gremo iz mesta, te rufnem pa se jaz oglasim, da neboš ti to tovorla Ja 4 majče pa so tovor. Matcar nabavi si tovornjaka.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:58:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj mene tudi,sploh se ne morem zagret,pol veš,kak me je zanohtalo zjutraj.Sedim pri compu v koco zavita. Sem vedla,da boš mela,ti naslednjič prinesem. čuj, če boš jutri popoldan doma, ko gremo iz mesta, te rufnem pa se jaz oglasim, da neboš ti to tovorla Ja 4 majče pa so tovor. Matcar nabavi si tovornjaka. Saj bi ga,samo ne zaradi majčk.ampak za sebe!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:58:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja 4 majče pa so tovor. Matcar nabavi si tovornjaka. sem tebe kaj barala? Pa no, če pa gremo mimo, pa sem mislila,da nea rabi ona vozit drugič to. Te pa ne pridem!!! Ne, nisi me nič barala. Oprosti ker se vmešavam.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:58:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 če bo lahko tolko kavbojk ponoso. zakaj jih ne bi? Ker jih je ful,jih mi2 tudi nisma ponosla,pa niti Maks pred njim. vsak dan ene..pa je Pa za doma je brez veze kavbojke oblačit.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:59:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja 4 majče pa so tovor. Matcar nabavi si tovornjaka. sem tebe kaj barala? Pa no, če pa gremo mimo, pa sem mislila,da nea rabi ona vozit drugič to. Te pa ne pridem!!! Ne, nisi me nič barala. Oprosti ker se vmešavam. ...ko pohana kura
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 21:59:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj mene tudi,sploh se ne morem zagret,pol veš,kak me je zanohtalo zjutraj.Sedim pri compu v koco zavita. Sem vedla,da boš mela,ti naslednjič prinesem. čuj, če boš jutri popoldan doma, ko gremo iz mesta, te rufnem pa se jaz oglasim, da neboš ti to tovorla Ja 4 majče pa so tovor. Matcar nabavi si tovornjaka. Saj bi ga,samo ne zaradi majčk.ampak za sebe!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:00:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja 4 majče pa so tovor. Matcar nabavi si tovornjaka. sem tebe kaj barala? Pa no, če pa gremo mimo, pa sem mislila,da nea rabi ona vozit drugič to. Te pa ne pridem!!! Kaj ti si jih prosiš? Če sem ti rekla da pridite,bota z T en kofe še spila,pa kuhno boš vidla.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:00:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 če bo lahko tolko kavbojk ponoso. zakaj jih ne bi? Ker jih je ful,jih mi2 tudi nisma ponosla,pa niti Maks pred njim. vsak dan ene..pa je Pa za doma je brez veze kavbojke oblačit. ma ite v kišto..pa saj ji nisi dala 100 parov...ali? No in 3 mesece jih bo sigurno nosil
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:01:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja 4 majče pa so tovor. Matcar nabavi si tovornjaka. sem tebe kaj barala? Pa no, če pa gremo mimo, pa sem mislila,da nea rabi ona vozit drugič to. Te pa ne pridem!!! Ne, nisi me nič barala. Oprosti ker se vmešavam. ...ko pohana kura
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:01:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 če bo lahko tolko kavbojk ponoso. zakaj jih ne bi? Ker jih je ful,jih mi2 tudi nisma ponosla,pa niti Maks pred njim. vsak dan ene..pa je Pa za doma je brez veze kavbojke oblačit. ma ite v kišto..pa saj ji nisi dala 100 parov...ali? No in 3 mesece jih bo sigurno nosil Tolko jih ni,ene 7 pajih je,al se motim Ly? Štela jih glih nisem.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:02:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 jaz sem rdeča
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:02:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 če bo lahko tolko kavbojk ponoso. zakaj jih ne bi? Ker jih je ful,jih mi2 tudi nisma ponosla,pa niti Maks pred njim. vsak dan ene..pa je Pa za doma je brez veze kavbojke oblačit. ma ite v kišto..pa saj ji nisi dala 100 parov...ali? No in 3 mesece jih bo sigurno nosil Tolko jih ni,ene 7 pajih je,al se motim Ly? Štela jih glih nisem. ja no ......teden ima 7 dni...tak da..
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:02:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 jaz sem rdeča
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:03:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 jaz sem rdeča Tudi lahko. Mi je itak modra barva bolj všeč.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:03:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tolko jih ni,ene 7 pajih je,al se motim Ly? Štela jih glih nisem. Jaz jih tudi nisem štela.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:04:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tudi lahko. Mi je itak modra barva bolj všeč. men pa rdeča!! Jupi, nebove se kreale kira bo kira
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:04:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto..pa saj ji nisi dala 100 parov...ali? No in 3 mesece jih bo sigurno nosil Tolko jih ni,ene 7 pajih je,al se motim Ly? Štela jih glih nisem. ja no ......teden ima 7 dni...tak da.. Pa za doma je brez veze to oblačit,ko se gibat prav ne more.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:04:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tudi lahko. Mi je itak modra barva bolj všeč. men pa rdeča!! Jupi, nebove se kreale kira bo kira meni tud rdečka
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:05:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto..pa saj ji nisi dala 100 parov...ali? No in 3 mesece jih bo sigurno nosil Tolko jih ni,ene 7 pajih je,al se motim Ly? Štela jih glih nisem. ja no ......teden ima 7 dni...tak da.. Pa za doma je brez veze to oblačit,ko se gibat prav ne more. me se ne razumemo danes
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:06:11
|
|
|
|
arabela*
|
nič babnce....grem še enega skadit..potem pa počivat.. se vidjamo in tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:06:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tudi lahko. Mi je itak modra barva bolj všeč. men pa rdeča!! Jupi, nebove se kreale kira bo kira Jupi.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:06:46
|
|
|
|
matcar
|
Babike,grem jaz v postlo se pogret,mi niti čaj ne pomaga. Se ju3 vidimo! Nočko vsem skupaj! Aja,Tasa,sma na liniji ju3.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:07:25
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:07:27
|
|
|
|
arabela*
|
Naj bo mirna noč... pa pa............................
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.